Kız erkek sadece kanka olarak kalabilir mi?
Evet kalabilir
Hayır kalamazlar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kız ve Erkek kanka olamaz. Kız öyle düşünse de erkek bir gün onu yatağa atmayı düşünüyordur. Bu zamanda birçok erkek arkadaşlık maskesi altında kadınlara yaklaşıyor. hal böyle olunca hem kadın bundan tiksiniyor hemde erkek emeline ulaşamıyor.
Peki ya kız arkadaşça yaklaşmıyorsa?
😂😂😂😂 ayy bu iyidi. Evet nasip
Aşık olmak gibi bir psikolojide kendilerini buna zorunlu hissetmiyorlarsa olur. Arkadaşlıkları harbi arkadaşlık ise ve aralarında harbi geek sohbet varsa olur. Ama tavsiyem, eşinizi en iyi arkadaşınızdan seçin. Hayatınız boyunca size en iyi arkadaşınızdan daha çok kim katlanabilir?
Ateşle barut sonuçta
Neden ki bunu niye böyle tehlikeli görüyor herkes?
Gerçek bu ama değiştiremezsin ki
Tamam da neden sebebi ne?
Yaradılış 🤷🏻♂️😃
Yiaaa 🥺🙁
Ne oldu niye yaşarttın öyle gözlerini hemen 😕
Hm sanırım knk dediğim çocuktan hoşlanıyorum ama sanırım 😕👉🏻👈🏻
O zaman geçmiş olsun ya 😕
Aşık olmadan vazgeçeyim hemen. Yaw hemde eski sevdiğimin arkadaşı 😫. Hemde en yakın. Nasıl kalp bu 😖
Başka arkadaşı yoktur inş 😕
Nasıl yani anlamadım?
Sonra öteki arkadaşına da aşık olma diyorum 😂
Komik değil ya 😐. Kalp bu napim benim mi elimde sanki. Beni merak edip derdimi dinlemesi öğüt vermesi hoşuma gitti sadece.
E her böyle iyi davranana aşık olursan çok üzerler seni ama ya 😕
Ama o gerçekten art niyetli kötü biri değil. Ve sevdi mi tam seviyor. Eskiden bir sevgilisi vardı. Kızdan ayrıldıktan sonra depresyona girdi vazgeçmedi döner diye keşke beni sevse be tam olurduk sesim içimden. Çünkü bende sevdim mi tam seviyorum 😔
Bizde sevdik mi tam seviyoruz da, tam sevmeye başlayınca bir şeyler değişmeye başlıyor. Sana tavsiyem kimse için o öyle biri değil o bunu yapmaz deme. Bu hayatta o kadarını da yapmaz denilen her insan çok daha fazlasını da yapar. İnsan sonuçta 🤷🏻♂️
Ama bazı insanların içini gerçekten iyi biliyoruz. Tamamen emin olup güvendiklerimiz illa ki vardır
Ben yeri geliyor kendime bile güvenmiyorum. Bu hayatta gözüm kapalı kimseye güvenmem. Şeytan varken bu mümkün değil.
Valla Allah yanımdayken şeytan bana ne işler ki. Yani tabi bu devirde gereken o ama bilemiyorum.. Ben herkesi kendim gibi sanıyorum belki de ondan
Şeytan da Allaha rağmen şeytanlık yapmıyor mu? Evet iraden kuvvetli olabilir ama herkesi kendin gibi sanman da büyük sorun tabi.
Ahh evet haklısın 💁🏻♀️🤦🏻♀️
O yüzden öyle hemen herkese güvenmek yok 🙂
Yess bundan sonra öyle 😌
Şimdi oldu anlaştık 🙂
Evet. Cevabın için teşekkür ederim 😇
Rica ederim ne demek ☺️
😇
Kalamazlar ikisinden biri aşık olur :)
Karşılıklı olamazlar mı 😕
Oda olabilir ama arkadaş kalmaları çok sürmez ☺️
Şu an knk dediğim biri var ama öyle herkesin gördüğü aşırı samimi kankalık değil. Not falan atarım okulda gelip sorar bzn. Bugün daha bi yakındık konu anlatmamı falan istedi dibime girdi resmen. Nereye varır sonu bilmiyorum. Ne yapmam lazım sence?
