Aşk İlişkileri Nerede evlilik teklifi almak isterdiniz? Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 78 Yapay Zekaya Sor Nerede evlilik teklifi almak isterdiniz? 😃 Güncellemeler1 yıl Süper soru.. Nerede evlilik teklifi almak isterdiniz? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 15 kişi beğendi
Kim-Bilir-Belkidee Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Merhaba,Yer mekan ve zaman önemsiz! 😅Fark etmiyor! 😅Ben her türlü varım! 😅 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı. bana hiç fark etmez 1 0 Yorumla
u Bahar_555 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Sahil kenarı, tekne veya otel organizasyonda teklifi almak isterdim.😃 1 1 Yorumla Bravehrart 1 yıl 😃😃 Yorumla
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bana çok komik geliyor 😂 etmedim o sebepten 😂 1 4 Yorumla Bravehrart 1 yıl Senin yaptığını düşününce gülesim geliyor bea.. 😂😂 Yorumla m ByBrawo 1 yıl 😂😂😂 Yorumla Bravehrart 1 yıl Keşke etseydin bea.. 😂😂 Yorumla m ByBrawo 1 yıl Yok bea 😂 Yorumla
ahmetsevda Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 100% 1 yıl ben almasam da teklif eden taraf olsam olmaz mı 1 2 Yorumla Bravehrart 1 yıl Olur.. Yorumla ahmetsevda 1 yıl o zaman boğaz köprüsünün tam ortasında olsun ya asyadan avrupaya geçerken ya da avrupadan asyaya geçerken. Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl New York'ta evlilik teklifi almak isterdim ama neyseki evlilik planım yok 😃✌️ 2 0 Yorumla
İkide1 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 95% 1 yıl Sürpriz olmalı aniden gelmeli. Yolda yürürken de olabilir cafede otururken de.. ama diz çökmesin neyse o olsun 1 0 Yorumla
akrebimsii Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Bir kere teknede aldım, boğaz köprüsüne yazılar yansıtılarak. Bir kere de yeşillik bir alanda organizasyon eşliğinde aldım. İkisi de güzeldi 1 0 Yorumla
BalalarBabası Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 409 cevap paylaştı. Bana umarım kimse evlilik teklifi yapmaz. Sitede biri yapmıştı ama 😄 1 0 Yorumla
500daysofsummer Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı. sade ve herkesin içinde olmadığı sürece inan hiç fark etmez 1 0 Yorumla
Wineandorange Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Başbaşa olduğumuz ve mümkünse kalabalık olmayan huzur dolu bir yerde... 1 0 Yorumla
Uyanannn_Güzel Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl gösterişten hoşlanmıyorum tahmin edemeyeceğim şekilde sade samimi olması güzel olur 1 0 Yorumla
fıstıklı_kurabiye Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yatağımda almak isterim sonra tekrar uyurum 😅 3 1 Yorumla Bravehrart 1 yıl 😃😃 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,9b cevap paylaştı. Nerede denk gelirse orada evlilik teklifi ederdim 2 5 Yorumla Bravehrart 1 yıl Ooo 😂😂😂 Yorumla Semih6934 1 yıl 😂😂😂 Yorumla Bravehrart 1 yıl Bu kız şanslı bea.. 😂😂 Yorumla Semih6934 1 yıl Öyle bea 😂😂 Yorumla Bravehrart 1 yıl 😂😂😂 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Sahilde ya da kafede şey de olabilir deniz kenarında ya da çölde 🤣🤣çok kararsız kaldım 0 4 Yorumla Bravehrart 1 yıl Çöl mü? 😂😂 Yorumla Yamaal 1 yıl 😂😂evet aşırı romantik 😃😃Düşünsene çölün ortasında kimse yok ikimiz varız her yerde kalp var falan Yorumla Bravehrart 1 yıl Güzel olur.. 😂 Yorumla Yamaal 1 yıl 😂😂😂 Yorumla
Eddy_0606 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 927 cevap paylaştı. Bize etmezler galiba 😅😅 1 3 Yorumla Bravehrart 1 yıl Edenler vardır.. Yorumla Eddy_0606 1 yıl İlla ki vardır ama milyonda birdir Yorumla Bravehrart 1 yıl 😂😂 Yorumla
