Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bu durumda kullanılan sevmek kelimesi hiç yerinde değil. Bununla ilgili paylaştığım bir post vardı, onu okumanı tavsiye ediyorum. Elde edene kadar sevmek diye bir şey yok. Bu sevmek değildir zaten. Sadece elde etmek istemek ve elde etmeye çalışmaktır, sahip olma isteğidir ve tamamen erkeğin kendi kompleksleriyle alakalı bir durumdur. Kadınla bir alakası yoktur. Bazı kadınlar tamamen teslim olur ve erkeğin ona tamamen sahibi olduğunu, onu tamamen elde ettiğini hissettirir ama ben hiç böyle bir kadın olmadım ve olmamak da lazım bence. Aranızda çok farklı, özel ve ruhsal bir şey hissedersiniz orası ayrı. O zaman kurallar baştan yazılabilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBana göre sadece erkekler için geçerli değil bu durum.. Yani elde edene kadar seven, hevesini alıp egosunu tatmin eden, karşındaki insana umut verip verip sonra dımdızlak ortada bırakmaya çalışan insanlar her iki cinste de var maalesef.. Erkeklerin de pekala gayet güzel sevenleri var fakat genele bakarsak avcı av psikolojisi ile hareket ediyorlar.. O sebeple bir şeyleri elde ettikten sonra koşmayı bırakmaları.. 😊Keyifli geceler..
#smellsmoke51 Yorumla
Bu durum erkeğin karakteri ile alakalı bir şey.. Erkeğin tek amacı cinsellik ise böyle bir durum söz konusu olabilir. Ama layıkıyla sevip sevilmek isteyen erkekler de var ve onlar için aslolan aşktır. burada kadınlara düşen vazife ise ikisini ayıracak ferasete sahip olmaktır.
90 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
49
Cevap
74Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılBazı erkekler elde edene kadar sever bazı erkekler aile mezarına gidene kadar sever.
20 Yorumla Evet bazı erkekler böyledir.
Bu tip erkekleri farketmek zor değildir. Onlar çevrede avcı ve sırtlan olarak bilinirler. Sırtlanlar flörtleşirler yakınlaşırlar hatta cinsellik bile yaşayıp bir anda ortadan kaybolan tiplerdir. Avcılar ise flörtözdür. Onlar flörtleşmeyi sever elde etmeyi etkilemeyi. Bunu başarana kadar peşinde koşar her şey hızlı ilerler. Çok kısa sürede güvenir aşık olur dünyasının merkezi olursunuz. Oysa bunların hepsi elde etme taktiğidir.
Elde etmek istediği amacın çerçevesinden hareket ederler. O konuda iletişim kurmak hedef noktasıdır. Burdan ayırt edebilirsiniz. 🤷♀️20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Konu elde etme mi değil mi bilemem ama.. Bakın efendim afedersiniz ama hiç p*rno izlemeyen bir insanla sürekli izleyen bi insanı düşünün... İzlemeyen adamda böyle bi sıkıntı olmaz değilmi.. Yani annesine, kardeşine, gay'liğe, lezbiyenliğe özenmez değilmi çünkü ne olduğunu bilmiyor nasıl özensin... Ama izleyen kişi böylemi işte izleye izleye herşeye özenip imreniyorlar ve istek duyuyorlar.. Bizim millet p*rno kültürünü kendilerine bi çıkış olarak seçmiş.. Ve herşeyin batıdaki insanlar gibi kolayca ve rahatça yaşayabileceğini sanıyorlar.. Sonrada ben yurt dışına gidecem diyorlar.. Bunlar hep onlara özenmekten kaynaklanıyor maalesef...
