• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Evlenilecek erkek var eğlenilecek erkek var doğru mu? (Sayfa 2)

ewlby2
ewlby2 Takip Et
Xper 6 Yaş: 36
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
10
Yapay Zekaya Sor
Evlenilecek erkek var eğlenilecek erkek var doğru mu?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Evlilik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

105

Cevap

44

Cevap

Popüler Cevapları Göster(60)
  • Lagaco
    Lagaco Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

Senin dediğine göre kızın önceden seçtiği tip kızı istemediği için kız da mecbur onu isteyenle evleniyor bu durumda kız her iki seçenekte de evleniyor

0
    15 Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

EVET! Zaten bütün kızlar evleniyor, evlenmeyen çok az kişi var. Yazdıklarım doğru ve gerçek. İşin acı yanı kızların zamanında ezik ve mal diye nitelendirdikleri tiplerle evlenmek için can atmaları yaşları artınca. Tükürdüklerini yalıyorlar. Oysa o sonradan evlendikleri adamları gençlik zamanlarında sevseler o adamlar çok daha iyi bir gençlik geçirip daha başarılı olacaklar. Gelecekteki eşlerini depresyona sokup onları beğenmeyerek, kendi geleceklerini kötü hâle getiriyorlar.

Yorumla
    • Lagaco
      Lagaco
      +1 yıl

Onu bunu bilmem evlilik kesinlikle mantıkla verilmesi gereken bir karar seçim konusunda. Çünkü duygular inan geçiyor zamanla. O yüzden tip arıyorsan eğlen, sadakat arıyorsan evlen derim

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Sen çok yanlış anlamışsın.

Yorumla
    • Lagaco
      Lagaco
      +1 yıl

Onu herkes yapmıyor ama kızlar şansını deniyor beğendikleri erkeklerle sonra yoruluyorlar ve onlara değer veren kişilere karşılık veriyorlar. Ama herkes tükürdüğünü yalamaz. Çoğu erkek de aynı şeyi yapıyor.

Yorumla
    • Lagaco
      Lagaco
      +1 yıl

Bence sen benim dediklerimi anlamıyosun

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Ben senin dediklerini anlıyorum. Erkekler ayyy ne sünepe kız, mal, ezik hayatta evlenmem deyip öyle bir kızla mı evleniyorar hiç sanmıyorum. Erkeklerin zaten bütün kızlarda gözü var beğenmemezlik yapmıyorlar. Beğenmedikleri olursa da ölselerde dönüp bakmıyorlar.

Kızlar şansını deniyor olarak mı açıklıyorsun çıkarcı olmalarını çıkarlarına uygun birini bulamayınca evde kalmamak adına ezikledikleri erkeklere kalmalarını? Bu da güzel bir savunma ama etkili değil. Sen sağlam avukat olursun yalnız, kurduğun cümleleri beğendim ama sana hak vermiyorum.

Yorumla
    • Lagaco
      Lagaco
      +1 yıl

Saygı duyarım. Ama öyle olmayan kızlar da var

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Ama öyle olmayan kızlar da mı var?

Kim mesela diye soruyorum herkes "BEN" yazıyor. Herkes ben öyle değilim ama diğerleri öyle diyor. Eğer gerçekten öyle olmayan kızlar da varsa o kızlarla beni tanıştırsana. Ben yirmibeş yaşındayım ve öyle olmayan kızlar görmedim hiç şimdiye kadar. Gerçekten ömrüm boyunca minnettar kalırım sana öyle olmayan kızlar da varsa.

Yorumla
    • Lagaco
      Lagaco
      +1 yıl

Niye ki ben eşimi çok seviyorum ve evlendim. O herhangi biri değil ki benim için.. Kesinlikle kimseyi büyütmem ve küçültmem gözümde. Benim istediğim şey karakterdir karşımdakinden ve beni seviyor sahipleniyor. Bunlar olmadıktan sonra napim yakışıklılığı zenginliği vs çok şükür yakışıklılık arayışım olmadı şuana kadar

Yorumla
    • Lagaco
      Lagaco
      +1 yıl

Bana göre insanın ruhudur dışının güzelliğini belirten. İstediği kadar yakışıklı olsun ruhu bir halta yaramıyorsa o insanın o insan çirkindir. Bir insan dışardan bakıldığında çirkin diye nitelendiriliyorsa ve onun ruhu beni çekiyorsa o insan acayip yakışıklıdır benim için. Eşim öyle biri. O yüzden kardeşim ister inanırsın ister inanmazsın, sana kalmış. Ben kendi adıma konuşurum sen bayanlara sormuşsun ben de bir bayan olarak cevapladım. Belli ki biri seni üzmüş. Hayırlısı olsun diceksin. Karşına gelen fırsatı değerlendirceksin. Herkese küsmiceksin herkese de güvenmiceksin. Tamam 25 yaşındasın ama yaşlı değilsin hala var ömrün çok şükür. Bu şekilde yıpratma kendini.

Yorumla
    • Lagaco
      Lagaco
      +1 yıl

Bu arada birlikte olacağın kişiyi kendin seçmelisin benden tavsiye. Çünkü aradığını sadece sen bulabilirsin.

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

He kardeş he kocana yağ çekmek için yazmışsın birsürü şey! Bütün kızlar öyle değil, ben öyle değilim. He kardeş he, kizlarsoruyor. com üyesi olan kızların hiçbiri öyle değil! Kimse kabul etmiyor paraya tapındığını zaten.

Yorumla
    • Lagaco
      Lagaco
      +1 yıl

Kes be

Yorumla
    • Lagaco
      Lagaco
      +1 yıl

Birini bulamamışsın acısını benden çıkarma git görünüşe bakmadan birini bul terbiyesiz

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Bana terbiyesiz diyen sen kendi yazdıklarını görmezden mi geliyorsun. Senin seviyene inemiyeceğim şekerim.

Görünüşe bakmadan birilerini bul diyerek ne kadar sığ bir bakış açını gösterdin. Ben sen değilim ki zaten görünüşe göre değerlendirmiyorum insanları. Merak ediyorsan söyleyeyim çıkar sağlamıyorsa bir kız bir erkekten, kız çirkin olsa bile birlikte olmak istemez o erkekle.

Yorumla
  • Gulsuzyabanii
    Gulsuzyabanii Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

Yok canım züppe gene züppeye gider sanırım
    Bu devirde insanları ben bile tanıyamıyorum çok zor bir soru

0
    1 Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Tamam.

Yorumla
  • hadicnm
    hadicnm Takip Et
    Xper 3 Yaş: 36
    +1 yıl

kızlar eve ekmek getiremicek ama şekil gırgır çok olan erkeklerle yiyişiyor zamanı geldiğinde de şekilden gırgırdan vaz geçip km dha iyi bir yaşam sunuyorsa onu alıyor

0
    1 Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Şekil gırgır erkekler para kazanamaz diye bir olay yok. Onlar da para kazanabiliyor. Kızlar neden onlarla evlenemiyor çünkü adam 1 kızla evlenebiliyor, hayatından birsürü kız geçiyor bir tanesi ile evleniyor. Diğer kızlar açıkta kalınca beğenmediği ezik-sünepe-mal dediği adama kapak atıyor evde kalmamak için. Kızların şeytanlığını farket bence.

Yorumla
  • yazıyorr
    yazıyorr Takip Et
    Yoda Yaş: 32
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 643 cevap paylaştı.

Bunu bir kızın yazmasini beklerdim. Sen yazinca tuhaf geldi

0
    10 Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Nesi tuhaf geldi? Burada kızların nasıl çıkarcı olduklarından bahsettim. Kızlar zengin, parasını yiyebilecekleri adamlarla birlikte olurlar. O adam birsürü kızla birlikte olur ama sadece 1 tanesi ile birlikte olur. Eski sevgilileri de sünepe, mal, ezik olarak gördükleri benim gibi adamlarla yuva kurmak isterler evde kalmış durumuna düşmemek için!

Yorumla
    • yazıyorr
      yazıyorr
      +1 yıl

Estağfurullah öyle demeyin.. herkes kismetinde ne varsa onu yaşar. Seninki de bellidir. Kaderinde kimle evlenecegin. Inan herkes hak ettiğini alir. Yoksa imtihan diyip geçeceksin..

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Tövbe tövbe adamı dinden soğutma bacım. Hem imtihan diyorsun hem kısmet, kader diyorsun. Eğer imtihansa, bizim irademiz varsa kaderimizi biz şekillendiririz. Bizim karar veremediğimiz anamız, babamız, milliyetimiz, cinsiyetimiz falan...

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Kızların Allah'a değil de paraya kulluk etmesini görmezsen gelip benim mutsuzluğumun sebebini kadere bağlama.

Yorumla
    • yazıyorr
      yazıyorr
      +1 yıl

Evleneceğin insanda kaderinde yazılı bir kızı çok istersin ama işin rastgelmez olmazz! Kızlar paraya tapmis diye bişey yok. Senin istediklerin paraya tapmis demek ki. Hangi kız güven veren erkeğe senin paran yok git başımdan demiş? Derse onun adı başka bişey olur...

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Yemişim sizin kaderinizi. Kaderini insan kendi yazar. Evleneceğimiz kız bile kaderimizde yazılıysa biz birşey yapmayalım öyleyse nasılsa kaderde yazılı. Üniversitede hangi bölümü kazanacağımızda kaderimizde yazılı, neden ders çalışıyoruz?

Bu yanlış bakış açısı, kaderimizi yaptıklarımızla biz belirleriz. Diğer insanların kararları da etkili olur. Kızlar çıkarcı değil de haşa Allah mı çıkarcı olmaya zorluyor kaderlerini öyle yazarak. Bir de böyle düşün. Bütün kızlar güven veren erkeğe parası olmadığı için hiç güven vermiyorsun der :D Parası olan erkek kalpazanın teki olsa bile ona güven duyar.

