• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Evlenilecek erkek var eğlenilecek erkek var doğru mu? (Sayfa 3)

ewlby2
ewlby2 Takip Et
Xper 6 Yaş: 36
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
10
Yapay Zekaya Sor
Evlenilecek erkek var eğlenilecek erkek var doğru mu?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Evlilik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

105

Cevap

44

Cevap

Popüler Cevapları Göster(120)
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Eğlenicek erkek gördün mü kaç abi

0
    15 Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Peki ablam. Sen meleksin zaten. Bu siteye giren herkes melek, kötü kızlar hep dışarda.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Evet ben meleğim. Bu siteye giren herkes melek var. Ama ÇOĞU bilerek o meleği içine gömüyo. Ben onlardan Değilim merak etme buraya ne amaçla üye olduğumu bile bilmiyorsun bence bir kapa çeneni sen. Zaten böyle bir grup var Herşeyi söylerler sonra yorumlayınca dediklerini hemen suçlamaya başlarlar herkes mükemmelmiş gibi. Sen eğlenilecek erkekmişin ki bu kadar alındın bu Söze devam et Işık var yolun sonunda

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Kapa çeneni mi? Site senin mi, senden izin mi alacağım birşey söylemek için?

Ben eğlenilecek erkek olsam keşke. Ben kızların gözünde evlenilecek erkeğim.

Ben kızların nasıl çıkarcı olduklarını, parasını yiyebildikleri erkeklerle birlikte olduklarından bahsettim. Ben yirmibeş yaşına gelene kadar bir tane bile kız arkadaş edinemedim. Babasının bol harçlık verdiği herif 80 sevgili ediniyor bu yaşa kadar. Bütün kızlar erkeklerin azınlıkta kalan bir oranı ile sevgili oluyor. O adamlar sadece 1 kızla evlenebiliyor, diğer kızlar da zamanında bize sünepe, ezik, mal demesine rağmen evde kalmamak için bize kapak atmak için çabalıyorlar!

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Eğlenilecek erkekleri neden kötülüyorsun ben kızlara kızıyorsam. Kızları kötülese de.

Herhangi birini kötülemen işime yaramıyor zaten. Bana kız bulsana. Çöpçatanlık yapsana, iyi niyetli bir insansan.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Her iyi niyetli böyle mi yapıyor? Ayrıca eğlenilecek erkeklere kızmamın sebebi karşısındaki her kızıda kendileri gibi sanmaları

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yalnız şöyle söyliyim yorumlarına baktım da bence tek sıkıntı sende. Benim 3 yıllık sevgilim var durumları o kadar da iyi değil. Sırf bu Yüzden bir kere bile cesaret edip kendiliğimden görüşelim demedim o derse ancak. Bitek ben Değilim benim gibi bir çok kız var sevgilisinin parasına bakmadan onunla evlenme hayalleri kurup gerçekleştiren. Sen bu dik kafalılıkla herseye muhalefet olmayla tabi bulamazsın. Bunun parayla alakası yok dostum. Kişiliğini düzgünce ve birde karşındaki de senin gibi ya da sana daha yakınsa diğer herkesten, iste o zaman sonuna kadar gider ilişki. Sen Dünya'daki herkesin zorla mecbur kaldığı için zengin koca bulamadığı için evlendiğini düşünüyorsun heralde. Senin dediğini yapan kız sayısı o kadar az ki.

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Yorumlara baktın ve tek sıkıntı bende mi? Doğru söylemenin dürüst olmanın neresi sıkıntı pardon? Ben kızların yaptıklarını burada yüzlerine haykırdım, yüzlerindeki maskeyi çekip aldım. Göründüğünüz gibi cici kızlar değilsiniz, çıkarcısınız ve sevgi-sadakat gibi şeyler değil önceliğiniz para.

