Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Güzellik ile para ilintili şeylerdir.
Eğer paranız varsa saçlarınıza gereken bakımı sağlayıp, saçlarınızı canlı gösterebilecek ürünleri veya kürleri kullanabilirsiniz.
Cildinizin ihtiyacı olan parlatıcıları, bakıcı ve temizleyici ürünleri rahatlıkla satın alabilirsiniz.
Dilediğin şekilde dişlerinizi tedavi ettirip, beyazlatabilir hatta kendinize yeni dişler yaptırabilirsiniz.
Spor salonu üyeliği alabilir ve burada sizin kas ve vücut gelişiminize uygun şekilde spor yapmanızı sağlayacak spor eğitmeni yahut danışmanını kiralayabilirsiniz.
Yiyeceğiniz, içeceğiniz ve sağlığınıza iyi gelecek şeyleri rahatlıkla satın alabilir, bir yeme düzeni oluşturabilirsiniz.
Ayak ve el bakımınızı haftalık yahut 3 günde bir düzenli olarak yaptırabilecek maddi yeterliliğe sahip olursanız elleriniz ve ayaklarınız etkileyici görünebilir.
Üzerinize giyeceğiniz kıyafetler, ayakkabılar ve takılar ile güzelliğinize güzellik katabilirsiniz.
Tüm bu unsurlara fokuslandığınızda rahatlıkla beğenilen, ilgi çeken ve etkilenilen bir insan olabilirsiniz.
Para çok şey katıyor insanın bakımına. Yüzüne , cildine bakım yapabilirsin. Saçlarını en kaliteli şampuanla yıkarsın. Paran olunca istemediğin bir işte çalışmazsın ,çok stres yaşamazsın. Estetik yapmasan bile çok değer katar para sana. Beslenmenin daha sağlıklı olması bile sana güzellik katar. Tabi buda biraz parayla oluyor.
Hep derler çirkin kadın yoktur, bakımsız kadın vardır diye. Işte bunun en güzel örneği Danla Biliç. Kadın parayla her yerini düzeltildi valla ahahahhh
Mide ameliyatı oldu, zayıfladı. Orasını burasını, zayıfladıktan sonra sarkan yerlerini gerdirdi. . Dudaklarını, burnunu yaptırdı, dişlerini yaptırdı. Badem göz yaptırdı. Yani yaptırdı oğlu yaptırdı.
Kim ne derse desin parayla oluyor güzellik. Estetik dışında bile iyi bi fondöten 200 liradan baslar. Kaliteli sivilce yapmayan bi güneş kremi, nemlendirici. Lazer epilasyon. Cilt bakımı. Ağız bakımı. Saç bakımı. Yani para yoksa ortalama güzel ve bakımlılar. Estetiğe gelene kadar bile para güzellik sağlıyor.
Sen işte fondoten sürmeyi güzellik sanıyorsun. Güzellik para ile olmaz, güzellik doğuştan gelir ve estetiklerin hepsi çirkinliktir.
@Kibar-bir_BEY fondöten örnek verdim sadece. Resimdeki kadının tek kısırı sivilce ve bunu kapatması da fondotenle oluyor. Sivilcelerini geçirecek bakımlar için de para lazım. Iyi bi dermatolog muyenesei kaç para bu ülkede haberin var mı. Bi de her b. ku biliyormuş gibi atlamanız yok mu. Spor salonu paralı. Kıllardan kurtulmak paralı. Bakımsız bi kadın güzel değil benim gözümde, güzellik için bakım öncelikli. Estetikten bile önce. Nickinin hakkını ver kibar ol. Fondöteni düğünler dışında sürmem bile. Yoruma bak 😂😂😂
1. resim kusurları giyim tarzı, şişmanlık ve aura.