Yorumla
    • yazıyorr
      yazıyorr
      +1 yıl

Paran vara dünya sana aşık zugurtlere yakışır tahta kaşık ;)) biz neymişiz bee ee o zaman okumayalim. Zengin bir koca bulduk mu tamam dir. Benim için önemli olan bir biriyle anlasabilmeleridir. Parada önemli uzayda yaşamıyoruz. Hayat pahalı

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Zengin bir koca buldun mu tamamdır. Doğru söylüyorsun da zengin bir koca bulabilecek misin. Benim zaten yazdığım yazı bununla ilgili tam olarak. Bütün kızlar zengin koca bulmak istiyor. Eee zengin adamların sayısı az. Zenginleri kapan kapıyor, sonra siz zamanında beğenmediğiniz o sünepe dediğiniz, ezik diye mal diye kendi aranızda işaret edip gülüp dalga geçtiğiniz o adamlarla evlenmeye razı oluyorsunuz. Yalansa yalan de.

Yorumla
    • yazıyorr
      yazıyorr
      +1 yıl

Zengin olupta aldatilmaya da hazır olmalı insan ! Hayirlisi herseyin benim arama gibi bir derdim yok hata mi yapıyorum? Hayirr.. senin dediğin gibi de birini görmedim. Zorla sunepe biriyle evleneni

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Zorla değil mecburi. Hadi iyi akşamlar. Sen gerçekleri görmezlikten gelerek acını dindirmeye çalış. Sorunları görmezden gelmek toplumsal refleksimiz. Sorunlarla yüzleşmediğimiz için günden güne eski güzel değerlerimiz kaybediyoruz ve toplumda birbirinden nefret eden birsürü sınıf oluşuyor. Umarım arap baharı yaşanan ülkeler gibi birbirimize girip parçalamayız bu güzelim ata kanı ile sulanan kutsal toprakları.

Yorumla
  • tuugbaa17
    tuugbaa17 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35
    +1 yıl

Zaten bir kız eğleniyorsa evlenilcek kız değildir nett

1
    1 Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Sen çok yanlış gelmişsin. Çok yanlış anlamışsın.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Tabi ki öyle bir ayrim var şekerim aynı sizin yaptiginiz gibi. Ama mal ve sunepe olanla değil ayakları yere basan düzgün ve durumu iyi bir erkekle tabi ki

1
    5 Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Durumu iyi olan erkeğin 25 yaşına gelene kadar 80 tane sevgilisi oluyor. 80 kızla evlenemiyor 1 tanesi ile evlenebiliyor çünkü çokeşlilik yasal değil. 25 yaşına gelene kadar diğer adamın hiç sevgilisi olmuyor kızlar tarafından beğenilmiyor. O kızlar zamanında beğenmedikleri sünepe dedikleri bu adamı tavlamaya çalışıyorlar evde kalan kız sıfatını taşımamak için.

Biz erkekler hiçbir zaman bir kıza ezik-mal-sünepe demeyiz. Sizlersiniz erkeklerin bir kısmına erkek muamelesi yapmayıp sonradan tükürdüğünü yalayan. 80 kızdan bir tanesi o durumu iyi olan erkeği kafalıyabiliyor, ona da çıkarcı diyoruz. Eskiden babanız başlık parası ile sizi satmasın isterdiniz şimdi başlık parası geleneği kalktı ama kızlar farklı şekilde devam ediyorlar kendilerini bir ürün gibi pazarlamayı.

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Kaba şey, terbiyesiz.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

burada konu açıyorsun kizlara. Kendilerini satiyorlarmış bilmem ne yani bildiğin orosp u diyorsun.. Ama biz sunepeysen kanmazsin zaten diyoruz beyefendiye dokunuyor görüş kaldirtiyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kızlara hakaret ediyorsun*

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Kızların sünepe olarak gördüğü erkekler zaten ilgi göstermedikleri erkekler canım. Sen konuyu 100 kere anlatmama rağmen anlamadın.

Ben kızların nasıl çıkarcı olduklarını, parasını yiyebildikleri erkeklerle birlikte olduklarından bahsettim. Ben yirmibeş yaşına gelene kadar bir tane bile kız arkadaş edinemedim. Babasının bol harçlık verdiği herif 80 sevgili ediniyor bu yaşa kadar. Bütün kızlar erkeklerin azınlıkta kalan bir oranı ile sevgili oluyor. O adamlar sadece 1 kızla evlenebiliyor, diğer kızlar da zamanında bize sünepe, ezik, mal demesine rağmen evde kalmamak için bize kapak atmak için çabalıyorlar!

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Sonuçta yaş ilerleyince aldatmayacak, sadık, gözü istese de dışarı kayamayacak erkeğe olan ihtiyacımız artıyor. Ama buna evlenilecek erkek eğlenilecek erkek ayrımı diyemezsin.

0
    8 Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Ben ondan mı bahsetmişim başlık altındaki açıklamamı okudun mu? Kızların çıkarcı olduklarından bahsettim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Evet okudum. Siz sanki çıkarcı değilsiniz. Böyle davranılmayı hak ediyorsunuz demek ki

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Biz çıkarcı değiliz.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Herkesle birlikte olayım sonra bakireyle evleneyim diyen biz değiliz :)

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Bu çıkarcılık mı? Ya git işine. bir erkeğin bir kızla sevişmesi kızı kullandığı anlamına gelmez. Çünkü sevişmek karşılıklı. Erkek zevk alıyorsa kız da zevk alıyor. Ama bir kızın bir erkeğe hesap ödetmesi onu kullandığı anlamına gelir. Erkeğin parası azalıyori kızın parası cebinde kalıyor. Bu çok basit, anlaşılması güç birşey değil. Yazma daha fazla bence rezil etme kendini.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

O zaman bizimki de çıkarcılık değil :) Sonuçta böyle yapmasak belki senin gibi tipler kız görmeden ölüp gidecek :) Size iyiliğimiz dokunuyor işte :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Diğer kişilere yazdığın cevaplara da baktım. 25 yaşına kadar sevgili bulamayacak kadar eziksen bunun sorumluluğunu kendinde ara, kızlarda değil ;)

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Ben neden kendimde arıyorum yirmibeş yaşıma kadar sevgilim olmamasının sorumluluğunu? Bu benim ezik olduğumu göstermez. Kızların gözünde eziğim. Param olsa ezik diyemeyecektiniz değil mi? Demek ki paraya tapıyorsunuz ve çıkarcısınız. Bu bu kadar basit!

Yorumla
  • unamelodia
    unamelodia Takip Et
    Xper 3 Yaş: 30
    +1 yıl

Yapiyoruz ama soyle yapiyoruz eglenilecek erkekse hayatimiza sokmuyoruz iliskisel olarak

0
    5 Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Hayatınıza sokmuyor musunuz? Yazdığım yazıyı okudun mu? Eğlenilecek erkeklerle gençliğinizi yaşayıp yirmibeş yaşından sonra evlenilecek bir erkek bulup ona kapak atıyorsunuz.

Yorumla
    • unamelodia
      unamelodia
      +1 yıl

Anladim ben hayatima sokmam eglenilcek erkegi ileriyi dusundugumu sokarim senin dedigin gibi de evlenmek icin baskadiba kapak atmam kapak atmak nedir ya?

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Herkes öyle kızlar var ama ben onlardan değilim diyor burada. Dışarı çıkıyorum kızların hepsi öyle kız. Ben yirmibeş yaşına gelene kadar hiç sevgilim olmadı neden?

Yorumla
    • unamelodia
      unamelodia
      +1 yıl

Herkes diyo ben oyleyim fark orda zaten. ama genelde oyle yapiyolar o konuda haklisin

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Yalan söylüyorlar yani. ehehehehee

Yorumla
  • SerKan1923
    SerKan1923 Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl

Esenlikler.

Malesef Haklısınız Böyle Kadınlar Var, Nitekim Böyle Erkekler de Var..

0
    2 Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Ehehehehee

Yorumla
    • SerKan1923
      SerKan1923
      +1 yıl

: )

Yorumla
  • datttlım
    datttlım Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

hepsi eğlenen taraf olduğu için, anlatmaya kelimeler yetmez

0
    5 Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Ne demek istedin, anlamadım. Kimden bahsediyorsun?

Yorumla
    • secret44444
      secret44444
      +1 yıl

:(((((((

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

@secret44444 sen anladın mı hacı ablamız ne anlatmaya çalışmış?

Yorumla
    • parola_44
      parola_44
      +1 yıl

@secret44444 mesaj at bana

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

@parola_44 soru başlığını ben açtım sen neden bu herife yazılıyorsun, bir kere de benim sevgilim olsun be :'(

Yorumla
  • seyma3418
    seyma3418 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

Bazı erkekler var evlenmelik. Bazıları da eglenmeliktir hep gezip tozmak isterler bir kız yetmez onlara. Bana göre eglenmelik tipler güven vermez ve istemem. Onun için genel olarak yalnızım

0
    1 Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Ben kızların nasıl çıkarcı olduklarını, parasını yiyebildikleri erkeklerle birlikte olduklarından bahsettim. Ben yirmibeş yaşına gelene kadar bir tane bile kız arkadaş edinemedim. Babasının bol harçlık verdiği herif 80 sevgili ediniyor bu yaşa kadar. Bütün kızlar erkeklerin azınlıkta kalan bir oranı ile sevgili oluyor. O adamlar sadece 1 kızla evlenebiliyor, diğer kızlar da zamanında bize sünepe, ezik, mal demesine rağmen evde kalmamak için bize kapak atmak için çabalıyorlar!

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Eğlenilecek erkek de vardır, kadın da.. Sonra da eğlendiğimle evlenmeyi isterim..:)

0
    19 Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Konu zaten bu! Sen o eğlendiğinle evlenemeyince zamanında sünepe ve ezik dediğin adamla evlenmek isteyip tükürdüğünü yalıyorsun! Ben yirmibeş yaşındayım hiç sevgilim olmadı. Şu anda param olmadığı için kızların gözünde ezik ve sünepeyim. Yirmibeş yaşında başka bir erkek zengin ve şu ana kadar 80 tane falan sevgilisi oldu. Bütün kızlar aynı erkeklerle sevgili oluyor sırayla. Sonra o zenginler 10 tane kızla evlenemediği için 1 kızla evleniyor. Zengin koca bulamayan kızlar da benim gibi mal ve sünepe olarak beğenmedikleri adamlarla evlenmek, onlara kapak atmak istiyorlar. Çıkarcısınız yani tatlım olay bu!

