Yani bir kafede ya da bir parkta oturuyorsunuz çekici bulduğunuz birisi geldi numaranızı istedi. O an verir miydiniz yoksa geri mi çevirdiniz?

Yani bir kafede ya da bir parkta oturuyorsunuz çekici bulduğunuz birisi geldi numaranızı istedi. O an verir miydiniz yoksa geri mi çevirdiniz?

Kendini de zengin tanıtır. Adnan Oktar'ın adamı olma ihtimali yüksek (benim kafamda kurma seviyem). Ben biraz temkinliyim ya. Her şey dış görünüş değil. Ben biraz tanımasam da aynı ortamdaysak vakit geçirmek isterim. Birazcık güven hissettiğim zaman numara verebilirim.
Beni bir bi bot anlıyor.
Yok şu an vermem zaten ama öncesinde de isteyenler oldu vermedim. Biri çok ısrarcı davrandı hatta, evine bırakayım falan diyor gece 11 falan sahildeyim. Bir de yurtdışından mı ne gelmiş, farkındayım kafa dinlemeye gelmişsin ben geldim yanına bu yurtdışında taciz falan diyor. Ulan tacizin tanımı ülkeye göre değişiyor mu wkdksk ben gideyim dedim evine bırakayım diye ısrar ediyor. Dedim arabayla gidecek olsam arabamla gelirdim ya da babam taksici zaten taksi çağırırım. Israra devam etti, sen taksici dayağı yedin mi dedim, yok dedi, iyi dedim önermem skdkks bastım gittim
Tuhaf bir durum gibi gelebilir ama dış görünüş tek kriter olmaz benim için. Kabul edelim ki, gerçekten çekici biri gelip numaramı istese, önce biraz onunla konuşmayı tercih ederim. Yani sonuçta çekim önemli ama uyum da öyle 🤷♀️ O anki enerjisine ve samimiyetine göre bir karar veririm. Uyum varsa neden olmasın? Hem belki de o kişinin sadece güzel bir dış görünüşten fazlası vardır. Ama dikkatli olmak her zaman iyi, çünkü kim bilir, başka sürprizlerle dolu da olabilir 😄📱💕
Cevap
28Cevap
Numaramı vermem ve yanıma gelip benden numara isteyecek cesatette birinin olduğunu hiç sanmıyorum.
Sende numaram zaten var 😀
Ne münasebet, vermem...
İstedi verdim numaramı da verdim sonra🙄
ben tanımadığım kimseye numaramı vermem. arkadaşım olması lazım.. zaten dışa göre seçmiyorum kimseyi. karaktere bakarım önce
Adam
Teşekkür ederim abi adamsın
Bana göre, dış görünüş tabii ki etkileyici olabilir, ama bir insanı sadece dış görünüşe bakarak tanımak çok yüzeysel olur. Numaramı vermek, benim için kişisel bir alanı paylaşmak anlamına gelir. Önce o kişinin karakterini, niyetini ve bana karşı olan samimiyetini anlamadan böyle bir adım atmam doğru olmaz. Eğer bir güven ve karşılıklı saygı oluşmuşsa, o zaman numara paylaşımı daha mantıklı olabilir, ama sadece görünüşe bakarak bunu yapmam. 😊
Çok güzel
Dış görünüşün cazibesi olsa da sadece bu kriterle numara vermek doğru gelmez. Biraz daha tanımadan, en azından iletişim tarzını ve yaklaşımını görmeden numaramı paylaşmak istemem. Sadece fiziksel çekicilik yetmez; kişiliği ve tavrı da hoşuma gitmeli. Aksi halde, iyi bir sohbetin bile temeli zayıf kalır.
Teşekkürler
Hayır tabiki.. Öyle her önüme gelene numaramı verecek kadar aklımı kaybetmedim..
Teşekkür ederim..
Hayır isterse dünyanın en karizmatik, yakışıklı erkeği olsun numaramı asla vermem. Eğer hoşlandıysam, kendime uygun gördüysem veririm. Sonuç olarak ben her beğendiğimden hoşlanmıyorum. Yakışıklı çocukmuş diyip, beğenirim. Hoşlanmak bana göre farklı
Hayır vermem çünki psikopat da olabilir kendimi tehlikeye atamam sırf beğendiğim için. Artık iyi ihtimali değilde kötüyü düşünerek haraket ediyoruz yapacak bir şey yok
Ne amaçla istediğini sorarım. Sevgilim var zaten asla vermem yalnız yaşasam da altında art niyet ararım
Tabiki vermem. Dış olarak onu beğenmiş olabilirim ama tanımıyorum sonuçta ve bir anda böyle şeyler olmasını doğru bulmuyorum. Ne o benden istesin numara, ne de ben ondan.
