Benim hakkımda?

Erkek arkadaşım kötü davranıyor , sürekli bağır çağır tehdit benim ona güvenmem gerekken rahatça ben hep bı korkuylayim, yani insan rahat olur dimi karşısındakinin tavirlarinin güzel olduğu için yapıcı sakın, bir erkeğin özellikle. Mesela daha az önce otobüs ben durakta oturmadan iki dakika önce geçmiş yok eve git diye beni tehdit etmeye başladı. Kötü konuştu bide yetmedi benle konuş suçlusun gibi davranıyor. yoruldum ailesinde babası ailesi çok iyi tatlı lar ama mesela babası da anlattığına göre anesine böyle davtaniyormus ama bence benm erkek arkadaşım daha ağır yani davtaniyor. Babası bu kadar bile değil adam en azından anlıyor yani , ama benm erkek arkadaşım sürekli beni suçluyor kötü hissrttiriyor eleştiriyor her saman hiç kendine bakmıyor kıza nasıl davranıyorum, iyi mi kötümü , ne bilim yanlış mıyım ben eksikmiyim değil kendisi mükemmel hep karşısındakinda bir sorun var gibi davranıyor bazı şeyler eşittir her iki tarafta sorun olur problem eksiklik düzelir bir kişi sanki mükemmel mis problem kizdaymis gibi davranılması üzücü, ağzımla kuş tutsam yaranamiyorum onu vok seviyorum daha az önce dediğim gibi otobüs gitmis diye ağzıma sicti , bir erkek adam normalde a canını sıkma diğerine bin der benimki tersine beni orada strese korkuya sokuyor tersine aşırı stres ve korkuya giriyorum. Sonucunda kendimi kötü hissediyoeum vücuduma yansıyor şimdi görüşeceğiz ne konuşayım onunla 😔😭beni anlaması icin
Benim hakkımda?