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kapatılmış hesaplarından bile yöneticileri sorumlu tutmuşsun... Yaş 25 ama hala sorumluluk hissi yerine başkasını suçlama... Ergenlik dönemini atlatamamışsan kızlar için hiçsin.. Ayrıca buralarda kadın avı için milletten de yardım dileniyorsun.. Ayıp... Tatlım diye insan yakınına der bu durumda o kişi sevgilin olmadığı için annendir, kısacası sen terbiyeli ol.

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Evet hâla ergenlik dönemini atlatamadım bunun sebebi kızlar. Evet kapatılan hesabımdan yöneticileri sorumlu tutuyorum bunun sebebi yöneticiler. Kızlar için bir hiç olduğumu da biliyorum bunu zaten inkar ettim. Kızlar beni hiç görüyorlar çünkü benden çıkar sağlayamıyorlar, onlar çıkarcı yaratıklar, kullanabilecekleri erkekler değerli onlar için. Al işte benim söylediklerimi tekrarladın beni haklı çıkardın.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yaramayan tarafının cüzdan değil de karakterin olduğunu ne vakit anlayacaksın soran? :))) Sen bu akılla anca burada kendini acındırırsın.. Bugün 12 yaşında bir çocukcağız tatilde haftalıkla çalışmak için annesinden izin istedi.. Sen bu yaşta hala buralarda karı kız peşindesin.. Demek ki kişiliğin parazitlik yapmayı seviyor. Artık kendini suçla başkalarını değil.

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Gözüm benim karakterimin kötü olduğunu çünkü kızlara para yedirmediğimimi ima ediyorsun. bir zahmet kendileri çalışsınlar asıl erkeklere yediğini içtiğini ödeten kızlar parazit tanımına uyuyor. Ben kimseye kendimi kullandırtmadığım için parazit olmuyorum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ben kiminle çıktıysam paramı ödedim...:) Yeni sorular bekler..

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Eeee ben niye parazit oluyorum öyleyse akıllım? Sarhoş musun?

Benim karakterim niye kötü! Sizin karakteriniz kötü işte açıkça meydanda durum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kardeş sen avanaksın..:)) Ben kendi paramı ödedim diyorum. Yani hiçbir erkeğin parasını yemedim... Ne anlayışsızmışsın yahu.. Sana anlatmak zor yani.. Sıkıldım bundan...

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Abi burada herkes ben kendi paramı ödedim diyor. Dışarıda öyle olmuyor ben sana bunu anlatıyorum.

Senin gibi olan arkadaşların varsa tanıştır diyorum. Madem öyle tanıştır ben de sana hak vereyi. Yanılmışım diyeyim, burada soruyu güncelleyip bütün kızlardan özür dilerim beni senin gibi erkekten çıkar sağlamayan bir kızla tanıştırırsan. Ki burada herkes ben hesap ödetmem diyor, ben burada yazdıklarınıza da inanmıyorum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ben bilmemne başımıyım? Hasta mısın nesin? Burada oyalanacağına kendini geliştir de kendin bul..:))

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Yahu neyimi geliştireyim. Para olmadan bakmıyorlar işte. Kabul edin. Banka mı soyayım, ne demek kendini geliştirmek?

Çöpçatanlıkta bizim kültürümüzde var olan birşeydir üstelik.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sen şartlanmışsın..:)

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Hayır ya neden öyle söyledin?

Kızlar şartlanmış bence, zaten bundan söz ediyorum. Bak benim hiç sevgilim olmadı. Beni neden sevmiyorlar?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ablan yaşındayım ama beni bile sıktın çünkü.. Demek kızlara daha baskıcısın.. Biraz geri dur, Nygma gibisin çünkü..

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Nygma ne be? Benimle muhatap bile olmuyor ki kızlar, o yüzden hiç sıkmıyorum onları :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ne değil, kim.. Araştır bak kimmiş :) Neden sevilmediğini anlarsın..

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Kızlar benim paramı yiyemiyor o yüzden sevilmiyorum.

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

https://tr.wikipedia.org/wiki/Bulmacac%C4%B1

Benim bunla ne ilgim var gözünü seveyim. Sen sadece beni suçluyorsun. Kızlardır beni tercih etmeyen para hırsına kapılan onlara laf söyle.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Neyse.. Sana kolay gelsin.. Hoş ve hoşçakal.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Elbette eğlenilecek erkekle, evlinelecek erkek bir olmaz, akıllı bir kız ona göre seçimini yapar zaten ;)

0
    7 Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Çıkarcılığı överim diyorsun yaniii. Kızlar mal mı ki satılsın diye başlık parasını kaldırttı kızlar, babası kızı satamıyor ama aynı işi kızlar kendisi yapıyorlar artık!

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ne alaka? Gerçi şaşırmadım dervişin fikri neyse, zikride o olurmuş :) Ayrıca aklıma gelmişken, bedavaya gitmesi çok daha salakca , çok tanıyorum öylelerini aşk, aşk dediler, şimdi ellerinde ne aşk var, nede para, bide geçim sıkıntısı çekiyolrar, bunun için her akşam evde kavga ediyorlar. Hiç tavsiye etmem :9

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Dervişin fikri ne ise zikri de ne olurmuş mu? Benim sorumu okudun mu ki, hem bana hak veriyorsun kızlar çıkarcı yazdım, hem de sonra ne alakası var diyorsun. bir git kardeşim ya sen yorum yapma benim yazılarıma.

Birde bedavaya gitmek falan yazmış, kadını satılani satın alınan bir meta haline sokuyorsunuz kendi kendiniz. Başlık parası kalksın diye onca çaba gösterdiniz babalarınız sizi satamıyor, babalarınızın yapmadığını şimdi kendiniz mi yapıyorsunuz? Yazıklar olsun.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bu demogojik ve ajitasyon sözlerle ancak kezbanları kandırabilirsin :)

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Pehhh ne çirkef çıktın be gizli. Ben kezban falan kandırmıyorum. Ben doğruları söylüyorum, bunu da çok iyi biliyorsun. Kızların maskelerini indirince ne kadar da saldırgan oluyorlar. Foyanız meydana çıktı diye böyle saldırgansınız işte başka başlığa 57 kız gelmez ama bak burada kendinizi savunmak için sıraya girdiniz.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

:))

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

( :

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

bence saçmalamışsın. o dediğin tipler ortam insanları ki bunlar genelde günlük yaşarlar. hiç de evlenme kaygısı olacak tipler değillerdri.

0
    9 Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Yooo kız mesela sevgilisi olmasa evde oturacak ama sevgilisi olunca kafeye gidiyor bir kek bir kahve alıyor adamın cebinden 10 lira çıkıyor kızın hesabı bir de kendi hesabı 20 lira etti. Sonra bir de adama pizza ısmarlatıyor. Adam kızın gönlünü almak için komiklikler yapıyor, eğlendiriyor kızı. Bunun sineması var, ara sıra hediye alması var. İlla orda burada içip içip sarhoş olan kızlar gelmesin aklına.

Bu kızlar o erkekle takılıyor parasını bir güzel yiyor. Benim gibi adamlarla sevgili olmuyorlar. bir adam yirmibeş yaşına gelinceye kadar 25 tane sevgili ediniyor sadece 1 tanesi ile evleniyor. Benim hiç sevgilim olmadı. O adamın açıkta bıraktığı diğer kızlar benim gibi beğenilmeyen erkeklere göz dikip evlenmek istiyecekler. Ama şu anda o kızların gözünde ben bir malım, eziğim, sıkıcıyım.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

o zaman şimdi enayi konumunda hangisi oluyor? para yediren erkek mi, kızı sahiplenen erkek mi? :)))

ben bilmem öyle biri değilim. ilgi duyduğu ile evlenir ama kişi. "bari bununla evleneyim." diye düşünmez

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Hem para yedirip hem kızı sahiplenemez mi bir erkek?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

bence çok genel konuşuyoruz. para yedirmek tabiri de çok kaba. insan değer verdiğine harcar. devamı gelmez, ayrılırlar. bu gayet de normal. evli çiftlerin, boşandıktan sonra karşı tarafa harcamaları ne kadar abese kaçarsa o kadar abes bir düşüncedesin.

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

İnsan değer verdiğine harcar demişsin. Demek ki erkek değer veriyor parasını harcıyor sürekli, kız hep erkeğin parasını yediği için erkeğe zerre kadar değer vermiyor anlamı çıkıyor buradan. Bence herşey eşit olmalı, hesabı erkeğe ödeten bir kız kötü kızdır benim gözümde.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

ben öyle parayı yemem zaten ama kız da ödeyebilir tabii... sadece erkeğe ödetmek insafsızca zaten.

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

bir dediğin bir dediğini tutmuyor be kızım. Asena'dan iyi kıvırıyorsun.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

kıvırdığım falan yok. sen benim ne demek istediğimi anlamamak için zorluyorsun. sabit bir fikirde gidiyorsun. aman hiç uğraşamam senle.

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Bende seninle uğraşamam. Çıkarcı!

Yorumla
  • melisafb
    melisafb Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

Yapmak zorunda kalıyor çünkü diğerleri evlenmiyor:))

0
    3 Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Bu da kızların çıkarcı olduğunu gösteriyor. O gençken sevgili olmadığınız mal, ezik, sünepe dediğiniz adamlarla evlenmek zorunda kalacaksınız. Bari gençken sevgili olun da adamın psikololjisi daha düzgün olsun daha başarılı olsun. Kendi geleceğiniz olan adamları tüketmeyin.

Yorumla
    • melisafb
      melisafb
      +1 yıl

Ben Evliyim arkadaşım çok şükür

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Ben evli değilim.

Yorumla
  • vampiii
    vampiii Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

Bir insan eğlenemeyeceği bir erkekle neden evlensin ki?