Misakisaki Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 96% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Boğaz manzaralı bir mekan olabilir 😂 1 1 Yorumla Bravehrart 1 yıl Oo 😂😂 Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Lahmacuncuda almak isterim 1 1 Yorumla Bravehrart 1 yıl Kimse bunu yapmaz. Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl İstedikleri yerde edebilirler sorun değil. 1 0 Yorumla
s Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 656 cevap paylaştı. Restoranda veya sahilde 1 0 Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Aldım alacağım yerde 🥰 1 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Sessiz sedasız kimsenin olmadığı sakin bi ortamda 1 0 Yorumla
Zehra-gül Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sevdiğim olsa teklif gerekli değil 1 0 Yorumla
Masculine_ Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 311 cevap paylaştı. Boğazda yatta almak isterdim 😄 1 0 Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,9b cevap paylaştı. Reddedebileceğim bi yerde 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. yat olsun 1 0 Yorumla
Suuuuuuuuuuuuuu Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 98% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Umrumda bile değil 1 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Almak istemem 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Merhaba,
Yer mekan ve zaman önemsiz! 😅
Fark etmiyor! 😅
Ben her türlü varım! 😅
bana hiç fark etmez
Sahil kenarı, tekne veya otel organizasyonda teklifi almak isterdim.😃
😃😃
Bana çok komik geliyor 😂 etmedim o sebepten 😂
Senin yaptığını düşününce gülesim geliyor bea.. 😂😂
😂😂😂
Keşke etseydin bea.. 😂😂
Yok bea 😂
ben almasam da teklif eden taraf olsam olmaz mı
Olur..
o zaman boğaz köprüsünün tam ortasında olsun ya asyadan avrupaya geçerken ya da avrupadan asyaya geçerken.
New York'ta evlilik teklifi almak isterdim ama neyseki evlilik planım yok 😃✌️
Sürpriz olmalı aniden gelmeli. Yolda yürürken de olabilir cafede otururken de.. ama diz çökmesin neyse o olsun
Bir kere teknede aldım, boğaz köprüsüne yazılar yansıtılarak. Bir kere de yeşillik bir alanda organizasyon eşliğinde aldım. İkisi de güzeldi
Bana umarım kimse evlilik teklifi yapmaz. Sitede biri yapmıştı ama 😄
sade ve herkesin içinde olmadığı sürece inan hiç fark etmez
Başbaşa olduğumuz ve mümkünse kalabalık olmayan huzur dolu bir yerde...
gösterişten hoşlanmıyorum tahmin edemeyeceğim şekilde sade samimi olması güzel olur
Olabildiğince sade olmalı
Yatağımda almak isterim sonra tekrar uyurum 😅
😃😃
Nerede denk gelirse orada evlilik teklifi ederdim
Ooo 😂😂😂
😂😂😂
Bu kız şanslı bea.. 😂😂
Öyle bea 😂😂
😂😂😂
Sahilde ya da kafede şey de olabilir deniz kenarında ya da çölde 🤣🤣çok kararsız kaldım
Çöl mü? 😂😂
😂😂evet aşırı romantik 😃😃
Düşünsene çölün ortasında kimse yok ikimiz varız her yerde kalp var falan
Güzel olur.. 😂
😂😂😂
Bize etmezler galiba 😅😅
Edenler vardır..
İlla ki vardır ama milyonda birdir
😂😂
Boğaz manzaralı bir mekan olabilir 😂
Oo 😂😂
Lahmacuncuda almak isterim
Kimse bunu yapmaz.
Bana bu tarz şeyler abartı geliyor
İstedikleri yerde edebilirler sorun değil.
Restoranda veya sahilde
Aldım alacağım yerde 🥰
Sessiz sedasız kimsenin olmadığı sakin bi ortamda
Sevdiğim olsa teklif gerekli değil
Cumhurbaşkanlığı sarayında
Evlilik teklifi düşüncem yok
Boğazda yatta almak isterdim 😄
Reddedebileceğim bi yerde
Fuji dağının eteğinde
Maldivler.😀
yat olsun
Umrumda bile değil