AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Senin dediğine göre kızın önceden seçtiği tip kızı istemediği için kız da mecbur onu isteyenle evleniyor bu durumda kız her iki seçenekte de evleniyor
EVET! Zaten bütün kızlar evleniyor, evlenmeyen çok az kişi var. Yazdıklarım doğru ve gerçek. İşin acı yanı kızların zamanında ezik ve mal diye nitelendirdikleri tiplerle evlenmek için can atmaları yaşları artınca. Tükürdüklerini yalıyorlar. Oysa o sonradan evlendikleri adamları gençlik zamanlarında sevseler o adamlar çok daha iyi bir gençlik geçirip daha başarılı olacaklar. Gelecekteki eşlerini depresyona sokup onları beğenmeyerek, kendi geleceklerini kötü hâle getiriyorlar.
Onu bunu bilmem evlilik kesinlikle mantıkla verilmesi gereken bir karar seçim konusunda. Çünkü duygular inan geçiyor zamanla. O yüzden tip arıyorsan eğlen, sadakat arıyorsan evlen derim
Sen çok yanlış anlamışsın.
Onu herkes yapmıyor ama kızlar şansını deniyor beğendikleri erkeklerle sonra yoruluyorlar ve onlara değer veren kişilere karşılık veriyorlar. Ama herkes tükürdüğünü yalamaz. Çoğu erkek de aynı şeyi yapıyor.
Bence sen benim dediklerimi anlamıyosun
Ben senin dediklerini anlıyorum. Erkekler ayyy ne sünepe kız, mal, ezik hayatta evlenmem deyip öyle bir kızla mı evleniyorar hiç sanmıyorum. Erkeklerin zaten bütün kızlarda gözü var beğenmemezlik yapmıyorlar. Beğenmedikleri olursa da ölselerde dönüp bakmıyorlar.
Kızlar şansını deniyor olarak mı açıklıyorsun çıkarcı olmalarını çıkarlarına uygun birini bulamayınca evde kalmamak adına ezikledikleri erkeklere kalmalarını? Bu da güzel bir savunma ama etkili değil. Sen sağlam avukat olursun yalnız, kurduğun cümleleri beğendim ama sana hak vermiyorum.
Saygı duyarım. Ama öyle olmayan kızlar da var
Ama öyle olmayan kızlar da mı var?
Kim mesela diye soruyorum herkes "BEN" yazıyor. Herkes ben öyle değilim ama diğerleri öyle diyor. Eğer gerçekten öyle olmayan kızlar da varsa o kızlarla beni tanıştırsana. Ben yirmibeş yaşındayım ve öyle olmayan kızlar görmedim hiç şimdiye kadar. Gerçekten ömrüm boyunca minnettar kalırım sana öyle olmayan kızlar da varsa.
Niye ki ben eşimi çok seviyorum ve evlendim. O herhangi biri değil ki benim için.. Kesinlikle kimseyi büyütmem ve küçültmem gözümde. Benim istediğim şey karakterdir karşımdakinden ve beni seviyor sahipleniyor. Bunlar olmadıktan sonra napim yakışıklılığı zenginliği vs çok şükür yakışıklılık arayışım olmadı şuana kadar
Bana göre insanın ruhudur dışının güzelliğini belirten. İstediği kadar yakışıklı olsun ruhu bir halta yaramıyorsa o insanın o insan çirkindir. Bir insan dışardan bakıldığında çirkin diye nitelendiriliyorsa ve onun ruhu beni çekiyorsa o insan acayip yakışıklıdır benim için. Eşim öyle biri. O yüzden kardeşim ister inanırsın ister inanmazsın, sana kalmış. Ben kendi adıma konuşurum sen bayanlara sormuşsun ben de bir bayan olarak cevapladım. Belli ki biri seni üzmüş. Hayırlısı olsun diceksin. Karşına gelen fırsatı değerlendirceksin. Herkese küsmiceksin herkese de güvenmiceksin. Tamam 25 yaşındasın ama yaşlı değilsin hala var ömrün çok şükür. Bu şekilde yıpratma kendini.
Bu arada birlikte olacağın kişiyi kendin seçmelisin benden tavsiye. Çünkü aradığını sadece sen bulabilirsin.
He kardeş he kocana yağ çekmek için yazmışsın birsürü şey! Bütün kızlar öyle değil, ben öyle değilim. He kardeş he, kizlarsoruyor. com üyesi olan kızların hiçbiri öyle değil! Kimse kabul etmiyor paraya tapındığını zaten.
Kes be
Birini bulamamışsın acısını benden çıkarma git görünüşe bakmadan birini bul terbiyesiz
Bana terbiyesiz diyen sen kendi yazdıklarını görmezden mi geliyorsun. Senin seviyene inemiyeceğim şekerim.
Görünüşe bakmadan birilerini bul diyerek ne kadar sığ bir bakış açını gösterdin. Ben sen değilim ki zaten görünüşe göre değerlendirmiyorum insanları. Merak ediyorsan söyleyeyim çıkar sağlamıyorsa bir kız bir erkekten, kız çirkin olsa bile birlikte olmak istemez o erkekle.
Yok canım züppe gene züppeye gider sanırım
Bu devirde insanları ben bile tanıyamıyorum çok zor bir soru
Tamam.
kızlar eve ekmek getiremicek ama şekil gırgır çok olan erkeklerle yiyişiyor zamanı geldiğinde de şekilden gırgırdan vaz geçip km dha iyi bir yaşam sunuyorsa onu alıyor
Şekil gırgır erkekler para kazanamaz diye bir olay yok. Onlar da para kazanabiliyor. Kızlar neden onlarla evlenemiyor çünkü adam 1 kızla evlenebiliyor, hayatından birsürü kız geçiyor bir tanesi ile evleniyor. Diğer kızlar açıkta kalınca beğenmediği ezik-sünepe-mal dediği adama kapak atıyor evde kalmamak için. Kızların şeytanlığını farket bence.
Bunu bir kızın yazmasini beklerdim. Sen yazinca tuhaf geldi
Nesi tuhaf geldi? Burada kızların nasıl çıkarcı olduklarından bahsettim. Kızlar zengin, parasını yiyebilecekleri adamlarla birlikte olurlar. O adam birsürü kızla birlikte olur ama sadece 1 tanesi ile birlikte olur. Eski sevgilileri de sünepe, mal, ezik olarak gördükleri benim gibi adamlarla yuva kurmak isterler evde kalmış durumuna düşmemek için!
Estağfurullah öyle demeyin.. herkes kismetinde ne varsa onu yaşar. Seninki de bellidir. Kaderinde kimle evlenecegin. Inan herkes hak ettiğini alir. Yoksa imtihan diyip geçeceksin..
Tövbe tövbe adamı dinden soğutma bacım. Hem imtihan diyorsun hem kısmet, kader diyorsun. Eğer imtihansa, bizim irademiz varsa kaderimizi biz şekillendiririz. Bizim karar veremediğimiz anamız, babamız, milliyetimiz, cinsiyetimiz falan...
Kızların Allah'a değil de paraya kulluk etmesini görmezsen gelip benim mutsuzluğumun sebebini kadere bağlama.
Evleneceğin insanda kaderinde yazılı bir kızı çok istersin ama işin rastgelmez olmazz! Kızlar paraya tapmis diye bişey yok. Senin istediklerin paraya tapmis demek ki. Hangi kız güven veren erkeğe senin paran yok git başımdan demiş? Derse onun adı başka bişey olur...
Yemişim sizin kaderinizi. Kaderini insan kendi yazar. Evleneceğimiz kız bile kaderimizde yazılıysa biz birşey yapmayalım öyleyse nasılsa kaderde yazılı. Üniversitede hangi bölümü kazanacağımızda kaderimizde yazılı, neden ders çalışıyoruz?
Bu yanlış bakış açısı, kaderimizi yaptıklarımızla biz belirleriz. Diğer insanların kararları da etkili olur. Kızlar çıkarcı değil de haşa Allah mı çıkarcı olmaya zorluyor kaderlerini öyle yazarak. Bir de böyle düşün. Bütün kızlar güven veren erkeğe parası olmadığı için hiç güven vermiyorsun der :D Parası olan erkek kalpazanın teki olsa bile ona güven duyar.
