Allah vergisi bir güzellikse eğer para gerekmez, ama günümüzdekilerin geneli estetik, yani para ile güzel oluyor, burun estetiği, dudak, çene dolgusu, göz kapağı estetiği, liste uzar gider.
Oldum olası makyajı sevmem, daha doğrusu abartıya kaçanları. Güzellik algımı makyaj kandıramaz ki hafif olan her zaman daha iyi. Onun için de ciddi bir maddi imkana gerek yok sanıyorum.
Güzellikten kastın resimdeki mahlukat gibi fili insana çevirmekse evet. Ama öyle güzelliğin de ne önemi kalır. Misal ben bu kızı s*keceğime b*k sever daha iyi. Hayvana hallendi diye adımız çıkar falan..
neden gerek olsun ki güzel olan sade iken de güzeldir. Boya makyaj yapanın herşeyini silince daha mı bakılası oluyor sanki bunu yapmasındaki en büyük etken zaten kendisini güzel bulmadığı içindir.
Güzellik için hayır. ‘’ Toplumun yarattığı güzellik standartları’’ için evet. Zira herkes ‘’güzel’’ sayılabilmek için estetikle aynı hale geldi. Nedense bana güzel gelmiyor.
yani estetik yaptıran, boya kovasına düşenler güzel? ben burdan bunu anlarım ama ben doğal ve güzel birçok insan biliyorum evt belki ünlü değiller ama güzeller
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Valla genetiğin iyi değilse para ile oluyor bu işler. para şart
Makyaj malzemeleri para, güzel kıyafetler para, diyetisyenler çok para, güzel saçlar ışıldayan cilt için yeterli ve iyi beslenmekte para. Saçıma bi değişiklik yaptırayım desen para e nasıl güzel olcaz 😂
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ustume giymeye 2 cift kiyafeti zor buluyorum desem yeridir bana gore degil oyle seyler
Danla içşn demiyorum ama herkese de estetik demekten vazgeçin bence artık ya. İnsan yaş aldıkça da yüzü oturuyor, ben de aşırı değiştim mesela. Lütfen güzele güzel demeyi öğrenin artık.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sahte güzellik bununki. Çok aşırı orantısızlık yoksa estetiğe gerek yok bence.