1
    7 Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Eğlenilecek adamlarla evleniyorlar. Fakat ben yirmibeş yaşına gelene kadar hiç sevgilim olmadı. Bu eğlenilecek adamların 80 tane sevgilisi oluyor. Evlenme yaşına gelince de 1 tanesi ile evlenebiliyorlar. Eğlendiğim adamla evlenirim diyen 80 kızdan 1 tanesi kafalayabiliyor adamı. Açıkta kalan 79 tanesi tükürğünü yalayıp o önceden beğenmediği sünepe, mal, ezik dediği tiplere kapak atıyor evde kalmamak adına. Sonuç; kızlar çıkarcıdır!

Yorumla
    • vampiii
      vampiii
      +1 yıl

Sonuç : İnsanların canı cehenneme

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Ben lisedeyken falan ya etraftakiler insan değil uzaylı bir tek ben insanım ne kadar sürede delireceğimi test ediyorlar; ya da ben insan değilim uzaydan geldim ve insanlara uyum sağlayamıyorum diye düşünüyordum.

Yani ben insansam diğerleri ne, onlar insansa ben neyim?

Yorumla
    • vampiii
      vampiii
      +1 yıl

Kimin ne olduğunun bir önemi yok sonuç olarak hiç birimiz bir boka yaramıyoruz

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

bir boka yaramak istiyorsan bir kızla benim aramı yapabilirsin. Sana ömür boyu minnettar kalırım. Bir insanın hayatını güzel kılmış olursun. Belki başarısız olursun ama hiç değilse denemelisin. Ben bu dünyanın daha güzel bir yer olması için sürekli deniyorum çünkü...

Yorumla
    • vampiii
      vampiii
      +1 yıl

insanlara yardım etmem

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Kimlere yardım edersin?

Yorumla
  • gizemdemir1226
    gizemdemir1226 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    +1 yıl

Kesinlikle haklısın şimdiki kızlar erkeklerden fena :D arkadaşlarımdan biliyorum

0
    5 Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Sen sanki 40 yaşındaymış gibi konuştun. Sen de şimdiki kız değil misin?

Yorumla
    • gizemdemir1226
      gizemdemir1226
      +1 yıl

40 yaşında değilim ama yaşadıklarım bildiklerim yüzünden 40 gibi hissediyorum belki nereden biliyorsun? şimdiki kız olmam yaptığın genellemenin içinde olacağım anlamına gelmez.

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Herkes var öyle kızlar ama ben onlardan değilim diyor. Peki ben onlardan değilim diyen birsürü kız var, neden hiç dışarda göremiyoruz sizi? Siz sığınaklarda mı yaşıyorsunuz? Yirmibeş yaşına kadar hi sevgilim olmadı, ben onlardan değilim istisnalar var diyorsun, istisnalar olsa illa ki birkaçını görür tanırdım. Hiç tanımadım istisna.

Yorumla
    • gizemdemir1226
      gizemdemir1226
      +1 yıl

Kimi yalan söylüyor kimide doğru

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Hepsi yalancı. Doğru söyleyeni hiç görmedim.

Yorumla
  • lbeyazatliprensl
    lbeyazatliprensl Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

Kadınlar sanatla uğraşanlardan hoşlanır ama Müteahhit le evlenir ;)

1
    1 Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Peki.

Yorumla
  • Çokgarip
    Çokgarip Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

yok bence eğlenecek erkek eğer eğlenilecek erkek arayışına girersem eğlenilecek kız olurum

0
    8 Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Allah Allah, bugüne kadar nasıl erkeklerle sevgili olduğunu bir düşün bakalım? Seni haftasonu gezdirip, kahve ve yemek ısmarlayacak tiplerle birlikte olmadın mı hep?

Yorumla
    • Çokgarip
      Çokgarip
      +1 yıl

ben birisiyle sevgılı oldum 8 senedir konusuyoruz ve 4 ay önce nisanlandık 8 ay sonra düğünümüz var.. evet yedik içtik gezdik çok sevdik ama yiyemediğimiz içemediğimiz anlaşamadığımız noktalarda oldu nefrette ettik ama eğlenmedim kimsenin gururu ile oynamam..

Yorumla
    • Çokgarip
      Çokgarip
      +1 yıl

bak kardeşim bana cevap vermeni istiyorum cünki senin canını birisi fena yakmış ya da birileri

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Adama ısmarlatmadın mı kardeşim yediğini içtiğini? Adam olmasa haftasonu evde televizyon izleyecektin, adam seni eğlendirmiş işte... Haftasonu bir kıza yemek ısmarlayamıyacak bir adamın sevgilisi olmuyor. Adam kıza sakalar yapmıyorsa, kıza saraylarda verilen soytarılık hizmetini sunup güldürmüyorsa yine sevgilisi olmuyor. Hep çıkar sağladığınız erkeklere sulanıyorsunuz. Erkek hesabı birlikte ödemeyi teklif ederse cimri oluyor adı. Kız erkek ödesin dediğinde normal oluyor. Eşitliği savunan cimri, birinin sırtından geçinmeyi savunan normal. İşte kızların adaleti bu!

Yorumla
    • Çokgarip
      Çokgarip
      +1 yıl

bak kardeşim sana açık açıık söylüyorum ben deli gibi seviyorum senin karşına o* çıktı diye bunları bana söyleyemezsin haddini bil..

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Sen benim sevdiğim kıza nasıl hakaret edersin terbiyesiz, saygısız, edepsiz...

Yorumla
    • Çokgarip
      Çokgarip
      +1 yıl

sen bana kim oluyorsun da hakaret ediyorsun peki söylesene sen kafayı yemişsin bir psikiyatri ile görüş

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Hııı sen çok akıl sağlığı yerinde bir insansın, senin dışındaki herkes ruh hastası. Çok haklısın kardeşim.

Yorumla
  • portakallikek78
    portakallikek78 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Ben o baskiyi 13yasimdan beri yasiyorum! Mahalle baskisi en bastan vardi

0
    15 Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Mahalle baskısı en baştan beri varsa onunla bununla gezip tozmazsın. bir tane sevgili bul onunla gez sadece.

Yorumla
    • portakallikek78
      portakallikek78
      +1 yıl

Zaten öyle

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

13 yaşından beri aynı çocukla mı sevgilisin? Şu an kaç yaşındasın bakalım?

Yorumla
    • portakallikek78
      portakallikek78
      +1 yıl

Sorgular gibisin?
      Söylemiycem hıh çatla meraktan! :D

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

:/ Tamam söyleme.
      Bana da kız bulsana senin gibi bir tane. Var mı arkadaşın, akraban, komşun falan?

Yorumla
    • portakallikek78
      portakallikek78
      +1 yıl

:D kahkaha attim o ne demek

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Yani bir tane sevgili bulup ayrılmayan biri anlamında senin gibi demek istedim.

Yorumla
    • portakallikek78
      portakallikek78
      +1 yıl

Hım anladim

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Anladıysan yap bir güzellik, yardım et şu abine.

Yorumla
    • portakallikek78
      portakallikek78
      +1 yıl

Sorundaki dusuncelerin o kadar kotu ki uzgunum yardim edemiycem :(

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Eğer yardım etmezsen beni haklı çıkarmış olursun. Ben beni sevebilecek kız yok diyorum. Kızların böyle olduğunu iddaa ediyorum. Varsa beni sevebilecek kızlar göster.

Yorumla
    • portakallikek78
      portakallikek78
      +1 yıl

Boyle dusunmeyi tehdit olarak sundugunicin kaybettin zaten

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Tehdit olarak mı?
      Tehditin anlamını biliyor musun, birşeyi yapman ya da yapmaman için seni zorlamak, aksi taktirde zarar göreceğini söylemektir tehdit. Ben mantıksal bir ispattan söz ettim.

Yorumla
    • portakallikek78
      portakallikek78
      +1 yıl

Hicbisey ispatlama zorunlulugum yok.

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Ben de zorunlusun demedim zaten. Hadi bye.

Yorumla
  • Mellissaa
    Mellissaa Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

namusunu korumayan kızın hazin sonu. Sen kalk her önüne gelene ver. tabi ki kimse seninle evlenmek istemicek.

1
    7 Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Namusunu koruyan kızlar da yapıyorlar bunu! Çıkarcılık tüm kızların ruhunda var.

Yorumla
    • Mellissaa
      Mellissaa
      +1 yıl

Hayatta her zaman namuslu , şerefli insanlar 1 adım öndedir. Çıkarcılığa gelirken "tüm kızlar" deme , elbette bazı kızlar yapabiliyor çünkü onların geleceğe dair en ufak bir düşünceleri bile yok!

Ayrıca altaki bir görüşe yorumunu gördüm. Unutma o bol harçlık alanlardan biri muhakkan en azından biri ADAMdır. Yanlış anlama. Ayrıca kendine ezik veya sünepe diye bahsetmen yaranın olduğunu gösterir.

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Tüm kızlar neden demeyeyim. Çıkarcı olmayan kızlar da varsa benim neden hiç sevgilim olmadı? Çıkarcı olmayan kızlardan biri de parası yok ama ne efendi çocuk derdi ama demek ki hepsi çıkarcı ki böyle diyen olmadı.

Ben kendimi ezik ve sünepe olarak görmüyorum. Kızların böyle gördüğünden bahsettimi, ne yani kızlar böyle görüyor yalan değil. Dinleri de imanları da para olmuş.

Yorumla
    • Mellissaa
      Mellissaa
      +1 yıl

Seni uyarıyorum tüm kızlar öyle değil. Ben değilim. Şu anda holandığım kişinin maddi durumu iyi değil. Biliyorum ama kalbi iyi bunu da biliyorum. Tüm kızlar değil BAZI kızlar çıkarcı diye yineliyorum.
      Kadınlara karşı olan bu önyargın senin hep yalnız kalmana sebep olacak. şu an bile senden soğudum bu düşünce yapın için.

