Aşırı sinirliyim su an 3 aylık flört halinde olduğum biri var kadın takip ediyor bu ara fotoğraf beğeniyor vs konuşmayı bırakıyorum ters bir şey söyler ise eyvallah diyip yürümeyi planlıyorum haksız mıyım ya 3 ay az mı ben neden yapmıyorum

Aşırı sinirliyim su an 3 aylık flört halinde olduğum biri var kadın takip ediyor bu ara fotoğraf beğeniyor vs konuşmayı bırakıyorum ters bir şey söyler ise eyvallah diyip yürümeyi planlıyorum haksız mıyım ya 3 ay az mı ben neden yapmıyorum

Fatmaaa hahah harikasın cuk oturmuş. Biraz geç kalınmış gibi ama olsun muhtemelen şu an 2 tokat şiddetine eş değer bir etki içindedir.
Ghostlandı ve bitti benden bu kadar 😀
Kesinlikle ❤️
Cevap
6Cevap
Aşırı açık sözlüymüşsünüz 🤭 arkadaş mesajlardan anlaşıldığı üzere yolunda sanırım…
Bence de ne bu anlamıyorum delirdim su an
Niyetliyim ayrıca aylardır bunu düşünüyorum içime ata ata bir hal oldum yetti be
Yoo şimdi herhangi olumsuz bir cevap versin s iktiri çekeceğim konseyi adam etmeye uğraşacak vaktim yok
Teşekkür ederim öyle
Fatmacım 🤣🤣 Çok kibarsın ama bak yinede hakaret etmemişsin
Bir süredir söylemeyi düşünüyordum ama kendime yediremiyordum patladım içe atmak iyi gelmiyor
Yok genede çok kibarca demişsin kaç ay sürdü bu ilişki
3 aydır
Çok sabırlısın ama
Bence de başkası olsa verirdi yolu hadi bir şey demiyim dedim flört halindeyiz bu kadar da gözüme sokma abazan
Sabır taşı 🤣 ee ne bekledin belki kendine gelir filanmı dedin
Evet yok bir de diyor onlar ekledi duru muyum yapıştırdım lafı
Tamam ben de bundan sonra kucağında zıplayabileceğim erkekleri değerlendirebilirim yazdım yolladım
Böğrüne öküz oturmuştur 😀 Midyata pirince giderken eldeki pirzoladan olmuş
Ne kadar meraklısın dedi başkalarının kucağında zıplamaya aptal o ç bir de üste çıkıyor illa karşımızdaki insan gibi mi davranalım yani yok s i kerim ben bu çocuğu
Yapma bunu dersen olur der güzel teklif bu
Yapma bunu demem zaten bu konu hakkında sitem ediyorsam yaptığı şeyden rahatsızım demektir akıl edip düşünsün de silsin her şeyi ben mi söyleyeceğim
Sana bağlı kalmayacağı belliymiş boş ver ya zeki biri olsa ne yapacaktın
En son hiç kimseye nasıl davranması gerektiğini öğretmeyeceğim hoşça kal dedim finito kimseyi adam edemem kimseden zorla sadakat dilenemem çünkü bunlar içten gelen şeyler yolu açık olsun
Seni fazla kızdırmamak lazım
Hayır hoşlanmıyorum böyle şeylerden biri ya vardır ya yoktur görüldü attım daha işim olmaz başka saftirik bulsun onu düdüklesin
Hiç kıymetli bulunamaz olan sensin ondan çok var
Konuşmanız garip
kaba
Benim tarzım böyle
Bir erkekle böyle konuşman normal mi sence
Normal benim üslubum bu
Vereceğim olumsuz bir yanıt alırsam
Kimseye nasıl davranması gerektiğini öğretmeyeceğim hoşça kal yazdım bitirdim
Bence de rahat rahat avlanabilir benim sorunum değil artık
Kadinlar kesinlikle daha edepsiz :)
Evet edepsizim
Ne mutlu size :)