AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kimseyle dertleşme kendinle yüzleş hatalarını sen gör sen yol goster kendine bunu dene
En doğrusu
Kesinlikle dene belki duanı alırım ama o güzel kalbini başkası için üzme kirletme tertemiz yüreğini ferah tut herzaman yanındayım
Benimde zaten en büyül hatam anlatmam aslinda anlatmasam daha iyi benim içinde çünkü o ona anlatiyor onlari ilgilendirmezken bense sirf rahatlayim diye anlatiyorum dertlesmek icin ama kendime engel olamiyorum tesekkur ederim tabiki ederim dua
Bende teşekkür ederim tkp edermisin beni ricam senden
Tamamdır
Çok teşekkür ediyorum 😍😉
Onemli değil
Ne yapacaksın ya gidenin arkasından mum mu yakacaksın? Giden gitti gittiği gün bitmiştir. Geriye bakmayın!
Olabildiğince uzak kalmak gerekir ki daha aklıselim kalabilesin.
Ne için sessizlik ayrılık sonrası ille savaşmı çıkması gerekli ne demek istiyorsun
Yok ya ben şu an ona çok kirginim ama geri donmesinide istiyorum seviyorum onu sessiz mi kalmaliyim zaten konusamam yaptiklarindan sonra kendime saygim var
Özel değilse yaz
O kadar uzun ki yazmaktan yoruldum be kardesim
Burdan değil ya
Şu an ayrıyiyız başka sebeplerden ayrıldık bana anlasamadik tamam gel bitirelim dedim git dedi defalarca git öyle bitti beni aramiyordu sormuyordu 3 gün boyunca hic konusmadi ortada hic bi sey yokken bekledim 3 gun hic yazmadi hep ben yazarimya eger 3 degil 1 hafta beklesem yine yazmazdi ilgisiz davranmaya basladi soyledim neden yazmadin etmedin her güb konusmak zorunda miyiz dedi bende her gun konusmak zorunda degiliz ama 1 gunde 1 arayabilirsin ya da yazabilirsin dedim saat basi dakka basi degil ama yazarsin demi gunun nasil gecti diye ben ona hep sorardim ama sonra boyle deyince birden ofkelendi sinirlendi anlamsizca senin cocukca tavirlarina katlanamiyorum artik falan dedi bi de birbirimize soyle davranalim bak böyle davranalim falan diye guzelce dedim sonra iste ofkelendi nedensizce gel dedim hicbi sekilde anlasamiyoruz bitirelim o kadar kibarca yazmistim ki bana sadece tamam de dedim git dedi defalarca git sonrada engeli basti zaten 1 hafta sonra kaldirdi 1 ay sonra bu olay oldu bende cok kirildim ya sevgisinide nasil hissediyimki artik bilmiyorum ama hemen bitiremeyecegini dusunuyorum seviyordur benide belki yaptigi seyden dolayi cok utaniyor olabilir bana karsi ama ben adim atamam benimde gururum var
Burdan yazmak istedim
Fake hesaptan buna yazan varmis surekli o da ben sanmis bir sabah sabahin korunde onlarca mesaj atmis agzina geleni saymis dedim ben degilim falan anlattim zaten Instagram kullanmiyorum bile sonra ozur diledi hakkini helal et dedi kusura bakma falan helal olsun dedim sen de helal et ama cok tepki gostermedim cunku bi kere bende onu sorgulamadan yargilamistim sirf bu yuzden bu kadar agir konusup tehdit etmedim dedim bi sey oldugunda gel ban sor hemen yargilama sen zaten bana hep bunyuzden kizmazmiydin bak sende aynisini yaptin simdi dedim sonra iste bi kac gun sonra dedim yanlis anlama ama numarami siler misin sende durmasini istemiyorum o da tabikide sildim bile dedi ama silmemis bi dahada konusmadik ayrilali 1,5 ay oldu
Kanka siteden çıktım yeni girdim yeni okudum bence gururun varsa uğraşma onunla fazla derim
Evet zaten bu zamana kadar hep ayril baristik hic gurur yapmadim yazdim ona hep ama son yaptigi kirdi beni ne ben yazarim bu saatten sonra ne de o
Teşekkürler gorusun icin
Rica ederim de gururum var demişsin istersen çokta üstüne düşme
İşte gurur falan dinlemezdim eskiden ona karsi askta gurur yok bence ama bu kez kendime saygisizlik olur bu yaptiklarindan sonra hâla yazip pesinden kosmak omdan dedim
Düşmem zaten o gelse bile zor ya ben nelere katlandim onun için olursa bile benim icin cok caba gostermesi gerek bunu gormeden olmaz
Yaşlarınız kaç
18 ikimizde
Heee şimdi anladım sen daha olgunsun kızlar daha çabuk olgunlaşır ama muhtemelen daha ergenlik modunda toz pembe bakıyor
O mu toz pembe bakiyor hic sanmam ama olabilir ciddi dusunuyordu ikimizde oyleydik hatta cok erken hayaller kuruyordu
Okuyor musunuz çalışıyor musunuz
Okuyoruz
Bölüm
Ya o tercih yapmadi galiba konusmuyoruzya ama ek tercihte yaptiysa bilmem jandarma ve astsubaylik deniyordu msu falan denedide hepsini cok az puanla kacirdi okursa tarih alaninda okur tarihi cok iyi ben grafik tasarimi okicam
Bana sorarsan abicim okulunu bitir mesleğini eline al önce
Zaten öyle dusunuyorum kesinlikle
Çünkü kendi ayaklarının üstünde duramaz bir kocaya bağımlı kalırsan başın çok ağırır
Aynen oyle bunu bi erkek olarak soylemeniz cok guzel haklisiniz eşim çok iyide olsa benim kendi ayaklarimin ustunde durdugum kendi maddi gucum olmali
Erkek yine bakarda kendine kızlar zor
Yani
Selametle Allah'a emanet ol
Allah razı olsun sizde Allaha emanet olun teşekkür ederim
Evet sessizlik insanı öldürür
Kuzuların Sessizliği gibi mi?
Elbette
En önemlisi bu zaten
🤣🤣🤣😂😂😂😂😂