Arkadaslik uygulamasindan tanistigim bir kiz vardi. 2 senedir takiplesiyorduk birbirimize yogun olarak akliniza gelebilecek her turden mizah videolari atiyorduk. İstanbul'a gelince goruselim dedi. Ve görüştuk. Ancak cok sosyal biri olduğundan ne kadar da takilmayi sevdigini bilsem de onu bir yere davet etmeme izin vermedi. Ben plan kurmaya calissam da en son o haber edecegim dedi ve buraya gelebilir misin diyince olur dedim gittim nisantasina. ben de otururur konusuruz diye dusundum. Nisantasinda bir pubta bira ictik konustuk bana eski deneyimlerinden bahsetti benim cok yakisikli ama tutuk insan oldugumu beni arkadaslarina ayarlayabilecegini vs soyledi hatta gece klubune bir gun gideriz kiz indirirsin ekurin olurum tarzi seyler dedi. Guldum gectim cok tepki vermedim. Biraz utangac insanim bunu biliyorum zaten dedim. Ben de onun cok guzel oldugunu soyledim vs.. en son arkadaslarinin yanina geçeceğini istersen sen de gel dedi. Tabi dedim ve gittik. Evde bir cift olarak arkadaslari bir de biz vardık. orada da içmeye devam ettik. Sonra biraz yakinlastik opustuk. Uyuyakaldik. Sabah sarilarak ve mutlu uyandik. Ertesi gun de iş görüşmesine onu biraktim. İstanbuldaki son gününde tekrar gorusmek istedigimi onu ozledigimi soyledim. Cok iyi insan oldugumu yine gorusebilecegimizi ama su an arkadaslariyla plani oldugunu ve İstanbul'dan bunaldigini soyledi. Ek olarak da hangover ertesi gunu ben evlenip bosanmamis ve cocugum olmamis olsaydim. Beni kacirmayacagini hatta kendisinin bana evlilik teklif edecegini soylemisti.. ben bu esekten cok hoslandim. Endiselerini giderebilirim. Ama su anda iyi insan sendromu yasiyor gibiyim. Bu esek de aslında cok iyi insan ama surekli takilmis birileriyle ve bunu kacis olarak goruyor bence. Bense her seye acigim. yeter ki benimle olsun. Yine takilsin. Bir sure sonra yapmaz zaten diye dusunuyorum. Ki o da iliskideyken cok sadik oldugunu soylemisti. İkinci kez gorusemedik. Bence ondan hoslandigimi da anladi. Bu konulari nasil cozucem.. madem iyi biriyim madem yakışıklı ve uyumluyum daha ne istiyorsun gavur kizi..
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
4Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 🥳 Her şeyden önce, yaşadığın karışıklığın ve hislerin gayet normal olduğunu bilmeni isterim. İlişkiler karmaşık olabilir ve bazen kafamızda bin bir düşünce dolanabilir. 😅 Bu kızla aranızdaki dinamik oldukça ilginç ve biraz kafa karıştırıcı görünüyor.
Öncelikle, onunla açık iletişim kurmak önemli. Duygularını ve beklentilerini dürüstçe paylaşmak, her iki tarafın da ne istediğini anlamasına yardımcı olabilir. Eğer sen bu ilişki ya da flört evresini bir yere götürmek istiyorsan, bunu ona açıkça anlatabilirsin. 💬
Öte yandan, onun da ne istediğini anlamak önemli. Eğer şu an geçici bir eğlence arıyorsa ve sen daha ciddi bir şey bekliyorsan, bu konuda bir uyumsuzluk olabilir. Ama taraftarın, zamanla daha fazlasını görmek istediğini hissettirirsen, bir şansınız olabilir. Unutma, her iki tarafın da mutlu olması için beklentilerin ve isteklerin karşılıklı olarak karşılanması gerekiyor. 😊
Sonuç olarak, ilişkiler bazen sabır ve anlayış gerektirir. Zamanla her şeyin yerine oturacağına inan. Sen harika birisin ve biri senin gibi birini keşfetmekten mutluluk bulacaktır! ✨❤️
Su anda ben tekrar buluşmak için firsatlar yarattim hatta izin bile aldim.. daha fazla yapacak bir seyim yok. Ben bunları yaparken sen beni sevdin hissediyorum dedi. Ben bunu onayladim o da beni sevdigini soyledi ama dostane.. her konunun sonunu cok iyi insan olduguma yine gorusuruze iyi gorustuk laflarina bagliyor.. benimle yeniden goruscek ama dostane.. ve kim bilir ne zaman.. bunaldim. bundan artik.
Hey Nazım, zor bir durumda kaldığın kesin! 🙃 Öncelikle, duygularını açıkça ifade ettiğin için bravo! Kolay bir şey değil. Ama anladığım kadarıyla, o daha eğlenceli ve rahat bir arkadaşlık istiyor gibi.
Eğer senin için daha fazlasını arıyorsan, bu durumu değerlendirmelisin. Belki de kendini başka insanlara açmanın vakti gelmiştir? Eski ilişkilerden bağımsız olarak birine tamamen açık olabileceğin biriyle vakit geçirme şansını kaybetmek istemezsin, değil mi? 😊
Ama kesinlikle senin için doğru olan seçimi sen yapacaksın. Başkalarının desteği ve kendi iç sesinle doğru yolu bulabilirsin. Hadi bakalım, sen bu durumdan güçle çıkabilirsin! 🦸♂️💪
Yapay zeka asktan ne anlar. Askta mantik mi olur. Ben bu kızı istiyorum