• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Bazı erkekler elde edene kadar mı sever?

PiLLy_BheBek
PiLLy_BheBek Takip Et
FenomenMaster Yaş: 31
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
917
Yapay Zekaya Sor

Elde edene kadar peşinden koşan, binbir türlü sevgi gösterisinde bulunan bir erkek karşılık almaya başlayınca neden çekilir?
Sevgi Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
26 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Cassteall
    Cassteall Takip Et
    Xper 6 Yaş: 42 , eic 94%
    +1 yıl

Çok güzel sormuşsun pilli bebek. Hatta benim tam da bu konuyla alakalı çok merak ettiğim bir şey var. Günlerden bir gün bir arkadaşımla bekaret meselesini tartışıyorduk. Kendisi ''Ben bakir olmayan biriyle evlenebilirm sonunçta beni benden öncesi ilgilendirmez'' demişti. Ben ona ''Hadi yaa, sana gelene kadar o grup sekz senin bu bukakee partisi benim yemediği halt kalmayacak da sana gelince mi düzelecek?'' dedim. İllaa altta kalmayacak ya, illa laf yetiştirecek ya; o da şöyle bir görüş attı. ''Canım bir genç kız ahlaksız biri tarafından kandırılmış ve suistimal edilmiş olabilir. Bunun için onu mu suçlamalıyız?'' dediydi. İşte olayın koptuğu ve benim gerçekten merak ettiğim husus da bu. Gazetelerin 3. sayfası o suistimalcilerle dolu. Televizyon belki de her gün o suistimalcileri gösteriyor. Bayanlarımızın ağzını ayıra ayıra izlediği malum dizilerde illa ki o suistimalciler canlandırılıyor. Bunca şeye rağmen bir bayan nasıl oluyor da ''Sevigilim nasıl olsa evlenmeyecek miyiz?'' yalanına kanıp da kendini güle oynaya suistimal ettiriyor? Hayır insanın aklına takılıyor yurdum bayanları bu kadar saf mı? Yoksa sadece ''Gençtim cahildim'' kisvesine sığınıp ahlaksızlığı bir onur nişanı gibi göğsünde mi taşıyor?
    Kısaca; kendini suistimal ettirip sonra da namus satanlar aptall olduğu için mi bu durumdalar; yoksa pisliklerine kılıf mı uyduruyorlar? Ne dersin?

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Sonjin
    Sonjin Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 56%
    +1 yıl

Evet bazı erkekler de bazı kadınlarda elde edene kadar seviyormuş gibi davranırlar çünkü elde etmek onları tatmin ediyor. Buna duygularla oynayan zavallılar derim ben.

2
    0 Yorumla
  • Ruzgarerim
    Ruzgarerim Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Bazı erkekler için evet. Aynı küçük çocuklar gibi. Nasıl bir çocuğa bir şey yasakladığında inadına onu yapmak isterse aynı şekilde erkekler de ulaşana kadar..

0
    0 Yorumla
  • _ΛqresiF_
    _ΛqresiF_ Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı.

malesef evet elde edince her şey bitiyor..

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

87

Cevap

127

Cevap

• nordun_gadasi
    nordun_gadasi Takip Et
    Efsane Yaş: 36 , eic 31%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 42,8b cevap paylaştı.

Genelde köprüyü geçene kadar severler gadası

2
    0 Yorumla
  • kurumeyvecanavarı
    kurumeyvecanavarı Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.

şimdi tarih öncesi çağlarda erkekler avcılık yapıyordu biz de o zamanlarda hayatta kalan insanların torunlarıyız
    çoğu erkekte birşeyi elde edemeyince hırs duygusu oluşur fakat bu kadınların anlayacağı bir duygu değil bu avcı hırsı
    bilge erkeklerde oluşmaz
    neyse o erkek sizin peşinizde koştukça içindeki sevgi hoşlantı duygusunu yavaş yavaş hırs duygusuna bırakır çünkü hırs dominant bir his
    belli bir zaman sonra (kızın onu sevdiğine ikna olduğu zaman) erkeğin içinde hoşlantıdan hiçbirşey kalmamıştır bütün herşeyi hırs için yapıyodurr
    ee avcılıkta avı yakalayınca onun için bişey düşünmene gerek kalmaz
    o yüzden erkeğin ilgisi de hemencik bitiverir
    işte senin sorduğun sorunun cevabı budur

