Terk eden kadın pişman olur mu nasıl olur?

Terk eden kızlar pişman olur mu hangi durumlarda hangi zaman aralıklarında pişman olur mesela ben 1 bucuk yıl cıktım kızla 4 aydır onsuzum cok kötüyüm sevdiğine inanmıştım pişman olsa da diyorum bekliyorum mal gibi.Bir kız nasıl pişman olur arkadaşlar ne kadar zaman ve ne lazım
Güncellemeler
+1 yıl
biri eksiliyor ama kimse Allah belasını versin !
Güncellemeler
+1 yıl
off cok kötü oldm ya msn ye falan girmezdi msn de resim değiştirmiş yeni gördm biriylemi knusuyo ki ya of bu olamaz ya rresmide cok güzeldi :(
Güncellemeler
+1 yıl
4 aydır ayrıyız 2 ay pesine kostum sonra hiç aramadım dün durduk yere mesaj geldi numarasını da silmiştim sasırdım bu ne demek ya.. mehmet krıldım kırıldın ilişkimiz bitti ama merak ediyorum yolda selam veremeyecek kadar kötümüyüz senle ? yazmış nedir bu dostlar
Güncellemeler
+1 yıl
kız twitter'de açmış faceyle falan işim olmaz ben öyle şeyleri sevmiyorum ya diyen kızı birde orda gördüm ya ölüm ölüm ölmek istedim sevdiğim kızı her allahın kulu takip ediyor smdi :( 29 haziranda baktın hayatın tadını cıkaramıyosun tadını kacıranı hayatından cıkarcaksın :)) böyle birşey yazmış twittera acaba neden böyle birşey yazmıs ki hep gülümsüyor zaten gerçi anlamadm neden twitre falan grdi ki kndini reklam ypıyor nette herkes görüyor kskanıyorum ya onun umurunda değil hrlde :(
Terk eden kadın pişman olur mu nasıl olur?