22 Yorumla- +1 yıl
Hiç dikkat ettiniz mi erkeklere şu soruyu sorduklarında.. Türk kadını mı.. Yabancı kadın mı daha güzel oluyor dediklerinde.. Hepsi ya Rus, ya Ukrayna, ya amerikan, ya bilmem neresi diye bu kadınlar bizimkilerden daha güzel daha bakımlı diyorlar peki neden... Çünkü onlarda namus kavramı yok.. O kadınlar 7/24 seks yaşadığı için herşeyi çok iyi yapıyorlar güya.. Ama bizim kadınımı yatakta duvar gibi diyorlar.. Ulan afedersiniz ama canım bu kız daha kendi vücudundan haberi yok, Ne olduğunu bilmiyor, namus dediğimiz o bekaretini korumakla mükellef bu Türk kadınları.. Hiçbişekilde yaşamamış ki o şeyi.. Ne bekliyorsun yani karşında afedersin azman bi kadın mı bekliyorsun.. Bilmiyor lan işte bilmiyor kadın... Önce bi kitap açta bak kadın yaratılış gereği ne ister diye..
- +1 yıl
Kadın adem a. s mın sol kaburga kemiğinden yaratılmıştır.. Yani kalbe yakın olan yerden.. Bu yüzden sevgiye ilgiye muhtaçtır.. İnce eğri bi kemikten yaratılmıştır düzeltmeye kalkarsan kırılır.. Yav sevecen sadece yaaaa bu kadar basit ne bekliyonuz bu kadınlardan bi türlü anlamıyorum.. O iş illa senin hayalini kurduğun gibi ya da p*rno izlediğin gibi mi olması lazım.. Yav karın artık o senin karın biraz ilgili ol.. Hayvan olma...
- Aşk İlişkileri konusunda 523 cevap paylaştı.
+1 yılTabii ki karakterle alakalı bir durum tüm erkekler için söyleyemeyiz bunu ayrıca sadece erkekler içinde söyleyemeyiz kadınlar içinde geçerli artı olarak buna sadece ilişki gözüyle bakmamalı insanlar çoğu şeyi elde edene kadar severler var olan bir şeyi istemezsin kaybedince gelir pişmanlığı
20 Yorumla
+1 yılAdamına göre değişir kimi *m peşindedir kimi gerçekten sevmiştir bilemeyiz ben gerçekten birini sevmiştim o daha çok pi* erkek seven
Tiptendi yani yanlış toprağa gömüldük ondan sonra kızlarla dogru düzgün muhabbet etmedim bilmiyom hepsi böyle geliyo bana uzak duruyom20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılElde edene kadar sevmek yanlış bir kalıp, elde edene kadar seviyormuş gibi yapar. Çünkü seviyorsa buna zaman belirleyemez, insan şu kadar zaman seveyim de sonra sevmem diyebilir mi? Mümkün değil. Soruna gelince evet bazı insanlar elde edene kadar seviyormuş gibi yaparlar. 🙂
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ona sevgi denmez. Rol yapma denir. Seven insan elde edince duyguları ve düşünceleri değişmez. Hatta daha çok sever. Değer verir. O dediğin şahıslar, sırf kendilerini tatmin edebilmek adına seviyormuş gibi yaparlar. Partnerleri de bir süre sonra yelkenleri indirip onun isteklerini karşılayınca amacına ulaşmanın rahatlığını yaşar. Kullanıp atarlar yani. O yüzden dikkatli olmak, gaza gelmemek, kandırılmamak lazım.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Aslında durum tam olarak mental yorguluğuna benzer bir durum iki tarafda hatalı bu konuda kızlar adamı kabul edene kadar ilgisini sömürdükce sömürüyor Zar zor kabul ediyor erkeklerde elde edene kadar tüm enerjisini bitiriyor kız tarafı tamam diyor, ardından agır bi mental yorgunluk çöküyor işte sonrasını biliyorsunuz bu başta bu kadar ilgi gösteriyordu uğraşıyordu niye böyle oldu artık sevmiyor mu Aslında sevmediğinden değil ADAMIN PİLİ BİTTİ bitti yani
12 Yorumla- +1 yıl
Peki bir erkeğin 3 ayda pili biter mi
+1 yılben kendimi bilmez. cocukken. hayata hıc kırılmadıgımda elde edene kadardı. lakin yas ilerledikce buyudukce yenıldıkce hatalarımı anladım. tövbe ettikten sonra yırmı yıldır belkıde yanlış yapmadım kımseye. kimseyi elde etmek için değil ölümsüz olmak için uğraştım. meğer tek basına olmak varmış. meğer bazı bayaanlar benım on dort yasımda kı hayatı otuzlu yaslarda yasıyorlarmıs ben buyudum ıcımdekı cocuk öldü ve artık tek basıma eşim diyecepim insan olmadıgı gbı tek basıma ölümsüzüm
10 Yorumla
+1 yılÇoğu erkek böyle maalesef. Kızı kendine bağlanıncaya kız ona alışana kadar kıza karşı rol yaparlar. Kız ona alışıp daha çok sevdiğinde erkek bunu farkedip kendi özüne döner.