1
    1 Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Güzel bir anlatım olmuş ✨

Yorumla
  • WetKoala06
    WetKoala06 Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 94%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

Bazı İnsanlar ne yazık ki öyle sever. Çünkü onun için amaç sevmek değil tatmin olmaktır. Onlar sevmeyi değil sevilmeyi isterler, sevilmek onları tatmin eder. Bağlılık gibi düşün. Elde edene kadar harmansındır, elde ettiğin an aklında olan tek şey vereceği zevktir, o andan sonra, o ana gelene kadar yaşadığın her şey artık anlamsızdır. Bu da buna benzer işte, elde edip sevilme duygusunun hazzını yaşayana kadar her şeyi yaparsın, ama o hazzı almaya başladığın an o güne kadar neler yaptığını unutur o anın tadını çıkarmak için geride durursun. Bazen de o kadar yorulursun ki elde etmek için, elde ettiğin zaman bir adım daha atacak gücünün kalmadığını farkedersin, o zaman da insanlar işi elde edene kadarmış der, senin ne halde olduğunu görmeden.

2
    0 Yorumla
  • justsomebody123
    justsomebody123 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32 , eic 97%
    +1 yıl

İçgüdüsel olarak insanlar ilişkilerinde karşıdakini bir ödül olarak görüyorsa elde ettiğini düşündüğünde de kendine yeni zorluklar, mücadeleler aramaya başlarlar. Bunun cinsiyetten çok karşıdakine verilen değerle alakası vardır. Sevdiğini düşünüp sadece heves uğruna peşinden gidilen ilişkilerde eninde sonunda bu rehavete düşüp uzaklaşma çok normaldir. Genelde erkeklerde görülmesinin sebebi toplumun erkeğe atfettiği tavlama görevinden dolayı. Yoksa elbetteki kadınlar da ellerinde hissettikleri şeylerden bıkabilirler.

1
    0 Yorumla
  • Teufelsdreieck
    Teufelsdreieck Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Bazı erkekler ve kadınlar elde edene kadar sever. Sadece erkek cinsiyeti değil çıkarcı, oportünist kadınlar da vardır. Bu iki cinsiyetin türevi insanlar herkesin hayatına birer ikişer girip tecrübe olmuştur. Sevgiyi bir araç gibi kullanıp kendince belirlenen amaca ulaşırlar, hizmet ederler. Sonrasında da hiçbir şey olmamış gibi kaybolup gitmek isterler. Faydacı kişilerden zarar gelir. Bunları anlayabiliriz gerçekten iyi analizler yaparsak. Çoğu hemcinsim cinsellik olmadan ilişki yaşamaya kesinlikle karşıdırlar. Halbuki buradaki tek amaç seks olmakla beraber elde edilen karşı cinsi kullanmaktır. Denklem basit, aklınızı kullanın yeterlidir.

1
    0 Yorumla
  • KumruSahin
    KumruSahin Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 83%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 988 cevap paylaştı.

O dediğin elde edilebilecek kadınlar için geçerli.
    Elde etmek için erkek her yolu deneyebilir.
    Hatta nikah masasında imza atmaya kadar ileri gidebilir.
    Şöyle ya da böyle, nikahsız ya da nikahlı, elde ettiğini hissettiği anda arzusu söner.

Bu tarz erkekler, her hal ve şartta elde edilemez bir kadın için ışığın etrafında dönen pervane olmaktan ileri gidemez.

3
    0 Yorumla
  • Sonsofatilla
    Sonsofatilla Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 97%
    +1 yıl

Egoyla alakalı bir durum, kadını erkeği fark etmiyor. En basitinden birine merhaba dersin cevap bile vermez. Bu tarz insanlar egosuna yenik düşmüştür ve hayatta her zaman kaybetmeye mahkumdur. Ezik yetişmiş ve dışlanmıştır. Bir erkek ya da kadın merhaba bile dese hemen dötü tavan yapar. Gereksiz insandır. Tekrardan selam bile verilmeyip konuşulmayaraktan cezalandırılır, bu kadar basittir.