Paran vara dünya sana aşık zugurtlere yakışır tahta kaşık ;)) biz neymişiz bee ee o zaman okumayalim. Zengin bir koca bulduk mu tamam dir. Benim için önemli olan bir biriyle anlasabilmeleridir. Parada önemli uzayda yaşamıyoruz. Hayat pahalı
Zengin bir koca buldun mu tamamdır. Doğru söylüyorsun da zengin bir koca bulabilecek misin. Benim zaten yazdığım yazı bununla ilgili tam olarak. Bütün kızlar zengin koca bulmak istiyor. Eee zengin adamların sayısı az. Zenginleri kapan kapıyor, sonra siz zamanında beğenmediğiniz o sünepe dediğiniz, ezik diye mal diye kendi aranızda işaret edip gülüp dalga geçtiğiniz o adamlarla evlenmeye razı oluyorsunuz. Yalansa yalan de.
Zengin olupta aldatilmaya da hazır olmalı insan ! Hayirlisi herseyin benim arama gibi bir derdim yok hata mi yapıyorum? Hayirr.. senin dediğin gibi de birini görmedim. Zorla sunepe biriyle evleneni
Zorla değil mecburi. Hadi iyi akşamlar. Sen gerçekleri görmezlikten gelerek acını dindirmeye çalış. Sorunları görmezden gelmek toplumsal refleksimiz. Sorunlarla yüzleşmediğimiz için günden güne eski güzel değerlerimiz kaybediyoruz ve toplumda birbirinden nefret eden birsürü sınıf oluşuyor. Umarım arap baharı yaşanan ülkeler gibi birbirimize girip parçalamayız bu güzelim ata kanı ile sulanan kutsal toprakları.
Zaten bir kız eğleniyorsa evlenilcek kız değildir nett
Sen çok yanlış gelmişsin. Çok yanlış anlamışsın.
Tabi ki öyle bir ayrim var şekerim aynı sizin yaptiginiz gibi. Ama mal ve sunepe olanla değil ayakları yere basan düzgün ve durumu iyi bir erkekle tabi ki
Durumu iyi olan erkeğin 25 yaşına gelene kadar 80 tane sevgilisi oluyor. 80 kızla evlenemiyor 1 tanesi ile evlenebiliyor çünkü çokeşlilik yasal değil. 25 yaşına gelene kadar diğer adamın hiç sevgilisi olmuyor kızlar tarafından beğenilmiyor. O kızlar zamanında beğenmedikleri sünepe dedikleri bu adamı tavlamaya çalışıyorlar evde kalan kız sıfatını taşımamak için.
Biz erkekler hiçbir zaman bir kıza ezik-mal-sünepe demeyiz. Sizlersiniz erkeklerin bir kısmına erkek muamelesi yapmayıp sonradan tükürdüğünü yalayan. 80 kızdan bir tanesi o durumu iyi olan erkeği kafalıyabiliyor, ona da çıkarcı diyoruz. Eskiden babanız başlık parası ile sizi satmasın isterdiniz şimdi başlık parası geleneği kalktı ama kızlar farklı şekilde devam ediyorlar kendilerini bir ürün gibi pazarlamayı.
Kaba şey, terbiyesiz.
burada konu açıyorsun kizlara. Kendilerini satiyorlarmış bilmem ne yani bildiğin orosp u diyorsun.. Ama biz sunepeysen kanmazsin zaten diyoruz beyefendiye dokunuyor görüş kaldirtiyor
Kızlara hakaret ediyorsun*
Kızların sünepe olarak gördüğü erkekler zaten ilgi göstermedikleri erkekler canım. Sen konuyu 100 kere anlatmama rağmen anlamadın.
Ben kızların nasıl çıkarcı olduklarını, parasını yiyebildikleri erkeklerle birlikte olduklarından bahsettim. Ben yirmibeş yaşına gelene kadar bir tane bile kız arkadaş edinemedim. Babasının bol harçlık verdiği herif 80 sevgili ediniyor bu yaşa kadar. Bütün kızlar erkeklerin azınlıkta kalan bir oranı ile sevgili oluyor. O adamlar sadece 1 kızla evlenebiliyor, diğer kızlar da zamanında bize sünepe, ezik, mal demesine rağmen evde kalmamak için bize kapak atmak için çabalıyorlar!
Sonuçta yaş ilerleyince aldatmayacak, sadık, gözü istese de dışarı kayamayacak erkeğe olan ihtiyacımız artıyor. Ama buna evlenilecek erkek eğlenilecek erkek ayrımı diyemezsin.
Ben ondan mı bahsetmişim başlık altındaki açıklamamı okudun mu? Kızların çıkarcı olduklarından bahsettim.
Evet okudum. Siz sanki çıkarcı değilsiniz. Böyle davranılmayı hak ediyorsunuz demek ki
Biz çıkarcı değiliz.
Herkesle birlikte olayım sonra bakireyle evleneyim diyen biz değiliz :)
Bu çıkarcılık mı? Ya git işine. bir erkeğin bir kızla sevişmesi kızı kullandığı anlamına gelmez. Çünkü sevişmek karşılıklı. Erkek zevk alıyorsa kız da zevk alıyor. Ama bir kızın bir erkeğe hesap ödetmesi onu kullandığı anlamına gelir. Erkeğin parası azalıyori kızın parası cebinde kalıyor. Bu çok basit, anlaşılması güç birşey değil. Yazma daha fazla bence rezil etme kendini.
O zaman bizimki de çıkarcılık değil :) Sonuçta böyle yapmasak belki senin gibi tipler kız görmeden ölüp gidecek :) Size iyiliğimiz dokunuyor işte :)
Diğer kişilere yazdığın cevaplara da baktım. 25 yaşına kadar sevgili bulamayacak kadar eziksen bunun sorumluluğunu kendinde ara, kızlarda değil ;)
Ben neden kendimde arıyorum yirmibeş yaşıma kadar sevgilim olmamasının sorumluluğunu? Bu benim ezik olduğumu göstermez. Kızların gözünde eziğim. Param olsa ezik diyemeyecektiniz değil mi? Demek ki paraya tapıyorsunuz ve çıkarcısınız. Bu bu kadar basit!
Yapiyoruz ama soyle yapiyoruz eglenilecek erkekse hayatimiza sokmuyoruz iliskisel olarak
Hayatınıza sokmuyor musunuz? Yazdığım yazıyı okudun mu? Eğlenilecek erkeklerle gençliğinizi yaşayıp yirmibeş yaşından sonra evlenilecek bir erkek bulup ona kapak atıyorsunuz.
Anladim ben hayatima sokmam eglenilcek erkegi ileriyi dusundugumu sokarim senin dedigin gibi de evlenmek icin baskadiba kapak atmam kapak atmak nedir ya?
Herkes öyle kızlar var ama ben onlardan değilim diyor burada. Dışarı çıkıyorum kızların hepsi öyle kız. Ben yirmibeş yaşına gelene kadar hiç sevgilim olmadı neden?
Herkes diyo ben oyleyim fark orda zaten. ama genelde oyle yapiyolar o konuda haklisin
Yalan söylüyorlar yani. ehehehehee
Esenlikler.
Malesef Haklısınız Böyle Kadınlar Var, Nitekim Böyle Erkekler de Var..
Ehehehehee
: )
hepsi eğlenen taraf olduğu için, anlatmaya kelimeler yetmez
Ne demek istedin, anlamadım. Kimden bahsediyorsun?
:(((((((
@secret44444 sen anladın mı hacı ablamız ne anlatmaya çalışmış?
@secret44444 mesaj at bana
@parola_44 soru başlığını ben açtım sen neden bu herife yazılıyorsun, bir kere de benim sevgilim olsun be :'(
Bazı erkekler var evlenmelik. Bazıları da eglenmeliktir hep gezip tozmak isterler bir kız yetmez onlara. Bana göre eglenmelik tipler güven vermez ve istemem. Onun için genel olarak yalnızım
Ben kızların nasıl çıkarcı olduklarını, parasını yiyebildikleri erkeklerle birlikte olduklarından bahsettim. Ben yirmibeş yaşına gelene kadar bir tane bile kız arkadaş edinemedim. Babasının bol harçlık verdiği herif 80 sevgili ediniyor bu yaşa kadar. Bütün kızlar erkeklerin azınlıkta kalan bir oranı ile sevgili oluyor. O adamlar sadece 1 kızla evlenebiliyor, diğer kızlar da zamanında bize sünepe, ezik, mal demesine rağmen evde kalmamak için bize kapak atmak için çabalıyorlar!
