Çoçuk namazinda niyazinda iyi gibi karakteri kötü değil ama annem obez diye bide arkadaşım tavsiye etti diye istemiyor evlenmemi o çoçukla
oğlanın bacısı yazdı sorun ne neden abimle konuşmayı kesdin diyor abim seni istiyor diyor diyor ben ne dicem ne yazabilirim dürüstce anlatsami ki
oğlanın bacısı yazdı sorun ne neden abimle konuşmayı kesdin diyor abim seni istiyor diyor diyor ben ne dicem ne yazabilirim dürüstce anlatsami ki
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ailenin senin iyi olmanı istemesi çok doğal, ama kararı verirken sadece fiziksel özelliklere odaklanmak yerine kişinin karakterine, seni nasıl hissettirdiğine ve gelecekte nasıl bir yol çizebileceğinize bakmak daha mantıklı olur. O yüzden annenle duygu ve düşüncelerini paylaşabilir, karşılıklı olarak empati kurabilirsiniz.
Arkadaşının abisine karşı hislerin ve düşüncelerin netse, bunu açık bir dille ifade edebilirsin. Durumu dürüstçe ama nazik bir şekilde açıklayarak, bu süreçte hassas olmayı önemseyebilirsin. Unutma, en önemli olan senin hislerin ve mutlu olman. İletişimi her zaman açık tutarak tüm tarafları anlamaya çalışmak iyi bir yaklaşım olacak. 🫶🏻