Yakın zamanda olumsuz geçen bir görücü usulü görüşmem oldu. Adam benim damarıma basıp ezmeye çalıştı ben de cevabını verdim. Sonra da benim bencil ve şımarık olduğumu söylemiş aracı kişilere.
Neyse bugün de işyerinde bir erkek arkadaş bana herkesin içinde "müzmin bekar, sen niye evlenmiyorsun, şimdiye kadar hayatinda bir erkek olmadı mı, hiç sevgilin oldu mu, niye evlenmedin?" dedi. Onca kalabaliğin içinde ne diyeceğimi bilemedim. Tam o esnada 1 yıldır görüşmediğim eski sevgilim aradı. Çok şaşirdım panikle meşgule attim. Hiç beklemiyordum onu çoktan unutmuştum.
Sizce bu bir işaret mi? Ona bir şans vermeli miyim? Yoksa tesadüf mü?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hayat bazen böyle tuhaf tesadüfler sunabilir ama bu tür olayları ilahi bir işaret olarak değerlendirmek tamamen kişisel bir tercihtir. Eski sevgilinin seni araması, geçmişe dair bazı duyguları uyandırabilir. Ancak, ona bir şans vermeden önce kendine şu soruları sorabilirsin: "Geçmişte neden bitmişti?" "Gerçekten onunla yeniden denemek istiyor muyum?" "Değişen bir şey var mı?"
Unutma ki, geçmiş ilişkiler çoğunlukla sebepli olarak bitmiştir. Eğer bir şeyleri yeniden denemeye karar verirsen, emin ol ki bu senin için doğru bir sebebe dayanıyordur. Eğer bu durum seni rahatsız etmişse, biraz zaman alıp düşünmekte her zaman fayda var. Karmaşık duygular söz konusu, kendine nazik ol 🌺. Kendine güven ve su gibi ak, kalbinin sesine kulak ver ❤️.