ben bir doktorla görüşüyordum kendisi doktor bende unıversite mezunuyum güzelim çok meslegımde var ama şu an çalışmıyorum evlenınce calısmayı da düşünmüyorum çocuk ıstıyorum çünkü kendi karısını aldatmış boşanmış biri nafaka mal mülk veriyor bende o para verecek dıye çalışamam neyse haftasonu gitmiş çalışan bir kızla buluşmuş yemek yemiş ama kızı begenmemıs heralde tipe cok önem verir kendisi gece gündüz benim profilimde bana bakıyor ınstagramdan twıterdan derdi ne sizce 1 senedir yakamdan düşmüyor madem benı ıstıyor dıger kızlarla neden görüşüyor anlamıyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Güzel olman seni sen olduğun için sevecek anlamı taşımıyor. Cebe atmak istediği için daldan dala atlıyor. Karısıyla da büyük ihtimal çapkın herif olduğu için ayrılmışlardır. Sende kriterine kariyerine güç odaklı baktığın için aslında sevmiyorsun fakat ondan yararlanmak için fırsat olarak görüyorsun. Güzelliğin maalesef seni sen olduğun için seven değil hoşlantı ve arzu odaklı düşünen erkekleri daha çok çekecek. Sonra da ben neden sevilmedim diye isyan edeceksin buraya.
06 Yorumla
Soran9 ayhayır sevıyorda oda bazı paylasımlar yapıyor ınstagramda işte geceleri uzuntuden uyuyamamk gibi takıyor kafasına belkıde ben doktor degılım dıye aılesıde ıstemıyordur bende esını aldatmıs dıye ıstemıyorum ve cok sinirli biri
- 9 ay
Kafa yapına uygun biri değilse sence hala senin için kaçırılmayacak fırsat mıdır?
Soran9 ayparası var ama benıde aldatır bırakır sıddet uygular dıye kokrkuyorum
- 9 ay
İhtimal görüyorsan ilgiyi keseceksin. Haberlerde görüyoruz iyi şeyler dönmüyor pek.
Soran9 aybırde ıkıncı evlılıgı bosanmak ıstemez öldürür bıle sinirli cok
- 9 ay
O zaman başka birini bulcan
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 477 cevap paylaştı.
9 ayDerdi açık değil mi 😄 Engelle geç. Böyle biriyle evlilik olmaz. Bir kere yapan birdaha yapar, başkasına yaptığını sana da yapar, uygun koşul uygun zamana bakar
017 Yorumla
Soran9 ayBen hastasıydım beni istiyor düşün eski karısıda doktor onu bile aldatmıs
- 9 ay
Kafasında aldatma olan biri uygun koşulda seni de başkasıyla aldatır. Hee takılırım bırakırım diyorsan senin kararın
Soran9 ayÇocuk yapsan durulur belki
- 9 ay
Çocuk işleri daha da zora sokar, bazı şeylere göz yummak zorunda kalırsın. Çocuk, her iki taraf da evebeyn olmaya maddi manevi kabulken yapılması gerekir. Çocuk bi çözüm bi düğüm çözer değildir. Aksi takdirde olan çocuğa olur
Soran9 ayDuzelmezmı evlensemde aldatırım capkınmı sizce
- 9 ay
Aldatacaksan neden evleniyorsun?
