Lütfen yardım edin kafayı yiyeceğim…?

eşimle çok mutlu bir ilişkimiz var hiçbir sorun yaşamıyoruz kendisiyle 6 yıldır evliyiz. fakat son zamanlarda bana olan ilgisi çok azaldı bu 5 aydır bu şekilde birşeyler bile yapamıyoruz.. işten ayrılma gibi bir durum yaşamıştı 6 ay önce, hemen sonra yeni bir işe girdi. girdiği işin stresinden kaynaklı olduğunu düşünüp başlarda önemsemedim ama bugün telefonunda bir şey gördüm ve beynimden vurulmuş gibi oldum.. bunları yazarken bile çok zorlanıyorum midem bulanıyor orada bir arkadaş edindi sürekli onunla vakit geçiriyordu eve geç geliyordu bana da işim uzadı diyordu sürekli. mesaiye kaldığını söylüyprdu fakat bir gün işe onu ziyarete gitmek istediğimde işyeri kapalıydı.. eve geldiğinde hiçbir şey söylemedim. sonra bugün telefonunu karıştırmak istedim ve o arkadaşıyla birbirlerine kendi 🍆 attıklarını gördüm üzerine de bu emojileri bırakmışlardı 🔥. sürekli sadece buluşma yeri ve saati söylemişlerdi ve en garip olanı her zaman ev gibi yerlerde buluşmalarıydı.. arkadaşı evli değil, aklıma bir şey geliyor ama çok korkuyorum bunun doğru olmasından. sürekli büyük markalardan don alıyor. ama evde giydiğini görmedim. eve gelince değiştiriyor. sadece dışarıya çıkarken bunları giyiyor. arkadaşlar ne yapmalıyım gerçekten çok soğudum sizce düşündüğüm gibi vir şey mi akıl verin
Güncellemeler
1 yıl
arkadaşlar arkadaşı erkek…
Lütfen yardım edin kafayı yiyeceğim…?