Eğlenilecek erkek de vardır, kadın da.. Sonra da eğlendiğimle evlenmeyi isterim..:)
Konu zaten bu! Sen o eğlendiğinle evlenemeyince zamanında sünepe ve ezik dediğin adamla evlenmek isteyip tükürdüğünü yalıyorsun! Ben yirmibeş yaşındayım hiç sevgilim olmadı. Şu anda param olmadığı için kızların gözünde ezik ve sünepeyim. Yirmibeş yaşında başka bir erkek zengin ve şu ana kadar 80 tane falan sevgilisi oldu. Bütün kızlar aynı erkeklerle sevgili oluyor sırayla. Sonra o zenginler 10 tane kızla evlenemediği için 1 kızla evleniyor. Zengin koca bulamayan kızlar da benim gibi mal ve sünepe olarak beğenmedikleri adamlarla evlenmek, onlara kapak atmak istiyorlar. Çıkarcısınız yani tatlım olay bu!
Kapatılmış hesaplarından bile yöneticileri sorumlu tutmuşsun... Yaş 25 ama hala sorumluluk hissi yerine başkasını suçlama... Ergenlik dönemini atlatamamışsan kızlar için hiçsin.. Ayrıca buralarda kadın avı için milletten de yardım dileniyorsun.. Ayıp... Tatlım diye insan yakınına der bu durumda o kişi sevgilin olmadığı için annendir, kısacası sen terbiyeli ol.
Evet hâla ergenlik dönemini atlatamadım bunun sebebi kızlar. Evet kapatılan hesabımdan yöneticileri sorumlu tutuyorum bunun sebebi yöneticiler. Kızlar için bir hiç olduğumu da biliyorum bunu zaten inkar ettim. Kızlar beni hiç görüyorlar çünkü benden çıkar sağlayamıyorlar, onlar çıkarcı yaratıklar, kullanabilecekleri erkekler değerli onlar için. Al işte benim söylediklerimi tekrarladın beni haklı çıkardın.
Yaramayan tarafının cüzdan değil de karakterin olduğunu ne vakit anlayacaksın soran? :))) Sen bu akılla anca burada kendini acındırırsın.. Bugün 12 yaşında bir çocukcağız tatilde haftalıkla çalışmak için annesinden izin istedi.. Sen bu yaşta hala buralarda karı kız peşindesin.. Demek ki kişiliğin parazitlik yapmayı seviyor. Artık kendini suçla başkalarını değil.
Gözüm benim karakterimin kötü olduğunu çünkü kızlara para yedirmediğimimi ima ediyorsun. bir zahmet kendileri çalışsınlar asıl erkeklere yediğini içtiğini ödeten kızlar parazit tanımına uyuyor. Ben kimseye kendimi kullandırtmadığım için parazit olmuyorum.
Ben kiminle çıktıysam paramı ödedim...:) Yeni sorular bekler..
Eeee ben niye parazit oluyorum öyleyse akıllım? Sarhoş musun?
Benim karakterim niye kötü! Sizin karakteriniz kötü işte açıkça meydanda durum.
Kardeş sen avanaksın..:)) Ben kendi paramı ödedim diyorum. Yani hiçbir erkeğin parasını yemedim... Ne anlayışsızmışsın yahu.. Sana anlatmak zor yani.. Sıkıldım bundan...
Abi burada herkes ben kendi paramı ödedim diyor. Dışarıda öyle olmuyor ben sana bunu anlatıyorum.
Senin gibi olan arkadaşların varsa tanıştır diyorum. Madem öyle tanıştır ben de sana hak vereyi. Yanılmışım diyeyim, burada soruyu güncelleyip bütün kızlardan özür dilerim beni senin gibi erkekten çıkar sağlamayan bir kızla tanıştırırsan. Ki burada herkes ben hesap ödetmem diyor, ben burada yazdıklarınıza da inanmıyorum.
Ben bilmemne başımıyım? Hasta mısın nesin? Burada oyalanacağına kendini geliştir de kendin bul..:))
Yahu neyimi geliştireyim. Para olmadan bakmıyorlar işte. Kabul edin. Banka mı soyayım, ne demek kendini geliştirmek?
Çöpçatanlıkta bizim kültürümüzde var olan birşeydir üstelik.
Sen şartlanmışsın..:)
Hayır ya neden öyle söyledin?
Kızlar şartlanmış bence, zaten bundan söz ediyorum. Bak benim hiç sevgilim olmadı. Beni neden sevmiyorlar?
Ablan yaşındayım ama beni bile sıktın çünkü.. Demek kızlara daha baskıcısın.. Biraz geri dur, Nygma gibisin çünkü..
Nygma ne be? Benimle muhatap bile olmuyor ki kızlar, o yüzden hiç sıkmıyorum onları :D
Ne değil, kim.. Araştır bak kimmiş :) Neden sevilmediğini anlarsın..
Kızlar benim paramı yiyemiyor o yüzden sevilmiyorum.
https://tr.wikipedia.org/wiki/Bulmacac%C4%B1
Benim bunla ne ilgim var gözünü seveyim. Sen sadece beni suçluyorsun. Kızlardır beni tercih etmeyen para hırsına kapılan onlara laf söyle.
Neyse.. Sana kolay gelsin.. Hoş ve hoşçakal.
Elbette eğlenilecek erkekle, evlinelecek erkek bir olmaz, akıllı bir kız ona göre seçimini yapar zaten ;)
Çıkarcılığı överim diyorsun yaniii. Kızlar mal mı ki satılsın diye başlık parasını kaldırttı kızlar, babası kızı satamıyor ama aynı işi kızlar kendisi yapıyorlar artık!
Ne alaka? Gerçi şaşırmadım dervişin fikri neyse, zikride o olurmuş :) Ayrıca aklıma gelmişken, bedavaya gitmesi çok daha salakca , çok tanıyorum öylelerini aşk, aşk dediler, şimdi ellerinde ne aşk var, nede para, bide geçim sıkıntısı çekiyolrar, bunun için her akşam evde kavga ediyorlar. Hiç tavsiye etmem :9
Dervişin fikri ne ise zikri de ne olurmuş mu? Benim sorumu okudun mu ki, hem bana hak veriyorsun kızlar çıkarcı yazdım, hem de sonra ne alakası var diyorsun. bir git kardeşim ya sen yorum yapma benim yazılarıma.
Birde bedavaya gitmek falan yazmış, kadını satılani satın alınan bir meta haline sokuyorsunuz kendi kendiniz. Başlık parası kalksın diye onca çaba gösterdiniz babalarınız sizi satamıyor, babalarınızın yapmadığını şimdi kendiniz mi yapıyorsunuz? Yazıklar olsun.
Bu demogojik ve ajitasyon sözlerle ancak kezbanları kandırabilirsin :)
Pehhh ne çirkef çıktın be gizli. Ben kezban falan kandırmıyorum. Ben doğruları söylüyorum, bunu da çok iyi biliyorsun. Kızların maskelerini indirince ne kadar da saldırgan oluyorlar. Foyanız meydana çıktı diye böyle saldırgansınız işte başka başlığa 57 kız gelmez ama bak burada kendinizi savunmak için sıraya girdiniz.
:))
( :
bence saçmalamışsın. o dediğin tipler ortam insanları ki bunlar genelde günlük yaşarlar. hiç de evlenme kaygısı olacak tipler değillerdri.
Yooo kız mesela sevgilisi olmasa evde oturacak ama sevgilisi olunca kafeye gidiyor bir kek bir kahve alıyor adamın cebinden 10 lira çıkıyor kızın hesabı bir de kendi hesabı 20 lira etti. Sonra bir de adama pizza ısmarlatıyor. Adam kızın gönlünü almak için komiklikler yapıyor, eğlendiriyor kızı. Bunun sineması var, ara sıra hediye alması var. İlla orda burada içip içip sarhoş olan kızlar gelmesin aklına.