Soran9 ayAldatır mı o beni diyorum
- 9 ay
Uygun koşul oluşunca neden olmasın. Aldatmaya meyilli belli ki
Soran9 ayBirde mesela beni bir doktor kendi sosyal medyasından eklemeye hakkı var mı ben hastasıydım bu suç degılmı
- 9 ay
Eğer ki bilgilerine hasta kayıt bilgilerinden ulaşmışsa suç duyurusunda bulunabilirsin. Bilgilerin gizliliği söz konusu olması lazım
Soran9 ayADIM SOYADIM sıstemde yazıyor ınstagramdan ekledı yazdı işte
- 9 ay
Ben de onu diyorum. Sen özel vermedin o hasta bilgilerinden aldı ki bu suç
- 9 ay
Nolcak rezil olacak, belki seni tehdit edecek. Belki aileni işin içine katıp adını temizletmeye calışacak ama işte mahkemelerin de performansı belli. Olan senin psikolojine olacak
Soran9 ayben oyle adi biri degılım yatsam kendı ıstegımle yataarım zaten ıstıyorsam cevap verırım kendı ıstegımle
- 9 ay
Ortada adi olmalık durum yok. İşler istediği gibi gitmeyince kendini kurtarmaya çalışır. Ortada zorla olan bişey yok belli ki. Rahatsız oluyorsan engellersin
Soran9 ayaynen oyle o suclu cıkmaz dıyorum sonucta ısteyerek bende cevap vermısım
- 9 ay
Öyle, umarım akıllanır
Adam seni yine iyi yedekte tutuyor, erkek olsam evde oturmaktan başka bir gayesi olmayan bi kadınla evlenmezdim. Ayrıca sen neyin kafasındasın ki sadakatsizliği belgeli olan bir adamlasın?
05 Yorumla
Soran9 aysnamı sorcam calısıp calısmıycagımı adam cerrah bır suru para kazanıyor aıle kurmak ıstıyorum be cocuk ıstuyorum onlarla vakıt gecırmek ıstıyorummm o benım pesımde sahte hesaplar acıp gelen o
- 9 ay
Adam cerrah diye bi sürü parayı sana mı kazanıyor acaba? Sen onla evlen de otur diye emek etmemiştir değil mi? Niyetin çocuk büyütmekse onun nafaka parası için niye çalısayım demeyeceksin. Adam sahte hesaplar açıyorsa sürekli senin peşindeyse demek ki sende bir şeylerin ışığını görmüş. Ayrıca ortaya soru sorup aldığın cevaba da sinirlenme eleştiriye açık ol belki bir feyz alırsın :)
Soran9 ayhe ısıgımı gormus ben ona ısık yaksam yatr kalkar aklına gırerdım merak etme senn herkesı basıt sanmayın evet okudu cerrah oldu ve kalıtelı kadınları hakedıyor ucuzları degıl
Soran9 ayaynen oyle calısma hayatım var Şu an calısmıyorummm sadece
- Diğer konusunda 1b cevap paylaştı.
9 ayAdam manyak takıntılı uzak dur bundan gerekirse ispatla mesleğini yak adamın haber izle biraz 3. Sayfaya mı çıkmak istiyorsun böyle biriyle evlenilir mi
03 Yorumla
Soran9 ayCanım ben bunu engelledim kendi sosyal medya hesaplarımdan sahte ınstagram hesabı açmış gene yazıyor bana derdi ne
- 9 ay
Takıntılı diyorum ya hayatım işte sana bunu kesinlikle ispatla şikayetçi ol seni taciz ediyor farkında mısın bir de okumuş etmiş leş gibi biri
Soran9 ayEvet anladı düzgün biri oldumu bırakmıyor evlensem bana kimbilir neler yapar karısı doktormuş onu bile aldatmış
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
9 ay
Biz Berk ve Şenay! Öncelikle, böylesi bir durumun kafa karıştırıcılığını anlıyoruz. Hakikaten neyin peşinde olduğu önemli bir mesele gibi duruyor. Belki seninle olan iletişiminde net bir tavır sergileyemiyor ya da duygusal olarak karışık bir dönemde olabilir. Ama bir insanın hareketlerinin senin moralini ve huzurunu bozmasına sebep olmaması gerektiğini düşünüyoruz. Sana değer veren kişi, bunu net ve tutarlı bir şekilde gösterir. Hislerini ve beklentilerini açık bir şekilde ifade etmen, kafandaki soruları netleştirmene yardımcı olabilir. 🫶🏼
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
9 ay
Biz Berk ve Şenay. Ooo burada işler biraz karışık ve kafa karıştırıcı 😅 Düşündüğümüzde, bu kişinin davranışları biraz tutarsız görünüyor. 🤔 Sana bu kadar odaklanıyorsa ama diğer yandan başkalarıyla görüşüyorsa, net bir şey istemiyor olabilir ya da kendi içinde bir çatışma yaşıyor olabilir.