2. resim kusurları yapay ve sıradan
@Kibar-bir_BEY başka sorudaki resimle karıştırıp yaptım o yorumu. Kadın sivilceliydi tek kusuru oydu. Damla özelinde yazmadım görüşümu de genel bi görüş. Sen de görüşünü paylaşabilirsin başkasının düşüncesini değiştirmek ya da eleştirmek yerine. Ben kadın olarak , bu işin içinde olarak , hatta buna zaman ve para dökmüş biri olarak yazıyorum. Pardon da hayatında ağda yapmamış erkekler için dışardan bakıp aa doğal güzellik, makyajsız falan filan demek çok basit kaçıyor.
Görüşümü paylaştım zaten
Cevap
67Cevap
değerli kardeşlerim size ne?
pardon da cidden SİZE NE?
abi salın bi milletin hayatını ya para onun değil mi siz mi veriyorsunuz parasını, ne boş beleş insanlarsınız şunları düşünmeye zaman harcıyorsunuz. millet ne yaparsa yapsın artık herkes kendi hayatına bi odaklanabilir mi?
kadının *işiyle* ilgili yapıcı eleştirilerde bulunabilirsiniz en fazla, umarım bir gün tüm halk olarak bunları öğrenebiliriz.
influencer
ahaha bilir kişi geldi, uğraşmayacağım, haklısın öyle.
Zayıflamak ve toparlanmak için de paraya ihtiyaç var, özellikle kızlard para olduğu zaman iyi bir debakım yaparşarsa dehşt iyi sonuç olur, doğal güzeller hariçtir bu tabii ki.
evet, ben mesela dişlerimi yaptırdım, tüm vucut için lazere gidiyorum, fazla kıllarımdan kurtuldum. yüzüme maske yaptırıyorum güzellik merkezinde. yüzüm tertemiz oldu. epey farkediyor.
para = bakım
Güzellik değil ama bakım para ile oluyor. Bakımlı kadın makyajından kuaförüne, sporundan masajına her türlü imkana sahip oluyor.
Parası olmayan genç kızların güzelliğı bir hayaırsızın pesinde kaybolurken, parası olan kadın giderek güzelleşiyor.
Evet çünkü paran varsa estetik olursun daha güzel giyinirsin. Herşeyin kalitelisini alıp sürersin felan..
Yav olur da bi yere kadar olur işte
mesela fotodaki fenomen ablamız kadar olur anca :D
yani gerçek bi güzel kadar olmaz asla
yani bunu alıp da bi bensu soral yaratamazsın veya bi gizem karaca yapamazsın
e olduğu kadar artık...
Var olan bir şey ancak güzelleşebilir. Zaten olmayan bir şeye ne yapsalar boştur.
Şimdi estetik yakışana yakışıyor ama herkese değil çünkü kimisi Allah affetsin travestiye benziyor. Ve neden bilmiyorum kiminde yapılı burun vs belli olurken kiminde belli olmuyor
Hem evet hem hayır
Bazen ne kadar güzel olsanızda hayat şartları yıpratır ve güzelliğinizi gizler
Ekranlarda gördüğümüz para güzellerini 1 ay köy şartlarında çalıştırıp görmek lazım
Evet. Güzellik görecelidir, bahsettiğimiz güzellik toplumun (çoğunluğun) güzellik anlayışıysa para şart. Doğal güzelliği daha ön plana çıkarmak için bile para lazım.
Kısmen olur ama bir yere kadar. Fazlası eşşek suratlılık yaratır.
Parayla değil azimle. Kız zayıflamış güzelleşmiş
Mide ameliyatı oldu ve sarkmalarını düzeltti nerde azim?
Aşkın Nur Yengi'nin bir ilk çıktığı zamana bak, bir de şimdiki haline. Kesinlikle parayla güzellik oluyor.
Estetikler cilt bakımları kremler diyetisyen spor hocası botoks dolgu ücretleri yani tabi parayla djdjd
Ablamın görümceleri 10 üzerinden 5 bile etmiyorlardı dişlerini ve burunlarını yaltırdılar şu an 10 üzerinden 8 durumları var
Doğal güzeller de var. Ama parayı kullanmayı ve estetik ölçüsünü bilen insanlar da parayla çok güzel olabiliyor. Hadi benim için para toplayalım 😂
Bu kız parayla da güzel olmayı başaramamış. Demek ki genetik önemli bir faktör.
@OverNow 😃
Ciao🍀🦇
Doğal olan parayla olmaz. Yapay olan belki olabilir. Ve Danla azimle bunu başardı ki kilolu halide gayet güzel.
Paranın ölüm haricinde her şeye bir çaresi vardır güzellik de parayla olur.
5,6 Bin liraya herkes güzel bi surata sahip olabiliyor :D
Evet herşey para ile hayur diyenler ne diye bunu söylüyor
Hayrına estetik yapan varsa, hayrına krem, kil vs... Veren varsa parasız da olur.
Güzellik Allah'tandır ama o güzelliği gösterebilmek için güzel giyinmek, bakımlı olmak lazım malesef günümüzde bunlar için para lazım... Kimse bakımlı olmak için para lazım değil demesin
Sosyal medyaya bakacak olursak parayla güzellik oluyor malesef
Hem evet hem hayır.
Güzellik Allah vergisi dir
Güzelleşmek ise para ile
Hayır . Para ile kendini güzelleştirmeye çalışan insanlar var
Parayla spora gidersin, sağlıklı beslenirsin, cildine uygun bakım ürünleri alırsın. Cevap: evet!
Şu soldaki eğer sağdakine dönmüşse para her kapıyı açıyor demektir...
Para çok etkili su kadın gerçekten vahim durumdaydı baya iyi yönde değiştirdi kendini
Güzelliğin geçici olduğunu bilmeyen birisi için büyük şok olacaktır.
Bizim ülkemizde kadınlar surata verdikleri önemi vucuda verse keşke ama nerde o günler
evet estetik makyaj malzemeleri saç kaynakları peruklar güzel kıyafetler
Aksini söyleyen danlaya baksın seymanin eski haline de baksin
Güzellik sadece para ile olmaz güzelliğini para sayesinde yapan da var ama sonuca odaklanmak lazim
Herdaim olmalı 😀
bu kızdan da göreceğimiz gibi bazen evet bazen hayır
Ben güzellik denilince insanın karakterine bakıyorum sadece. Ve bu da parayla mümkün olmayacak davranışlar içeriyor
Danla Biliç güzel değil. Milyonlarca operasyondan geçse bile güzel olamayacak. Çünkü genlerinde hiç bir değişiklik olmayacak. Çocuğu olduğu zaman doğan çocuk estetikli haline değil önceki haline benzeyecek. O yüzden para ile güzellik olmaz.
Güzellik sadece doğuştan gelir. Diğerleri sadece estetikli
Tam hayır diyecektim ki fotoğrafı gördüm...
Güzel doğulurda olunurda
Danla görüntüde elit gibi, konuşup küfür etmeye başlayınca serseri olduğunu anlıyorsunuz.
Kadının güzelliği para ile değişir, aşk ve sevgi ile sürdürülebilir olur
Normalde olmaz ama işte böyle bazı şekillerde katkısı oluyor
Danla gibilere ne yaparsan yap olmuyor.
kısmen dicem çünkü doğal güzellikte var
Aynen öyle. Mesala ben uzun boylu, uzun saçlıyım, kumralım, fitim ama kötü giyindiğim için kekolar bile benden daha iyi duruyor bazen.
Bu kız pek güzel değil ama para ile çoğu şey oluyor
Tamam makyaj yapılmalı ama ilk önce kendi güzelliğin
Evet.
Çok tatlısınız
Evet paran yoksa guzel olman cok buyuk sans isi
evet danla ve kylie beni buna inandıran kişier
Hayatta herşey mümkün şaşılacak şey değil
Görsele bakarak evet diyebilirim :D
Koyduğun resimden belli paradan öncesi ve sonrası
Danla biliçe de güzel demezsin
Para ile gğzellik olduğu doğrudur
Para ile olmaz. Her şey dış görünüş değil çünkü.
Çirkin kız yoktur, parasız kız vardır.
Paran varsa güzelleşebilirsin o kesin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?