Ben dünyadaki herkesin zengin koca bulamadığı için mecbur kaldığı için evlendiğini düşünüyorum. Çokta doğru düşünüyorum. Sen bu dik kafalılıkla biryere gidemezsin demişsin. Ben dik kafalı değilim doğruları söylüyorum. Kızların bu kadar çıkarcı olduğunu da son 6 ayda falan farkettim. Ondan öncesinde bu tarz söylemlerim yoktu. tek sorun kızların çıkarcı olduklarını söylememse, ben bunları söylemeden önce sevgilim olması gerekirdi, bunları söylemeden önce de sevgilim olmadı.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sevgilinin olmamasını buna Bağlama işte! Tamam öyleleri var ama bunlar cok değil. Genel olarak ortamlarda takılan kızlar çoğunluk diyorum bak hepsi değil. Ama burası Türkiye ortalamalara bakarsan ortam kızı o kadar cok değil. Anlıyo musun? Bence suçu bir Topluluğa yığmak yerine çuvaldızı birazda kendine batır. Elalem 12 Yaşında tanıştığıyla

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Evleniyo. Sence onlar mı anormal yoksa sen mi? Yalnız senin gibilerin sayısı coook az göz önünde bulundur

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Tamam öyleleri de var bunlar çok değil diyorsun. Toplumda iyi yürekli kızların sayısı fazla ise. Paraya önem vermiyorlarsa bir tanesi de bana denk gelirdi sevgilim olurdu diyorum sana. Yirmibeş yaşındayım hiç sevgilim olmadı. Demek ki yok iyi yürekli kızlar ki denk gelmiyor. Olsa denk gelirdi. Az olsa bile denk gelirdi illa, sen birde kötüler çok değil, iyiler çok diyorsun.

Ben ne çuvaldızı kendime batırayım kızlar paraya tapıyorsa. Peygamber değilim ki onlara dini öğreteyim paraya tapmanın yanlış olduğunu onlara öğretmek benim görevim değil. Suçlu onlar. Ben burada mağdurum. Sen iyi biri olsan bana kız bulurdun çöpçatanlık yapardın bu iyi çocuk yalnız kalmasın diye. Ama benim yalnız olmam çok fazla önemsediğin bir konu değil, sadece kızları savunmak için yorum yaptın. Birsürü kız yorum yaptı bu başlığıma çünkü doğruları söyledim ve sabunma mekanizmaları devreye girdi. Saçma birşey yazsam ilgi olmazdı bu kadar, gerçekleri açıklıkla ifade ettiğim için ilgi gördü başlık.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Gerçek olmadığıniçin bu kadar fazla tepki aldın. Bu ilgi değil tepki. Savunma değil ben o kızların kötü OLDUĞUNU öyleşerinin var OLDUĞUNU söylüyorum. Sadece anlatmak istediğim genelleme yapma kendini gözden geçir sadece. Neden ben değil? Bunu bir sor kendine. Başkalarını eleştirmeyi seçmişin sen. Ayrıca ben ne diye sana çöpçatan link yapacakmışım? Seni ne kadar iyi tanıyorum ki tanıdığım kızlara güvenip birlikte olmanızı istiyiym? Bunun bir mantığı var mı sence? Saçmalamayı bırak artık. O kızların sayısı az. Hem bir başkasının bulduğuyla adam akıllı ilişki olmuyo biliyo musun? Insan kendi seçmeli kişiliğine yakıştırdığını

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Uzatmayı bırak artık da kendin hakkında bir Gözlem yapmaya bak bence

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Tepki değil savunma işte kardeşim. Neden ben değil diye sor kendine demişsin. Sordum ve kızlara para yedirmediğim cevabını verdim. Kızlar çıkarcı cevabını verdim. Cevap bu olunca da kızları suçlar ve onları eleştiririm doğal olarak. Ben burada suçlu olan değilim, suçlu olan kızlar.

