Sizce kıza yürümüş müyüm ve kız benden hoşlanmış olabilir mi?

Üniversite 2. sınıfta okuyorum, ayrıca 1. sınıftan kalan 2 dersim var ve o dersleri de 1. sınıflarla birlikte alıyorum. Okulumuz 2 hafta önce açıldı ve bugüne kadar 1. sınıflarla hiç derse girmedim, ama öncesinde farklı yollarla iletişime geçip hepsinin telefon numarasını alarak " Hocasız Tdvs 2024 " adında bir WhatsApp grubu kurdum. Bugün 1. sınıflarla ilk derse girdim. Derse biraz geç kaldım ve girdikten sonra sırama oturup kız - erkek ayırt etmeksizin çevremdeki tüm öğrencileri şöyle bir süzdüm. Daha sonra hoca bana " Neden ilk derse gelmediğin halde ilk ders için de imza attın? " dedi, ama ben sadece gülümsedim; hiçbir şey demedim. Sonra WhatsApp durum yazısı ilgimi çeken bir kız gördüm ve kıza derste 1-2 kez baktım, daha sonra ders bitti ve yemekhaneye gidip yemek yemeye başladım. Bir süre sonra o kız da birkaç arkadaşıyla birlikte benim oturduğum masanın yan tarafında yer alan bir masaya oturdular. Kız ise tam benim yanıma denk gelen sandalyeye oturdu. Aslında kalkarken kızların hepsine " Afiyet olsun " demeyi düşündüm, ama henüz aramızda bir muhabbet olmadığı için fazla söyleme gereği duymadım. Sonra yemeğimi bitirip başka bir masada oturan arkadaşımın yanına gittim ve kızın karşısına denk gelen bir sandalyeye oturdum. Kıza birkaç kez baktım. Başlangıçta benim ona baktığımı fark etmedi, ama bir süre sonra fark edip onun da bana baktığını hissetmeye başladım. Daha sonra telefonuna bakmaya başladı. Ben o arada yemekhaneden çıktım ve geri döndüğümde kızın orada olduğunu görünce tekrar baktım ve galiba o da bana baktı. Daha sonra arkadaşımla birlikte okulun karşısındaki kafeye gittik ve kızla arkasaşları da oradaydı. Bir süre sonra arkadaşımın isteğiyle kızın yanındaki masaya geçtik ve ben kıza hafif kur yapsam da kızla mümkün olduğunca göz göze gelmemeye çalıştım. Kızın yanındaki masaya oturduktan sonra kızın arkadaşlarının yine gülerek bana baktığını, ama kızın herhangi bir tepki vermediğini gördüm. Bir süre sonra kızla arkadaşları kalkıp derse gittiler.
Sizce kıza yürümüş müyüm ve kız benden hoşlanmış olabilir mi?