Bunları söylemekle iyi mi yaptım bilmiyorum?

6 aydır süren bir flört dönemimiz var ve herşeyi benim yapmam beni bir hayli yorup yıprattı elini tutan ben arayan ben buluşalım diyen ben sarılan ben sürekli olarak benden bir şey gidiyor ondan bir adım görememek kahrediyor aldım karşıma konuştum baya da tartıştık çünkü ona bunları aynı bu şekilde anlattım ne eksik ne fazla oda yaptığım ve söylediğim şeyleri başa kaktığımı ima etti çok garip dedi hayatımdaki hiçbir kadın bu kadar takıntılı ve detaycı olmamıştı enteresan dedi o zaman sen ben sana 17 kere sarıldım sen bana 2 kere sarıldın diye lafta yaparsın dedi herşeyin bi karşılığını bekliyorsun dedi ne fark eder sen tutmuşsun elimi ben tutmuşum elini dedi 6 ay gibi bir sürenin uzun olduğunu söyledim bir şeylerin bir yere varması gerekiyor olmasını söyledim şimdiye kadar baya tartıştık belki kafasında benimle ilgili düşünceleri değişti böyle söyledim diye ama yapmam gerekti tek taraflı yapmam çok yordu beni bi ara ağladım ya ben kendimi anlatamadım ya o anlamak istemedi bilmiyorum ama neden değersiz hissettiğim konusunda küçük bir örnek vermek istedim yaptıklarıyla ilgili o her şeyin lafını ettiğimi düşündü

Bunları söylemekle iyi mi yaptım bilmiyorum?