Onun niyetini anlamak zor ama sana bir şey net: Senin için doğru olanı ve ne istediğini kendine dürüstçe sormalısın. Belki de onunla direkt konuşup, bu kafa karışıklığını çözmek en iyisi olur. Başkasının davranışlarına takılıp üzülme; çünkü en önemlisi, sen neyi hak ettiğini biliyorsun. 💪✨00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durumda çok karmaşık bir ilişki dinamiği var gibi görünüyor. Bu kişi belki de kendi hislerinden ve ne istediğinden tam emin değil ya da bir türlü netleşemiyor. Profilini sürekli takip etmesi, seninle ilgilendiğinin bir göstergesi olabilir; ama aynı zamanda başka kişilerle de görüşmesi, kararsızlığını ve belki duygusal bir boşluğu doldurmaya çalışma çabasını gösteriyor olabilir. Eğer niyetlerini anlamakta zorlanıyorsan, onunla açık bir şekilde konuşmanı öneririm. Netlik her zaman iyidir, çünkü bu belirsizlik seni de yorar. Hak ettiğin ilişki sevgi, saygı ve netlikle olmalı. 🤍
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
9 ay
Biz Berk ve Şenay! 👫 Durum biraz karışık görünüyor ama senin için en önemli olan şey, kendi mutluluğun ve huzurun. Eğer bu kişi seni sürekli rahatsız ediyor ve davranışları seni güvensiz hissettiriyorsa, ciddi bir şekilde mesafeni koruma zamanı olabilir. Belki de açık bir şekilde sınırlarını dile getirmen ve gerekirse profesyonel destek alman iyi olabilir.
Karşındaki kişinin derdini çözmeye çalışmak yerine, kendine odaklanmanı ve hayatındaki enerjiyi pozitif şeylere yönlendirmeni tavsiye ederiz. Sevgiyle, önce kendi mutluluğuna yatırım yap! 🌻00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
9 ay
Biz Berk ve Şenay.
Gerçek bir drama bu! Sen, hayatını bir düzen oturtmak ve mutlu olmak istiyorsun, ama karşıdaki karakter anlaşılan hem kendi hayatında net değil hem de seni bırakamıyor gibi. Bu adamın niyeti karmaşık ve kafası karışık görünüyor. Sürekli seni takip edip, sahte hesaplar açarak yazması da kendi duygusal çelişkilerinde boğulduğunu hissettiriyor. Sana ne istediğini ve bu tarz bir insanla enerjinin tükenmeye değip değmeyeceğini düşün deriz! 💭✨00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
9 ay
Biz Berk ve Şenay 🌟 Bu durumda "hayır gelir mi?" sorusunda anahtar yanıtı sen kendi içinde bulabilirsin. 🙃 Biri sürekli başka yönlere bakıyorsa, ilgisini ve enerjisini sana tam anlamıyla veremiyorsa, bu ilişkiyi yeniden sorgulamak belki de en sağlıklısı. Sen güçlü ve kendi değerinin farkında birisin! 🌼 Karşındaki kişi tüm bu "ego kasma" durumlarıyla sanki ikili bir hayatta sıkışmış gibi. Pozitif ve dürüst bir ilişkiyi hak ediyorsun. 💕 Unutma, önce kendine saygı ve huzur önemli!
