Konsomatris kız benden hoşlanmış olabilir mi?

Dün canım sıkılmıştı tepede ışıklı Crazzy Horse adlı bir gece klubu gördüm. Oraya girip masaya oturdum. Garsona vişneli meyve suyu istedim.5 dk sonra etrafıma bir kadın orta yaşlı beyaz gögsüne gül koymuş kons. geldi. Yeni gibisin dedi evet dedim teşekkür etim elimi sıkarken oo senin elin şöyle böyle dedi. Anlamadım neyse keyfine bak dedi gitti. Direğe asılan kızın düşmesini beklerken garson yanıma öyle bir kız getirdi ki etli butlu çok hoş esmer güzeli geldi. Garson ne ısmarlarsın hanım efendiye dedi yanımda sadece 50 tl var ona göre ayarla dedim.60 ısmarla daha çok kalsın dedi. Hayır istemiyorum kalksın dedim. Kız elini uzatınca bira dedim garson gitti bir bardak bnira getirdi. Kimsin nesin diye sohbete başladık. Babasının haberi yokmuş annesinin haberi varmış bu işte çalıştığıdnan.Çok üzülmüştüm
Bu kızın yüzü ışıl ışıldı. Diğerlerine benzemiyordu. Kulağına buralardan daha iyi yerlere layıksın dedim. Kızla konuşurken on dk sonra garson yine geldi ne ısmarlayacaksınız hanımefendiye dedi. Kalkacağım dedim. Kıza ileriden biri işaret yapınca kızda onlara bir işaret yaptı. sonra 5 dk sonra garson yine geldi kız ona birşeyler dedi. Kız ben hallederim onu tanıyorum demiş. Bu işide parasızlıktan yaptığını söyledi. Ailesine bakmak için annesine küçük kardeşlerine bakmak için ordaymış.Çingene çiçekçi kadın çiçek gibi kız bulmuşsun bir gül al ona dediğinde çok istediğim halde param çıkışmaz diye alamadım. Şakayla karışık züğürtüm ben dedim. Sonra kıza dönüp keşke üstümde olsaydı çok üzgünüm dedim. Sen en güzel çiçekleri hakediyrosun dediğimde.Önemli değil halden analrım dedi. Yine birileri işaret edince kız kalkayım görüşürüz dedi. Numarasını almak istediğimde Şu an veremem bir sonraki gelişinde sana İzmiri gezdirmek isterim diyerek çekip gitti. Hesabı 60 beklerken 40 kesilmişti. Flash tvdeki oynayan kızlara benzer bir grup kadın küçük kız genç iç çamaşırlarıyla dolanıyorlardı. Hiçbiri beni etkilememişti. Sadece konuştuğum kızın güzel sesi yüzü çok hoşuma gitmişti. Kafam hafif dönmeye başlamıştı ki hızlıca uzaklaştım oradan
Kız seni keklemiş güvenme everywheretaksim.net/.../safak-sezer.jpg
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: