Bu kadın ücreti senelik olarak ödenmiş bir yolludur benim gözümde. Tipi desen o kadar etki olduğu halde bir halta benzemiyor. Tamam vücudu güzel ama ne yani bu gerçekleri değiştirmiyor. Dövmesine gelecek olursak çoğu kızın gençlik hayalini gerçekleştirmiştir. Zengin koca avcılığı. F*ck the gold diggers!
Yapabileceği Acunu ayartmış olmasıysa evet başarmış.. Hiç güzel değil ne buldu bunda anlamadım Şu KS de bile bu kadına fark atacak ne güzeller vardır... :D :D adamda para var ama zevk yok :P
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Vala adam karısını çocuğu bıraktı bunun için yarın bir günde bunu bırakır gider başkasına bu işler böyle. Allahın adaleti elbet tecelli edecek. Eski karısı bunun cefasını çekti 5 parasızken yanında oldu acunun buda geldi en bolluk zamanında oturdu ortaya. Allah kimseye yedirmez. Bekle ve gör...
"Yapabileceğine inandı." Evet bir bakıma haklı evli adamın koynuna sokulup bir de çocuk yapabileceğine inandı ve yaptı. Nikahıda bassın bakalım ne kadar güçlü kadın ya 👏🏽😒
Ya metres olmak dışında bir başarısı olmayan bu insanı gündem yapmanızda ki mantığı anlamıyorum. Destekliyor musunuz? Evli bir adamdan çocuk yapmasını?
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Turkler neden ingiluzce dovme yaptirir? Turkce dovme yaptiran amerikali ya da ingilize rastlamadim.
Sadece oraları buralarıyla değil, malesef yazılımlada oynuyorlar.. Kısacası fabrika ayarlarıda kurtarmaz bunları.. Bu insanları gördükçe, şükrediyorum halime.. Ve senin gibi düşünenleri görüncede yüzümü tatlı bir tebessüm alıyor :)
En İyi Cevaplar