Geçmişine rağmen kabul ettiğim kadının ayrılma sebebi?

3 yıla yakındır konuşuyorduk ne sevgili ne arkadaş olduk aşıktım annesi beni bilir annem o şahsı bilirdi o derecede bir muhabbet vardı lakin ilişkiye başlamaktan hep kaçardı hazır değilim bilmediğin şeyler var ayaklarına vesaire yatardı bir gün bir kaç **** den geçmişine dair bilgiler öğrendim cafede oturduğu çocukları sıkıştırdım eski sevgilisinin arkadaşları bu çocuklar benim kızı eski sevgilisi 16 yaşındayken pis emeller için kullanmış fotoğraflarını arkadaşlarına yaymış arkadaş guruplarına yollamış kızın iyi bir kız olmadığını söylediler tabiki inanmadım olay çıkaracakken bana bu fotoğrafları videoları izlettiler dünyam başıma yıkıldı adeta **** yıllardır saklıyormuş bunları ilk saf sevdam ilk sadakatim di kendisi neyse ben bunu öğrenince bu görüp duyduklarımı söylemedim (etkisinden çıkamadım gururunu incitmek istemedim) o çocuklarla oturduğu için hesap sordum bulunduğu özel eğitim kurumuna gittin çocuklarla çünkü hala inanamıyordum çocuk benim sevgilim falan dedi hesap sorduğum içim beddualar edip engelledi 3-4 ay boyunca yazıyordu ara ara ben tersleyip yol verdim her seferinde en sonunda şans istedi konuşmaya başladık bende bu gördüklerimi söyledim inkar edip kavga etti ve engelledi bir kaç ay sonra tekrar barıştık bu süreçte fake hesaplar üzerinden takip ettiğini biliyordum bilerek o hesaplara yürüyüp sinirlendiriyordum en sonunda son bir daha barıştık ve her şeyi anlattı beni kullandı yüz üstü bıraktı senin yüzüne dahi bakamıyorum bu hatamdan dolayı seninle olmak istiyorum ama olamıyorum annem dahi artık yaz anlat yoksa ben yazıcam diye tehtit ediyor dedi ben hayatım boyunca cinsel ilişki yaşamamaya özen göstermiş bir erkek olmama rağmen sevdamdan ötürü geçmişini umursamadım zirâ geçmişi için değil geleceğimiz için seviyordum onu kabul ettim ve barıştık lakin arkadaşları beni sevmiyordu dershanelerini bastığım için bir gün cafede arkadaşlarıyla oturuyordu bende yan masada oturuyordum sevdiğim kadına laf attıkları için kavga çıkardım arkadaşları polisi aramaya kalktı ama o engel oldu ertesi gün terk etti beni arkadaşlarım senin yanına geldiğimi duyarsa kötü olur bana zarar gelmesinden korkuyorlar sana uzaklaştırma çıkartmak istiyorlar dedi halbuki kavgacı olmamın sebebi onu korumaktı bende uzatmadım bitirdim yanıma geldiğinde dahi heyecandan tir tir titreyen kadının sevgisi bir anda yalan gelmeye başladı yorumlarınız nelerdir

Güncellemeler
1 yıl
21 yaşındayım 2 yal küçük benden
Geçmişine rağmen kabul ettiğim kadının ayrılma sebebi?