Bu kızlar o erkekle takılıyor parasını bir güzel yiyor. Benim gibi adamlarla sevgili olmuyorlar. bir adam yirmibeş yaşına gelinceye kadar 25 tane sevgili ediniyor sadece 1 tanesi ile evleniyor. Benim hiç sevgilim olmadı. O adamın açıkta bıraktığı diğer kızlar benim gibi beğenilmeyen erkeklere göz dikip evlenmek istiyecekler. Ama şu anda o kızların gözünde ben bir malım, eziğim, sıkıcıyım.
o zaman şimdi enayi konumunda hangisi oluyor? para yediren erkek mi, kızı sahiplenen erkek mi? :)))
ben bilmem öyle biri değilim. ilgi duyduğu ile evlenir ama kişi. "bari bununla evleneyim." diye düşünmez
Hem para yedirip hem kızı sahiplenemez mi bir erkek?
bence çok genel konuşuyoruz. para yedirmek tabiri de çok kaba. insan değer verdiğine harcar. devamı gelmez, ayrılırlar. bu gayet de normal. evli çiftlerin, boşandıktan sonra karşı tarafa harcamaları ne kadar abese kaçarsa o kadar abes bir düşüncedesin.
İnsan değer verdiğine harcar demişsin. Demek ki erkek değer veriyor parasını harcıyor sürekli, kız hep erkeğin parasını yediği için erkeğe zerre kadar değer vermiyor anlamı çıkıyor buradan. Bence herşey eşit olmalı, hesabı erkeğe ödeten bir kız kötü kızdır benim gözümde.
ben öyle parayı yemem zaten ama kız da ödeyebilir tabii... sadece erkeğe ödetmek insafsızca zaten.
bir dediğin bir dediğini tutmuyor be kızım. Asena'dan iyi kıvırıyorsun.
kıvırdığım falan yok. sen benim ne demek istediğimi anlamamak için zorluyorsun. sabit bir fikirde gidiyorsun. aman hiç uğraşamam senle.
Bende seninle uğraşamam. Çıkarcı!
Yapmak zorunda kalıyor çünkü diğerleri evlenmiyor:))
Bu da kızların çıkarcı olduğunu gösteriyor. O gençken sevgili olmadığınız mal, ezik, sünepe dediğiniz adamlarla evlenmek zorunda kalacaksınız. Bari gençken sevgili olun da adamın psikololjisi daha düzgün olsun daha başarılı olsun. Kendi geleceğiniz olan adamları tüketmeyin.
Ben Evliyim arkadaşım çok şükür
Ben evli değilim.
Bir insan eğlenemeyeceği bir erkekle neden evlensin ki?
Eğlenilecek adamlarla evleniyorlar. Fakat ben yirmibeş yaşına gelene kadar hiç sevgilim olmadı. Bu eğlenilecek adamların 80 tane sevgilisi oluyor. Evlenme yaşına gelince de 1 tanesi ile evlenebiliyorlar. Eğlendiğim adamla evlenirim diyen 80 kızdan 1 tanesi kafalayabiliyor adamı. Açıkta kalan 79 tanesi tükürğünü yalayıp o önceden beğenmediği sünepe, mal, ezik dediği tiplere kapak atıyor evde kalmamak adına. Sonuç; kızlar çıkarcıdır!
Sonuç : İnsanların canı cehenneme
Ben lisedeyken falan ya etraftakiler insan değil uzaylı bir tek ben insanım ne kadar sürede delireceğimi test ediyorlar; ya da ben insan değilim uzaydan geldim ve insanlara uyum sağlayamıyorum diye düşünüyordum.
Yani ben insansam diğerleri ne, onlar insansa ben neyim?
Kimin ne olduğunun bir önemi yok sonuç olarak hiç birimiz bir boka yaramıyoruz
bir boka yaramak istiyorsan bir kızla benim aramı yapabilirsin. Sana ömür boyu minnettar kalırım. Bir insanın hayatını güzel kılmış olursun. Belki başarısız olursun ama hiç değilse denemelisin. Ben bu dünyanın daha güzel bir yer olması için sürekli deniyorum çünkü...
insanlara yardım etmem
Kimlere yardım edersin?
Kesinlikle haklısın şimdiki kızlar erkeklerden fena :D arkadaşlarımdan biliyorum
Sen sanki 40 yaşındaymış gibi konuştun. Sen de şimdiki kız değil misin?
40 yaşında değilim ama yaşadıklarım bildiklerim yüzünden 40 gibi hissediyorum belki nereden biliyorsun? şimdiki kız olmam yaptığın genellemenin içinde olacağım anlamına gelmez.
Herkes var öyle kızlar ama ben onlardan değilim diyor. Peki ben onlardan değilim diyen birsürü kız var, neden hiç dışarda göremiyoruz sizi? Siz sığınaklarda mı yaşıyorsunuz? Yirmibeş yaşına kadar hi sevgilim olmadı, ben onlardan değilim istisnalar var diyorsun, istisnalar olsa illa ki birkaçını görür tanırdım. Hiç tanımadım istisna.
Kimi yalan söylüyor kimide doğru
Hepsi yalancı. Doğru söyleyeni hiç görmedim.
Kadınlar sanatla uğraşanlardan hoşlanır ama Müteahhit le evlenir ;)
Peki.
yok bence eğlenecek erkek eğer eğlenilecek erkek arayışına girersem eğlenilecek kız olurum
Allah Allah, bugüne kadar nasıl erkeklerle sevgili olduğunu bir düşün bakalım? Seni haftasonu gezdirip, kahve ve yemek ısmarlayacak tiplerle birlikte olmadın mı hep?
ben birisiyle sevgılı oldum 8 senedir konusuyoruz ve 4 ay önce nisanlandık 8 ay sonra düğünümüz var.. evet yedik içtik gezdik çok sevdik ama yiyemediğimiz içemediğimiz anlaşamadığımız noktalarda oldu nefrette ettik ama eğlenmedim kimsenin gururu ile oynamam..
bak kardeşim bana cevap vermeni istiyorum cünki senin canını birisi fena yakmış ya da birileri
Adama ısmarlatmadın mı kardeşim yediğini içtiğini? Adam olmasa haftasonu evde televizyon izleyecektin, adam seni eğlendirmiş işte... Haftasonu bir kıza yemek ısmarlayamıyacak bir adamın sevgilisi olmuyor. Adam kıza sakalar yapmıyorsa, kıza saraylarda verilen soytarılık hizmetini sunup güldürmüyorsa yine sevgilisi olmuyor. Hep çıkar sağladığınız erkeklere sulanıyorsunuz. Erkek hesabı birlikte ödemeyi teklif ederse cimri oluyor adı. Kız erkek ödesin dediğinde normal oluyor. Eşitliği savunan cimri, birinin sırtından geçinmeyi savunan normal. İşte kızların adaleti bu!
bak kardeşim sana açık açıık söylüyorum ben deli gibi seviyorum senin karşına o* çıktı diye bunları bana söyleyemezsin haddini bil..
Sen benim sevdiğim kıza nasıl hakaret edersin terbiyesiz, saygısız, edepsiz...
sen bana kim oluyorsun da hakaret ediyorsun peki söylesene sen kafayı yemişsin bir psikiyatri ile görüş
Hııı sen çok akıl sağlığı yerinde bir insansın, senin dışındaki herkes ruh hastası. Çok haklısın kardeşim.
Ben o baskiyi 13yasimdan beri yasiyorum! Mahalle baskisi en bastan vardi
Mahalle baskısı en baştan beri varsa onunla bununla gezip tozmazsın. bir tane sevgili bul onunla gez sadece.
Zaten öyle
13 yaşından beri aynı çocukla mı sevgilisin? Şu an kaç yaşındasın bakalım?
Sorgular gibisin?
Söylemiycem hıh çatla meraktan! :D
:/ Tamam söyleme.
Bana da kız bulsana senin gibi bir tane. Var mı arkadaşın, akraban, komşun falan?
:D kahkaha attim o ne demek
Yani bir tane sevgili bulup ayrılmayan biri anlamında senin gibi demek istedim.
Hım anladim
Anladıysan yap bir güzellik, yardım et şu abine.
Sorundaki dusuncelerin o kadar kotu ki uzgunum yardim edemiycem :(
Eğer yardım etmezsen beni haklı çıkarmış olursun. Ben beni sevebilecek kız yok diyorum. Kızların böyle olduğunu iddaa ediyorum. Varsa beni sevebilecek kızlar göster.
Boyle dusunmeyi tehdit olarak sundugunicin kaybettin zaten
Tehdit olarak mı?
Tehditin anlamını biliyor musun, birşeyi yapman ya da yapmaman için seni zorlamak, aksi taktirde zarar göreceğini söylemektir tehdit. Ben mantıksal bir ispattan söz ettim.
Hicbisey ispatlama zorunlulugum yok.
Ben de zorunlusun demedim zaten. Hadi bye.
namusunu korumayan kızın hazin sonu. Sen kalk her önüne gelene ver. tabi ki kimse seninle evlenmek istemicek.
