ama her mesaj atışımda ters davranıyo... gidemiyorum gururum incilcek diye
Ayrılıktan sonra sessiz kalmak...?
ama her mesaj atışımda ters davranıyo... gidemiyorum gururum incilcek diye
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer kardeş bende terk edildim hemde sebepsiz yere sebep söyledi banaben başkasına aşık oldum ama onun isteğiyle olan mecburi görüşememe durumundan sonra o görüeşemediğimiz zamanlarda ne oldu...? bilmiyoruz gittiğine de değmedi kala kaldı ortada bu durmu istihbaratımdan :)öğrendim ama o bunu bildiğimi bilmiyor bende konuşmak istiyorum belki bir çözüm olur diye ama ya terslenirsem ...diye geri kaldım 7 ay oldu ...hatalı değilim kırmadım gücendrimedim sevdim aşkla sevgime benim sevgim kadar olmasada karşılık aldım bana güveni hat safadaydı kendini bile emanet edebileceğini söylerdi bana onun gözünde çok değerliydim ama ama ama ama ...niye böyle oldu bence ikimizde bir konuşalım ama önce enine boyuna düşünmemiz lazım hadi reddedildik onun gözünde gurursuz olduk ne olacak ki dünyamı yıkılır başkası bana bize gelmek için ondan mı referans alacak beni gördüğü zaman ayyy gurursuz peşimden koştu der diye mi korkacağım hayır ben aşkımın peşinden koştum üzerime düşeni yaptım ...biz üzerimize düşeni yapmalıyız ...içimizde ya reddeğilirsem korkusunu yenmeden bu söylediklerim olmayacak ikimiz adınada
bende aldm o istihbaratı.ama istemedğni sylemis.dahada gdesim yok kardeş.bırak gurur bzde kalsn.gün gelcek kendmze kızcaz emin ol
Kardeşim sana şimdiden olacakları söyliyim. Israrların sonuçsuz kalacak. İki aya kalmaz bir tane dallamayı koluna takacak . Sen acı çekip özleyeceksin , ama o bunu bilmeyecek ve umrunda da olmayacak. Gururunu kaybedip acı çekeceğine , sessiz acı çekmeni tavsiye ederim. Allah şimdiden sabır versin.
allah razı olsun acı acı knuşan dostum:) evet malesel öyle olcak saolasın;)
tam olarak 1 yıl 7 ay üzerine gittim her türlü dili kullandım alttan aldım tatlı tatlı yanaştım istediği kişi oldum ama geri tepti
eğer yeniden birliktelik gibi kesin bir umut yoksa heleki karşı taraf bitti dedi ve bitirdiyse zorlamanın anlamı yok çünkü zorlayınca hem geri tepiyormuş hemde eski anılara güzel günlere bile zarar veriyormuş hemde zorlayınca istemediğin şeyler duyabiliyorsun umursanmamak geçiştirilmek vs gibi bir sürü yaralayıcı ve kırıcı davranış oluyor.
en azndan gururumuz bzde kalsn dimi.haklsn aslnda
ben yapamadım onu seviyorsam gururumu ezer geçerim dedim. şimdi onun gözünde gurursuzun tekiyim. yapabiliyorsan sus üsteleme emin ol daha kolay olur. sen konuşursun o susarsa yaran derinleşir. sen konuşursun o terslerse moralin bozulur. ama susarsan daha kısa sürede geçer gider.
aynen öyle.yıllarca ne yaptm dye kendme kzarm.bende öyle düşnüyorum.aklmımı okudun naptn:)snuçta seviyorum btmesin dye cabalıyorum ama olmazsa bu dünya üzernde mtlu olmayacğm anlamına gelmez.hem terkedlip hem gurursuz anılmak bende kalıcı hasarlar yaratır.en azndan elmdn geleni yaptm ben vicdanım rahat.çok teşk edrim o güzel mesajn içn güzel kardşim benim su serptn bni kendme getrdn allah razı olsun
biraz öncekilerle oldun zaten.bnlar acba olurmu dyodum kendimce.sende yorumunu katnca daha bir emin oldum bndan snrasnı susmakla yapıcam.teşkler tekrardan..
Terkedenle konuşmak onun yalnızca totosunu daha da kaldırır. Sakın arama konuşma,eğer terkettiğine pişman olursazaten o seni arar.Yoksa giden gitsin boşver
aynen öyle olur evet...:(
kesinlikle..
Cevap
9Cevap
sessiz kalmak en iyisi neden mi çünkü kimse sessiz insanı yenemez
bravo bu güzeldi teşekkür ederim güzel bir noktaya bastn:)
Ya terkeden gitmiş zaten istememiş seni. Pişman olacak olsa sonradan sen konuşunca barışacak olsa kararını değiştirecek olsa neden böyle yapsın. Demek ki sevmiyor seni istemiyor hayatında. Emin ol seni seven kadın seni kaybetmemek için elinden geleni yapar bazen gururunu bile hiçe sayar.. Ama o seni terketmişş. Neden seni hayatında istemeyen biri için daha çok çaba harcıyorsun ki.
sevmesine seviyo bnu iyi blyorum ama güvenszlik kalmamis bu yani.sevgi saygsda kalmamıs ama snirle syldi dye düşnüyorum...doğru sylüyosun yüzsüzlük gbi gelir gtmek artk
İçinden hangisini yapmak geliyorsa yapılması gereken odur,yap
sessiz kalmak sanırm... gururumuda alıp gdesim var artık
ipin cuu kaçtıysa ister bekle ister peşini bırakma ... bende yaşadım ve bitti denildiyse bitiyo kardeş gerçekten.. şu anda hayatımın aşkını buldum ve iyiki o ayrılık geldiki onu bulabildim :) çünkü facebookta eski sevgilimi ararken aynı isimde diye ekledim belki odur diye ama başkası cıktı.. ve şu anda cok aşığız düşün..
sanırım aşk tesadüfleri severmiş gerçekten :)
Daha ilişki toparlanmaz emin ol.. Al gururunu da git.
evet ağr basan tarafımda bu zaten
Süper soru birader. 5 yıldızlık.