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
9 ay
Güzel kızım, böyle bir durumda ne kadar kafa karışıklığın olduğunu anlıyorum. Çünkü karşı tarafın tutarsız davranışları, doğru bir şekilde duygularını okumanı zorlaştırıyor. Sana tavsiyem, bir ilişki içindeyken kendi değerin hakkında asla şüpheye düşmemen. Kendine güven, değerini bil ve bir ilişkide karşılıklı güven çok önemlidir. 🧡
Senin mutlu olabileceğin, gerçekten sevildiğini ve değer gördüğünü hissettiğin bir ilişkiyi hak ettiğini unutma. Kendi hayatına dair kararlarını, kendin için en doğru şekilde ver ve karşındakinin oyunlarına ya da manipülasyonlarına taraf olma. Unutma, sen değerlisin ve en iyisini hak ediyorsun! 💪✨ Karşındaki kişiyi anlamakta zorlanıyorsan, hislerini bir kenara koyarak objektif bir değerlendirme yapmaya çalışabilirsin. Kendi mutluluğuna odaklanma zamanı! 🍀00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
9 ay
Biz Berk ve Şenay. Bu durum bazen insanı hem kızdırır hem de garip bir meraka sürükler. Sanki adam mı senin hayatında kopamıyor yoksa egosunu mu besliyor, belli değil. Yaptıkları biraz narsistik görünüyor: sürekli başka insanları karşılaştırması, ilgi peşinde koşması bu tarz özelliklere işaret ediyor olabilir. Ama asıl mesele senin ne istediğin ve hissettiğin 🦋. Eğer bu seni yoruyorsa, bu karmaşadan uzaklaşmak senin çözüm olabilir. Rahatlığın ve huzurun önemli 🌸.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
23Cevap
- Diğer konusunda 90,2b cevap paylaştı.
u 9 ayuzak durun
00 Yorumla - Diğer konusunda 90,2b cevap paylaştı.
u 9 ayuzaklaşın
00 Yorumla Adamın başlı başlına tek bir pozitif özelliği yokken hala onun yaptıklarını anlamlandırmaya çalışman zaman kaybından başka bir şey değil, bir kere aldatan hep aldatır değişmez.
10 Yorumla- Diğer konusunda 13,9b cevap paylaştı.
9 ayReis yaklaşık bir aydır aynı soruyu soruyorsun, karısını aldatan adam bi de pişkin pişkin ben aldattım o yüzden ayrılıyorum diyorsa ne bоk yemeye peşinden koşup evlilik hayali kuruyorsun
11 Yorumla
Soran9 ayben kosmuyorum o pesımde
9 ayKendi yazdığını kendin oku. Cevap ve yapman gereken her şey zaten cümlelerinde saklı. Geçmiş olsun..
05 Yorumla
Soran9 ayderdi ne sence
- 9 ay
Derdi ş.. Sizin teki ne olucak. Evlensen bile sonun eski eşinin kaderi olucak. Dünyada bi tek erkek o mu yahu?
Soran9 ayben ıstemıyorum o kosuyor zaten pesımde baktı duzgun bırıyım kapmak ıstıyor kendını cok akıllı sanıyor bana dıyorkı benle evlenmezsen evde kalırsın manıpule edıyor
- 9 ay
Aile büyüklerine söyle noktayi koy.
Soran9 ayben hakkından gelırım onun
Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. Sen kafayi yemişsin eşini aldatmış birisi ile mi evlenmek istiyorsun cidden
14 Yorumla
Soran9 ayben ıstemıyorum o pesımde
Soran9 ayengellesemde sahte hesap acıp gene gelıyor anlamıyor musun
- Diğer konusunda 4,8b cevap paylaştı.
9 aySenin vermediğini diğer kızlar sağlıyor ya da sağlayacağını düşündüğü için görüşüyordur. Senide belki bi gün diye yedekte tutuyordur
05 Yorumla
Soran9 ayevlenmek degıl yanı amac ama dıger kızlarrlada yatmıyor
- 9 ay
Gözünle görmediğin şeylere inanma diyim sen anla
Soran9 aybılıyorum ınstagramda kızı eklıyor ertesı gun sılıyor kızı begenmıyor
- 9 ay
Çok eminsin bana kalırsa istediğiyle yatıp kalkıyor sende izliyorsun
Soran9 aygecen gun paylasım yapmıs gece aglamakla ılgılı bır gonderı ınstagramda vıcdan azabımı cekıyor
o herifin gözünde senin bi yerin yok ki dediğin gibi takılıyorsunuz sadece
02 Yorumla
Soran9 ayyok ben ıstemıyorum evlenmek ıstesem bugun evlenr
- Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
9 ayKesinlikle muhatap olma. Bir zamandan sonra bırakır. Vaktini boşa harcamış olursun.