Seni tanımıyorum falan filan demişsin. Tanı madem beni. İnsanlar tanıdıkları kişilerle anne karnında tanışmıyor ya yeni insanlarla da tanışıp onları tanıyabilirsin. Ben seni neden tanıştırayım diyorsun; çünkü ben hiç görmedim, ama sen ısrarla öyle insanlar var diyorsun. Nerede bu bahsettiğin insanlar Türkiye'de mi? Saklanıyor mu ki bu insanlar ben bu yaşa kadar 1 tane bile görmedim yahu, olsa hiç görmemem mümkün olur muydu? Olmadığı için görmedim demek ki. Varsa söylediğin gibi iyi kızlar görmek istiyorum...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Belkide kendin görmek istemiyorsundur. Ben bu senin Dediğin tarzda olan kızların hiç olmadığını değil az OLDUĞUNU söylüyorum sana. Neden anlamamakta Israr ediyorsun? Benim sevgilim bana para yedirdiği için mi 3 senedir birlikteyim? Aksine hiç öyle bir durum yok ortada. Saçmalık resmen genelleme yapman

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Yahu nesi saçmalık Allah aşkına. Para yiyen kızlar çok azmışmış. Ben 1 tane bile görmedim. Erkeğine değer veren onu seven bir kız varsa beni tanıştırın diyorum, hiç görmedim diyorum tanıştıramıyorsunuz. Anca palavra sıkıyorsunuz var diye. Ben hiç görmedim inanmıyorum. Siz de görmediniz işte; sizin çevrenizdeki kızların hepsi de erkeğin parasını yiyor burada yalan söylemek size birşey kazandırmaz.

Yorumla
  • Taşçaynar
    Taşçaynar Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

o da mı öyleymişş

0
    11 Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Öyle değil miymiş? Kızlar haftasonu evde kalsa canları sıkılacak. Onu haftasonu gezdirebilecek, kahve ısmarlayacak, yemek ısmarlayacak birini arıyorlar. Kimin parasını yiyorlarsa, kim onları eğlendirecek komiklikler yapıyorsa onunla birlikte oluyorlar. bir adam yirmibeş yaşına gelene kadar 30 tane sevgili ediniyor bir başka adam hiç sevgili edinemiyor. Sonra bu kızlar o hiç sevgili edinemeyen adama ilgi duyuyorlar evde kaldıklarında. Çünkü o 30 tane sevgilisi olan adam 30 tane kişi ile evlenemiyor çok eşlilik yasal olmadığı için 1 kızla evlenebiliyor. Öbürleri de tükürdüğünü yalayıp o garibana kapak atmaya çalışıyor.

Yorumla
    • Taşçaynar
      Taşçaynar
      +1 yıl

ne kadar basitçe :) sendemi öyle düşünüyorsun yoksa acep?

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Ya kardeşim yirmibeş yaşına geldim hiç sevgilim olmadı. Kızlar böyle işte! Nerde onu arabası ile gezdirebilecek yemek ısmarlayacak, kahve ısmarlayacak, sürekli komik şeyler anlatıp güldürecek erkek var onunla birlikte oluyorlar. Çıkar dünyası. Sonra o adamları ilahlaştırıyorlar. O adamlar da bütün kızlar peşimde elimi sallasam ellisi deyip değer vermiyor kızlara. Kızları üzüyor. O kızlar da bütün erkekler aynı deyip ağlıyor. Benim gibi erkekleri erkekten saymıyorlar tabii. Çıkarcı olmasalar hem onlar üzülmüyecek, hem biz. Benim yazdıklarıma öyle miymiş, sende mi öyle düşünüyorsun diye soru sorarak yanıt veriyorsun. Sende kendi düşüncelerini dile getirsene canımın içi !