Namusunu koruyan kızlar da yapıyorlar bunu! Çıkarcılık tüm kızların ruhunda var.
Hayatta her zaman namuslu , şerefli insanlar 1 adım öndedir. Çıkarcılığa gelirken "tüm kızlar" deme , elbette bazı kızlar yapabiliyor çünkü onların geleceğe dair en ufak bir düşünceleri bile yok!
Ayrıca altaki bir görüşe yorumunu gördüm. Unutma o bol harçlık alanlardan biri muhakkan en azından biri ADAMdır. Yanlış anlama. Ayrıca kendine ezik veya sünepe diye bahsetmen yaranın olduğunu gösterir.
Tüm kızlar neden demeyeyim. Çıkarcı olmayan kızlar da varsa benim neden hiç sevgilim olmadı? Çıkarcı olmayan kızlardan biri de parası yok ama ne efendi çocuk derdi ama demek ki hepsi çıkarcı ki böyle diyen olmadı.
Ben kendimi ezik ve sünepe olarak görmüyorum. Kızların böyle gördüğünden bahsettimi, ne yani kızlar böyle görüyor yalan değil. Dinleri de imanları da para olmuş.
Seni uyarıyorum tüm kızlar öyle değil. Ben değilim. Şu anda holandığım kişinin maddi durumu iyi değil. Biliyorum ama kalbi iyi bunu da biliyorum. Tüm kızlar değil BAZI kızlar çıkarcı diye yineliyorum.
Kadınlara karşı olan bu önyargın senin hep yalnız kalmana sebep olacak. şu an bile senden soğudum bu düşünce yapın için.
Ya kardeşim benim neden hiç sevgilim olmadı kızlar çıkarcı değillerse? Burada herkes ben çıkarcı değilim diye yazmış. Neden gerçek hayatta göremiyoruz sizi? Böyle olunca da burada yazdıklarınızı uygulamadığınızı düşünüyorum. Burada çıkarcı değiliz yazıp, çıkarcı davranıyorsunuz diye düşünüyorum. Erkek arkadaşın sana yemek ısmarlıyor değil mi? Kaç lira aylık kazancı erkek arkadaşının, seninki ne kadar?
Artık ne söylesem bilemiyorum. Sabitdüşüncelisin ve bu güzel fakat yanlış da bir düşüncedesin. Senin karşına BAZI kızlar çıkmış. Ben öyle değilim bunu da sana ispat etmeyeceğim. Umarım bir gün karşına BAZI olmayan kızlardan çıkar. Çıkarcı olmayan sadece aşk olan bir ilişkin olur umarım. AŞK Hayatında başarılar diliyorum.
Yahu bazı olmayan kızlar çıkarmış karşıma. Kardeşim yirmibeş yaşındayım o bazı olmayan kızlar çıksa şimdiye kadar çıkardı. Senin o dediğin kızlardan yok demek ki bu ülkede. Ben öyle değilim yazmış, herkes ben öyle değilim diyor ama hiçkimse de beni sevemiyor nedense, hep o diğer erkekler hep o diğer erkekler tercih ediliyor. Bazı olmayan kızlar var mı senden başka bu memlekette? Herkes ben hariç hepsi BAZI kızlar sınıfına giriyor ben bazı olmayan kızlardanım derse nasıl çıkıcaz işin içerisinden ben onu anlamıyorum işte.
Eh evlilik deyince biraz daha guvenilir guclu bir karakter lazim. Önceden tipe bakan kizlar ciddi düşündükleri erkekte zekaya bakiyor
Allah allah sonuna kadar çıkarcılık yani. Gençken eğleneyim, adam bana para yedirsin. Zamanı gelince o sünepe diye beğenmediğim tipsizle evleneyim ki düzenli bir hayatım olsun.
Genelde aşık oldugumuz eglendıgımız erkekler evlenılıcek tip olmuyor maalesef aile kurmak cıddı bir iş o yuzden dogru oyle bır ayrım var benım ıcın
Bu da kızların çıkarcı olduğunu göstermiyor mu?
Yani oyle adamlae evlılık kafasında olmuyor eglence adamı oluyorlar
Sen konuyu çok yanlış anlamışsın kardeş.
yanlış bence yani yapan kız illa vardır ama genelleyemezsin bide evlenilecek erkek evlenilmiycek ayrımı vardır ama evlenilmiycek sadece vakit geçirilen erkekle olmayada karşıyım
Herkeste yapan vardır ama ben öyle değilim diyor burada. Dışarı çıkınca hiç sizi göremiyoruz, siz sığınakta mı yaşıyorsunuz. Yirmibeş yaşına geldim neden benim bir sevgilim olmadı. Çıkarcı değilsen sevgilim olsana.
benim de sevgilim olmadı boş ilişkilere gerekte yok
Sevgili olunca boş ilişki mi oluyor? Direkt tanımadan evlenip, boşanmak daha mı mantıklı?
of onu diyen mi varya kendi kendine laf sokma çabalarına girme
boş ilişkiden kastım senin yukarda bahsettiğin gezip tozulan erkek
ego tatmini için soru yazıp saçma cevaplarda verme
Saçma cevap mı? İşinize gelmedi değil mi? Kızların maskesini düşürdüğüm için birsürü kız savunmaya geçmek için cevap yazdı şuraya :D :D :D
Doğru söylediğimi gösterir bu durum.
soru soruyosan adam gibi cevaplara saygı duyarsın birine fikrini kabul ettirmene gerek öyleyse bence kısmına ya bu kadar karşıysanda gay ol bence
* et boşa kafa yorma bu konulara. Sonunda ulaştığın cevaplar sana hiçbir tak getirmeyecek.
Heheheheheh kafayı zinde tutuyorum bu yetmez mi, çalışmaya çalışmaya paslanmasın. Boş zamanlarımda düşünüyorum bunları meraklanma.
onu biz genelde kızlar için yapıyoruz erkekeler için aynı şeyin denileceğini hiç düşünmemiştim :d
Siz herşeyi açık açık konuşuyorsunuz konuşulmuyor ama kızlar bunu uyguluyor. Erkekleri uyandırmıyorlar, farkında olmadan yapıyorlar anladın mı? Haksız mıyım söylediklerimde, bu dediklerim yaşanan şeyler değil mi?
tabi haklısın bilader.
Gece kluplerini mesken edinmiş bir kizdan eş olmaz. o yolları bırakmış olsa bile
Ne gece klubü anasını satayım ya?
Orda burada surtup daha sonra 25 ine gelince kapak atacak yer ariyorlarya , iste onlardan bahsediyorum.
Yooo kız mesela sevgilisi olmasa evde oturacak ama sevgilisi olunca kafeye gidiyor bir kek bir kahve alıyor adamın cebinden 10 lira çıkıyor kızın hesabı bir de kendi hesabı 20 lira etti. Sonra bir de adama pizza ısmarlatıyor. Adam kızın gönlünü almak için komiklikler yapıyor, eğlendiriyor kızı. Bunun sineması var, ara sıra hediye alması var. İlla orda burada içip içip sarhoş olan kızlar gelmesin aklına.
eğlenilecek erkek mi var bu ne abi. Eğlenirken, eğlendirilmesin o erkek.
Yani erkek kızı alıp gezdirecek, yedirecek-içirecek, komiklik yapıcak falan filan.
aynen sonrada kıça tekme. Ama tecrübeli bir adam denk gelirse fena yanar o eğlenmeye çalışan kız.
Birşey olmaz. Artık düzgün kız kalmadı. Hep aynı erkekler bütün kızlarla takılıyor. Öbür erkekleri aç bırakıyorlar bilakis. O adam bütün kızlarla eğleniyor ama 1 tanesi ile evlenebiliyor ya açıkta kalanlar açlık çeken erkeklere kapak atıyor.
İçeriği okumaya üşendim soruna göre cevap veriyorum, evet ikiside var.
Çoğu kız böyle her kız böyle değil.
Her kız böyle değil mi? Böyle olmayan kaç tane kız tanıyorsun?
Beni böyle olmayan kızlarla tanıştırsana. Benim hiç sevgilim olmadı bu güne kadar.