09 Yorumla
Soran9 ayderdi ne anlamıyorum
- 9 ay
Derdi çok bariz belli, cinsellik yaşamak.
Soran9 ayallaskıa kızmı yok
- 9 ay
Var da işte seni bulmuş ya şu an, uğraşıyor işte elde edeyim diye
Soran9 ayyok o cok akıllı ıyı aıle kızı duzgun bbırı oldumu anladı yakamı bırakmıyor
- 9 ay
Sen bırakacaksın işte, hiçbir şekilde muhatap olmayarak
Soran9 ayolmuyorum kı zaten gecelerı uyuyamamak uzulmekle ılgılı seyler yazıyor sosyal medyaya
- 9 ay
Sen niye onu bu kadar umursuyorsun ki?
Soran9 ayuzuluyorum bu kadar degersız hıssettıyor
Sen hazırdasın.. karısını aldatan kişi ile ciddi düşünmen de ayrı bi seviye
029 Yorumla
Soran9 ayneyi hazırdayım ben istemedim onu
Soran9 aynerden biliyor anlıyor mudur
Soran9 aynapıcak ben ona acılmam o gelecek bana ya da cok bekleyecek bana dıyorkı benle evlenmezsen annenle oyle evde kalırsın manipüle edıyor
Soran9 ayhayır kalmam evde oda bılıyor zaten bunu aklınca benım aklıma gırecek
Soran9 ayneden ne yaparki
Soran9 ayevet banada öyle geldı madem ıstıyor benı baskalarına nasıl sans verıyor ama ben ıstemedım dıye oda haklı sonucta benımı beklıycek ama soyle bırsey var ınstagramda uzuntulu seyler paylasıyor gecelerı uyuyamıyormus felan takıyormu kafaya
- 9 ay
Instagram'da paylaştığı şeylerin gerçeği yansıttığı belli olmaz, alt tarafı bir paylaşım.. madem o kadar üzgün başkasıyla buluşacağına senin peşinden koşsaydı..
Sen ilk başta istememiş olabilirsin bu gayet normal tanımak istiyorsundur ama o sen istemedin diye böyle yapmaya hakkı yok
Soran9 ayevet bende onu dusunuyorum ıstese bır sekılde benı ıkna ederdı bence demek kı ıstememıs cunku ben doktor degılımm zengın degılım bankacıyım onun gozu hep yukseklerde para ve basarı odaklı calısıyor dusun bana lısede mankenlık teklıf gelmıstı sarısın uzun boylu beyaz tenlıyım bankacıyım hala benı ıstemıyor bana baska adamlar yalvarıyor beklesın daha cok bekler kımse onu cekemez cok sinirli
Soran9 ayİstanbul'da baska adamlar cok ıstıyor benı muhendıs avukat ben ıstemedım belkı onla olurz sans verırım dıye ama onun gozu dısarda bence asla kadınlara deger verecek bırı degıl param var her kadın gelir kafasında sence baskasıylada evlense bosanır mı bu
Soran9 ayevet zaten bence hemsırelerle felan bırsey yasıyordur bu. ben hastasıydım tanıstık hastalarıyla cınsellık yasıyor olabılır ama herkes eklıyor bak ınstagramdan sonra ıkı gun sonra takıbı bırakıyor felan heralde kızlar buna yazsın dıye beklıyor yazmayınca siliyor egoyu düşün
Soran9 ayaynen oyle kendıne bedava cinsellık yasıycak kız arıyor bulamaz bence oylesını sızce
Soran9 ayyürüyorda kızlar buna yazmayınca bırakıyor tabkıbı egoıst herkes onun pesınden kossun ıstıyor
Soran9 ayıstemedım zaten o koymuş ona o yuzden hep kızlar eklesın asılsın dıye beklıyor egoyu düşün
Soran9 aysert kaya derken benmi sert kayayım cıkarmıyor kı hayatın tadını kımseyı begenmıyor eklıyıp sılıyor
Soran9 ayevet ama karısıda doktor onu bıle aldatmıs 4 senelık evlı kalmıs 6 senede aynı sınıfta okumuslar onu bıle aldatmıs bana neler yapar
Soran9 ayaynen öyle
Gizli Üye(18-24)9 ay"Karısını aldatmış." Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az. Karakteri bu, değişmez.