Bu yüzden hep derim zamana yayın iyi tanıyın acele etmeyin.40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılElde eden erkek yoktur baştan elde edilmek isteyen kadın vardır ben bir şeyler yaşıyorsam en baştan adamı beğenmişmişimdir zaten içten içe. Ha derdi sadece başka bir şey olan insanlar seviyormuş numarası yapmaya calisabilirler ama yersen. Gerçek sevginin ne olduğunu biliyoruz çok şükür.
20 Yorumla
+1 yılKadınlara ancak asalet ve şeref sahibi kimseler değer verir. Onları ancak kötü ve aşağılık kimseler hor görür.* Hazret-i Muhammed (s. a. v.) re-state://background_color_rgb (255, 255, 255), font_color_rgb (15, 20, 25), justifyLeft
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı.
+1 yılErkekte kadın da karşılıksız aşkta veya bir tarafın daha az sevmesi durumunda daha çok üste düşen taraf olur.
Kavuşmuşluk özellikle birliktelik elde edilene kadar çaba sarfeden tarafa rahatlama hissi verir. Bu sebeple de artık benim daha fazla yorulmaya niyetim yok gibi düşünürler. Bu da karşı tarafın artık sevilmiyorum diye düşünmesine sebep olur.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet.
Ne yazik ki böyle bir durum var.
Aslinda o iliskide zaten sevgi yoktur.
Bir erkek tarafindan arzulanmayi (Ask) yani sevilmek saniyorsunuz.
Aradaki ince cizgiyi farketmediginiz icin, ya da oyle olmasini istediginiz icin. (bilemiyorum yani) Yahu bu adam bana asıktı, ama beni elde etti, sonrada birakti diye dövünüp duruyorsunuz.
Biz erkekler cok iyi asik rolü yapariz.
Her size uzatilan cicege kanmayin.00 Yorumla
+1 yılİnsanoğlu nankör ve aç gözlüdür. Elde edene kadar ne yaparsa yapar elde ettkten sonra soğuyanlarda olabilmekte. Bu sefer de elde edilen onu istemeye başlarsa döngü oluşuyor ve bu döngüden çıkabilene helal olsun.
10 Yorumlaİnsanoğlu sahip olduğunun nankörü olmadığının istekçisi kaybettiğinin ise pişmanıdır.
Bu her şey için ne yazık ki geçerli sadece ilişki için değil. Sanırım tüm insanlarda kötü bir bozukluk var.20 YorumlaErkekler elde edene kadar "ROL" yapar sevgi degildir. Karşı tarafa sevildiği hissini vermedir aslında. Ayrıca bunu kadınlarda azimsanmiyacak derecede yapiyor.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu iki cins içinde gercerli bir durum maalesef ki karakter dediğimiz şey öyle hemen belli olan bir şey değil ve bunu anladığımız zaman çok geç olmuş olabiliyor
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Bu soruya şöyle cevap vereyim kadınlar rol/taktik yapıp beklentiyi yüksek tuttukları için oluyor. İliikiye başladıklarında yüksek olan beklentileri yerlerde kalıyor, soğuyor.
10 Yorumla
+1 yılÖz benlik ve kişilik sorunu olanlar evet öyle yapar.
40 Yorumla
+1 yılBu şey gibi bazı kızların bi erkeği elde edene kadar hırs yapıp sonrada gözünün dışarda olması gibi bisey sanırım.