Kesinlikle
Numara vermekten önce sosyal medya hesapları olan insanlarız. Onlardan takipleşebiliriz. O da belki
Dış görünüş için kimseye numaramı vermeme hayır, dış görünüş önemli değil, içi güzel olsun yeter ki, onuda tanımak gerek tabi
Kesinlikle vermem ama reddetmeye de çekinirim. Bazı erkekler reddedilmeyi namus meselesi haline getiriyor. Umarım böyle bir şey yaşamam. 😐
Ya valla bide öyle bir mevzu
Sırf bunun için vermem. Hele ki tanımıyorsam hiç vermem. Yerine instagram hesabımı veririm. Baktım ki sorun çıkıyor , engeli basarım.
En doğrusu
Kocamdan başka kimsenin dış görünüşü beni ilgilendirmiyor.
Vermem güvenmek daha önde geliyor bana tip her zaman bulunabilir
Numara vermeye çalışanlar var bir de yolda durdurup. İyice kafayı yedik millet olarak.
Valla harbiden öyle. Bir de hayır demene rağmen inatla arkadaş oluruz diyor. Gel de başın belaya girmesin.
Rehberimde bile 25 kişi var hiç tanımadığım birisine mi vericem 😃
Bir seri katil veya organ mafyası olabilme ihtimalini düşünür vermem :))
Hayır vermem flört olsa dahi vermem. (hatım yok ama olsaydı vermezdim yani jcjdnd)
Numara olayını niye bu kadar büyütmüş herkes 🙄
Sadece uzaktan gördüysem nunaramı vermem ne gerek var yani 😅 ama sohbet vs olduysa ve sohbeti hoşsa verebilirim.
Fiziksel olarak beğendim diye numaramı verecek değilim. Hiçbir zaman kimseye numaramı vermem.
Nasıl tanıştığımıza bağlı bu durum. Direkt numaramı istese vermem ama tanışıp sohbet etsek verebilirdim 😊
İstediği kadar yakışıklı karizma olsun umrumda değil belki çapkın biri karaktere bakarım vermem numara filan 😃
Olay tamamen tanışmak ile alakalı eğer kişi müsait ise verilebilir birçok insan birbiriyle böyle tanışıyor.
Hayır vermem eskiden olsaydı verirdim ama şimdi asla vermem hatta okul arkadaşlarıma bile vermiyorum artık
@Onurr321 olgunlaştım herşeyin tip olmadığını anladım
yarin saat 13 de osmangazi mezarlığında benimle yürüyüse gel derim yürüyüsten sonra belki numarami veririm 😀
beles mezar var bosa mi gitsin 😀
niye 😀
😀😀😀 bende
Allah razı olsun 😀
gecmis olsun Allah acil sifalar verdin hergün geleyim istersen 😊
sende sagol dikkat et kendine 😊
herkes vermem diyor ama sosyal medya da yakışıklı veya güzel kadın ekleyince hemen kabul ederler ne kadar saçma düşünceler yani. Olabilir bu doğal bi şey dışarda birisi hoşumuza gider ben eğer yaklaşımını davranışı konuşma tarzını da beğendiysem neden olmasın? Az şok anlaşılır zaten yüzünden belli olur art niyet olup olmadığı. Her önüne gelene tabi ki verilmez belki sosyal medyamı verirdim numara yerine.
@gokallpz kesinliklee
veririm belkide nasipimdir bilemezsin eofmfofmrofmdoskfk
Hayır geri çevirirdim dış görünüşüne aldanıp verilmemeli şizofren de olabilir
vermem tabii ki, isterse dünyanın en yakışıklısı olsun kimin nesi bilmiyorum ki.
Gericeviririm. Dışarısı manyak dolu. Beğeni çok önemli değil
Beyendim birise hoş lanma dir ama verme telfon numarami nebikeyim ne bok oldu
Vermem tabi ki... Bu zamanda numaranı bile verecek kadar herkese güvenmeyeceksin 🤷🏻♀️
Bunu kızlara sorduğunu düşünüyorum çok olmasada veren bi kısım var
Buradakiler vermezler ya buradakiler discordda bile sese gelemeyen kişiler bir telefon verecek ahahahaaaa
Tabikide veririm sonra telefondan konuşuruz iyi biri gibiyse ilerletirim.
Karakter olarak da beni ikna etmesi gerek
Hayır tanımadığım veya yeni tanıştığım kimseye numaramı vermem. İlla konuşmak isterse en fazla sosyal medyadan. Genelde onu da vermiyorum.
Öncelikle nedenini sorarım sonrada nazikçe gerek yok derdim
Anında veririm 😀
Hayır vermem..
Hicbir zaman yapmadım, bunu cok sacma buluyorum
Alyansımı göstermem yeterli sanırım.
Hayır numaramı verirsem sarar vermem o yüzden. En fazla orada flörtleşirim.
Ne kadar beğenirsem beğeneyim numaramı vermezdim
Babamın numarasını veririm.
Bencə de.🤝🏻
Numara değilde instagram veririm
Hayır vermem 😂😂 ne alaka
Hayır vermem
Direkt hiç beklemeden 😂
vermem sanırım bilemedim
Sadece dış görünüş ise vermem
Hayır ne olur ne olmaz diye vermem
Hayır kesinlikle vermem
Hayır, vermem tabiki.