Yorumla
    • Taşçaynar
      Taşçaynar
      +1 yıl

Peki, 23 yaşındayım. şu ana kadar 4 tane ilişkim oldu. ilki 4 yıl, ikincisi 3,5 yıl, birisi 2 ay, şimdiki ise 2,5 sene oldu. Şimdiki için konuşayım. biz tanıştığımızda 23 yaşındaydı, villada yaşayan bir insanken bir anda bütün hayatı tuz buz olmuş sobalı kiralık bir evde yaşamaya başladı. ailesi dağıldı. arabası yok. Bir kere bile benim yanıma benim için arabayla gelmedi. sadece bir kere geldi oda düzceden izmire ailesiyle birlikte. malumunuz kız isteme olayları. bir yerleri arabayla değil yürüyerek gezdik biz, kahve ısmarlamayı geç paramız olmadığı için soğukta sokakta yattık beraber kaç gece. Komiklik dersen soytarı değil.. her şeye gülmez başkasıyla muhatap olmaz. Bir espri yapsa üçüncü dördüncü de insanlar anlıyor ne demek istediğini.. Askerliğini bile yapmamışken ben zorla götürdüm şubeden içeri koydum geldim. çıkar ilişkisiymiş. Peki düşün ben böyle birisiyle neden birlikte oldum. ben lisans okurken neden meslek lisesi mezunu birisini ailemin karşısına çıkardım.

Yorumla
    • Taşçaynar
      Taşçaynar
      +1 yıl

Sadece adam olduğu için. 25 yaşına kadar hiçbir kızla bakmayıp konuşmayıp ilgilenmeyip sadece beni beklediği için. çıkarcıymış.. geç bunları abicim adam olan her türlü kazanır. öyle kızmış erkekmiş diye genelleme.

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

4 yıl + 3,5 yıl + 2,5 yıl = 10 yıl

Şu an 23 yaşındaysan ilişkilerin arasında hiç ara vermemiş olsan bile 13 yaşında mı erkeklerle çıkmaya başladın. 2 aylık kısa bir ilişkin olmuş ilişkiler arasında 2,5 ay ara verdiğini düşünürsek sen 12 yaşında ilk sevgilinle çıkmaya başlamışsın :'( Adalete bak sen 12 yaşındayken sevgili buluyorsun ben yirmibeş yaşına geldim be. . .

Adam olan her türlü kazanır demişsin, ben adam değil dansöz kılıklı bir adî miyim peki? Benim niye sevgilim olmadı kardeşim?

Yorumla
    • Taşçaynar
      Taşçaynar
      +1 yıl

yaş değil olay, ben kendimi öğrenince kızın kız erkeğinde erkek olduğunu anlayınca başladım ilişkiye. bir şekilde hep başım bağlandı yani benim. sen adamsın ya da değilsin tarzında bir cümle kurmadım dikkat ettiysen tüm örneği kendi üzerimden verdim ki kapı başka yere gitmesin diye. benim nişanlımla başladığım zaman ilişkime o da 25 yaşındaydı. o zamana kadar hiçbir kızla konuşmamış çıkmamış ve muhatap olmamış biriydi. ben ilk sevdiğiyim anlayacağın. Peki güzel olan hangisi hergün birisiyle fink atıp 30nda evlenmiş olan mı yoksa nişanlım gibi hayatımda sadece bir kız o da sen deyip beni bekleyen sonrasında da parmağıma yüzüğü takan mı. Hangisini tercih ederdin? Sevgilim dalyan direği gibi adamın hası. girdiği her ortamda dikkatleri çeken birisi. Tipsiz değil aptal değil. o sadece olması gereken hayal ettiği kişiyi bekledi ve onu bırakmadı. senin olmamasının nedeni bu olabilir. senin durumunu sen daha iyi bilirsin.

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Ulan kendim üzerinden örnek verdim olay başka yere gitmesin diye yazmışsın ama adam gibi adam her türlü kazanır yazan sensin. Ben kazanamadığım için bana adam değilsin demek istedin işte ne kıvırıyorsun. Benim nişanlım 30 yaşına kadar birsürü kişi ile sevgili olsa daha mı iyi, tek ben oldum doğrusu bu demişsin, peki doğrusu tek sevgili edinmekse sen ne diye daha çocuk yaşından beri daldan dala konuyorsun. bir dediğin diğerini tutmuyor tutarsız. Çıkarcı. Git hadi buradan.