23 Yorumla- +1 yıl
Öyle mi dersin
- +1 yıl
🙄🙄
- +1 yıl
Tabiki.
+1 yılO sandığınız sevgi değil, erkek sevdimi sevdiğini zor bırakır genelde erkeklere oranla kadınlar daha vefasızdır linç etmeyin ama gerçek bu
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu karakterde insanlar her iki cinsiyette de var yani genelleme yapmak olmaz
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılElde edene kadar peşinde koşar... Sevgi değildir o. Sevgi olsa duramazsın
22 Yorumla- +1 yıl
Ama bazen ne kadar sevsende durman gerekir
- +1 yıl
Evet. İnsanın nerede duracağını bilmesi gerekir
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır. Ben sevgilimle her şeyi yaşıyorum akla gelebilecek her şeyi ama düşün o istemiyordu ve ben kendim onun olmak istemiştim elde edene kadar değil tersine o hazzı aldıktan sonra daha çok bağlanıyorlar benim sevgilim öyle oldu ama artık karısıymışım gibi davranmaya başladı ki bizim ilişkimizde asla utanma yok beraber wc gütmek bile normal o ilişkiden sonra öyle oluyor yan yana her haltı yiyebiliyorsun ve daha çok bağlanıyorlar
29 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Krmn29 niye övülmeyeyim ki? Memnunum ben bu durumdan :) herkese nasip olmaz. Evlenmelerine rağmen bu ilişkiyi yaşamayıp aldatanlar var
- +1 yıl
@Krmn29 harbi cahil yobazsın süzme yobaz , kim kızını git onla bunla yat derki , ama senin gibide kısıtlamaz onu giyme oraya gitme güvendikten sonra hiçbişey olmz ben cok baskı altında olan bayanlrın daha cok istekli oldugunu gördüm ve kocası işe gidince veya uyuyuncaa neler yaptıgını gördüm mini etek giyen size göre oru spu direk bilmeden damgalrsınız
- +1 yıl
@Atlas_du Lan dürzü yobaz cahil diyen andaval konuyu işine gelen noktaya çekme güvendikten sonra bir şey olmazmış da yok kimse kızına git şöyle böyle yap demezmiş de evlilik harici gayrimeşru bir ilişkiyi savunuyorsan yarın öbür gün senden doğan da sana benzeyecek diyorum gelip burada romantik şovalye kodunda takılma yok mini etek giyene orspu dermişizde bu mu senin konuya getirdiğin izahat heralde bu şekilde dikkat çekmeye çalışıyorsun kadın tekrar obje olsun senin gibilerin zihniyeti bu zaten bugün evli bi kadın seninle sosyal alemde tanışıp derdini sıkıntısını anlatsa onu İlk * sen yeltenırsın baksana baskı altındaki kadınların ne kadar ısteklı olduğuna sahıtmısın delikanlı ol azıcık oğlum sen dejenere olursan ben dejenere olursam toplumda aile evlilik diye bir kavram kaybolursa halimiz ne olur? Anamız babamız Allah katında birbirini sevmiş helali olarak almış sen dünyaya gelmişsin kötü mü etmişler bir aile kurarak onlar için altından değerlisin buraya yorumlarda sevgilimle her boku yiyorum artık karı koca gibiyim yazanları savunup sonra da konuyu çarpıtıyorsun harbiden yazık birader ne haliniz varsa görün
- +1 yıl
@Krmn29 ne olsun afganistan gibi kadinlari kizlari kapatip günah biyerin görünmesin günah acik film seyretmesin, sonra 13 yasindaki kizi 50-60 yasindaki adama verelim , o yobaz dindar diye bagirta bagirta sik sin cocugu bizde kocasi si kerde döverde diyelim , sizin istediginizde bu ,, ben bizzat sahit oldum süleymanci kiz baski altindaydi gece anne babasi uyuyunca evden cikip acik giyinip disco ya gelirdi ve arabada önüne gelenle si kisir , sonra kapanir evine giderdi , ve bu kiza teyzeoglu 15 yasinda tecavüz etmis kimseye diyememis , kapanmak kisitlamak da cözüm degil onu anla , istedin kadar kisitla senin kizinda bir subayin ögretmenin oyuncunun barcinin kizindan farkli olmucak okulda yurtta biyerde biseyler ysayacak