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Ya kardeşim benim neden hiç sevgilim olmadı kızlar çıkarcı değillerse? Burada herkes ben çıkarcı değilim diye yazmış. Neden gerçek hayatta göremiyoruz sizi? Böyle olunca da burada yazdıklarınızı uygulamadığınızı düşünüyorum. Burada çıkarcı değiliz yazıp, çıkarcı davranıyorsunuz diye düşünüyorum. Erkek arkadaşın sana yemek ısmarlıyor değil mi? Kaç lira aylık kazancı erkek arkadaşının, seninki ne kadar?

Yorumla
    • Mellissaa
      Mellissaa
      +1 yıl

Artık ne söylesem bilemiyorum. Sabitdüşüncelisin ve bu güzel fakat yanlış da bir düşüncedesin. Senin karşına BAZI kızlar çıkmış. Ben öyle değilim bunu da sana ispat etmeyeceğim. Umarım bir gün karşına BAZI olmayan kızlardan çıkar. Çıkarcı olmayan sadece aşk olan bir ilişkin olur umarım. AŞK Hayatında başarılar diliyorum.

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Yahu bazı olmayan kızlar çıkarmış karşıma. Kardeşim yirmibeş yaşındayım o bazı olmayan kızlar çıksa şimdiye kadar çıkardı. Senin o dediğin kızlardan yok demek ki bu ülkede. Ben öyle değilim yazmış, herkes ben öyle değilim diyor ama hiçkimse de beni sevemiyor nedense, hep o diğer erkekler hep o diğer erkekler tercih ediliyor. Bazı olmayan kızlar var mı senden başka bu memlekette? Herkes ben hariç hepsi BAZI kızlar sınıfına giriyor ben bazı olmayan kızlardanım derse nasıl çıkıcaz işin içerisinden ben onu anlamıyorum işte.

Yorumla
  • Bbskizi4
    Bbskizi4 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    +1 yıl

Eh evlilik deyince biraz daha guvenilir guclu bir karakter lazim. Önceden tipe bakan kizlar ciddi düşündükleri erkekte zekaya bakiyor

1
    1 Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Allah allah sonuna kadar çıkarcılık yani. Gençken eğleneyim, adam bana para yedirsin. Zamanı gelince o sünepe diye beğenmediğim tipsizle evleneyim ki düzenli bir hayatım olsun.

Yorumla
  • Meow99
    Meow99 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

Genelde aşık oldugumuz eglendıgımız erkekler evlenılıcek tip olmuyor maalesef aile kurmak cıddı bir iş o yuzden dogru oyle bır ayrım var benım ıcın

0
    3 Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Bu da kızların çıkarcı olduğunu göstermiyor mu?

Yorumla
    • Meow99
      Meow99
      +1 yıl

Yani oyle adamlae evlılık kafasında olmuyor eglence adamı oluyorlar

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Sen konuyu çok yanlış anlamışsın kardeş.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

yanlış bence yani yapan kız illa vardır ama genelleyemezsin bide evlenilecek erkek evlenilmiycek ayrımı vardır ama evlenilmiycek sadece vakit geçirilen erkekle olmayada karşıyım

0
    8 Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Herkeste yapan vardır ama ben öyle değilim diyor burada. Dışarı çıkınca hiç sizi göremiyoruz, siz sığınakta mı yaşıyorsunuz. Yirmibeş yaşına geldim neden benim bir sevgilim olmadı. Çıkarcı değilsen sevgilim olsana.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

benim de sevgilim olmadı boş ilişkilere gerekte yok

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Sevgili olunca boş ilişki mi oluyor? Direkt tanımadan evlenip, boşanmak daha mı mantıklı?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

of onu diyen mi varya kendi kendine laf sokma çabalarına girme

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

boş ilişkiden kastım senin yukarda bahsettiğin gezip tozulan erkek

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

ego tatmini için soru yazıp saçma cevaplarda verme

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Saçma cevap mı? İşinize gelmedi değil mi? Kızların maskesini düşürdüğüm için birsürü kız savunmaya geçmek için cevap yazdı şuraya :D :D :D

Doğru söylediğimi gösterir bu durum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

soru soruyosan adam gibi cevaplara saygı duyarsın birine fikrini kabul ettirmene gerek öyleyse bence kısmına ya bu kadar karşıysanda gay ol bence

Yorumla
  • AizenSousuke
    AizenSousuke Takip Et
    Guru Yaş: 32
    +1 yıl

* et boşa kafa yorma bu konulara. Sonunda ulaştığın cevaplar sana hiçbir tak getirmeyecek.

0
    1 Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Heheheheheh kafayı zinde tutuyorum bu yetmez mi, çalışmaya çalışmaya paslanmasın. Boş zamanlarımda düşünüyorum bunları meraklanma.

Yorumla
  • Samimiyetim
    Samimiyetim Takip Et
    Xper 3 Yaş: 31
    +1 yıl

onu biz genelde kızlar için yapıyoruz erkekeler için aynı şeyin denileceğini hiç düşünmemiştim :d

0
    2 Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Siz herşeyi açık açık konuşuyorsunuz konuşulmuyor ama kızlar bunu uyguluyor. Erkekleri uyandırmıyorlar, farkında olmadan yapıyorlar anladın mı? Haksız mıyım söylediklerimde, bu dediklerim yaşanan şeyler değil mi?

Yorumla
    • Samimiyetim
      Samimiyetim
      +1 yıl

tabi haklısın bilader.

Yorumla
  • junkybox
    junkybox Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38
    +1 yıl

Gece kluplerini mesken edinmiş bir kizdan eş olmaz. o yolları bırakmış olsa bile

0
    3 Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Ne gece klubü anasını satayım ya?

Yorumla
    • junkybox
      junkybox
      +1 yıl

Orda burada surtup daha sonra 25 ine gelince kapak atacak yer ariyorlarya , iste onlardan bahsediyorum.

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Yooo kız mesela sevgilisi olmasa evde oturacak ama sevgilisi olunca kafeye gidiyor bir kek bir kahve alıyor adamın cebinden 10 lira çıkıyor kızın hesabı bir de kendi hesabı 20 lira etti. Sonra bir de adama pizza ısmarlatıyor. Adam kızın gönlünü almak için komiklikler yapıyor, eğlendiriyor kızı. Bunun sineması var, ara sıra hediye alması var. İlla orda burada içip içip sarhoş olan kızlar gelmesin aklına.

Yorumla
  • TimeBender
    TimeBender Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

eğlenilecek erkek mi var bu ne abi. Eğlenirken, eğlendirilmesin o erkek.

0
    3 Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Yani erkek kızı alıp gezdirecek, yedirecek-içirecek, komiklik yapıcak falan filan.

Yorumla
    • TimeBender
      TimeBender
      +1 yıl

aynen sonrada kıça tekme. Ama tecrübeli bir adam denk gelirse fena yanar o eğlenmeye çalışan kız.

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Birşey olmaz. Artık düzgün kız kalmadı. Hep aynı erkekler bütün kızlarla takılıyor. Öbür erkekleri aç bırakıyorlar bilakis. O adam bütün kızlarla eğleniyor ama 1 tanesi ile evlenebiliyor ya açıkta kalanlar açlık çeken erkeklere kapak atıyor.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

İçeriği okumaya üşendim soruna göre cevap veriyorum, evet ikiside var.

0
    3 Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Çoğu kız böyle her kız böyle değil.

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Her kız böyle değil mi? Böyle olmayan kaç tane kız tanıyorsun?

Beni böyle olmayan kızlarla tanıştırsana. Benim hiç sevgilim olmadı bu güne kadar.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Öyle kızlarımız da var tabi şu erkek parası yiyip bitirenler

0
    7 Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Öyle kızlarımızda var tabii diyor herkes. Sanki kendi öyle kızlardan değilmiş gibi. Öyle olmayan kızlar neden yok, birkaç istisna olsa bana illa denk gelirdi yirmibeş yaşıma kadar. Bütün kızlar böyle tek bir istisna bile yok.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

doğru konuş genelleme yapma Allaha şükür erkek parasına muhtac değiliz

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Erkek parasına muhtaç değilsiniz ama erkeğin parasını yiyorsunuz işte. Siyesetçiler de fakir değil ama yolsuzluk yapıp milletin parasını çalıyorlar muhtaç olmadıkları hâlde!

Kardeşim eğer erkeğin parasını yemekten başka derdi olmayan bir kız tanıyorsan gel de ki ben tanıyorum bir kız var öyle değil... Tek 1 örnek gösteremezsin! Eee olmayan hayali iyi kalpli kızları savunma öyleyse.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

ben tabiki hiç bir erkek parası yemedimmmmmmmmmmm

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Hiç sevgilin oldu mu, kaç yaşındasın? İnanalım mı bu yazdığına?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

19 yaşım oldu 2 tane falan hiç birine para harcatmadım tipim değil

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Nasıl tiplerdi, çok mu iyi espri yapıyorlardı, nelerinden etkilendin?

Yorumla
  • tyfnan
    tyfnan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 44
    +1 yıl

İstediklerinde hepsiyle eğlenebiliyorlar. Evlenmek için de biraz kurnaz olması yeterli.

0
    5 Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Kimin kurnaz olması yeterli? Erkeğin mi, kızın mı?

Yorumla
    • tyfnan
      tyfnan
      +1 yıl

kızın

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Erkekler kızlardan daha masum bence. Mesela kızla erkek sevişirse ayrılıktan sonra erkek kızı kullanmış diye söyleniyor. Oysa sevişince erkek zevk aldıysa, kızda alıyor bu iş karşılıklı.

Kız adamın birsürü parasını yiyor, üstelik bu iş karşılıklı değil sadece adamın parası harcanıyor ama kız bu çocuğu kullandı demiyorlar.

Yorumla
    • tyfnan
      tyfnan
      +1 yıl

duruma göre değişiyor bence.

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Tamam.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

vardir öyleleri dicem de.. aslinda yok öyle bisey..

0
    1 Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Benim neden hiç sevgilim olmadı be öyle birşey yoksa. Kızların hepsi böyle. Aralarında az sayıda paraya pula önem vermeyen kız olsa, biri de benim hayatıma girer sevgilim olurdu. Daha hiç rastgelmedim öylesine.