1
    1 Yorumla
    • Sonsofatilla
      Sonsofatilla
      +1 yıl

Ha bu arada kimse eskilerin aşkı gibi bir aşk yaşayamaz, bir tek buna inanmıyorum. Çünkü devir “kimin parası, tipi, vücudu varsa onunla yatıcam” ya da “uf şuna bak ilik gibi” deyip hayal kurduğundan, günümüz aşkları sınıfta kalmıştır.

Yorumla
  • SunshineofNefertiti
    SunshineofNefertiti Takip Et
    Master Yaş: 107 , eic 100%
    +1 yıl

Bilmezdim "mış" ve "miş" gibi sevmeleri..
    Kimileri meğer sever-miş gibi yapar. İnsan onca kürek çektiği gönüle düşer de neden erken kopar anlamış değilim.
    Neden başka dudaklara göçebe olur sevgi sözcükleri..
    Bazıları zor sever, bazıları zor 'u sever..
    Zor seven de kolay kolay terketmez zaten.

1
    0 Yorumla
  • byJam
    byJam Takip Et
    Bilge Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl

Mesela ben erkek olarak bir kızı ömrüm boyunca severim. Ancak kız beni istemezse neden istemediğini sorarım, biraz konuşuruz ve kızın sorununu çözemeyince artık o kız ile olan aşkım biter. Kızın sorununu çözersem zaten iş yolunda demek olduğu için o kız ile olan aşkım devam eder.

1
    0 Yorumla
  • _siyahdeniz_
    _siyahdeniz_ Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 593 cevap paylaştı.

Bence elde etmiş olmakla değil, beklentiyi karşılayamamakla alakalı. Bizzat yaşadım çünkü, o kişiyi yere göğe sığdıramıyorsun, düşünüyor, çabalıyor, hayaller kuruyorsun, gözünde ve aklında en değerli ve mükemmel yapıyorsun o kişiyi, ama sonra bir bakıyorsun düşünüp hayalini kurduğun şey ile yakından uzaktan alakası yok. İşte o an gelen hayal kırıklığı ve soğuma hissi her şeyi bir anda alıp götürüyor. O yüzden hiçbir zaman beklentiye girmemek lazım.

1
    0 Yorumla
  • çarliabiniz
    çarliabiniz Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 74%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Merhaba⏹️
    Bazı erkekler ve bazı kadınlar elde edinceye kadar sever. Çünkü bazıları gerçekten insan kullanmasını marifet sanıyor. Hani bazen erkekler yatağa atıncaya kadar şefkatli oluyor. Bazı kadınlar da belli amaçları için kullanıyor seni parasal sponsor yanında bir çanta gibi gezdirme falan.. Hani şöyle bir durum var en çok nefret edilen insanlar bunlarken en çok ilgi çekenler de bunlardır

1
    0 Yorumla
  • NeyyMıstafamNeyy
    NeyyMıstafamNeyy Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 93%
    +1 yıl

😂resimede koptum. Bende öyleyim elde edince büyüsü gidiyor. Tıpkı yemek yemeğe benzetirim böyle tıka basa yemeyeceksin tadında bırakacaksın herşeyi😛😂

2
    1 Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Benim hayal dünyam ile birleştirdiğim bir foto o inceyi yakalayabilenlere selam olsun🤣

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Bazı değil ki çoğu. Aynı şekilde kadınlardanda öyle insanlar var. Genel olarak konuşmak gerekirse bazıları kullanmak için yapar eğlenmek için yapar bazıları sıkılır yeni bir kadın veya erkek ister... Hepsi de saçma sapan bi müslüman insan bi kadının ya da erkeğin duygularıyla nasıl oynar demekki ahireti. Göze alıyor çünkü fitil fitil gelecek tertemiz kalpli dürüst erkekler de var kadınlarda var ama çok zor bulmak

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Karşılık almaya başlayınca değil de, karşıdakinin sürekli taviz verdiğini görünce ister istemez bir ceptelik oluşuyor. Kaybetmekten korkmadığından kafasına göre davranıyor, kısaca şimdiki ilişkiler açık konuşmakla ya da her şeyi patır patır söylemekle değil doğru hal ve hareketlerle devam ediyor.

2
    0 Yorumla
  • Zlatan_red
    Zlatan_red Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 37
    +1 yıl

Ayı ve köprü örneği güzel oturur buraya ama ve karakter meselesidir

1
    0 Yorumla
  • YalnızlarRıhtımıı
    YalnızlarRıhtımıı Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Evet, erkekler elde edene kadar sever. Ama "ADAM" olanlar ölene kadar... o yüzden erkek ve adam ayrımını yapabilmek lazım...

