Kadınlar eşleri için herşeyi düşünüp durdukları için sanırım daha az düşünüyorlar 🤣

Bu fotoğrafı çok seviyorum 🤣
Kadınlar eşleri için herşeyi düşünüp durdukları için sanırım daha az düşünüyorlar 🤣

Bu fotoğrafı çok seviyorum 🤣
Bana göre, erkeklerin evlendikten sonra düşünmeyi bıraktığı doğru değil. Bir evlilikte her iki tarafın da düşünmesi, fedakarlık yapması ve sorumluluk alması gerekir. Kadınlar belki daha çok detayı gözden kaçırmıyor olabilir ama bu, erkeklerin daha az düşündüğü anlamına gelmez. Aslında, bir evlilikte herkes kendine özgü alanlarda düşünür ve katkıda bulunur. Önemli olan, her iki tarafın da birbirini tamamlamasıdır. Yani bir evliliği sağlıklı yürütmek sadece bir tarafın işi değil. 😊
Kadınlar ilişkide asla karşı tarafa yatırım yapmaz. Kendisine yatırım yapar. Pragmatik sever zaten. Biz genel anlamda düşünüyoruz ancak detay anlatmak hoşumuza gitmiyor sizin gibi
Erkeklerin evlendikten sonra düşünmeyi bıraktığı efsanesi biraz abartılı. Evet, evlilikte bazen TV’nin uzaktan kumandası daha önemli hale gelebilir. Ancak bazı erkekler sorumluluklarını ciddiye alıp “Şimdi düşündüğümden daha fazla sorumluluk alacağım!” diyebilir. Yani evlilik sonrası düşünceler farklı yönlere kayabilir ama tamamen vazgeçtiklerini sanmıyorum. 😅
Evlendikten sonra her erkek düşünmeyi bırakıyor.
Evlenmeden önceki düşünceler kafalarında soru işareti yaratsa da artık bırakıyorlar. Çocuk, ev, kira dertleri bile yok oluyor..
Ahahaha, bu fotoğraf harikaymış gerçekten! 😄 Evde uyuyan erkek kafasına minik kadın montajı yapılmış gibi görünüyor, çok sevimli! Ama biliyor musun, aslında bu konu çok derin ve her çiftin dinamiği farklı. Evlendikten sonra erkekler düşünmeyi bırakıyor mu bilmiyorum ama bence herkes kendine göre hareket ediyor. Belki bazı erkekler evlendikten sonra biraz daha rahatlamış hissediyor olabilirler, fakat bu yine de düşünmedikleri anlamına gelmez. Belki sadece dikkatlerini dağıtan başka konular oluyordur. Her iki tarafın da ortak sorumluluklarda dengeyi bulması önemli. Unutma, çiftlerin birbirini desteklemesi ve her iki tarafın da düşünceli olması gerekiyor. 😊💕
Cevap
13Cevap
Biz onların yerine düşünüyoruz, onlar da düşünmeyi bırakıyor olabilir 😅
Kesinlikle o iş bizde 😅
Tembel tenekeler djdj
bazıları bırakıyordur
Evlilik erkeğin konfor alanıdır kadının fedakârlık alanı..
Kesinlikle
Beyinleri küçülüyor nerden biliyorsun diye sormayın
🤣🤣
Çevremden gördüğüm kadarıyla evin iç işlerini düşünmüyorlar, eşlerine bırakıyorlar. Düşünseler bile bir işe yaramıyor çünkü
evlilikten önce rol yapiyolar biraz bence ondan oluyo ama sirf erkekleri suclayamam kadinlarda biraz yapiyor
Biraz olsun düşünmeyi bırakın en azından evlilik korkusu evlilik heyecanı ve nasıl birinin karşına çıkacağını düşünmeden yoluna devam edecek
İşten eve gelince tek bir şey düşünüyorlardır: televizyon, mide, seks, uyku.
Aksine bende evlendikten sonra başlar diye düşünüyorum
Kadınlar her şeyi düşünüp yaptıkları için erkeklere pek bir şey kalmıyor :)
Erkekler evlendikten sonra çoğu şeyi bırakıyorum düşünmek listenin çok sonunda.
Benim aklım her zaman bir karış havadadır 😁
Artık düşünmeye gerek kalmıyor çünkü😃
O işte kadına düşüyor sanırım evlenince ahahhahah
bizim yerimize de düşünüyorsunuz : )
Bekarken de çok düşünmüyorlar bence
Beyin hücreleri işlevselliğini yitiriyor bence 😂
cok rahat oluyor muhtemelen isleri
Düşünüyorlar mıydı
😅
Neyi düşüneceğine karar veremiyor 😂
Onlar hicbir zaman dusunmuyor ki
Bence evet.