Yorumla
  • BeyzaBerrin
    BeyzaBerrin Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29 , eic 33%
    +1 yıl

Bence o ayrimi erkekler daha cok yapiyor.

2
    3 Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Peki sende ayrı bir başlık aç. Bence kızlar daha çok yapıyorlar.

10 kızın hepsi erkeklerden 2 tanesine aşık oluyor. 2 erkek hepsi ile sıra sıra çıkıyor. Sonra bu kızların ilgisini gören erkekler amaaaan elimi sallasam ellisi moduna giriyor. Onlar sadece 2 kızla evlenebiliyor çünkü çok eşililik yasal değil. Onlar da evleniyor merak etme. Ama 10 kız bu iki erkekle çıktı 2 kız evlenebildi diğer 8 kız açıkta kaldığı için zamanında sünepe deyip beğenmedikleri adamlarla birlikte olmak isityorlar evde kalmamak adına tükürdüğünüzü yalıyorsunuz. Ama erkekler hiçbir zaman birlikte olmak istemese bile bir kıza böyle sünepe, ezik gibi yakıştırmalarda bulunmazlar.

Yorumla
    • BeyzaBerrin
      BeyzaBerrin
      +1 yıl

Her kiz oyle yakistirmalar yapmaz. Kisiye gore degisir bu ;)

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Her kız öyle yapmıyor, İyi kızlarda mı var_?
      Ben neden bu yaşıma kadar 1 tane bile görmedim?

Yorumla
  • playyygirl
    playyygirl Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32 , eic 48%
    +1 yıl

katılmıyorum. eğlenmediğim erkekle evlenmem.

2
    5 Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Eğlendiğin adamlar seninle evlenmeyince aman evde kalmayayım diye öyle bir evlenirsin kiii.

Yorumla
    • playyygirl
      playyygirl
      +1 yıl

aslında eşime demiştim eğer eğlenemeyeceksek evlenmenin bir anlamı yok diye.. yanında mutlu olmadığım adamla neden evleneyim ki... ilk konuştuğum adamla da evlendim açıkçası..

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Yorumla
    • playyygirl
      playyygirl
      +1 yıl

amanınn. tamam senin çevrendekiler öyle diye genellemek mi gerekir

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Senin çevrendekiler farklı mı? Farklıysa beni de bir tanıştırsana çevrendeki kızlarla!

Yorumla
  • ρ-Łσηєłiηєss
    ρ-Łσηєłiηєss Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 40%
    +1 yıl

Bence var bu ayrım haklısın katıldım gerçekten :)

1
    3 Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Nickin çok güzelmiş kardeş. Bu ayrımcılık yüzünden hiç sevgilim olmadı yirmibeş yaşındayım :'(

Yorumla
    • ρ-Łσηєłiηєss
      ρ-Łσηєłiηєss
      +1 yıl

Teşekkür ederim beğenmene sevindim :)

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Sen nasıl ayırıyorsun erkekleri? Sevgilim olsana benim. . .

Önce 4 sene sevgili oluruz sonra evleniriz olmaz mı?

Yorumla
  • andarkan
    andarkan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 54 , eic 72%
    +1 yıl

aman allahim cok zor bir soru

0
    4 Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Ulan cevap yazmasaydın o zaman.

Yorumla
    • andarkan
      andarkan
      +1 yıl

Ulan mi:) cok zor oldugunu söyledim sadece. bos bos birseyler karalamaktansa. düsünmeyi yegledim ama senin söyleycegin tek sey Ulan. bravo valla.

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Düşünüp daha sonra yazıcam deseydin sorun olmazdı panpa.

Yorumla
    • andarkan
      andarkan
      +1 yıl

canin sagolsun bosver

Yorumla
  • BuOlsa
    BuOlsa Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 34%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.

Ilginc bir bakis acisi

0
    7 Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Kızlar çıkarcı değil mi sence de?

Yorumla
    • BuOlsa
      BuOlsa
      +1 yıl

Bu siteye göre öyle gibi

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Bu siteye göre mi? Ben yirmibeş yaşına geldim hiç sevgilim olmadı. Bana bütün kadınlar mezun ol iyi bir iş bul kızlar gelip seninle sevgili olmak istiyecekler diyor.

Bak kardeşim, eğer bu sitenin dışında durum farklı olsaydı bu yaşıma kadar illa ki sevgilim olurdu ama olmadı!

Yorumla
    • BuOlsa
      BuOlsa
      +1 yıl

Saka gibi dimi. Herkes kendisiyle ilgilense kendi okuyula kendi menzunuyla...

Karsi kiside karakter aransa ben baska bir düsünceye sahibim bu konuda galiba.

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Sevgilim olmak ister misin desem hayır diyeceksin. Sen de diğerleri gibisin bence!

Yorumla
    • BuOlsa
      BuOlsa
      +1 yıl

Evliyim. Esimin meslegi yok benim var ama. Yani kesin cevrendede olur bigün meslegin yerine kisilikle ilgilenen

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Ooo kişiliksiz mi olduk şimdi de? Ne yanlışımı gördün? Kişilikliyim. Kadınlar kişiliğe önem vermiyor. Para aptalı alim, namussuzu namuslu, çirkini yakışıklı gösterir.

Yorumla
  • Karbonikasit
    Karbonikasit Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31 , eic 52%
    +1 yıl

Yani bu hep böyle olmak zorunda değil ki.

0
    1 Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Bu böyle olmak zorunda demedim ki! Kızların yüzde yüzü böyle yapıyor. Ben yirmibeş yaşındayım ve hiç sevgilim olmadı. Ben mezun olup şöyle 2000 TL civarı maaşı olan bir iş bulsam bütün kızlar bana kapak atmaya çalışacaklar. Şu anda onların gözünde ezik, sünepe, malın tekiyim. Şu anda onları haftasonu arabası ile gezdirebilecek, yemek ısmarlayabilecek tiplerle takılıyorlar. Ama o adam 30 tane sevgiliye sahip oldu ben hiç şimdiye kadar. 1 tane kadınla evlenmeye izin veriyor kanunlar. Diğer kızlar açıkta kalacak sevgili olduğu herkesle evlenemeyecek o adam. Açıkta kalanlar bizim gibi garibanlara kapak atmaya çalışacak. Sen ister kabul et, ister kabul etme bunlar hayatın acı gerçekleri. Böyle olmak zorunda değil, kimse kızlara çıkarcı olun demiyor ama böyle oluyorlar işte. Böyle çıkarcı olmayı tercih ediyorlar.

Yorumla
  • UçanTosbaga
    UçanTosbaga Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

Olm ne güzel açıklamışsın tebrik ediyorum

0
    2 Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Ehe ehe ehe :D

Bu sorunun linkini bir yere not et öyleyse, açıklayamadığın anlar geldiğinde al bunu oku diye referans gösterirsin.

Yorumla
    • UçanTosbaga
      UçanTosbaga
      +1 yıl

aynen bro hani ofsaytı biliyoruz ama açıklıyamuyoruz ya işte bu konu onun kuzeniydi açıklamışsın valla

Yorumla
  • kızhesabı
    kızhesabı Takip Et
    Yoda Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 877 cevap paylaştı.

Hanzo ve insan ayrımı yapıyorum ben

0
    7 Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Peki, teşekkürer. Parası olmayanları insan yerine koymadığınızı biliyorduk zaten. Parası olmayan bir adam o etek neden kısa kız dese hanzo olur. Zengin bir adam derse, yaaaa bu şapşal bana aşık diye anlatırsınız kız arkadaşlarınıza. Parası olmayan bir adam bakışlarını size yönlendirirse, iğrenç abaza bir sokağa da mı çıkamıyacağız artık baksanıza kızlar nasıl bakıyor ayı dersiniz, zengin bir adam baktığında, kızlaaaaaar sanırım bana abayı yaktı böyle bir güzelliğe zaten kim bakmaz ki tribine girersiniz :D :D :D

Yorumla
    • kızhesabı
      kızhesabı
      +1 yıl

Hanzo demek parası olmayan demek değil yevrum. Hanzo kıskanç, aptal, kalınkafalı, öküz, dar görüşlü erkekler için kullandığım tabirdir.

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Gel sevgilim ol desem sevgilim olmazsın!
      Benimle sevgili olabilecek bir kız yok bu memlekette! Bütün kızlar çıkarcı. Paraya bu kadar önem vermiyor olsaydınız yirmibeş yaşıma kadar bir taneniz sevgilim olurdunuz. Ama hiç sevgilim olmadı. Burada yakışıklılık para önemli değil, önemli olan bir erkeğin bir kızı sevmesi deyip parası olan ama bir kıza değer vermeyen adamlarla sevgili oluyorsunuz.

Yorumla
    • kızhesabı
      kızhesabı
      +1 yıl

Bana patlama ben kendini bana adayan erkekleri seviyorum.

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Herkes öyle söylüyor, gerçek hayatta uygulamıyor. Ben ne yapayım? Varsa iyi kalpli kızlar, beni de tanıştırsana arkadaşlarınla.

Yorumla
    • kızhesabı
      kızhesabı
      +1 yıl

Ben iyi kalpli biri değilim ki. Ama sevdiğim insanın beni sevmesine önem veririm.

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Sevdiğin insanın seni sevmesine önem verirsin elbette. Ama gider paralı birini seversin, seni sevsin istersin. Parası olmayan birinin seni sevip sevmediği umurunda olmaz, ben onu sevmiyorum dersin geçersin. Bu çıkarcı olmaktır.

Yorumla
  • rasolve
    rasolve Takip Et
    Guru Yaş: 35
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.

Boşsun arkadaşım her kız böle değildir

0
    11 Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Allah allah terbiyesiz yorumlarını kendine saklasaydın keşke. Ben senden hakaret duymak için başlık açmadım. Her kız böyle değil diyorsun, böyle olmayan kızlar var mı, ben hiç görmedim. Mağarada mı saklanıyorlar, böyle olmayan kızlar olsa bu yaşıma kadar birkaç tanesi ile tanışma fırsatım olurdu illa ki.

Yorumla
    • rasolve
      rasolve
      +1 yıl

O zaman sende kaşarına denk gelmişin eglenceleyiyse geziyosa tozup başkasıyla evlenen ne denir? Sence ben böle değilim herkezi bir tutma

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Sen de böylesin!
      Herkes sen kötüsüne denk gelmişsin ben öyle değilim diyor. Yahu madem bu kadar fazla bu iyi kızların sayısı siz evden dışarı çıkmıyor musunuz? Dışarına neden hiç iyi kız yok? Burada iyi kız ağzı yapıp dışarıda kötü kız oluyor olabilir misiniz? Yalan söylüyorsunuz.

Yorumla
    • rasolve
      rasolve
      +1 yıl

Ben dışarı çıkmıyorum genelde ders çalışıyorum ünv okuyorum eglenmelik adam konusuna gelince sen eglendirme kendini o zaman agır takıl mesafeli ol bir kıza köpek oluyosunuz şımarık biri sizi kullanıyo kötü kız erkek olayda karakter meselesi ne adamlar gördüm 3 4 kızı idare edip hava atan mileti genelleyip suçlama sizin gibi adamlarda iyi kızları arkadaş görüyo tabi namuslu ya o bakımdan

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Üniversite okuyormuş. Ben de henüz mezun olmadım, ben de üniversite okuyorum, senin böyleyim dediğin gibi kız yok. Zaten herkes ayy sorma kardeş öyle kızlar var diyor ama kimse öyle kız olduğunu çıkarcı olduğunu kabul etmiyor.

Sen benim gibi biri ile sevgili olmazsın işte. Parası olanla sevgili olursun. Bunu kabul et.

Yorumla
    • rasolve
      rasolve
      +1 yıl

Hiç olmadım sevdiğim adamın parası yoksa hesabı bile ben ödedim ne var bunda sende allahtan korkan kız bul napalım bilip bilmefen yorum yapma kimseyi tanımıuosun anca herkesi genelleyip boş yorum yspıyosın

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Burada herkes meleğim diyor zaten. Ben neden inanayım sana. Genelleme yapacağım tabii. Dışarıda bir tane bile iyi kız yok paraya önem vermeyip çıkarcı olmayan. Burada herkes melek olduğunu söylüyor, dışarıda da herkes şeytan. Eeee benden neyin anlayışını, sağduyusunu bekliyorsunuz?

Yorumla
    • rasolve
      rasolve
      +1 yıl

Bana inanıp inanman umrum olmaz ok sen allahtan korkan kız bul görünüşte çok güzel diyip kapılma

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Oha be kardeşim. Ben kız bulamıyorum diyorum sen sanki sadece mankenlerle sevgili olurum demişim gibi görünüşe önem verme diyorsun. Asıl kızlar paraya çok önem vermesin tamam mı?

Yorumla
    • rasolve
      rasolve
      +1 yıl

Ben manken yazmadım toplum böle? Kız güzel bakıyosun adamda arabayla gezdiriyo çaylar barlar cafeler geziliyo bedava değil bu işler tabi adamda bu kızdan yararlanıyo sonrası malum her kız böle değil azı kadınlar böle para için şerefini satan adamlarda var insan bu?

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Her kız böyle değil mi? Bence her kız böyle. Adam da kızdan yararlanıyor demişsin. Ben bir kızdan yararlanan adam görmedim hiç. E tabi size göre sevişmek adamın yararlanması bana göre değil. Sevişince adam da zevk alıyor kadın da karşılıklı. Bundan bir faydalanma söz konusu olamaz. Fakat, kız adamın parasını yiyor adamın parası eksilirken kızın cüzdan dolu kalıyor. Karşılıklı değil, yararlanma böyle oluyor işte, tek tarafın çıkar sağladığı durumlardır yararlanma.

Yorumla
  • efsaneaşık38
    efsaneaşık38 Takip Et
    +1 yıl

haklısın brooo :)

1
    2 Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Thanks a lot.

Yorumla
    • efsaneaşık38
      efsaneaşık38
      +1 yıl

rica ederim

Yorumla
  • merakliiiikiiz
    merakliiiikiiz Takip Et
    +1 yıl

Kisiden kisiye degisir o

0
    1 Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Nasıl değişiyormuş?

Yorumla
  • hayirdircanim
    hayirdircanim Takip Et
    Guru Yaş: 38
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Evet halisin yapiyorum.

0
    1 Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Teşekkürler. Bu durum kızların çıkarcı olduğunu göstermez mi?

Yorumla
  • Gizemliadam34
    Gizemliadam34 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35
    +1 yıl

Öyle birşeymi var mış?

Kuralsiz!

0
    5 Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Var bence kızlara göre. Sence yok mu?

Yorumla
    • Gizemliadam34
      Gizemliadam34
      +1 yıl

Bence bir erkek var birde ''adam''

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Açıklasana bu dediğini.

Yorumla
    • Gizemliadam34
      Gizemliadam34
      +1 yıl

Bunu anlayacak kapasiteye sahip değilsen yorma beni.

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Sadece ben okumuyorum herkes okuyor burayı. Üstelik bir lafı attıysan açıklayacaksın. Sen bir cümle söylersin açıklamazsan söylediğin lafı herkes başka başka şekillerde anlar. Biz eşek miyiz ki uzun uzun yazıyoruz?

Yorumla
  • seddaaaaa
    seddaaaaa Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

Bunu her kız için genelleme istersen

1
    7 Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

İstemiyorum genellememeyi. Genellemek istiyorum.

Her kız öyle değil diyorsunuz ama her kız öyle, bana bir istisna göstersene. Neden benimle sevgili olmayı kabul etmiyor hiçbir kız? Benimle sevgili olabilecek bir kız göster sevgilim olsun, herkesten özür dileyip, iyi kızlar da varmış ben yanlış biliyormuşum diyeyim. Ama iyi kızlar yok!

Yorumla
    • seddaaaaa
      seddaaaaa
      +1 yıl

Kendi hayal dünyanda kurduğun saçmalık

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

İyi kız varsa bir tane tanıştırsana beni onunla! Hayal dünyammış. Eğer iyi kızlarda varsa, paraya önem vermeyen kızlar da varsa tanıştırsana. Neden benim hiç sevgilim olmuyorken diğer adamların birsürü sevgilisi oldu?

Yorumla
    • seddaaaaa
      seddaaaaa
      +1 yıl

O da senin sorunun baka ne dicem benim sevgilimin maddi durumu iyi değil ama Allaha Şükür adam gibi adam ve ben onunla çıkıyorum ve ayrılmayı da düşünmüyorum 2 ay sonra yüzük takicaz anliycan bu işin maddiyat ile bir ilgisi yok

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Adam senden fazla kazanıyor değil mi? Maddi durumu iyi değil dediğin adamın aylık geliri 1500 TL'nin üzerinde değil mi?

Benim neden sevgilim olmadı kardeşim bana bunu anlat.

Yorumla
    • seddaaaaa
      seddaaaaa
      +1 yıl

Senin sorunun

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Benim sorunum evet. Sorunun sebebi de kızların hepsinin çıkarcı olması. Konunun başına dönersek, bal gibi de genelleme yaparım.

Yorumla
  • senbnmnnnn
    senbnmnnnn Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Eglenilcek erkek kimi kızlara göre evet var :)

0
    1 Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Ama sen o kızlardan değilsin dimi :D :D :D

Zaten kimse o kızlardan olduğunu kabul etmiyor, hep diğer kızlar öyleee kardeşi hiç sorma, zaman kötü muhabbeti. İyi kızlar da varsa ben neden hiç gördüm, mağaralarda mı saklanıyorlar?

Yorumla
  • kelepek
    kelepek Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38
    +1 yıl

erkek degilkadın olarak değiştirsek

0
    7 Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Nedenmiş o? Kadınların ayrımcı olduğunu gizleyelim mi?

Yorumla
    • kelepek
      kelepek
      +1 yıl

şimdiki erkekler sevmenın ne demek oldugunu bıle bılmıyorrr

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Hahaha. Siz kızlar sevmenin ne demek olduğunu bilen erkekleri erkekten saymıyor; sünepe, mal, ezik diye adlandırıyorsunuz. Sizin erkek dediğiniz paralı barzolar bilmiyor evet. Kızlar da onları sevmesin, para için onların peşinden ayrılmayıp, sevginin kıymetini bilen adamları yalnızlığa terketmeyi biliyorsunuz. Az bile size o terketmeler, boynuzlanmalar.

Yorumla
    • kelepek
      kelepek
      +1 yıl

bu zamana kadar asla zengin bir adamı sevmedim kimseyi parasına göre degerlendirmedim parası olanıda ben adam yerine koymadım herneyse ama genede sevılmedım bu işde asıl bir dengesizlik var erkeklerin hepsi aynı aynı paralı parasız hepsi!!!

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Dediğim gibi sizin erkek dediğiniz erkekler var. Bir de benim gibiler var. Biz size göre erkek değiliz. Bizi sevmezsiniz, gider onları severseniz böyle olur işte. Sevgilim ol desem olmazsın gelmiş burada bütün erkekler aynı edebiyatı parçalıyorsun. İyi olan erkeği beğenmiyorsunuz!

Yorumla
    • kelepek
      kelepek
      +1 yıl

İYİ OLAN ERKEK DİE BİŞE YOK KAFASINI KULLANAMAYAN ERKEK VARR...

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Kafasını kullanan erkeklere kendinizi kullandırtmaya devam edin. Sevgiye ve sadakata önem veren erkekleri gözü yaşlı bırakın. Böyle devam edin. Teşekkürler!

Yorumla
  • dizzyhxhhdhdh
    dizzyhxhhdhdh Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

Bence evde kalmayı hakediyolar zaten :D

0
    3 Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Sen de evde kalmayı hak ediyor musun?

Yorumla
    • dizzyhxhhdhdh
      dizzyhxhhdhdh
      +1 yıl

Ben zaten evliyim

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Ben bir soru sordum, evde kalmayı hak ediyor musun dedim!

