Aşk İlişkileri Biriyle sadece dış görünüşünü beğendiğiniz için çıkar mıydınız? Vanilyalıtekila Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Karakteri hakkında hiçbir bilgiye sahip değilsiniz, sadece çok güzel veya yakışıklı. Biriyle sadece dış görünüşünü beğendiğiniz için çıkar mıydınız? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı. Hayır ben kalbine aşık olurum bir kadının 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Ne güzelleri ardımızda bıraktık hey yavrum hey kafa önemli kafa 1 7 Yorumla Vanilyalıtekila 1 yıl Sizin başka bir hesabınız daha vardı sanki catkong gibiydi Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Oha ben bile unuttum onu Yorumla Vanilyalıtekila 1 yıl Adınız Furkan, Faruk gibi bir şeydi. Görsel hafızam iyidir Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Yaşınız doğruysa kaç yaşında üye oluyorsunuz anlamıyorum ki buraya en az 4 yıl geçmiştir o hesabın üstünden 😀 Yorumla Vanilyalıtekila 1 yıl Bir çocuk bunu hatırlamaz. Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Bence de hatırlayamaz Yorumla Vanilyalıtekila 1 yıl :)) Yorumla
lightOfMind Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl dış görünümünü beğendiysem çıkar karakterini tanırım2. bir çıkma veya çıkmama kararını buna göre veririm 0 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl İlk dış görünüşe bakarak çıkıyoruz zaten sonra zaman bize kişiliğini ve karakteri gösteriyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Hayır ya çok güzel ama zayıf karakterli veya aptal biri olmaaaz olmez 0 0 Yorumla
_-_NobodyYs_-_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hayır ben kalbine aşık olurum bir kadının
Ne güzelleri ardımızda bıraktık hey yavrum hey kafa önemli kafa
Sizin başka bir hesabınız daha vardı sanki catkong gibiydi
Oha ben bile unuttum onu
Adınız Furkan, Faruk gibi bir şeydi. Görsel hafızam iyidir
Yaşınız doğruysa kaç yaşında üye oluyorsunuz anlamıyorum ki buraya en az 4 yıl geçmiştir o hesabın üstünden 😀
Bir çocuk bunu hatırlamaz.
Bence de hatırlayamaz
:))
dış görünümünü beğendiysem çıkar karakterini tanırım
2. bir çıkma veya çıkmama kararını buna göre veririm
İlk dış görünüşe bakarak çıkıyoruz zaten sonra zaman bize kişiliğini ve karakteri gösteriyor
Hayır ya çok güzel ama zayıf karakterli veya aptal biri olmaaaz olmez
Hayır. İlişki karakterle yürür
Seksiyse neden olmasın
sadece dış görünüş yeterli değil
Çıkarıl
Hayır