- +1 yıl
@Atlas_du beni sürekli aşırı baskıcı örümcek kafalı ilan etmeye çalışıyorsun ben Afganistan gibi olsun demiyorum bak ne güzel sistemin neden olduğu bazı önemli sorunları yakalamışsın fazla bunaltmak baskı uygulamak nasıl bir hataysa evlilik dışı ilişkileri meşrulaştırmak kimse karışmasın zihniyeti de o kadar hata. Allah böyle gayrimeşru ilişkileri haram kılmışsa buna helaldir diyemeyiz toplumun ahlak yapısını bozan ilişkileri savunmak için kapalı ve Müslüman kesimin yediği haltlar kısmına sığınamayız bu şekilde hiçbir şey düzelmez insanın hayatında ki en sağlam kopmaz bağ ailedir her ne kadar içi oyulsada dizilerde programlarda gayrimeşru oluşumlar sempatik gösterilsede kadına özgürsün bedenin senin zihniyeti aşılanıp erkeğe de çapkın adam gibi sempatik destekler artarsa sonumuz çökmüş bir aile kavramına ilerler ve böyle sağlıksız hanelerden ülkeye faydası olacak sağlıklı psikolojik bir nesil de imkansız hale gelir ki geldi zaten. Uyuşturucu git gide artıyor çünkü gençler mutsuz ümitsiz başıboşluğun sonu işte bu biz evimize erkek halimizle abim ve ben 8 9 dan sonra giremezdik şimdi yıllar sonra anlıyorum ailemiz bize hapis hayatı yaşatmak istememiş kapımızın önünde gecelere kadar takılan semtin gençlerinin hali ortada tüm bunların üstüne birde Allah kitap deyip ülkenin anasını ağlatan bakanlarımız var. Kurtuluş Savaşı veriyoruz hala ama bu sefer düşman hangisi belli değil!
- Aşk İlişkileri konusunda 593 cevap paylaştı.
+1 yılBazı şeyleri çok abartmamak lazım. Kadın ulaşılmazı oynadığı zaman erkeğin ona karşı arzusu ve beklentisi yükseliyor. Elde ettiği zaman da bakıyor ki beklentisinin yarısı bile yok. Haliyle soğuyor tabi ne yapsın.
00 Yorumla
+1 yılEvet, genelde öyle. Hedef gerçekleşince görev tamamlanır.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadını konumlandırdığı yer önemli, kimi derin bir sevgi besler saygılı olur, kimi içinde cinsel bir objedir, istediğine ulaştığında artık kadın onun için sıradan, ulaşılması kolay nesnedir.
10 Yorumla
+1 yılAynen öyle
Elde ettikten sonra hevesleri kaçıyor
ortada uğraşıcak bir şey kalmadığı için.10 Yorumla
+1 yılBazıları evet ama ben ölene kadar sevmek istiyorum var mı öylesi acaba
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBazı erkekler de yapar bazı kadınlar da. Genelde şıp sevdi tiplerde çok görülen bir durum sadece o flört olayına tav olan model
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle kardeşim bravo
Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı. Evet. Bu kisiyi objelestirdigi onu elde edilecek bir sey gibi gördügünü gösteriyor. Elde ettiginde de artik bir amacinin kalmamasi kendisini boslukta hissetmesine sebebiyet verebilir.
00 Yorumla
+1 yılGelmişsin 38 yaşına evlensene ablacım ya. Hala manitacılık oynuyorsunuz. Erkekler elde edemezse sevmez tabi niye sevsin? Elde edemediğim kızın peşinde ömrümü mü harcayayım?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBazı kadınlar da öyle, amaç sadece takılmksa bu normal bence
31 Yorumla- +1 yıl
Haklısın, mantıklı olan bu
- Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanlar hedefleri uğruna yaşarlar. Elde etmek, ruhuna sahip olmak veya sadece kullanmak. Bu kişilerin hedefinin ne olduğuna göre değişir.