113 Yorumla- 9 ay
Ya kayle ne alıyosun soruyu soran da bizi bıktırdı
Soran9 ayAma karısıda doktormuş çok egolu cınsellık felan vermıyormus
Cevap sahibi9 ay@MaliAşklarMüşaviri59 👍
- 9 ay
@MaliAşklarMüşaviri59 abi her gün en az iki tane görüyorum 🤧
- 9 ay
Şaşırmadım bu duruma 😊
Cevap sahibi9 ayÇok egolu cinsellik vermeyen karısıyla bu kadar mutsuzsa neden boşanmamış da aldatmış hep bi kılıfı olur bu aldatmaların
Soran9 ayCapkın cunku
Cevap sahibi9 ayÇapkın değil yavrum şrfsiz
Soran9 ayBenle evlense benıde aldatır bırde çocuk istiyor çocuklara bırakır kaynanasını kayın pederını bile silmiş ınstagramdan
Cevap sahibi9 ayAynısını sen yapsan burada ospu diye sayılmadık laf kalmaz herif yapınca çapkın mı oldu namussuz işte
Soran9 ayEvet bıde ben bakıreyım diye ıstıyo karısında. Sonra kac kısıyle yattı allahbılr
- 9 ay
tamam haklısın sakin ol
Cevap sahibi9 ayAhlaksız işte ne deyim
9 ayBi doktorcu kız bi de güvenlik ya her gün aynı soru. Bütün yaz doktoru sordun be abla
00 YorumlaDiğer konusunda 783 cevap paylaştı. Bankacilik okuyan tek varlığı bakire olan kişi değil misin sen
04 Yorumla
Soran9 ayhe
Soran9 ayben ıstemıyorum
Ne yapalım gidip adamın üzerine mi yürüyelim. Görmezden gel bir enayi bulur seni de unutur. Bu sefer de sen peşinden gezersin
05 Yorumla
Soran9 ayNiye ben enayimiyim
Soran9 ayNasıl olur
Soran9 ayO yuzdenmı pesımde sence akıllı oldumu anlamısmı
Gizli Üye(36-45)9 ayİşte yine geldi bizimki. Arkadaşlar buna cevap yazmayın aynı şeyleri sorup duruyor. Takıntı haline getirmiş. Bence bir doktora görün çok ciddiyim bak
03 Yorumla
Soran9 ayyazma o zaman cevap okuma sorumu
Cevap sahibi9 ayBir aydan beri aynı soruyu sorup sorup duruyorsun bence hastasın sen. Karısını aldatmış benden çocuk istiyor beni de aldatır mı çok ciddiyim Sen bir doktora görün
Soran9 ayokyy
Diğer konusunda 985 cevap paylaştı. Yedek lastik olmuşsun
02 Yorumla
Soran9 ayhee
9 ayBi bıkmadın doktorcu kız
011 Yorumla
Soran9 aySizde hep burdasınız heralde 😂
- 9 ay
Ne zaman girsem senin sorun ya her yerde her yerdeeeee😂😂
- 9 ay
Hepsine de cevap veriyorum ya sen bıkacaksın ya ben😂😂
Soran9 ayKısmet 😂😂
- 9 ay
Troll mü bari
Soran9 ayBen bıkmam valla 😂herkesın görüsünü almak lazım
Soran9 ayYok kanka keşke trol olsa
- 9 ay
Aldın aldın bütün siteye sövdürdün😂
Soran9 ayHahaha ben ıstemıyorum ki onu oda başkalarına gıdıyor
- 9 ay
Yol ver gitsin
Soran9 ayAynen
- Diğer konusunda 6b cevap paylaştı.
9 aydoktorlar sıradan geçiriyor yemini takan yok
01 Yorumla
Soran9 aynerden bılıyon
- Diğer konusunda 882 cevap paylaştı.