Evli misin ya da bekar mısın demedim ki. . . Sen de evde kalmayı hak etmişsin bence diğerleri gibi. Evlenmişsin, merak etme diğerleri de evde kalmayı hak ettikleri hâlde evlenecek birini bulacaklar.

Yorumla
  • krkmz_blt
    krkmz_blt Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl

yaklan kızlar için geçerli :D

0
    1 Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2

Hö?

Yorumla
  • iledriz
    iledriz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

vardır kızlarda olduğu gibi

0
    1 Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Yorumla
  • Sinem34
    Sinem34 Takip Et
    +1 yıl

Evet yuzde 90 boyledir

0
    1 Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Çıkarcı olduğunuzu kabul ediyorsunuz yani, teşekkürler.

Yorumla
  • ayseikra321
    ayseikra321 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    +1 yıl

saçmalığın daniskası.

0
    1 Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Allah allah. . . Peki benim niye hiç sevgilim olmadı yirmibeş yaşıma kadar?

Yorumla
  • AAHSEN
    AAHSEN Takip Et
    +1 yıl

insandan insana değişebilir...

0
    3 Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Demek öyle düşünüyorsun. Ben henüz değiştiğini görmedim.

Yorumla
    • AAHSEN
      AAHSEN
      +1 yıl

Parmaklarına bak bakalım hangisi birbirine benziyor... Bütün kızlar aynı demeyin..

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Eğlenilecek adamlarla evleniyorlar. Fakat ben yirmibeş yaşına gelene kadar hiç sevgilim olmadı. Bu eğlenilecek adamların 80 tane sevgilisi oluyor. Evlenme yaşına gelince de 1 tanesi ile evlenebiliyorlar. Eğlendiğim adamla evlenirim diyen 80 kızdan 1 tanesi kafalayabiliyor adamı. Açıkta kalan 79 tanesi tükürğünü yalayıp o önceden beğenmediği sünepe, mal, ezik dediği tiplere kapak atıyor evde kalmamak adına. Sonuç; kızlar çıkarcıdır!

Kızların hepsi aynı değilse bir tanesi sevgilim olurdu, hiçbiri olmadı, hepsi aynı, hiçbiri sevgiye, sadakata önem vermiyor. Varsa yoksa çıkar ilişkileri.

Yorumla
  • musira
    musira Takip Et
    Xper 6 Yaş: 44
    +1 yıl

hımm erkeklerde mı bu kategoriye girdi

0
    1 Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Girmedi mi? Gençken parasını yiyebileceğiniz erkeklerle birlikte oluyorsunuz. bir adamın 25 yaşına gelene kadar 30 sevgilisi oluyorken diğer garibanın hiç sevgilisi olmuyor. Sonra bu parasını yediğiniz adam sadece 1 tanenizle evlenebiliyor çünkü medeni kanuna göre çok eşlilik yasal değil. Sonra açıkta kalan kızlar zamanında sünepe, ezik dedikleri o adamlara kapak atmaya çalışıyor evde kalmamak için. Tükürdüğünüzü yalıyorsunuz.

Yorumla
  • umuttu
    umuttu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    +1 yıl

bence kadınlar öyle...

0
    1 Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Eyvallah.

Yorumla
  • hayatgüzelya
    hayatgüzelya Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36
    +1 yıl

bence hepsiyle eğlen anam.

0
    1 Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Ben erkeğim akıllı ol.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Tespit super yalni jdjsja

1
    16 Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Eyvallah kank. Teşekkürler.

Kız arkadaşım olmak ister misin, elini sıcak çikolatadan ice tea'ye sokmam valla?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

hahahaah :DD

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Ben çok ciddiyim :|

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

bende :DD

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Ama sana bir soru sordum cevap vermedin yalnız güldüüüün. . .

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Alt satırda da birine kaymışın ondan yana dene diyom nesini anlamadın

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Ben sana kız arkadaşım olmak ister misin diye sordum, sen neden bahsediyorsun :/
      Bu tekflifime yanıt bekliyorum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

olmam :D

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Niye olmuyorsun ya, neyim eksik?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

sütten ağzım yandı da yoğurdu üflüyom

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Tamam yoğurdu üfle. Ama o sözün devamı da var, yoğurdu üfleyerek yemek. Yoğurdu yemezsen de aç kalır hastalanırsın. Üfleyerekte olsa yemelisin. Yani ağırdan alalım ama sevgilim ol benimmm. . .

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

saçma sapan konuşma ya :D

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Saçma değil, mantıklı cümlerle kuruyorum ama :\

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

olur devam et

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Bence ikimiz uyumlu bir çift olabiliriz. Kimlere kimlere şans veriyorsunuz. Sütten ağzın yanmış. O ağzını yakan sütün yaptıklarının cezasını bana çektirme. O ağzının yanmasının verdiği acıyı unutturacak bir merhem olmam için kalkanlarını indir. Sana yakın olmak istiyorum.

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Boyun-kilon kaç senin? Saçlarının orjinal rengi sarı mı?

Yorumla
  • nehirgzl
    nehirgzl Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 37%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Doğru

0
    11 Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Kızların çıkarcı olduklarını kabul ediyorsun yani.

Yorumla
    • nehirgzl
      nehirgzl
      +1 yıl

Ben soruya doğru dedim acıklamayı okumamıstm :D

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Açıklama da doğru değil mi? Benim neden sevgilim olmadı bu zamana kadar kızlar bu kadar çıkarcı değillerse?

Yorumla
    • nehirgzl
      nehirgzl
      +1 yıl

Öyleside var öyle olmayanıda var her kız aynı değil

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Nasıl her kız aynı değil. Çıkarcı olmayan kızlar da varsa benim neden hiç sevgilim olmadı bunu açıkla diyorum sen hepsi öyle değil diyorsun yine. Hepsi çıkarcı olmasaydı, arada iyi kızlar da olsaydı o iyi kızlardan biride benim sevgilim olurdu. Ama hepsi çıkarcı olduğu için iyi kız bulamadım.

Yorumla
    • nehirgzl
      nehirgzl
      +1 yıl

öylemi benimde 3 sevglim oldu 3 üde aldattı. ne yani şimdi bütün erkekler aldatıyor diip evlilikten soguyayımmı? hayır ben ümitliyim iyi biri çıkcak die sadece zamanı deilmiş

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Senin bak sevgilin olmuş. Benim sevgilim olmadı!

Siz hep sevgili olduğunuz erkeklerden şikayet ediyorsunuz. Erkekler sevgili olduğu kızlardan değil bütün kızlardan şikayetçi sevgilisi olmadığı için.

Siz gidip çıkarcı olduğunuz için çıkar sağlayabileceğiniz erkeklere ilgi gösteriyorsunuz. Onlara bütün kızlar ilgi gösterince bu defa adamlar kızlara değer vermiyor. Çünkü çok olan değersiz, az olan kıymetli olur. Kızlara kötü davranıyor, kızları aldatıyor, bazı insan olmayan hayvanlar da tecavüz ediyor burada sabahtan akşama kadar sevgililerinden şikayet eden kızların başlıklarını okuyoruz işte hep birlikte.

Siz benim gibi erkekleri erkek olarak görmüyorsunuz ki, insan olarak bile görmüyorsunuz. Sen şimdi bütün erkekler aldatır dersen ben sana katılırım çünkü evet bütün erkekler aldatır. Kızların erkek dediği canlıların hepsi aldatır. Ben erkek değilim zaten sizin gözünüzde. Anca evde kalırsanız benim varlığımı fark edeceksiniz. Benim gibilere de erkek deseniz aldatılmazsınız.

Yorumla
    • nehirgzl
      nehirgzl
      +1 yıl

farkındayım çok dolmuşsun fakat seni dier erkeklerden ayıran şey ne? yani neden sevgln olmadı bnu anlayamadım

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Beni diğer erkeklerden ayıran şey ne ben de bilmiyorum. Tahmin ediyorum ki yeterince para yedirmemem kızlara. Kızlara para yediren tiplerin sevgilisi oluyor hep.

Empati yap mesela sen kız olsan benim sevgilim olur muydun? Cevabın HAYIR olacaktır. E kızlar da işte bu yüzden sevgilim olmuyorlar. Sen kız olsan sen de sevgilim olmazdın. Ki sen zaten kızsın ve sevgilim değilsin!

Yorumla
    • nehirgzl
      nehirgzl
      +1 yıl

Anladım

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Öyleside var öyle olmayanı da var dedin. Bana iyi bir kız arkadaş bulsana :/

Yorumla
  • FSerkan
    FSerkan Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31 , eic 36%
    +1 yıl

Katiliyorum..

0
    1 Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Teşekkürler.

Yorumla
  • Devamını Gör (29)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evlenilecek erkek var eğlenilecek erkek var doğru mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Evlenilecek erkeklerle eğlenilir mi? 10 cevap verildi
Eğlenilecek erkek mi, evlenilecek erkek mi? 82 cevap verildi
Erkekler için de evlenilecek erkek, eğlenilecek erkek kavramı var mıdır? 53 cevap verildi
Evlenilecek erkek Eğlenilecek erkek... 30 cevap verildi
Eğlenilecek erkekler ayrı, evlenilecek erkekler ayrı mıdır? 30 cevap verildi
Kılıbık erkek evlenilecek erkek midir? 30 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sen geceye bir şarkı bırak Bende sana bir şarkı bırakayım mı?
  • Kas yaparken günde 1 paket lor peyniri yemek mi daha mantıklı yoksa protein tozu mu?
  • Mesleğinizi üç emoji ile yazın desem?
  • Kadın ruhundan anlarmısınız?
  • Size nankörlük eden birine kin duymadan nasıl yaşayabiliyorsunuz?
  • Oyun oynamayı özlediniz mi?
  • Çekici biri olduğunu düşünüyor musun?
  • Tatile kiminle gidilmeli?
  • Sevgilin sözünü dinlemezse ayrılır mısın?
  • Sizce Türkiye son maçını oynamadan Dünya Kupası'ndan elenebilir mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