10 Yorumla Çoğunlukla öyle ama bu kız erkek diye ayrım yapılmamalı karakter meselesi elde edince hevesleri kaçıyor sanırım dışarıya yöneliyorlar bu yüzden bir ilişki yapmak ve bunun sağlıklı olması çok zor
21 Yorumla
+1 yılElde edene kadar daha fazla ilgili görünürler. Elde ettikten sonra bu ilgi biraz azalır. Kadın da artık beni sevmiyor düşüncesine kapılır.
00 Yorumla
+1 yılEvet sonunda kaybederler ve yine tıpış tıpış dönerler
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet maalesef o tür erkekler de zamane kadınlarının en çok bayıldığı erkek çeşididir...
10 Yorumla
+1 yılBazı erkekler değil çoğu öyle. O eski aşklar filmlerde kaldı. Erkekler gizemi sever. Pandora kutusu açılınca başka kutulara veyleder merak eder.
20 Yorumlaİftira atma apla
Biz erkekler ölümüne severiz gariyi 😝00 YorumlaBazı erkekler elde edene kadar sever. Karşılıksız seven erkekler çok nadirdir.
00 Yorumla
+1 yılBazı kadınlar da öyledir. Cinsiyet değil karakter meselesi.
00 Yorumla
+1 yılÖyle erkekler de var tabiki ama genellikle sevdikleri için elde etmeye çalışırlar
00 Yorumla
+1 yılElde edilen niye hep onları sever asıl soru bu olmalıydı :)
00 Yorumla
+1 yılKimisi öyledir hiç sevmemiştirki bir çıkarı vardır
Doğru aşkı bulmam duamla.. 🙏🍀00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. bazılarını elde edene kadar severim hatta sevmem öyle davranırım
00 Yorumla
+1 yılEvet elde edene kadar sever, bana senin için her şeyi yaparım diyen adam küçük sorunlarıma bile katlanamayıp bana beni yoruyorsun dedi o yüzden çokta umursamayın senin içi her şeyi yaparım lafina filan kanmayın
12 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏
- +1 yıl
Cogusu köprüyü geçene kadar 😉
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. elde edene kadar sevmez seviyormuş gibi yapar gerçekten sevenlerin böyle amacı yoktur
00 Yorumla
+1 yılEvet elde edene kadar severler ama elde ettikten sonra sıkılıp atarlar hevesleri geçer ne bilim istedigine ulaşamaz. aslında elde etmek önemli değil elde ettigin gibi değer vermesini bilmek gerek maalesef bu devirdede biraz. zor böyle erkek
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır bütün erkekler elde edene kadar sevmiş gibi yapar
10 Yorumla Ben onları adam yerine koymuyorum. Abi yaa sen kimsinde insanları elde edene kadar oyala sonra duygularını sonrada hiç bir şey yokmuş gibi güle. Kişiliksiz insanlardan uzak durun.
10 YorumlaValla erkekleri bilmem ama ben de öyleyim sanırım. Ulaşılmaz duran erkekler ilgimi çekiyor. Biraz konuşup tanıyınca, elde etmeye bile gerek kalmadan soğuyorum.
10 Yorumla
+1 yılBazilari niyeti yataga atmakdir kizin tadina bakar doyunca atar
10 Yorumlabazıları maalesef evet iyice emin olmam lazım bazılarından
10 YorumlaEvet bazı karaktersizler elde edene kadar seviyor
41 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ben onu bunu bilmem ama sevdiğim zaman tam severim ama profil resmimdeki gibi mini elbise giymemi anlayışla karşılamalı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılBu erkeğin gerçek niyetine bağlı ileriye dönükse ciddiyse beraber olsada daha çok sahiplenir
10 Yorumla İstediklerini alana kadar sever bazı erkekler.
30 YorumlaBeklentiyi yüksek tutunca elde edilen masrafı bile karşilamadığında zararın neresinden dönerse kardır mantığı
10 Yorumla- Devamını Gör (63)
Devamını Gör(108)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem