Güncellemeler
1 yıl
Helpp ya
Kızlar flört olmaya çalıştığım bireye ilk zamanlar da bi yemen kahve göndermiştim aradan 1 aydan fazla geçmiştir yemen cafesinsinden yemen kahvesinin adını da görünen cafeden story attım o günden sonra adam storylerime bakmıyor sebep hdjf?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kahve niye gönderdin anlamadım
Malım
bakmazsa zorlayamazsin ya
Baksın işine
aynen oyleee reiss
seninle ilgilenmiyor demek ki
Ne alaka düne kadar bakıyordu ne oldu sonra herkes herkesin hikayesine bakıyor anlamlı mı hepsi sonucta da bakmayınca ilgilenmiyo oluyor
maden cevabımı beğenmeyecektin niye sordun.
Sen sordun bence cevapladım.
Ee biraz yardımcı ol beyin fırtınası yapmaya çalışıyorum anlamıyorum niye böyle yapar biri
İlgi merkezinden uzaklaştırmak için olabilir çünkü ilgi merkezinde başka biri ya da başka bir şey vardır.
O yüzden senin storilerine bakmıyordur.
😏🥺
bu kadar kafanıza takmayın.
Popon kalktı diye salmıştır seni :D
Yogg ne alakası var kendi kendime takılıyordum bdmf
Naptın o zaman, hep onun mesaj atmasını mı bekledin :D
O yokmuş gibi hesabımda hayatımı yaşamaya devam ediyordum tabi bakıyordum da bakıyor mu diye o hikayeden sonra bakmayınca ne manag dedim durduk yere 😂
Ya sence o hikayeden sonra neden bakmıyor ki abi okusana sordugumu niye bana başka şeyler diyon sebepp ne sebepp sende öyle seyler yapıyor musun siz erkekleri anlamak da zorr
Şu tavrınla bencil biri olduğun belli zaten. Sadece kendisi isteyince gelip bana yazan bir kızı artık görmezden gelmeye başlamıştım. Artık anca o yazınca cevap veriyom kdlsşfklşskflşsd
Hayır yanlış anladın konuşmayı kestikten sonra kendi halim de takılıyordum yani o yazmak isterse yazardı ben yazdım ilk mesajı attım hep de. Şimdi böyle yapmasına anlam veremedim ya jfkf sana bile derdimi anlatamıyorum o nasıl anlasın jflfl
Haa pardon pardon. Bol bol anlatırsın derdini ya :D sana yazamıyom tabi napcamm :( :P
ee napalım biz zorla baktıralım mı🤣🤣🤣
Varsa öyle bişey yapalım ya 😂
başka işi vardır
Hikâye atmış ama
Bakar
24 saat e yaklaştık bi kaç storyim kalktı o hala bakacak 😞