Sizce ne düşünüyor olabilir?

Evimin önünde ofisi olan bir Ağrılı cocuk var. Uzun süredir uzaktan uzağa bakışıyoruz. Hatta ben ofislerine iki kez sütlaç götürdüm. Ilkinde abisi ikincisinde ise o aldı. Kaseleri bana geri uzatırken göz göze geldik ve o an ikimizde baya etkilendik. Bu olaydan sonra bir süre birbirimizi gördüğümüzde selam veriyorduk. Fakat bir süre sonra ikimizde selam vermeyi kestik. Şöyle bir detay daha vermek istiyorum. Abisi daha önce yani 2 sene önce yanıma gelip benimle tanışmıştı ayaküstü konuşuyorduk fakat ben adama hiç yüz vermedim. Adam benimle flörtleşmeye çalıştı. Ve bir süre sonra ben iletişimi kestim. Konu kapandı. Daha sonra onun kardeşinden hoşlanmaya başladım. Fakat bana aylardır gelmedi. Adım atmasını bekledim ama bir soğuk bir sıcak yapıyor sürekli uzaktan uzağa birbirimizin dikkatini çekmeye çalışıyoruz. Ben hergün bin defa onun dikkatini çekebilmek için saçma sapan bahanelerle evden dışarıya çıkıyprum. Işin garip tarafı en büyük abileri (taksici) ona da beni anlatmışlar ve abileri geçen beni ilk defa gördüğünde onlea dönüp bu mu? dedi. Ve o günden beri en büyük abisi de bana dikkatli bakıyor.
Sizce ne düşünüyor olabilir?