5
    0 Yorumla
  • adropoflife
    adropoflife Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 98%
    +1 yıl

İnsanlar iki kısım firdevs gülü:" biri dinde kardeş, öbürü yaradılış'ta eş, yok fark.
    Şahı Velayet
    Erkek , Dişi fark yoktur özün de, eksiklik noksanlık kendi sinen de.
    Biz yolu doğru sürelim de sürmeyenden, bazısından bize ne

1
    0 Yorumla
  • GitarımFirarda
    GitarımFirarda Takip Et
    Bilge Yaş: 37 , eic 97%
    +1 yıl

bazı köylü erkekler ezik olur almak ıstedıgını almak ıcın her turlu sahte ılgı verırı elıne guc gecıncede ezer dayak atar tecavuz bıle eder akıllı ısen zaten o erkekler hayatına gıremez degılsen o da senın kaderın

1
    0 Yorumla
  • Taurussx
    Taurussx Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Aptal olmayan anlar zaten belli eder hemen tekmeyi koyucaksin

6
    0 Yorumla
  • ibooo1
    ibooo1 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 29
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.

Köprüyü geçene kadar 🐻 dayı denir misali gibi düşünelim

1
    0 Yorumla
  • Leading_Leader
    Leading_Leader Takip Et
    Master Yaş: 42
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.

Çoğu kadınları bilmem de bazı kadınlara gereğinden fazla değer verdiğinizde evet, hemen kezban modlarına giriyorlar. Demek ki vitrinleri, kıymet verilecek kadar değilmiş ki kaldıramıyorlar biçilen değeri.

2
    0 Yorumla
  • firsthuman
    firsthuman Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 46%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı.

Hayallerinin peşinden koşan insanlar vardır. Ve hayallerine ulaşınca bütün heyecan, bütün beklenti biter. Bu da onun gibi. Sevilen hedef değil, hedefe gidilen yoldaki emekler, hisler.

2
    0 Yorumla
  • Zumitri
    Zumitri Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 93%
    +1 yıl

Evet. Bu sadece erkekler için de geçerli değil. Bazı insanlar elde edene kadar sever, karşılık alınca sıkılır nedeni bulunamadı ama böyle... Zoru sevme zorsuz kalma

1
    0 Yorumla
  • nicksizbirisiiğ
    nicksizbirisiiğ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 36%
    +1 yıl

Erkekler sırf kendilerine, kendilerini kanıtlamak için bile çabalıyorlar. Sonra elde edince tamam ben bunu başardım diyip özgüven kazanıyorlar. Not: herkes üstüne alınmasın.

1
    0 Yorumla
  • ___Özlem_____
    ___Özlem_____ Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24
    +1 yıl

Genelleme yapmıyoruz tabi. Evet, bazı erkekler için söylenebilir. Çünkü elde etmek istediği farklıdır yani senin içinde ki büyük aşka karşılık aynı şeyler değildir onun istekleri. Sevse bile bu geçerli. Ya da sadece baya haz duygusu olarak gören erkek. Biz kadınlar ise anlaşıldığı erkekte çiçek açmak isteriz genelde. Ve kadın erkeğe verilmiş bir emanettir. ezmek ve unutmak için açılmış kalpler değil.

1
    0 Yorumla
  • CodyCross
    CodyCross Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 95%
    +1 yıl

Erkeklere çok yükleniliyor bazen işler yolunda gitmez kendi küçük düyanlarında çok büyük sorumluluklar biner bir anda sevgililerininin desteğini beklerler ama sonuç pekte öyle olmaz.

1
    0 Yorumla
  • 1randoman
    1randoman Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 95%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Karşılık verme süresini çok uzatıyordur belki de kadınlar, yani onun aylarca yıllarca bekleyeceğine aynı hevesi taşıyacağına nasıl emin oluyor ki kadınlar hiç anlamıyorum...

1
    0 Yorumla
  • Poncikkk98
    Poncikkk98 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 86%
    +1 yıl

Bu soruyu yine sonunun böyle olacağını bilen bir aranan sormuştu kullanıp atılmak için 😂😂😂 acıdım. Ama seven erkeğin öyle bir durumu olmaz olsa da pişman olduğu zamanlarda oluyor

1
    0 Yorumla
  • Daddy40
    Daddy40 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 46 , eic 99%
    +1 yıl

Erkek kadın değil herkes için geçerli, senin olmayan olandan daha değerlidir her zaman. Bu sadece ilişkilerde değil, ev, araba daha maddi şeyler için de geçerli. İnsan doğası.

1
    0 Yorumla
  • Nadıyekrhn
    Nadıyekrhn Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 42
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.

Hepsi diye genelleme yapamayız ama çoğu öyle

2
    3 Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

"Bazı" dedim böyle demeyin diye ama yine dediniz of😔"))

Yorumla
    • Nadıyekrhn
      Nadıyekrhn
      +1 yıl

Siz demediniz ben dedim yanlış anlaşılma olmasin lütfen. Hepsi öyledir yerine çoğu dedim 😘

Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Anladım😊🌺

Yorumla
  • romantikseraeri
    romantikseraeri Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 35%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.

Erkekler kadınların peşinde koşmayı sever ve karşısındaki kızıda cepte görürse amac kalmaz aksiyon heycan her an kaybetme korkusu olmalı

1
    0 Yorumla
  • FuulYAY
    FuulYAY Takip Et
    Yoda Yaş: 54 , eic 97%
    +1 yıl

Seven erkek adam gibi seviyorsa sonuna kadar sever ve sahip çıkar kadınına , yok et peşinde , skor oesindeyse, boş beleş bir erkektir benim gözümde,,,

1
    0 Yorumla
  • NankörrKedi
    NankörrKedi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Bence bütün erkekler elde ettikten sonra eskisi kadar sevmiyor çok seviyorum diyen bile çantada keklik gözüyle bakıyor sanki

1
    0 Yorumla
  • Kırıkkkalpp
    Kırıkkkalpp Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 67%
    +1 yıl

Sever demiyelim de. Elde edene kadar sever gibi yapar

2
    0 Yorumla
  • _Khilal
    _Khilal Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 77%
    +1 yıl

Tam tersine cok nadir rastlasakta. Maalesef böyle bi gercek ortada yani

2
    0 Yorumla
  • MsmRntgnci
    MsmRntgnci Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

Yorulmustur artık edecek iltifat sebeklik kalmamıştır napsin adam

2
    0 Yorumla
  • servettansinn
    servettansinn Takip Et
    Bilge Yaş: 104 , eic 78%
    +1 yıl

Bunu amaç olarak görüp aşkın büyüsünü tatmayan erkekler yapar..

2
    0 Yorumla
  • Sualin
    Sualin Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 74%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 318 cevap paylaştı.

Soru cevabın içinde zaten. Cevabi elde edene kadar tabiki de.

2
    0 Yorumla
  • Erotltp
    Erotltp Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Desene en başından yüz vermiceksin. Ben hep en baştan çantada keklik olmuşum.

2
    0 Yorumla
  • Çikolatalısutunuzz
    Çikolatalısutunuzz Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Erkekler elde edene kadar sever , adamlar öyle değildir ama bakın adam diyorum fark var.

2
    0 Yorumla
  • Naz_006
    Naz_006 Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 95%
    +1 yıl

Aynen öyle istisnasız özellikle nişanlı ciftler ile evliliere bakinnnn

2
    0 Yorumla
  • Kahve_-Kokusu
    Kahve_-Kokusu Takip Et
    Yoda Yaş: 110 , eic 100%
    +1 yıl

Elde edene kadar sevmezler. Seviyor-muş gibi yaparlar, amacına ulaştığı zaman da giderler.

1
    0 Yorumla
  • Melinbs
    Melinbs Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 79%
    +1 yıl

Evet bazı erkekler ama. Seven değil çok seven kıyamaz sevdiğine

1
    0 Yorumla
  • mehcab
    mehcab Takip Et
    Master Yaş: 81 , eic 75%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı.

Üzülerek bu söze katılıyorum şımarık çocuk gibi istediğini elde edene kadar her danışmanlığı yapar.

1
    0 Yorumla
  • Charismatica
    Charismatica Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Gerçekleri görmeye başlamıştır. İlgisini kaybetmiştir.

