Ne düşünüyor olabilir?

Erkek arkadaşımla aramız çok iyi değil iki aydır falan dün gece beraberdik eski erkek arkadaşımla olan fotoprafları gördü çöp kutusunda (hepsini silmiştim ama gözden kaçırdıklarım kalmış onlar denk gelince onlatı da sildim hiç anlam ifade etmiyor hiçbiri benim için) geneli SS ler eski mesajlar falan ta Mart ayındakiler unutmuşum silmeyi.. konuşmaya çalıştım neden bu zamana kadar silmedin vs gibi şeyler söyledi anlatmaya çalıştım ama hiç bir şekilde dinlemedi konuşmadı da normalde ben akşam 6 ya kadar falan onunla duracaktım oda biliyordu ama hadi yemeğe gidelim dedi evden çıktığımız zaman da eve getirecek beni normalde sipariş verirdik bende kibarca kovuyosun yani dedim çok kötü hissettim anladı mı bilmem giyindim çıktık ben eve geldim yazdım ona tekrar uzun uzun yazdım sonunda da inanmayı dene dedim sadece olur dedi konuşma orada bitti ben anlatamıyorum o dinlemiyor bu akşam da arkadaşlarla buluşacaktık ona dedim ki yarım saat erken gel konuşalım tamam dedi ama yine erken gelmedi hep beraber geldiler ven ne yapacağımı şaşırdım onun ne düşündüğünü bilmiyorum nasıl hareket etmem gerektiğini bilmiyorum sizce bu durum ne olacak
Ne düşünüyor olabilir?