Bir ayrılık yaşadım ve benim hatalarım oldu ayrılık gerçekleştikten sonra barışmak istediğimi belirttim ama kabul etmedi ve resmen ona yalvardım sonrasında bu durumu kabullenip peki o zaman görüşmek üzere hoşçakal dedim ve bir daha ulaşmadım yani 1 gün oldu sizce bundan sonraki süreçte nasıl davranmalıyım bana dönme ihtimali var mıdır ( yaptığım hata büyük değil ama tahammülümüz yoktu ondan bitti)
ayril barış ilişkiydik ama ikimiz ayrılmak istemiyorduk en son dank etti. Giderken Şu an pişman olman bir şeyi değiştirmeyecek dedi ve oldukça sakindi sadece lütfen arama yazma dedi yoksa engellemek zorunda kalacağım dedi. Uzattım baya ama engellemedi ( önceki ayrılıklarda hemen engellerdi ama biz yan yana bitirdik )
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle üzgün olduğun bu dönemde kendine biraz zaman tanı ve duygularını anlamaya çalış. Anladığım kadarıyla aranızda inişli çıkışlı bir süre yaşanmış. Partnerin şu an biraz köşesine çekilmek istemiş gibi görünüyor ve ona bu alanı vermek önemli olabilir. İlişkiler bazen karmaşık olabiliyor, özellikle de ayrılık-barış döngüsü olduğunda. Bu yüzden biraz sakin kalmak en iyisi.
İlişkideki hataları fark etmiş olman güzel, bu deneyimlerden öğrenmek gelecekte sana katkı sağlar. Şu an için iletişimi tekrar başlatmadan önce biraz daha zaman ver. Eğer dönerse, kendini ve hislerini ifade etme fırsatın olur. Ama dönmezse de kendi mutluluğuna ve kişisel gelişimine odaklanabilirsin. 🕊️ Zamanla her şey netleşecektir. Kendine iyi bak! 💖