Üniversite 2. sınıfta okuyorum, ayrıca 1. sınıftan kalan 2 dersim var ve o dersleri de 1. sınıflarla birlikte alıyorum. Okulumuz 2 hafta önce açıldı ve bugüne kadar 1. sınıflarla hiç derse girmedim, ama öncesinde farklı yollarla iletişime geçip hepsinin telefon numarasını alarak " Hocasız Tdvs 2024 " adında bir WhatsApp grubu kurdum. Bugün 1. sınıflarla ilk derse girdim. Derse biraz geç kaldım ve girdikten sonra sırama oturup kız - erkek ayırt etmeksizin çevremdeki tüm öğrencileri şöyle bir süzdüm. Daha sonra hoca bana " Neden ilk derse gelmediğin halde ilk ders için de imza attın? " dedi, ama ben sadece gülümsedim; hiçbir şey demedim. Sonra WhatsApp durum yazısı ilgimi çeken bir kız gördüm ve kıza derste 1-2 kez baktım, daha sonra ders bitti ve yemekhaneye gidip yemek yemeye başladım. Bir süre sonra o kız da birkaç arkadaşıyla birlikte benim oturduğum masanın yan tarafında yer alan bir masaya oturdular. Kız ise tam benim yanıma denk gelen sandalyeye oturdu. Aslında kalkarken kızların hepsine " Afiyet olsun " demeyi düşündüm, ama henüz aramızda bir muhabbet olmadığı için fazla söyleme gereği duymadım. Sonra yemeğimi bitirip başka bir masada oturan arkadaşımın yanına gittim ve kızın karşısına denk gelen bir sandalyeye oturdum. Kıza birkaç kez baktım. Başlangıçta benim ona baktığımı fark etmedi, ama bir süre sonra fark edip onun da bana baktığını hissetmeye başladım. Daha sonra telefonuna bakmaya başladı. Ben o arada yemekhaneden çıktım ve geri döndüğümde kızın orada olduğunu görünce tekrar baktım ve galiba o da bana baktı. Daha sonra arkadaşımla birlikte okulun karşısındaki kafeye gittik ve kızla arkasaşları da oradaydı. Bir süre sonra arkadaşımın isteğiyle kızın yanındaki masaya geçtik ve ben kıza hafif kur yapsam da kızla mümkün olduğunca göz göze gelmemeye çalıştım. Kızın yanındaki masaya oturduktan sonra kızın arkadaşlarının yine gülerek bana baktığını, ama kızın herhangi bir tepki vermediğini gördüm. Bir süre sonra kızla arkadaşları kalkıp derse gittiler.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Yani sadece bakmak sence yürümek mi yemekhanede ya da kafede denk gelmeniz ve göz göze gelmeniz yani bunlar tesadüf ya da tefavuk. Kızda senin ona baktığını fark etmiş olabilir ya da arkadaşları fark etmiş de olabilir kızlar da kendi aralarında konuşmuş da olabilir yanı belki ilgilendiğini fark etmiştir ama bence yürümek daha ileti bir şey bilmiyorum ben öyle düşünüyorum yani bı iltifat vs gibi bı durum yok. Ayrıca hoşlanıyor ya da hoşlanmıyor bence bunu da bilemeyiz belki hoslandı ya da belkide senin bakışlarını fark edip sana baktı. Yani hiç iletişiminiz yok bunlar çok havada sorular ve havada cevaplar bence. Bilemiyorum belkide yanılıyorum benim ki sadece dışardan bir görüş. her şey gönlünüzce olsun.
Teşekkür ederim, ama kızla henüz hiç tanışmıyoruz. Sadece okulun ortak WhatsApp grubundan telefon numarasını alarak " Hocasız Tdvs " adında bir WhatsApp grubu kurdum.
Peki sence kız ona bakmamdan hoşlanmış mıdır?
Yani bunu bilemem tepkisininde anlarsın ama bu çocuk Kim diye mi baktı hoslandı mı!