Hoşlanıyormusun
Bilmiyorum sanırım evet 😕. Gözüm onu arıyor , sürekli bakma isteği geliyor , konuşmak istiyorum , çok tatlı gülümsüyor çok hoşuma gidiyor bunlar
O zaman belki ilerde olursunuz :)
Ahh nasip hayırlısı neyse o olsun. Platonik kalmak istemiyorum tekrardan 😞
Cevap
9Cevap
Niyetleri arkadaş olmaksa kalınır, birinden biri farklı düşünüyorsa kalınmaz
Farklı düşünen benim 😕. Kötü bir şey mi bu sence ? İstemsizce düşünüyorum , ne kadar tatlı gülüyor diyorum , konuşmak istiyorum habire gözüm kayıyor 😕
Sevgilisinden falan ayırmıyorsan sıkıntı yok. Git söyle nolcak
Sevgilisi yok sevdiği var mı bilemem. Hem henüz bir şey yok öyle minik bi hoşlantı işte 👉🏻👈🏻
Tamam anladım ama sevgilisi falan olursa çok üzülürsün haber vereyim
Tutulmadım çok şükür. Öğrenirsem ztn engel olurum kendime 😌
Anladım kolay gelsin
Eyw sağol cevabın için 😇
Sen sağ ol
Tabikide kalabilirler @niger (etiketlenmiyor ama allta var kendisi) benim en yakın arkadaşım ve erkek ve biz buluşunca onu organları alıp paraya çevircem canım arkadaşım
Aga buraya yazan herkes niye böyle 😶
@niger ağalar özelden konuşsanız olur mu? Bildirim var sanıp bakıyorum kwkwkkw
@niger hah tmdır sağolun 😇
Kalır. @aAufliner bu sab... pardon bu arkadaş benim kankam
😂😂 kelimenin devamı neydi acaba
Aga hiçbir şey anlamadım ama neyse
jejdjdhkwkdidjwjw mükemmel o zmn. Maşallah maşallah çok güzel
Sevgiye bak elektrikli testereyle 😂😂😂
😂😂😂😂
Erkek tipsizse kesin kalırlar
Kalbi temiz oldu mu bakılıyor gerçekten
Hiç sanmıyorum kızların geneli tipe bakar
Zamanında dertleşip derdimi dinleyen birisi olmuştu tip olarak iyi değildi ama hoşlanmıştım
Anladım
Oluyor valla 3 senelik arkadaşım hiç de ne o bana ne de ben ona öyle duygular beslemedik
Onun beklemediğiniz ne biliyorsun 😂😂
Beslemediğini*
Bilmem öyle düşünmedim hiç hareketleride o şekil değil arkadaş gibi sanırım bundan kimse emin olamaz : )
Ahah evet bilemezsin. Çok da inanma sadece arkadaşça olduğuna. Bu hayatta her şey mümkün 😂
Yok ya öyle birisi değil gerçi bir kere dudaklarıma bakıyordu konuşurken şüphelenmedim değil😂
Heheh dikkat et o zmn. Gerçi bence en iyi eş knk dan dosttan olur. En iyi anlaştığın insan sonuçta. Neden bu durumu kötülüyorlar
Bende anlam veremiyorum sonuçta karı koca veya sevgilide birer hayat arkadaşıdır zaten öyle tanışırsın kimse ilk etapta sevgili direk olmuyor ki
😂😂. Peki benim erkek kankamdan hoşlanıyor olmam normal mi 😕. Kanka derken aşşırı samimiyet yok. Not ister atarım arada gelir yanıma nbr falan öyle. Knk diyoruz öyle
Kalırım ama her konuda kanka olmak kaydıyla 😁
Peki seni sevdiğini öğrensen ne tepki verirsin hoşlanma yani?
Peki sevmiyorsan napıcan?
😕 cevabın için teşekkür ederim
O kız kankalığı eninde sonunda bitirir
Heh o kız da ben oluyorum sanırım 😂😂
Niye
Sanırım knk dediğim erkekten hoşlanıyorum. Gözüm habire onu arıyor , istemsiz düşünüyorum , ne güzel gülüyor diyorum habire konuşmak istiyorum ama knk diyorum o da bana knk diyor. Ama öyle çok samimi yakın kankalar gibi değil aramız
kalır kalırsa hep beraber olurlar 😂
Arkadaşlar da ayrılabilir
Kalamaz.
her şey bir kadeh şarapla değişir
Kadeh şarap olmadan farz et 😂
Tövbe tövbe. Abi temiz niyetli insanlar işte AA
Ayhh bana bir şey olmaz asla normal bir şekilde nolur diyordum 🤦🏻♀️
olanlar var tabi
Sonradan aşka dönüşmesi sence mantıklı mı?
evlenen var
Wayy be Allah'ım nasip etsin
benim en yakın arkadaşlarımın çoğu erkek
Kankalığın dışına çıktı mı hiç 😂
Evet bir sürü kız kankam var
Cevabın için teşekkür ederim 😇
Kalabilir.
Cevabın için teşekkür ederim 🥰
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?