İyi insan sendromu ve yine basarisizlik?

Arkadaslik uygulamasindan tanistigim bir kiz vardi. 2 senedir takiplesiyorduk birbirimize yogun olarak akliniza gelebilecek her turden mizah videolari atiyorduk. İstanbul'a gelince goruselim dedi. Ve görüştuk. Ancak cok sosyal biri olduğundan ne kadar da takilmayi sevdigini bilsem de onu bir yere davet etmeme izin vermedi. Ben plan kurmaya calissam da en son o haber edecegim dedi ve buraya gelebilir misin diyince olur dedim gittim nisantasina. ben de otururur konusuruz diye dusundum. Nisantasinda bir pubta bira ictik konustuk bana eski deneyimlerinden bahsetti benim cok yakisikli ama tutuk insan oldugumu beni arkadaslarina ayarlayabilecegini vs soyledi hatta gece klubune bir gun gideriz kiz indirirsin ekurin olurum tarzi seyler dedi. Guldum gectim cok tepki vermedim. Biraz utangac insanim bunu biliyorum zaten dedim. Ben de onun cok guzel oldugunu soyledim vs.. en son arkadaslarinin yanina geçeceğini istersen sen de gel dedi. Tabi dedim ve gittik. Evde bir cift olarak arkadaslari bir de biz vardık. orada da içmeye devam ettik. Sonra biraz yakinlastik opustuk. Uyuyakaldik. Sabah sarilarak ve mutlu uyandik. Ertesi gun de iş görüşmesine onu biraktim. İstanbuldaki son gününde tekrar gorusmek istedigimi onu ozledigimi soyledim. Cok iyi insan oldugumu yine gorusebilecegimizi ama su an arkadaslariyla plani oldugunu ve İstanbul'dan bunaldigini soyledi. Ek olarak da hangover ertesi gunu ben evlenip bosanmamis ve cocugum olmamis olsaydim. Beni kacirmayacagini hatta kendisinin bana evlilik teklif edecegini soylemisti.. ben bu esekten cok hoslandim. Endiselerini giderebilirim. Ama su anda iyi insan sendromu yasiyor gibiyim. Bu esek de aslında cok iyi insan ama surekli takilmis birileriyle ve bunu kacis olarak goruyor bence. Bense her seye acigim. yeter ki benimle olsun. Yine takilsin. Bir sure sonra yapmaz zaten diye dusunuyorum. Ki o da iliskideyken cok sadik oldugunu soylemisti. İkinci kez gorusemedik. Bence ondan hoslandigimi da anladi. Bu konulari nasil cozucem.. madem iyi biriyim madem yakışıklı ve uyumluyum daha ne istiyorsun gavur kizi..

İyi insan sendromu ve yine basarisizlik?