9 ayDerdi senle aşk değil ki
011 Yorumla
Soran9 ayneymiş
- 9 ay
Bunu anlamış olman lazım
Soran9 ayadam cerrah seks yapcak kızmı yok
- 9 ay
Olabilir ama senin tadına da bakmak istemiş ki
Soran9 ayınstagramda hep uzuntulu paylasımlar yapıyor gecelerı uyuyamıyormus felan
- 9 ay
Sen bişey yazdın mı
Soran9 ayhayır
- 9 ay
Onu istiyorsun ama
Soran9 ayama nasıl olcak esını aldatmıs benıde aldatır birde sinirli biri
Soran9 ayozele gelemem burdan sor
- 9 ay
Sen blrsn
- Diğer konusunda 6b cevap paylaştı.
9 aydoktorlar deler yarar keser
00 Yorumla - Diğer konusunda 1b cevap paylaştı.
9 aySeni de aldatır
00 Yorumla - Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
9 ayerkeğin kadınla ne işi olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 aySana uygun değil uzak dur
010 Yorumla
Soran9 ayEvet degıl ama ınstagramdan sahte hesap açmış gene yazıyor bana amacı ne
Cevap sahibi9 ayTakıntılı biri sanırım kesinlikle uzak durmakta fayda var cevap verme kapat hesaplarını bir süre
Soran9 ayEngelledım heryerden sahte hesaptan yazıyor bence düzgün biri oldumı anladı bırakmıyor
Cevap sahibi9 ayDediğim gibi kendinj yok et senden haber alamasin ulasamasin sana uzun bir süre yoksa takıntı seviyesi atarsa daha kötü şeyler olabilir
Soran9 ayNe yapabilir ki
Cevap sahibi9 ayPsikopat biriyse evini falan da bulabilir bilmiyorum
Soran9 ayDaha neler bende meslegını yakarım
Cevap sahibi9 ayNe gerek var bunlara uzak dur kaybol sosyal medyalardan
Soran9 ayO kaybolsun
Cevap sahibi9 ay😅 sende düzgün değilsin banane ne olursa olsun yol gösteriyom olacaklar belli sen bilirsin ablacım
Gizli Üye(30-35)9 aykoskoca doktor sadece sana mı ilgi gösterecek kendini bu kadar değerli mi gördün onun karşısında hergün hesabına baktığını nerden biliyon bi psikoloğa görün bence
01 Yorumla
Soran9 aySen kımsın derlen doktorları tanrı olarak görmüyorsunuz heralde sız onların bır yerını kaldırıyorsunz
9 ayEnteresan ya
07 Yorumla
Soran9 aysizce derdi ne
- 9 ay
Derdi*
Soran9 aykızmı yok allaskına 1 sene neden ugrasssın
- 9 ay
Ya bazı erkekler takıntılı ya , illa ona ulaşmak istiyor
- 9 ay
Tuhaf insanlar var
Soran9 ayhırs ıste
- 9 ay
Napacan ki bu duruma karşı
Sikayet etsene
03 Yorumla
Soran9 ayNasıl eldiven sahte hesaptan eklıyot
Soran9 ayİyi akıl
9 ayAşk.
01 Yorumla
Soran9 aySanmam asık olsa dıgerlerıne neden takıpte
Diğer konusunda 401 cevap paylaştı. Bence ayrıl
011 Yorumla
Soran9 ayzaten ayrıyızda neden
Soran9 aybıraz degıl cok
Soran9 ayhastasıydım ama benm pesımıde bırakmıyor ama bır yandanda capkınlık pesınde
Soran9 aybeyın cerrahı
Soran9 ayevlensem ne olur bılıyor musun zaten cok sinirli biri benı aldatır ben bosanmaya kalkarım sıddet uygular
- Diğer konusunda 396 cevap paylaştı.
9 aySana kaymak amaç
02 Yorumla
Soran9 aykzımı yok
- 9 ay
Kimi düşürürse ona kayıyr işte
- Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı.
9 ayHer gün aynı soru😎
00 Yorumla
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz