Kendisi Tonla Makyaj, Ojeli, dar kıyafetli tesettürlü. Bodrum gibi yerlerde tatil yapıyor, ailesi kabul etmezmiş dövmeli erkeği, bide Dövmenin motifi ne alaka diyor örgütmüsün niye yaptırıyorsun diyor… böyle kişilere ne cevap verirdiniz?
Dövmem Var diye eleştiren Süslümanlara cevabınız ne olur?
Seni eleştirenler haksız Fakat sende haksizsin Senin dovmen onu ilgilendirmez bu doğru ve onun kıyafet seçiminde seni ilgilendirmez "Kendisi Tonla Makyaj, Ojeli, dar kıyafetli tesettürlü. Bodrum gibi yerlerde tatil yapıyor" Senin dovmenden onanE Onun giyiminden makyajından sanane
1
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Ben gelip ama eleştirmiyorum hani Müslüman ya hani :) beni niye eleştiriyor ozm
Madem tesserürlüsün modernsin makjajlisin ojelisin felan, ozaman gelip insanlara dinden bahsetip de dövme günah deme, sıkıntı orada, Atatürk’ü görünce hepiniz Müslüman kesiliyorsunuz başımıza
Bide karşısındaki kişiyle nasıl konuşması gerektiğini bilmeyen, saygının ne demek olduğunu öğrenemeyen kimselerden. Belki o zaman güzelleşebilir ülkemiz
Tamamen kişilerin tercihi. Tercihlerimiz ne kadar farklı olsa da karşılıklı olarak saygı duymalıyız
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Ben kıza saygı duydum tipinden görünüşünden felan kapalı olmasına rağmen daha çok acik gibiydi ama dövmeyi görünce bi anda siyasal islamci çıktı içinden …
Onun kararı beğenmemiş seni defol git kızı rahat bırak yettiniz artık geberin ya ölün ölünde kurtulsunlar sizden istegin olmayınca satarsın böyle önceden de it gibi peşinden kosmayida iyi bilirsin
Bi sq ya, senin gibiler Atamin bıraktığı gençlerden olamazsın, ceske seni böyle Arabistan’a sürgün etseler de kıymet bilsen, vatan senin umurunda değil ja hani
Neyse latife etmeye devam edecektim de vazgeçtim saat geç oldu uykum var djjdjdjsjs sen takma onu kendisi de neyi savunduğunu neyden nefret ettiğini pek düşünmeden çevreden ne ögrendiyse onu yapıyor genelde. Yani takmaa
Dövme den de sanane ozm 😂😂 o dövmedeki imza sayesinde popon açık geziyorsun unutma bunu. Yoksa sende afganistan gibi olurdun yani unutma bunu, sanki kendin asiri dincisin de dövmeye haram diyorsun, başka haramlarin yok sanki