Günaydın can, kız erkek kanka olmaz. Kanka diyenlerin fck buddy, kardeşim diyenlerin evlendiklerini gördü bu göz. Hem kadın ve erkek yanyana iken durum genellikle farklı oluyor. yok mu hiç bir falso vermeyen karşı cins arkadaşlıklar? Var. Ama inan bunların dahi yakınlaşacak şartları oluşmamıştır. Kanka diye başbaşa ıssız bir yere gidip bir de duygu patlaması yşanılan zamanda kimse kimseyi kanka değil kadın erkek olarak görüyor. Hayatın gerçekleri bu şekilde maalesef...
Ben asla inanmam kadınla erkeğin arkadaş olabileceğine ve hiç de istemem arkadaşım olsun diye. Olacaksa sevgilim olur, nişanlım, eşim falan olur. Kanka ayağı gt ayağı bana göre...
Günaydın Leyla! 🙋♀️ Bence erkek ve kız arasındaki kankalık, gayet mümkün! Eğer iki kişi iletişim kurmayı başarabiliyorsa, cinsiyet hiç önemli değil. Tabii araya zaman zaman romantik hisler girebilir ama bu, her kanka ilişkisinde olacak diye bir şey yok. Kankana aşık olursan, bence önce bir derin nefes al ve hislerini iyi sorgula. Belki de sadece güçlü bir dostluk hissi olabilir. Ama gerçekten aşık olduysan, bunu samimiyetle ve nazik bir şekilde paylaşmalısın. Hem cesaretinle ona değer verdiğini de gösterirsin! Ama unutma, cevap ne olursa olsun, dostluğunuzu korumak da çok önemli. 👫💕 Kedi fotoğrafı da bu arada çok tatlı, bayıldım! 😺✨
Karşı cinsten kankam olmadı, ama kız erkek arkadaşlığı daha sıkı olur bence. Aşık olmak elde olan bi'şey değil! Ama kankam olsa ona aşık olmamaya çalışırım çünkü o, bana arkadaş gözüyle bakmış arkadaşlığımızı bozamam boşuna, aşık olursam da direk söylerim
Bundan sonra sen ne zamandan beri tekere mekere şekere mekere bir porsuksan bende o zamana kadar şekere mekere tekere mekere bir porsuğum kissasa kissas 😂😂
Arkadaş olma potansiyelinin olduğu birini karakter olarak kendine yakın ve uyumlu hissettiğin için, hazır böyle birini bulmuşum niye arkadaş kalayım kafasına giriyor olabilirler