Öyle kızlarımız da var tabi şu erkek parası yiyip bitirenler
Öyle kızlarımızda var tabii diyor herkes. Sanki kendi öyle kızlardan değilmiş gibi. Öyle olmayan kızlar neden yok, birkaç istisna olsa bana illa denk gelirdi yirmibeş yaşıma kadar. Bütün kızlar böyle tek bir istisna bile yok.
doğru konuş genelleme yapma Allaha şükür erkek parasına muhtac değiliz
Erkek parasına muhtaç değilsiniz ama erkeğin parasını yiyorsunuz işte. Siyesetçiler de fakir değil ama yolsuzluk yapıp milletin parasını çalıyorlar muhtaç olmadıkları hâlde!
Kardeşim eğer erkeğin parasını yemekten başka derdi olmayan bir kız tanıyorsan gel de ki ben tanıyorum bir kız var öyle değil... Tek 1 örnek gösteremezsin! Eee olmayan hayali iyi kalpli kızları savunma öyleyse.
ben tabiki hiç bir erkek parası yemedimmmmmmmmmmm
Hiç sevgilin oldu mu, kaç yaşındasın? İnanalım mı bu yazdığına?
19 yaşım oldu 2 tane falan hiç birine para harcatmadım tipim değil
Nasıl tiplerdi, çok mu iyi espri yapıyorlardı, nelerinden etkilendin?
İstediklerinde hepsiyle eğlenebiliyorlar. Evlenmek için de biraz kurnaz olması yeterli.
Kimin kurnaz olması yeterli? Erkeğin mi, kızın mı?
kızın
Erkekler kızlardan daha masum bence. Mesela kızla erkek sevişirse ayrılıktan sonra erkek kızı kullanmış diye söyleniyor. Oysa sevişince erkek zevk aldıysa, kızda alıyor bu iş karşılıklı.
Kız adamın birsürü parasını yiyor, üstelik bu iş karşılıklı değil sadece adamın parası harcanıyor ama kız bu çocuğu kullandı demiyorlar.
duruma göre değişiyor bence.
Tamam.
vardir öyleleri dicem de.. aslinda yok öyle bisey..
Benim neden hiç sevgilim olmadı be öyle birşey yoksa. Kızların hepsi böyle. Aralarında az sayıda paraya pula önem vermeyen kız olsa, biri de benim hayatıma girer sevgilim olurdu. Daha hiç rastgelmedim öylesine.
Bence o ayrimi erkekler daha cok yapiyor.
Peki sende ayrı bir başlık aç. Bence kızlar daha çok yapıyorlar.
10 kızın hepsi erkeklerden 2 tanesine aşık oluyor. 2 erkek hepsi ile sıra sıra çıkıyor. Sonra bu kızların ilgisini gören erkekler amaaaan elimi sallasam ellisi moduna giriyor. Onlar sadece 2 kızla evlenebiliyor çünkü çok eşililik yasal değil. Onlar da evleniyor merak etme. Ama 10 kız bu iki erkekle çıktı 2 kız evlenebildi diğer 8 kız açıkta kaldığı için zamanında sünepe deyip beğenmedikleri adamlarla birlikte olmak isityorlar evde kalmamak adına tükürdüğünüzü yalıyorsunuz. Ama erkekler hiçbir zaman birlikte olmak istemese bile bir kıza böyle sünepe, ezik gibi yakıştırmalarda bulunmazlar.
Her kiz oyle yakistirmalar yapmaz. Kisiye gore degisir bu ;)
Her kız öyle yapmıyor, İyi kızlarda mı var_?
Ben neden bu yaşıma kadar 1 tane bile görmedim?
katılmıyorum. eğlenmediğim erkekle evlenmem.
Eğlendiğin adamlar seninle evlenmeyince aman evde kalmayayım diye öyle bir evlenirsin kiii.
aslında eşime demiştim eğer eğlenemeyeceksek evlenmenin bir anlamı yok diye.. yanında mutlu olmadığım adamla neden evleneyim ki... ilk konuştuğum adamla da evlendim açıkçası..
amanınn. tamam senin çevrendekiler öyle diye genellemek mi gerekir
Senin çevrendekiler farklı mı? Farklıysa beni de bir tanıştırsana çevrendeki kızlarla!
Bence var bu ayrım haklısın katıldım gerçekten :)
Nickin çok güzelmiş kardeş. Bu ayrımcılık yüzünden hiç sevgilim olmadı yirmibeş yaşındayım :'(
Teşekkür ederim beğenmene sevindim :)
Sen nasıl ayırıyorsun erkekleri? Sevgilim olsana benim. . .
Önce 4 sene sevgili oluruz sonra evleniriz olmaz mı?
aman allahim cok zor bir soru
Ulan cevap yazmasaydın o zaman.
Ulan mi:) cok zor oldugunu söyledim sadece. bos bos birseyler karalamaktansa. düsünmeyi yegledim ama senin söyleycegin tek sey Ulan. bravo valla.
Düşünüp daha sonra yazıcam deseydin sorun olmazdı panpa.
canin sagolsun bosver
Ilginc bir bakis acisi
Kızlar çıkarcı değil mi sence de?
Bu siteye göre öyle gibi
Bu siteye göre mi? Ben yirmibeş yaşına geldim hiç sevgilim olmadı. Bana bütün kadınlar mezun ol iyi bir iş bul kızlar gelip seninle sevgili olmak istiyecekler diyor.
Bak kardeşim, eğer bu sitenin dışında durum farklı olsaydı bu yaşıma kadar illa ki sevgilim olurdu ama olmadı!
Saka gibi dimi. Herkes kendisiyle ilgilense kendi okuyula kendi menzunuyla...
Karsi kiside karakter aransa ben baska bir düsünceye sahibim bu konuda galiba.
Sevgilim olmak ister misin desem hayır diyeceksin. Sen de diğerleri gibisin bence!
Evliyim. Esimin meslegi yok benim var ama. Yani kesin cevrendede olur bigün meslegin yerine kisilikle ilgilenen
Ooo kişiliksiz mi olduk şimdi de? Ne yanlışımı gördün? Kişilikliyim. Kadınlar kişiliğe önem vermiyor. Para aptalı alim, namussuzu namuslu, çirkini yakışıklı gösterir.
Yani bu hep böyle olmak zorunda değil ki.
Bu böyle olmak zorunda demedim ki! Kızların yüzde yüzü böyle yapıyor. Ben yirmibeş yaşındayım ve hiç sevgilim olmadı. Ben mezun olup şöyle 2000 TL civarı maaşı olan bir iş bulsam bütün kızlar bana kapak atmaya çalışacaklar. Şu anda onların gözünde ezik, sünepe, malın tekiyim. Şu anda onları haftasonu arabası ile gezdirebilecek, yemek ısmarlayabilecek tiplerle takılıyorlar. Ama o adam 30 tane sevgiliye sahip oldu ben hiç şimdiye kadar. 1 tane kadınla evlenmeye izin veriyor kanunlar. Diğer kızlar açıkta kalacak sevgili olduğu herkesle evlenemeyecek o adam. Açıkta kalanlar bizim gibi garibanlara kapak atmaya çalışacak. Sen ister kabul et, ister kabul etme bunlar hayatın acı gerçekleri. Böyle olmak zorunda değil, kimse kızlara çıkarcı olun demiyor ama böyle oluyorlar işte. Böyle çıkarcı olmayı tercih ediyorlar.
Olm ne güzel açıklamışsın tebrik ediyorum
Ehe ehe ehe :D
Bu sorunun linkini bir yere not et öyleyse, açıklayamadığın anlar geldiğinde al bunu oku diye referans gösterirsin.
aynen bro hani ofsaytı biliyoruz ama açıklıyamuyoruz ya işte bu konu onun kuzeniydi açıklamışsın valla
Hanzo ve insan ayrımı yapıyorum ben
Peki, teşekkürer. Parası olmayanları insan yerine koymadığınızı biliyorduk zaten. Parası olmayan bir adam o etek neden kısa kız dese hanzo olur. Zengin bir adam derse, yaaaa bu şapşal bana aşık diye anlatırsınız kız arkadaşlarınıza. Parası olmayan bir adam bakışlarını size yönlendirirse, iğrenç abaza bir sokağa da mı çıkamıyacağız artık baksanıza kızlar nasıl bakıyor ayı dersiniz, zengin bir adam baktığında, kızlaaaaaar sanırım bana abayı yaktı böyle bir güzelliğe zaten kim bakmaz ki tribine girersiniz :D :D :D
Hanzo demek parası olmayan demek değil yevrum. Hanzo kıskanç, aptal, kalınkafalı, öküz, dar görüşlü erkekler için kullandığım tabirdir.
