Ne düşünüyor olabilir? ÇÖZÜLMÜYOR?

7 yıllık ilişkimden benim son zamanlarda değer gösterememden dolayı ayrıldık hatamı hep kabul ettim değiştiğimi göstermek için elimden geleni yaptım ama olmadı sonra postayı koydum gittim 3 4 ay sonra yazdı öyle muhabbet ettik sonra bir daha yazdı hep böyle havadan sudan mı konuşcaz falan konuşar açıldı biz barışırsak hemen evlilik gerekir falan filan muhabbetleri yapıyo ardından evlilik düşünmüyorum kafam karışık diyo ardından öptü hakkını vererek ama yine ortada kelimeler kullanıyor ben karşıma aldıö konuştum eskisi gibi heyecanım yok dedi ardından diyoki seni başkasıyla görürsem kafayı yerim diyo ardından kafam karışık bilmiyorum diyo sen hayatımın bi tarafındasın başka biriyle konuşcak olsam düşüncesi bile ihanet etmiş hibi oluyorum dedi soruyorum evlilik iştiyorum artık diyorum kafam karışık şu an senin için doğru zaman doğru kişi olamam diyo her kelimesi şu an olmaz kafam karışık falan filan diyo benim anlamadığım heycandan kastettiği ne istmese beni salar yani sizce ne yapmam lazım benim hakkımda ne düşünüyor sevgimi başka bişeymi bu alışkanlık olsa değil diyo diğer türlüsü de değil gibi bilmiyorum diyo sizce bu kız ona yaptıklarımdan dolayımı böyle yoksa farklı bişeymi
Ne düşünüyor olabilir? ÇÖZÜLMÜYOR?