Sevgilim beni umursamiyo deger vermiyo ve 2 aylik arkadasina vakit ayirip bana 2 saat bile ayırmiyodu. Bütun hafta arkadaşıyla calişti. Çıkışta onla gezdi tozdu. Dün izin gününde günün yarısını onlarla geçirdi ve benimle buluşmamak icin telefonu kapatti. Bende uzun mesaj atıp engelledim ilk defa. 4 yıllik sevgiliyiz o daha once çok ayrildi ve döndü. Sizce bu sefer hatasini anlayip döner mi? Hesabıni gizliye almiş ama ben faketen bu story attığını gördüm benimle ilgili mi sizce?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence sizinle ilgili
Hesabini gizliye alip paylasmis. Benim görebildiğimi düşünerek mi attı acaba daha önceleri ayriyken girip gördüğümü biliyodu
Muhtemelen öyle yapmış olabilir, nasıl olsa görürsünüz diye düşünüp atmıştır ama bu benim tahminim yani öyle olmayabilir
Benimde tainim ayni yonde biliyo çünkü ne kadar gizlese de gordugumu
Sana böyle davranıp sen ayrıldıktan sonra böyle story atması garip ama belki pişman olmuştur 4 yillik ilişkiyse büyük ihtimal sanadır senden bir adım bekliyordur ama yine de atma sen artık bitsin burada bir daha yapan bir daha yapar
Ama mesajimi gorunce engelledi nasil pişman engellemeden önce de wp durumuma bakmis
O zaman sana değil büyük ihtimalle zaten sana bunu yaparak kendisinden soğutmaya çalışmış belki başka birisi vardır
Yok olsa evlenelim diye tutturmazd8
Hesabini gizliye alip paylasmis. Benim görebildiğimi düşünerek mi attı acaba daha önceleri ayriyken girip gördüğümü biliyodu
Bence senin için attı 4 yıllık ilişki diyorsun bence sen bu süreçte onla etkilisime geçme merak eder seni geri yazar dönmesini istiyorsan da bir de böyle şeyler paylaşmaya devam ederse senin icindir net emin olabilirsn
Şimdi gördüm gece beni aramiş 2 kere engelki oldugu için yeni farkettim sence pişman mi yaptiklarindan. Kapıma gelir mi?
Oha aradiysa bir de pişman net story de sana yoksa niye arasın seni çoktan kapına gelmiş bile onu geri arayıp neden aradığını soe
Onu birazcik taniyosam eğer uzun mesajda yazdiğim şeyler için bagirmak için aramiştir. Hem 2 haftadir konuştuğumuz halde o normal aramalardan engeli kaldirmadi arayamiyodum şimdi o sürünsün. Konusmak istese engeli kaldırır. 2 hafta içinde 3 kere kapisina kadar gittim yanima gelmedi. 2saatlik yol bide. Şimdi o gelsin daha once gelmişliği var
Cidden çok garip birisiymis anlattığına göre böyle davranışları varsa ilişki yürümez zaten sana üzüldüm onun için o kadar uğraşıyorsun oysa daha telefonlarını bile açmıyor kesinlikle yaptığını hak etmiş değer bilmiyor
Ya bu gercekten hic bisey 4 yilda onun için neler neler yaptim en basitini anlatiyim sana; Burun ameliyatı oldu eline serum bağliydi. Serum akmıyodu. 3 4 kere hemşireyi çağırdık her gelişinde düzeltti ama hemşire gidince tekrar akmamaya başladı. Elimi elinin üzerine koydum ve serum akmaya başladı ve elimi 3 saat ellerinden çekmedim. Bütun ameliyatlarinda da yanindaydim ama o onu asla zoyarete bile gelmeyen arkadaşlarina benden cok zaman ayirdi ve deger verdi
Bir şey diyim mi sen hiç bir şey kaybetmemişsin asıl o kaybetmiş bir daha asla böyle sevilip değer göremiyecek cidden seni hak etmiyor bu yaptığın davranışları keşke seni hakeden birisi için yapsaydın ama tabi 4 yıllık ilişki kabullenmek ayrılmak falan zor geliyordur ama senin için doğru kişi kesinlikle o değil bırak ona kötü davrananlarin peşinden koşsun sen seni hakedenlerle vakit geçir kendini böyle birisiyle yakıştırma
Bende işte ayrilik konusmasinda aynen bunları yazdim. Gerçekten bu kadar kötü olsa zaten ayrılır çoktan bitirirdim. Ama bazen o kadar değişiyo ki bana kölem miş gibi davraniyo öyle seviyo öyle sarılıyo. Yanımdan ayrılmiyo. Hatta geçen sene memlekete gitmiştim iş için. Peşimden 600 km geldi beni 1 gün görmek için.
Bir soğuk bir iyi gibi davranıyor değişik cidden ama bana sanki yine barisicakmissiniz gibi geldi
İşte bazen çevresi onu kötü etkiliyor sanki birileri beni kötülüyo gibi. Bademcik ameliyatindan çıkıp kendine geldigi an o halde ellerime yapıştı öptü narkozlu halde senin bir ömür kölen olucam dedi gözlerime bakarak ben bunlari nasil unutayim
Çevresini değiştirse keşke zaten anlattığına göre pek de iyi kişiler değil yüksek ihtimal kötülüyorlardir da kızın aklına girmeseler bence seviyor seni yani çünkü kim sevmediği birisine 4 yıl dayansın böyle güzel anıları olsun o da senin gibi düşünüyor unutulmaz gerçekten kaldırır engelini gibime geliyor
umarım kapıma gelsin ya bu zamana kadar bi kaç kez geldi. Ama işe başladığından beri hiç umursayıp gelmedi. Ben nasıl kaç kere gelip onu göremeden döndüysem o da gelsin
Gelicek tabi ki bu süreçten sonra sana düşen sadece o şu an nasıl davranıyorsa sen de öyle davran
gerçekten öyle mi diyorsun gerçekten gelicek mi kapıma
Evet gelicek 4 yıl diyorsun kız evlenmek için tutturdu da dedin anılarınızı anlattın çok güzel şeyler yaşamışsınız önceden de ayrılıp barışma olmuş biraz süreç ver yanlışını anlar o süreçte sen hamle falan yapma bekle eminim o kadar şeyi bir tarafa atamaz yaptığının yanlış olduğunu anlayacak
inşallah çok teşekkür ederim yok hamle yapmam
Gelişme olursa haber ver merak ettim 😅
olur tabiki veririm anlatcak arkadaşım yok
Ya üzüldüm çok da iyi birisine benziyorsun karşındakine önem veren birisin asosyal misin
Yani bu zamana kadar az sayida arkadasim oldu onlarda ben önem verdigim için vermedi kendi hayatlariyla meşguller
Hep önem verdiğin için başına gelmeyen kalmamış iyi niyet bilinmiyor ben de böyleyim kimseye anlatamıyorum anlatsam da çok üstünde durmuyorlar kendi konularını açıyorlar onun için buraya gelip içimi döküyorum görüş alıyorum ya da yardımcı olmaya çalışıyorum umarım gerçek arkadaşlar bulabilirsin bana da anlayabilirsin yardımcı olurum her zaman dinlerim de
Anlatabilirsin*
Teşekkürler sende anlatabilirsin dinlerim
Ee naptınız oldu mu aranız da iletişim falan
Yok ya hiç bi adım olmadı başka
En kısa zamanda olur şey yap gün içinde olumlama örneğin (kızın adı) bana yazdı konuştuk falan de içten inanarak de o her aklına geldiğinde olmasını istediğin şeyi olmuş gibi söyle içten inanarak en önemli noktası inanması ben de hep isey yaradı
bende telepati yaptım hep işe yaramıştı senin dediğini de deniycem
Bu hale düştüğümüzü görseler kendiliğinden üzülüp yazarlardi ama napalim başka çare kalmıyor aknxosnxosnx
hahaahhahaahha her telepati videosu altındaki yorum
Ya ben erkekler hiç böyle şeylerle uğraşmaz saçma buluyor sanıyordum seni görünce şaşırdım akxnskxnskxm
gerçekten seven her şeyi yaparr
Görmüş oldum senin sayen de ama ben karşıma hiç bir zaman böyle birisinin çıkacağını düşünmüyorum
kısmet ya şans
Senin sevgiline bir daha böyle şans gelmez anlasa da yazsa keşke
diyorum ya sana daha anlatmadığım neler var kıymet bilse keşke. nerede yaşıyorsun
İstanbul sen
Bu arada dinlemeyi çok isterim burayi da mesaj yerine çevirdik istek at ordan anlat
olur atıyorum
aşka hesaptan atıyım burdan xper az yazamam
Tamam fark etmez
Niye hala kendini küçük düşürüyorsun ki. Gelse bile kabul etmemen lazım o aşamaya gelmiş
Galiba sizinle ilgili
Ne demek istiyo sence dostum