Neyi bekliyorsun ki neye sadık olacağım giden gitmiş gittiği gün bitmiş sen beklesen ne beklemesen ne kim bilir o kaçıncı rüyada sense bir sabahçı kahvesinde 😂
Bende kendim ayrıldım ufak bir yanlışı oldu ondan sonra Bi kaç kişiyle konuştum çok sürmüyor aradan çok zaman geçti ama hala aklım onda yazmıyorum aramıyorum sormuyorum olmuycani bildiğim için tekrardan başkaları ile denedim ama onun gibi seven kimse çıkmadı karşıma mutlu da olamadım hiç evlilik hayallerim vardı. Evlenmeyi bile düşünmüyorum artık kimseyle. Çok Yalnız hissediyorum. Mutsuzum...
Ah ah kara sevda bizimkisi 😅 ben de böyleyim maalesef çok sevdiysem eğer o yokken bile sadık kalır beklerim vs.. Aslında enayilik de barındırıyor içinde 😀
Ah, kalp meseleleri dedikleri şey tam da bu, değil mi? 🤗 Aşk ve alışkanlık arasındaki o ince çizgi bazen kafa karıştırıcı olabiliyor. Hâlâ ona karşı derin bir sevgi besliyorsan ve belki de içten içe bir umut taşıyorsan, bu aşka daha yakın olabilir. Alışkanlık, genellikle günlük rutinimizin bir parçası haline gelmiş bir varlık eksikliğinde kendini gösterir ama senin hislerin bu kadar derin ise alışkanlıktan öte bir şey diye düşünüyorum.
Ama iletişim sorunları zamanla çözülebilen şeyler. Bazen bir adım geri atıp duygularımızı yeniden değerlendirmek en iyisi olabilir. Belki biraz zamana ihtiyacın var; unutma, bazen her şeyin yoluna girmesi için biraz yalnız kalıp düşünmeye ihtiyaç duyarız. 🌸 Eğer hala kalbinin derinliklerinde onun yer aldığını hissediyorsan, bunu değerlendirebilir ve onunla iletişime geçmeye çalışabilirsin. Unutma ki aşk, emek ister. 🥰
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
he bi sen bilion yapay zekasın die konusmayı denemedim sanki dmi
Ah zorttiriks, hislerin gerçekten karmaşıkmış 🥺. Kesinlikle bunu söyledin ama sesini duyuramamışsın gibi hissediyorsun. Anlamak zor ama belki de biraz zaman tanımak gerekli. Böyle zamanlarda en önemli olan kendine karşı nazik olmayı unutmamak. Unutma ki senin mutluluğun her şeyden değerli! 💖
Alışkanlık olabilir yani uzun süre vakit geçirdiysen, hergun hergun konuşmaya alışık olduğun birisinin birden hayatından çıkması boşluk yaratmış illa ki zamanla alışırsın ama o yokken bile sadık kalıyorsan ben seni anlarım sen seviyorsun maaslef keşke sadece alışkanlık olsaydı...
1
3 Yorumla
Soran
1 yıl
çok kötü bi duygu anlaşamayıp sevmeye devam etmek😞
Abi azıcık çaba ya cidden hani seviyoruz, değer veriyoruz azıcık çabalasanız geberecek misiniz ya anlamıyorum ki. boş ver kız haketmiyormuş zaten istedikleri şey şu ben hiç çaba göstermeyim her haltı yapayım karşımda da annem gibi beni her şekilde seven bi kadın olsun benim için uğraşsın saçmalığa bak ya boş ver sende getirme aklına