Aşk İlişkileri Nerede evlilik teklifi almak istersin? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor SelamNerede evlilik teklifi almak istersin veya nerede aldın? Nerede evlilik teklifi almak istersin? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı. Fark etmez her yerde edebilirim 1 0 Yorumla
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Bir kere düğünde almıştım daha da eden olmadı. Kızlar evlenme teklifi etmeyi bilmiyor. 1 0 Yorumla
Miss_Violet Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Küçüklükten beri Ben teklif etmek istiyordum ama evlenmeyeceğim için böyle ciddi bir deneyim de olmayacak ama hayat devam ediyor. 1 0 Yorumla
_interstellar Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Nerede oldugundan ziyade, kimin hangi cumleler esliginde ettigi daha onemli benim icin.Yoksa simdiye evlenmis olurduk.😊 1 0 Yorumla
Mavisafircik2 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 82% +1 yıl Çılgınca bişey beklerdim sanırım uçuk kaçık bi yerde 1 0 Yorumla
Sarı_Papatyam_benim Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 71% +1 yıl Güzel bi evlilik teklifi beklerdim ama ve lakin olmadı :) 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı. Ağaçların içinde 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı. Yhaaa ama choK romAntich buuu 😂😂 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Fark etmez her yerde edebilirim
Bir kere düğünde almıştım daha da eden olmadı. Kızlar evlenme teklifi etmeyi bilmiyor.
Küçüklükten beri Ben teklif etmek istiyordum ama evlenmeyeceğim için böyle ciddi bir deneyim de olmayacak ama hayat devam ediyor.
Nerede oldugundan ziyade, kimin hangi cumleler esliginde ettigi daha onemli benim icin.
Yoksa simdiye evlenmis olurduk.😊
Çılgınca bişey beklerdim sanırım uçuk kaçık bi yerde
Güzel bi evlilik teklifi beklerdim ama ve lakin olmadı :)
Başbaşa akşam yemeğindeyken olabilir
Ağaçların içinde
Deniz kenarı güzel olabilirdi
Yhaaa ama choK romAntich buuu 😂😂
Sahil kıyısı ya da romantik bir akşam yemeğinde
Olacagı varsada olmaz artık
evde
Istemem
İstemem..
Evliliğe karşıyım.