Dediğim gibi WhatsApp grubu kurucusu ve yöneticisi olduğum için kim olduğumu az çok tahmin ediyordur diye düşünüyorum.
Bilemiyorum olabilir.
Hatta adım Ömer Faruk ve hoca sınıfta bana adımla hitap ederek bir şey sordu.
Yani o an dersi dinliyorsa fark etmiştir dediğim gibi bunlar havada konuşmalar zamanla anlarsın bence ilgisi olup olmadığını umarım her şey yolunda gider bol şans
Teşekkür ederim.
Peki sürekli ona bakarak ona kendisinden hoşlandığımı hissettirebilir miyim?
Yani şimdi ne denir bilemedim ben mesela erkeklerin bana bakmalarindan hoşlanmıyorum özellikle üni zamanlarimda kalabalık mekanlara bile gitmezdim onun karakteri nasıl bilemiyorum yanlış bir şey söylerim ters teper. O yüzden bir şey diyemiyorum.
Hatta kız kafede hemen yan tarafımızdaki masada oturuyordu ve bir ara arkadaşımla kızlar hakkında konuştuk. Arkadaşıma şaka yollu " Şimdiki kızların birçoğu makyajlı güzel, aslında birçoğu kezban " gibisinden bir şey söyledim. Sonra kız ve arkadaşları masadan kalkıp derse gitti ve onlar gidince arkadaşım bana gülerek " Kız sana sinirlendi " dedi.
Ama yerinde olsam dersi bahane edip ondan yardım alırdım. Yani işte derse giremiyorum acaba notlarını paylaşabilir misin yani gelemediğim zamanlarda falan diye ama tesadüfen işte aynı masaya oturdunuz ya benim bu ders alttan falan ne biliyim bı bahane bulup konuşmaya çalışırdım yani bakismayla nereye kadar. Zaten zamanla anlarsın belki hayatında biri var aklında biri var uzaktan bakarak hiçbirsey anlamazsin yani bu tavsiyenin ters teperse de üzülürüm ama başka aklıma bir şey gelmedi.
Benim düşüncem şu:
Bence kızlar hakkında böyle konuşmalısın yani kendinden onu uzaklastirma bence hoslaniyorsun
*Konuşmamalısın
Kızla haftada sadece 2 saat ortak dersimiz var ve o derslerde elimden geldiğince gerek bakışlarımla, gerek kıza karşı olan yaklaşımımla kıza kendisinden hoşlandığımı hissettirip sonrasında ise WhatsApp'tan " Derdin nedir Ey Yaradılan? :) " yazarak sohbet başlatmak.
Sence düşüncem nasıl?
Bence kızlar hakkında böyle konuşmalısın yani kendinden onu uzaklastirma bence hoslaniyorsun
Ayrıca ne demek istediğini tam olarak anlamadım?
Yani bence uzaktan bakmaktan daha iyi bı fikir umarım her şey yolunda gider iyi şanslar kardeşim
Teşekkür ederim, peki burada tam olarak ne demek istedin?
Kızla haftada sadece 2 saat ortak dersimiz var ve o derslerde elimden geldiğince gerek bakışlarımla, gerek kıza karşı olan yaklaşımımla kıza kendisinden hoşlandığımı hissettirip sonrasında ise WhatsApp'tan " Derdin nedir Ey Yaradılan? 🙂 " yazarak sohbet başlatmak.
Bunu da şu yüzden yazmayı düşünüyorum: Kız WhatsApp durumuna " Dert olayım diye yaratmış Yaradan " yazmış.
Yani işte kezban işte herkes makyajlı falan demissin ya arkadaşında sana sinirlendi demiş yani boş ver böyle şeyler deme belki makyaj yapmayi seviyo yani ona negatif gözükme. Bence gayet mantıklı zaten tavırlarından anlarsın ama arkadaşça yardım mı ediyor senden hoşlanıyor mu zamanla anlaşılır bence.
Şimdi çıkmam lazım netten bol sans
Teşekkür ederim