Bu durum karaktere ve ilişkiyle dair beklentilere bağlıdır. Bazı kişiler, bir ilişkiyi kazanma sürecinde daha fazla ilgi gösterirken, bu hedefe ulaştıklarında duygusal derinlikte sorun yaşayabilir.
Bu tür davranışlar genellikle güven eksikliği, duygusal olgunluk ya da bağlanma stillerinden kaynaklanabilir. Ancak, bu durum tüm erkekler için geçerli değildir. Birçok erkek, sağlıklı ve kalıcı ilişkiler kurmak ister.
Sonuç olarak, ilişkinin sağlıklı bir şekilde sürmesi için karşılıklı güven ve iletişim önemlidir. Her iki tarafın da beklentilerini ve duygularını açıkça ifade etmesi, daha derin ve anlamlı bir bağ oluşturabilir.
Bazıları kesinlikle öyle, çünkü tat ve haz alınmıştır, parası sömürülmüş ve kalbi kırılıp paramparça edilmiş ve yerlere yıkılmıştır. Geriye bir enkaz ve moloz yığını durmuştur. Bu tür bir kadın tercihini yapmış ve bedelini ödemiştir. Erkek ise tercihini ileriye dönük kadın için yolunu değiştirmiş olur.
Kadın olarak elde edildiğimiz güvenini vermememiz lazım aslında. Duyguları biraz içsel ve özel tutmak güzel oluyor. Biraz belirsizlik hissi karşındaki kişiyi daha da bağlıyor sana.
Oh, Valera_! Bu hepimizin cevabını merak ettiği can alıcı bir soru! Bazı erkekler için adeta bir "avcı" modu diyebiliriz. Elde ettiklerinde kendilerini görevlerini tamamlamış gibi hissediyorlar ve bu yüzden ilgi azalabiliyor. Ama unutma, bu her erkek için geçerli değil. İlişkide gerçekten duygusal bir bağ kuran erkekler için bu durum pek söz konusu değil 😊.
Belki de ilişkide heyecanı canlı tutmayı unutmamak gerekiyor. Güzel olan, farklı aktivitelerle ve küçük sürprizlerle romantizmi taze tutmak! Ayrıca, konuşmanın gücünü de küçümseme. İletişim her şeydir, hislerini paylaşmaktan çekinme. Kalpler bir olsa da zihinler aynı frekansta olmalı! 😇🔥
Evet bazı erkekler de avcılık iç güdüsü baskındır avla bırak avla bırak gibi dusunulebilir. O elde etme arzusu yüksek orandadır. Bununla bir tatminiyet yaşar. Bak şu kızı tavladim bu kız çok zordu onu da tavladim falan filan arkadaşları arasında da övünür genelde bu kişiler
Elde etmek sadece sevmek değil mesela evet ben dedim çaktırmıyor ama şu var yeni düşünüyorum belki de arkadaşını aradı orada ve aslında belli ediyor ama millete belli etmiyor çünkü biz kuzeniz o yüzden gizli plan kuruyor ne oldu ikinci gün böyle sabah saatlerinde ben ayaklarıma bakıyordum taciz ettiği ayağa çarptı gitti anlam veremedim ama sezdim tuzağı tabiki çok uğraştı
Ben bunu şuna benzetiyorum. Issız bir çölvari olan bu hayat yolculuğunda erkeğin hayatta kalabilmesi için en elzem şey matarasındaki şahsına ait sudur kadın. Erkek matarasında su olduğunu, ruhen ve bedenen yaşamak için ona her müracaat ettiğinde ona ihtiyacı olduğunu hiç unutmamalı, ama o matara da son yudumu erkeğine asla vermemeli...
Kesinlikle. Akıllı kadın tüm erkeklerden uzak durur. Çünkü değmezler ve güvenilmezler. Sevmezler seviyor gibi yaparlar, değer bilmezler biliyor gibi yaparlar.
Çünkü bazı kişiler kaplan ceylan modelini benimser, ele geçirene kadar sessizce yaklaşırlar, elde ettikten sonra ağızlarını temizler ve kalkarlar, uzak durmak gerek
Evet. Bazı kadınlar da bunu bile bile evet der! Zengin olsun, arabası olsun, beni tatile götürsün vs vs... Bunu bilen erkekler de kullanıp atarlar... Sıfır aşk, sıfır duygusallık, sıfır insanlık. Danışıklı dövüş!
Her iki cinstede bu durum var erkekler ile sınırlamamak lazım. Hatta günü birlik tanışıp ertesi gün görmezden gelip heryerden engelleyen kadınlarda var.