Gel sevgilim ol desem sevgilim olmazsın!
Benimle sevgili olabilecek bir kız yok bu memlekette! Bütün kızlar çıkarcı. Paraya bu kadar önem vermiyor olsaydınız yirmibeş yaşıma kadar bir taneniz sevgilim olurdunuz. Ama hiç sevgilim olmadı. Burada yakışıklılık para önemli değil, önemli olan bir erkeğin bir kızı sevmesi deyip parası olan ama bir kıza değer vermeyen adamlarla sevgili oluyorsunuz.
Bana patlama ben kendini bana adayan erkekleri seviyorum.
Herkes öyle söylüyor, gerçek hayatta uygulamıyor. Ben ne yapayım? Varsa iyi kalpli kızlar, beni de tanıştırsana arkadaşlarınla.
Ben iyi kalpli biri değilim ki. Ama sevdiğim insanın beni sevmesine önem veririm.
Sevdiğin insanın seni sevmesine önem verirsin elbette. Ama gider paralı birini seversin, seni sevsin istersin. Parası olmayan birinin seni sevip sevmediği umurunda olmaz, ben onu sevmiyorum dersin geçersin. Bu çıkarcı olmaktır.
Boşsun arkadaşım her kız böle değildir
Allah allah terbiyesiz yorumlarını kendine saklasaydın keşke. Ben senden hakaret duymak için başlık açmadım. Her kız böyle değil diyorsun, böyle olmayan kızlar var mı, ben hiç görmedim. Mağarada mı saklanıyorlar, böyle olmayan kızlar olsa bu yaşıma kadar birkaç tanesi ile tanışma fırsatım olurdu illa ki.
O zaman sende kaşarına denk gelmişin eglenceleyiyse geziyosa tozup başkasıyla evlenen ne denir? Sence ben böle değilim herkezi bir tutma
Sen de böylesin!
Herkes sen kötüsüne denk gelmişsin ben öyle değilim diyor. Yahu madem bu kadar fazla bu iyi kızların sayısı siz evden dışarı çıkmıyor musunuz? Dışarına neden hiç iyi kız yok? Burada iyi kız ağzı yapıp dışarıda kötü kız oluyor olabilir misiniz? Yalan söylüyorsunuz.
Ben dışarı çıkmıyorum genelde ders çalışıyorum ünv okuyorum eglenmelik adam konusuna gelince sen eglendirme kendini o zaman agır takıl mesafeli ol bir kıza köpek oluyosunuz şımarık biri sizi kullanıyo kötü kız erkek olayda karakter meselesi ne adamlar gördüm 3 4 kızı idare edip hava atan mileti genelleyip suçlama sizin gibi adamlarda iyi kızları arkadaş görüyo tabi namuslu ya o bakımdan
Üniversite okuyormuş. Ben de henüz mezun olmadım, ben de üniversite okuyorum, senin böyleyim dediğin gibi kız yok. Zaten herkes ayy sorma kardeş öyle kızlar var diyor ama kimse öyle kız olduğunu çıkarcı olduğunu kabul etmiyor.
Sen benim gibi biri ile sevgili olmazsın işte. Parası olanla sevgili olursun. Bunu kabul et.
Hiç olmadım sevdiğim adamın parası yoksa hesabı bile ben ödedim ne var bunda sende allahtan korkan kız bul napalım bilip bilmefen yorum yapma kimseyi tanımıuosun anca herkesi genelleyip boş yorum yspıyosın
Burada herkes meleğim diyor zaten. Ben neden inanayım sana. Genelleme yapacağım tabii. Dışarıda bir tane bile iyi kız yok paraya önem vermeyip çıkarcı olmayan. Burada herkes melek olduğunu söylüyor, dışarıda da herkes şeytan. Eeee benden neyin anlayışını, sağduyusunu bekliyorsunuz?
Bana inanıp inanman umrum olmaz ok sen allahtan korkan kız bul görünüşte çok güzel diyip kapılma
Oha be kardeşim. Ben kız bulamıyorum diyorum sen sanki sadece mankenlerle sevgili olurum demişim gibi görünüşe önem verme diyorsun. Asıl kızlar paraya çok önem vermesin tamam mı?
Ben manken yazmadım toplum böle? Kız güzel bakıyosun adamda arabayla gezdiriyo çaylar barlar cafeler geziliyo bedava değil bu işler tabi adamda bu kızdan yararlanıyo sonrası malum her kız böle değil azı kadınlar böle para için şerefini satan adamlarda var insan bu?
Her kız böyle değil mi? Bence her kız böyle. Adam da kızdan yararlanıyor demişsin. Ben bir kızdan yararlanan adam görmedim hiç. E tabi size göre sevişmek adamın yararlanması bana göre değil. Sevişince adam da zevk alıyor kadın da karşılıklı. Bundan bir faydalanma söz konusu olamaz. Fakat, kız adamın parasını yiyor adamın parası eksilirken kızın cüzdan dolu kalıyor. Karşılıklı değil, yararlanma böyle oluyor işte, tek tarafın çıkar sağladığı durumlardır yararlanma.
haklısın brooo :)
Thanks a lot.
rica ederim
Kisiden kisiye degisir o
Nasıl değişiyormuş?
Evet halisin yapiyorum.
Teşekkürler. Bu durum kızların çıkarcı olduğunu göstermez mi?
Öyle birşeymi var mış?
Kuralsiz!
Var bence kızlara göre. Sence yok mu?
Bence bir erkek var birde ''adam''
Açıklasana bu dediğini.
Bunu anlayacak kapasiteye sahip değilsen yorma beni.
Sadece ben okumuyorum herkes okuyor burayı. Üstelik bir lafı attıysan açıklayacaksın. Sen bir cümle söylersin açıklamazsan söylediğin lafı herkes başka başka şekillerde anlar. Biz eşek miyiz ki uzun uzun yazıyoruz?
Bunu her kız için genelleme istersen
İstemiyorum genellememeyi. Genellemek istiyorum.
Her kız öyle değil diyorsunuz ama her kız öyle, bana bir istisna göstersene. Neden benimle sevgili olmayı kabul etmiyor hiçbir kız? Benimle sevgili olabilecek bir kız göster sevgilim olsun, herkesten özür dileyip, iyi kızlar da varmış ben yanlış biliyormuşum diyeyim. Ama iyi kızlar yok!
Kendi hayal dünyanda kurduğun saçmalık
İyi kız varsa bir tane tanıştırsana beni onunla! Hayal dünyammış. Eğer iyi kızlarda varsa, paraya önem vermeyen kızlar da varsa tanıştırsana. Neden benim hiç sevgilim olmuyorken diğer adamların birsürü sevgilisi oldu?
O da senin sorunun baka ne dicem benim sevgilimin maddi durumu iyi değil ama Allaha Şükür adam gibi adam ve ben onunla çıkıyorum ve ayrılmayı da düşünmüyorum 2 ay sonra yüzük takicaz anliycan bu işin maddiyat ile bir ilgisi yok
Adam senden fazla kazanıyor değil mi? Maddi durumu iyi değil dediğin adamın aylık geliri 1500 TL'nin üzerinde değil mi?
Benim neden sevgilim olmadı kardeşim bana bunu anlat.
Senin sorunun
Benim sorunum evet. Sorunun sebebi de kızların hepsinin çıkarcı olması. Konunun başına dönersek, bal gibi de genelleme yaparım.
Eglenilcek erkek kimi kızlara göre evet var :)
Ama sen o kızlardan değilsin dimi :D :D :D
Zaten kimse o kızlardan olduğunu kabul etmiyor, hep diğer kızlar öyleee kardeşi hiç sorma, zaman kötü muhabbeti. İyi kızlar da varsa ben neden hiç gördüm, mağaralarda mı saklanıyorlar?
erkek degilkadın olarak değiştirsek
Nedenmiş o? Kadınların ayrımcı olduğunu gizleyelim mi?
şimdiki erkekler sevmenın ne demek oldugunu bıle bılmıyorrr
Hahaha. Siz kızlar sevmenin ne demek olduğunu bilen erkekleri erkekten saymıyor; sünepe, mal, ezik diye adlandırıyorsunuz. Sizin erkek dediğiniz paralı barzolar bilmiyor evet. Kızlar da onları sevmesin, para için onların peşinden ayrılmayıp, sevginin kıymetini bilen adamları yalnızlığa terketmeyi biliyorsunuz. Az bile size o terketmeler, boynuzlanmalar.
bu zamana kadar asla zengin bir adamı sevmedim kimseyi parasına göre degerlendirmedim parası olanıda ben adam yerine koymadım herneyse ama genede sevılmedım bu işde asıl bir dengesizlik var erkeklerin hepsi aynı aynı paralı parasız hepsi!!!
