Sevgilisi olan kız benden hoşlanıyor olabilir mi?

merhaba arkadaşlar yaklaşık 3 ay önce bölümden bir kızla tanıştım. Kız ilk zamanlar çok soğuktu bana karşı ve kızın sevgilisi olduğunuda bilmiyordum yaklaşık 2 3 hafta derslere beraber girip , eve giderkende kıza yolda eşlik edip yolumu uzatıyordum böylece kıza karşı bir yakınlık sağladım. Bu süreçte kız bana temaslarda bulunmaya başladı örneğin durduk yere ellerim üşüdü seninkilere bakiyim sıcak mi diyip 2 elimi birden tutuyordu. Benimde pek kızlarla teması olmayan birisi olduğum için çok heyecanlandım ve hiç tepki vermedim elimide çekmedim açıkçası hoşuma gitmişti çünkü neyse bu olaylar yaşandıktan 1 hafta sonra kızın sevgilisi olduğunu öğrendim çocuk bunu yoldayken aradı ve bişiler konuştular kız çocukla tartışıyordu en son ne oldu flaan diye sordum biz ayrıldık her yerden engellemiştim snapden aramış işte falan dedi. Tabiki sonra ne oldu kız çocukla hemen yeniden barıştı ve 3 yıllık bir ilişkileri varmış önceden arkadaşlarmış sonradan sevgili olmuşlar. Bu olaylardan sonra ben bu kızla 2 ay kadar daha devam ettim kızın temaslarıda devam etti ama içimde huzursuzluk vardı. Kız yeri geliyo kafasını omzuma koyuyordu , elimi tutuyordu ama kızada aşıktım tabikide. Bu hafta ise bir kız arkadaşımda defterim kalmıştı onu almaya gidicektim bunuda ona söyledim işte o da hesap sordu işte ne zaman almaya gidiceksin , gittiğinde onda kalıcak mısın , onla oturucak mısın falan tarzı hesaplar sordu artık anlayamamaya başladım. Bu kız toplum içerisinde genelde en sevdiğim arkadaşım olarak tanıtıyor beni ve kendi için en önemli olan şeyleri kimseye anlatmadığı şeyleri bana anlatıyor ne amaçlıyor ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum ve 3 yıllık ilişkisi olduğu kişiyle lafta her hafta ayrılıp barışıyorlarmış en son çocuğun fotoğrafını görmek istediğimde çocukla olan fotoğrafını gösterdi ama hiç böyle yakın bir fotoğrafları yok aynı zamanda hiç instagram da falanda paylaşmıyor lütfen yazdıklarımı iyice okuyup iyiliğim için bana tavsiye verin...

Sevgilisi olan kız benden hoşlanıyor olabilir mi?