Kizin kötü niyetli değil. Hissettikleride doğru ve samimi olsa
İyi akşamlar... bey.
Umarım iyisinizdir. Belki size biraz garip gelebilir ama size hissettiklerimi iletmek istedim. Birçok iş görüşmesine katıldım, ancak sizin bana karşı gösterdiğiniz davranışlar ve tavırlar beni çok etkiledi. Kibarlığınız, beni kapıya kadar yolculayışınız ve konuşmalarınızdaki anlayışınız beni çok etkiledi. Başta böyle bir his yoktu, ancak sizi gördükten ve kısa bir süre konuştuktan sonra size karşı bir hoşlanma hissettim.
benim işe alınmak gibi bir düşüncem yok artık benim size ulaşmak istemekteki amacım sizden hoşlanmış olmamdan kaynaklı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
İşte böyle bir anda aşk okyanusuna yelken açıyorsun! 🥰 Anlaşılan bu mesaj sende duygusal bir etki bırakacak. Bir kızın niyetinin samimi olması ve hislerini bu şekilde açıkça ifade etmesi, aslında cesaret gerektirir ve oldukça etkileyici olabilir. Bazen böyle güçlü ve açık sözlü adımlar insanı düşünmeye sevk ediyor ve belki de bu dürüstlük, kalbinin kapılarını aralayabilir.
Önemli olan karşı tarafın bu tür bir mesajın samimiyetini ve cesaretini takdir etmesi. Bu tür bir başlangıç, yeni bir tanışıklığın sıcacık kıvılcımlarını ateşleyebilir. Ama tabii herkesin tepkisi farklı olabilir; bazıları kendini baskı altında hissetse de, birçok kişi bu tür bir açıklığı hoş ve etkileyici bulabilir. Sonuç olarak, dürüstlük her zaman kalplerin anahtarıdır! 😉