1
    0 Yorumla
  • Kravat_takan_adam
    Kravat_takan_adam Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 55%
    +1 yıl

Bazı erkekler maalesef öyledir ve buna gerçek sevgi denmez.

1
    0 Yorumla
  • Psikopatunicorn
    Psikopatunicorn Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Her erkek ayni degil. Karaktersizler icin gecerli bu

1
    0 Yorumla
  • düşünmektükenmektir
    düşünmektükenmektir Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Elde edene kadar evet, ama o zaten sevmek değildir. Hükmetmektir.

1
    0 Yorumla
  • luckyfearless
    luckyfearless Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl

Ona sevgi denilmez işini görene kadar denir bazı insanlar o heyecanla ne yaptığını bilmez

1
    0 Yorumla
  • Jokeface
    Jokeface Takip Et
    Master Yaş: 105 , eic 97%
    +1 yıl

Saçmalamayın :d elde etmeden de vazgeçiyor insan bnmömnbvbnmö

1
    0 Yorumla
  • mamicanoloji
    mamicanoloji Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 38%
    +1 yıl

İstediğin elde ettiğini düşünür bu tamamen psikolojik bazı erkekler ise tanıyınca soğur

1
    0 Yorumla
  • muratby
    muratby Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 34%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı.

Ben biraz ilgiyi kessem hemen gidiyorlar. Hiç elde edemedim 😊

1
    0 Yorumla
  • Haylazzponçik
    Haylazzponçik Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.

Bazı erkekler için yüz vermeme durumu takıntılık halidir

1
    0 Yorumla
  • Su_perisi1
    Su_perisi1 Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 390 cevap paylaştı.

kendini kıza sevdirdikten sonra gerçek yüzünü belli eder

1
    0 Yorumla
  • Sakaryalim
    Sakaryalim Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 38%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.

Eğer eğlenme derdindeyse evet elde edene hatta yatağına alana kadar sever.

1
    0 Yorumla
  • fuzzyface
    fuzzyface Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Evet yapanlar var o kişiyi kullanıp atıyorlar umarım hak ettiklerini bulurlar

1
    0 Yorumla
  • YanlızlıkRıhtımı35
    YanlızlıkRıhtımı35 Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 72%
    +1 yıl

Elde edip hevesini alıp giden, elde edip de sıkılıp ilgisiz olan erkekler

1
    0 Yorumla
  • necro987654321
    necro987654321 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 388 cevap paylaştı.

Nedense bazi kadınlarda öyle..
    Sanırım. Ben üstüme düşeni yaptım gerisini ona bırakıyorum.

1
    0 Yorumla
  • Destanpdf
    Destanpdf Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29 , eic 80%
    +1 yıl

Sonda koyduğun soru işaretini kaldir cevabıni alırsın ;)

1
    0 Yorumla
  • Kayaların_Oğlu
    Kayaların_Oğlu Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl

Yoruyorsunuz tamam dediğinizde pil bitmiş oluyor tüketiyorsunuz.

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (154)
Devamını Gör(199)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bazı erkekler elde edene kadar mı sever?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Bazı erkekler elde edene kadar mı sever? 62 cevap verildi
Bazı erkekler elde edene kadar mı sever? 126 cevap verildi
Bazı erkekler elde edene kadar mı sever? 194 cevap verildi
Erkekler, elde edene kadar mı severler? 13 cevap verildi
Erkeklerin sonradan sevdigi oluyor mu? 3 cevap verildi
Erkekler gerçekten sever mi yoksa daha güzeli gelene kadar mı seviyor sizce? 40 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Opel Insignia B Grand Sport Nasıl araba sizce?
  • Erkeklerin masum olduğu yaş kaçtır?
  • Esmerin adı var sarışının tadı var derken ne demek isteniyor?
  • Salçalı yumurta denediniz mi?
  • Kendinde olmasını istediğin özellik nedir?
  • Bu tarz insanlara ne cevap veriyorsunuz sürekli aynı taktikle yazıyorlar?
  • Kısa boylu insanlar neden daha sinirli olur?
  • Elazığdaki karga saldırısı kamerada! Sizin de böyle bir tecrübeniz oldu mu?
  • Erkekler neden aksiyon dizi/filmlerinin sadece kendisi için çekildiğini sanıyor? Kadınların aksiyon izlemediğini mi sanıyorlar?
  • Sütlü tatlıların kralı kimdir?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