Bende merak ediyorum bunu.
eyw...
eğer arada kuvvetli bir bağ varsa konuşmak gerekir..
yoksa iyiki kurtuldum rahatladım daha iyisini bulabilirim diyorsan sus ve hiç konuşma.
valla ikmzde seviyoruz.bağmz kuvvetlydi.ama her gdişimde kız ters mesaj atyo hattmı dğştirim,uf ya bir mesaj atma gbisneden.hastalğnı sordum bu cevap geldi hakmı bu bna.sevyo ama byle davranyo.knusmya gdicem yne aynı msajlarla karşlasırsam dyorum.bende hatalym oda.ama hatamı pismanlgmı duzeltmeme izn ble vermyo terslyo.istemiyorum artk dyo.sebebide güvenszlik.terketmek istdim ama pisman oldum hatamı anladım ama dnletemdim gtti.
sessiz kal bence sonra yaptıgın şeyler için pişman olabilirsin
Kesinlikle üstüne gitme. Tamam sen bilirsin de, isterse mutlaka döner. Giden gider hayat devam eder derin bir nefes al ve yeni bir sayfa aç.
sessiz kalmak terkedilen için iyidir yoksa bir tarafları havalanır karsıdakının
evet yalvar yakar onu yaptım malesef...
Kesinlikle sessiz kal dünyanın sonu değil ya en fazla 1 2 gün kafa yorarsın sonra salla gitsin gez dolaş eğlen hayat devam ediyor
terkedilmek kokuyo adama ama be...
yok allahtan spora gidiyodum devamda ediyorum boksa.hırsımı kum torbasından gayet iyi alıyorum:)
ahahah tabiki:D
ilk önce sessiz kaldım sonra patladım değişen bir şey olmamıştı aptal gibi çektiğim acıyla kıvranmıştım :D
işte bende öyle olmayayım diyorum...en azından kabul edilmezsem gururumdan olmayayım diyorum
şu an aklım karışık.. ya git ölümüne savaş al kızı,
yada ölümüne sus hayat boyunca o olacağın gururundan onurundan olma. kızmı yok sana diyorum kendimce
şimdi bir kurt düştü aklıma acaba pişman olrmuyum diye:/
biraz daha sessiz kalayımda hele...
hiç iyi bişiy demiyosun arkadaşım sen yaaa:D
allahrazı olsun iyi diyosun yardım ediyosunda hep zor şeyler... iki türlüde katlanıcaz yapcak bişey yok...:)
örnek alarak düşncem bunlari bir daha teşekkür ederim...:)
Su akar yolunu bulur zamanla. Belkide çoğu zaman izleyici olmak gerek.
bir süre sessiz kalmak gerekir...bir yerde canına tak eder zaten istesende istemesende konuşursun...
Konuşmak istemem çünki biraz safim.Ona yeniden kana bilirim.En iyisi yollarımızı ayırmak.
Sessiz kalcaksın hacı. Konuşursan çok heveslisin sanar
tamam hacı :D
özellikle de haklıysan en güzel cevap sessiz kalmaktır
şöyleki tüm hatalara pişmanlıklara rağmen yalvar yakar 4 defa gitme dedim giderken bile...elimden geleni yaptım ama durmadı gitti:(
gitmeye karar verene ne yaparsan yap durduramıyorsun dursa bile kısa süreli oluyor. ben de salak gibi bulunduğu şehre kadar gidip ağlamıştım gözü önünde kısa süreli geri döndü sonrası çok daha acı oldu.
Ayrılmadan önce sorunların üstüne gitmek, çözmeye çalışmak gerekir. Ayrıldıysan çözüm kalmamış demektir bu durumda susmak daha iyi.
an itibariyle kendi kendine trip yapan kız arkdaşım sessiz kalma hakkını kullanıyor :/
sessiz kal üstüne gidersen barışmak istediğini düşünüp bir tarafları kalkar
terkedildim mi tamam der giderim hiç üstelemem
ya hata sendeyse?
anladım:) geri dönen oldumu peki pişman olup ?
bemde o aklmda var. ikimizdede sevgi var hala ama güven yok ondada bendede. yürüse bile adam gibi yürümez diyorum. ama en azından elimden geleni yaptım gitti.gelipte bir pişmanlığını görsem...
anldım krdeşim çok saol...;)
Hocam parça pinçik geri döndü demişin o süre zarfında hiç yazdı mı bahanelerle
sessiz kalmak en iyisiii..
Hiç konuşmamak en temizidir.
eğer hata sendeyse hiç durma kendini affettir
Sessiz kalmak çoğu zaman en iyi cevaptır...
Sessizlik en güzeli.
Merhaba abi bana yardımcı olur musun
Salla gitsin
Sessiz kalmak
sessız kalmak ıyıdır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar