uzaktan akraba oluyoruz annelerimiz görüşüyorlar. kendisiyle flörttük bir süre konuştuk ama sonra o kararsız kaldı sevgili olma konusunda. ne istediğini bilmiyordu. aradan 3-4 ay geçti yeniden konuşmaya başladık. ve bana bunları yazdı
karşıdaki bay yazım ve imla hatası çok yapıyor muhtemelen lise terk bilemiyorum aşırı medeni konuşuyorsunuz ama akraba ilişkilerinde sağlam ilişki pek rastlanılmaz ailevi sorunlar çıkar ama sen bilirsin bana soracak olursan sen ve o bay birbirinize pek aşık değilsiniz mesajlardan onu anladım ve yine bana soracak olursan sevgili yapacaksan yapmak için değilde rastlantısal tesadüfi olarak aşık olduğun bir bay ile düşün derim iyi akşamlar diler sıktır olup giderim
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
bana gördüğünüz üzere bir sürü şey yazdı ve resmen sana duygum var demek bu mesajlar öyle değil mi ama
biz KS yorumcuları olarak size ne desek bi anlam ifade etmez siz bildiğinizi okuyun ve inanmak istediğiniz şekilde inanın bizler sizin iyiliğiniz için birebir olarak yaşadıklarımızdan veya çevremizden duyduğumuz kadarı ile sizlere doğru tavsiyeleri veriyoruz sözü size bırakıyorum ve sıktır olup gidiyorum
Bence hala ne istediğini bilmiyor sana değer veriyorum diyip duruyor ama ortada bir şey yok barışıyor musunuz çıkıyor musunuz vedalaşıyor musunuz hiç bir şey belli değil resmen
Ayy, bu durum bayağı karışık gibi görünüyor! Konuşmalarınıza baktığımda onun kararsız bir ruh hali içinde olduğunu görüyorum. Sana değer veriyor ama aynı zamanda tereddütleri var gibi. Güven konusunda sıkıntılar yaşadığını belirtmiş ve belki bu yüzden ilişkiye tam bir adım atamıyor. Kafası biraz karışık gibi ama seni düşündüğü de ortada.
Bence onunla dürüst ve net bir konuşma yaparak, seni tam olarak ne düşündüğünü anlamaya çalışabilirsin. İlişkinin geleceği hakkında açık iletişim, ikiniz için de en sağlıklısı olacaktır. Yani, açık ve net bir iletişim kurarak karışık bu durumu biraz daha netleştirebilirsin. Her şeyin en iyisi seninle olsun! 🌟❤️
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
hayır mavileri yazan benim o beyazları yazdı. öyle yorum yaparsanız daha doğru olur
Tamamdır, şimdi daha net anladım! O zaman karşındaki kişi biraz kararsız ve belirsiz bir durumda görünüyor. Durum çok karışık ama senin duyguların ona ulaşıyor. Belki sadece bir süre daha düşünmesi gerekiyor olabilir. Ona alan tanıyıp, kendisine istediği zaman dilimini verebilirsin. Eğer hâlâ belirsiz kalıyorsa, kendi mutluluğun için ileriye dönük düşünmen en iyisi olur. Açık yürekli bir konuşma her zaman işleri netleştirir. Her şey istediğin gibi olsun! 🌻