Dediğim gibi sizin erkek dediğiniz erkekler var. Bir de benim gibiler var. Biz size göre erkek değiliz. Bizi sevmezsiniz, gider onları severseniz böyle olur işte. Sevgilim ol desem olmazsın gelmiş burada bütün erkekler aynı edebiyatı parçalıyorsun. İyi olan erkeği beğenmiyorsunuz!
İYİ OLAN ERKEK DİE BİŞE YOK KAFASINI KULLANAMAYAN ERKEK VARR...
Kafasını kullanan erkeklere kendinizi kullandırtmaya devam edin. Sevgiye ve sadakata önem veren erkekleri gözü yaşlı bırakın. Böyle devam edin. Teşekkürler!
Bence evde kalmayı hakediyolar zaten :D
Sen de evde kalmayı hak ediyor musun?
Ben zaten evliyim
Ben bir soru sordum, evde kalmayı hak ediyor musun dedim!
Evli misin ya da bekar mısın demedim ki. . . Sen de evde kalmayı hak etmişsin bence diğerleri gibi. Evlenmişsin, merak etme diğerleri de evde kalmayı hak ettikleri hâlde evlenecek birini bulacaklar.
yaklan kızlar için geçerli :D
Hö?
vardır kızlarda olduğu gibi
Evet yuzde 90 boyledir
Çıkarcı olduğunuzu kabul ediyorsunuz yani, teşekkürler.
saçmalığın daniskası.
Allah allah. . . Peki benim niye hiç sevgilim olmadı yirmibeş yaşıma kadar?
insandan insana değişebilir...
Demek öyle düşünüyorsun. Ben henüz değiştiğini görmedim.
Parmaklarına bak bakalım hangisi birbirine benziyor... Bütün kızlar aynı demeyin..
Eğlenilecek adamlarla evleniyorlar. Fakat ben yirmibeş yaşına gelene kadar hiç sevgilim olmadı. Bu eğlenilecek adamların 80 tane sevgilisi oluyor. Evlenme yaşına gelince de 1 tanesi ile evlenebiliyorlar. Eğlendiğim adamla evlenirim diyen 80 kızdan 1 tanesi kafalayabiliyor adamı. Açıkta kalan 79 tanesi tükürğünü yalayıp o önceden beğenmediği sünepe, mal, ezik dediği tiplere kapak atıyor evde kalmamak adına. Sonuç; kızlar çıkarcıdır!
Kızların hepsi aynı değilse bir tanesi sevgilim olurdu, hiçbiri olmadı, hepsi aynı, hiçbiri sevgiye, sadakata önem vermiyor. Varsa yoksa çıkar ilişkileri.
hımm erkeklerde mı bu kategoriye girdi
Girmedi mi? Gençken parasını yiyebileceğiniz erkeklerle birlikte oluyorsunuz. bir adamın 25 yaşına gelene kadar 30 sevgilisi oluyorken diğer garibanın hiç sevgilisi olmuyor. Sonra bu parasını yediğiniz adam sadece 1 tanenizle evlenebiliyor çünkü medeni kanuna göre çok eşlilik yasal değil. Sonra açıkta kalan kızlar zamanında sünepe, ezik dedikleri o adamlara kapak atmaya çalışıyor evde kalmamak için. Tükürdüğünüzü yalıyorsunuz.
bence kadınlar öyle...
Eyvallah.
bence hepsiyle eğlen anam.
Ben erkeğim akıllı ol.
Tespit super yalni jdjsja
Eyvallah kank. Teşekkürler.
Kız arkadaşım olmak ister misin, elini sıcak çikolatadan ice tea'ye sokmam valla?
hahahaah :DD
Ben çok ciddiyim :|
bende :DD
Ama sana bir soru sordum cevap vermedin yalnız güldüüüün. . .
Alt satırda da birine kaymışın ondan yana dene diyom nesini anlamadın
Ben sana kız arkadaşım olmak ister misin diye sordum, sen neden bahsediyorsun :/
Bu tekflifime yanıt bekliyorum.
olmam :D
Niye olmuyorsun ya, neyim eksik?
sütten ağzım yandı da yoğurdu üflüyom
Tamam yoğurdu üfle. Ama o sözün devamı da var, yoğurdu üfleyerek yemek. Yoğurdu yemezsen de aç kalır hastalanırsın. Üfleyerekte olsa yemelisin. Yani ağırdan alalım ama sevgilim ol benimmm. . .
saçma sapan konuşma ya :D
Saçma değil, mantıklı cümlerle kuruyorum ama :\
olur devam et
Bence ikimiz uyumlu bir çift olabiliriz. Kimlere kimlere şans veriyorsunuz. Sütten ağzın yanmış. O ağzını yakan sütün yaptıklarının cezasını bana çektirme. O ağzının yanmasının verdiği acıyı unutturacak bir merhem olmam için kalkanlarını indir. Sana yakın olmak istiyorum.
Boyun-kilon kaç senin? Saçlarının orjinal rengi sarı mı?
Doğru
Kızların çıkarcı olduklarını kabul ediyorsun yani.
Ben soruya doğru dedim acıklamayı okumamıstm :D
Açıklama da doğru değil mi? Benim neden sevgilim olmadı bu zamana kadar kızlar bu kadar çıkarcı değillerse?
Öyleside var öyle olmayanıda var her kız aynı değil
Nasıl her kız aynı değil. Çıkarcı olmayan kızlar da varsa benim neden hiç sevgilim olmadı bunu açıkla diyorum sen hepsi öyle değil diyorsun yine. Hepsi çıkarcı olmasaydı, arada iyi kızlar da olsaydı o iyi kızlardan biride benim sevgilim olurdu. Ama hepsi çıkarcı olduğu için iyi kız bulamadım.
öylemi benimde 3 sevglim oldu 3 üde aldattı. ne yani şimdi bütün erkekler aldatıyor diip evlilikten soguyayımmı? hayır ben ümitliyim iyi biri çıkcak die sadece zamanı deilmiş
Senin bak sevgilin olmuş. Benim sevgilim olmadı!
Siz hep sevgili olduğunuz erkeklerden şikayet ediyorsunuz. Erkekler sevgili olduğu kızlardan değil bütün kızlardan şikayetçi sevgilisi olmadığı için.
Siz gidip çıkarcı olduğunuz için çıkar sağlayabileceğiniz erkeklere ilgi gösteriyorsunuz. Onlara bütün kızlar ilgi gösterince bu defa adamlar kızlara değer vermiyor. Çünkü çok olan değersiz, az olan kıymetli olur. Kızlara kötü davranıyor, kızları aldatıyor, bazı insan olmayan hayvanlar da tecavüz ediyor burada sabahtan akşama kadar sevgililerinden şikayet eden kızların başlıklarını okuyoruz işte hep birlikte.
Siz benim gibi erkekleri erkek olarak görmüyorsunuz ki, insan olarak bile görmüyorsunuz. Sen şimdi bütün erkekler aldatır dersen ben sana katılırım çünkü evet bütün erkekler aldatır. Kızların erkek dediği canlıların hepsi aldatır. Ben erkek değilim zaten sizin gözünüzde. Anca evde kalırsanız benim varlığımı fark edeceksiniz. Benim gibilere de erkek deseniz aldatılmazsınız.
farkındayım çok dolmuşsun fakat seni dier erkeklerden ayıran şey ne? yani neden sevgln olmadı bnu anlayamadım
Beni diğer erkeklerden ayıran şey ne ben de bilmiyorum. Tahmin ediyorum ki yeterince para yedirmemem kızlara. Kızlara para yediren tiplerin sevgilisi oluyor hep.
Empati yap mesela sen kız olsan benim sevgilim olur muydun? Cevabın HAYIR olacaktır. E kızlar da işte bu yüzden sevgilim olmuyorlar. Sen kız olsan sen de sevgilim olmazdın. Ki sen zaten kızsın ve sevgilim değilsin!
Anladım
Öyleside var öyle olmayanı da var dedin. Bana iyi bir kız arkadaş bulsana :/
Katiliyorum..
Teşekkürler.