Ben bazen kız arkadaşımla bile çok yakınlaşınca azıcık bişeyler hissediyorum kesin bi erkekle olsa acayip fazla olur. Sizce olur mu karşı cins kankalığı?
Güncellemeler
+1 yıl
"Yobaz"cılar hadi ordan gidebilirsiniz kimsenin düşüncesi ve fikrine laf etmek size düşmez
Yobaz demek biraz aşırı olur. Kişiden kişiye değişir arkadaşlık algısı. O yüzden göreceli demek daha doğru olur. Benim anladığım karşı cins ilişkisi bu. Cinsel çekimi söndüremezsin😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ben uygun bulmuyorum zaten eninde sonunda bi sey oluyo arkadasliklar bitiyo 😅
Tabikide olurrr... En yakın arkadaşım erkek benim ve onu çok uzun zamandır goremeden gitti 🥺🥺
O sizin zihniyetinizle ilgili bir sorun. Gayet mednei arkadaşlıklarımız var.
Geldi "yobaz"cının biri 😂
Yobaz değil de ne?
😂😂😂
Off olur tabiki bu da soru mu 15 senelik arkadasim var bir defa poposuna bakmadim. A ben gaydim... 🤦🏻♀️
Bi raddaye kadar, sonrası başka ilişkilere döner
Açık söyleyebilmeni tebrik ediyorum şahsen gizli olmama rağmen "Yobaz"cı tayfa linç ediyor şu anda beni 😂
Yobaz demek biraz aşırı olur. Kişiden kişiye değişir arkadaşlık algısı. O yüzden göreceli demek daha doğru olur. Benim anladığım karşı cins ilişkisi bu. Cinsel çekimi söndüremezsin😅
olur
kız ilgin % 30 a kadar çıkıyor mu
Bazen olabiliyo az
içten gelen bir şey mi
hoşluk mu
Şahsen gelen bi his olduğuna inanıyorum. Her ne kadar burada bazı g e r i z e k a l ı linççi "medeni (!)"ler laf söylese de gerçek bu
hayr kesinlikle soft bir hareket gibi görüyorum
Olmaz
İstemez
Kızlara ilgin var mı
Olmaz.. o kankalık değil
Evet bence olur
Olur tabi benim var
Bence olmalı
Olmaz.