Yorumla
    • Taşçaynar
      Taşçaynar
      +1 yıl

farkında mısın çok güzel bir kafan var :) O kadar şey yazdım, ve bunun özü biz böyleyiz, böyleyken durumu genelleme diyorum sen bunu kendi üstünde farklı yorumluyorsun. sana bir kez daha öyle bir şey ima etmediğimi söylüyorum tabi bunu nerenden anladığın sana kalmış üstünde o yüzden durmuyorum daha. Ben sana benim tek sevgilim oldu tarzında bir cümle kurmadım. benim yaptığım daha iyi demedim. evet birden fazla sevgilim oldu ancak bunların günübirlik ilişkiler olmadığını anlamış olman gerekir, o kadar beyin taşıdığını düşünüyorum çünkü. olayı erkekler açısından sormuşsun ya hani sorunda tabi unutmadıysan eğer erkeğin açısından durumu anlattım. Tabi bunu görmek için beyninin de yeterli kapasitede olduğuuna inanıyorum. + Ayrıca şimdi geleyim adamlığın noktasına. Evet şu noktada olmadığına inandım teşekkür ederim. Efendilik çizgisini koruyamamış birisinden bunu beklememeliymişiz. 25 yaşına gelipte olgunlaşılmamışsa demekki daha da zaman gerekiyor bir kızın sorumluluğunu alması için.

Yorumla
    • Taşçaynar
      Taşçaynar
      +1 yıl

Size de iyi akşamlar.

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Senin gibi biri olmasındansa yalnız kalmak çok daha iyi bunu fark ettim. Allah korusun beni senin gibilerden. Terbiyesiz, önce karşındakine saygı duymayı hakaret etmemeyi öğren. Sonra da bir dediğini daha sonra reddetme, tutarlı olmayı öğren. Yazma diyorum hâla yazıyorsun.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Kızlarında...

1
    1 Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Artını verdim kardeşim çok haklısın.

Yorumla
  • _Anastasia_
    _Anastasia_ Takip Et
    Guru Yaş: 29
    +1 yıl

Kesinlikle dogru

1
    1 Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Peki bu kızların çıkarcı ve kötü kalpli insanlar olduklarını göstermez mi?

Yorumla
  • deliyimmmm38
    deliyimmmm38 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Hahaha :) dogruuu

1
    12 Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Hoşuna mı gitti o. O

Bu kızların çıkarcı ve kötü kalpli insanlar olduklarını göstermez mi?

Yorumla
    • deliyimmmm38
      deliyimmmm38
      +1 yıl

Ama kizlarda oyle eglenilecek var evlenilecek var

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Kardeşim bak erkekler kızlardan hoşlanır. Hiçbir zaman sünepe, ezik diye beğenmemezlik yapmaz. En başından beri ister hepsini. Kızlardaki durum önce beğenmeyip küçük görüp daha sonra açıkta kalınca aman bir yere kapak atayım diye başta beğenmediği için can atmak. Bir nevi tükürdüğünü yalamak.

Yorumla
    • deliyimmmm38
      deliyimmmm38
      +1 yıl

Aslaaaaaaa gunahimi almayin ama artik yaaa lutfen yaaa

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Eyvahhhh. Ben sen böyle yapıyorsun demedim ki kardeş neden günahını alayım. Kızların geneli böyle yapıyor ondan bahsediyorum. Üstelik sen ilk önce doğru diye bana hak verdin. . .

Yorumla
    • deliyimmmm38
      deliyimmmm38
      +1 yıl

Gelen bana yuklenir giden bana yuklenir yeter beee

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Bence şu an şaka yapıyorsun.

Yorumla
    • deliyimmmm38
      deliyimmmm38
      +1 yıl

Hayir çok ciddiyim

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Hâla şaka yaptığını düşünüyorum. Bu kadar alıngan olamazsın. Türkiye'de yaşıyoruz, bu toplumdaki insanların içinde bu alınganlıkla bu yaşa gelemezdin.

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Neden bu kadar alıngansın, ben sana yüklenmedim. Genel bir açıklama yaptım hatta önce sen de bana hak verip doğru dedin. Üzülme lütfen. Senin boyun-kilon kaç. Asosyal misin biraz?

Yorumla
    • deliyimmmm38
      deliyimmmm38
      +1 yıl

Değilim çevrem var

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Boyun-kilon kaç?

Bütün kızlar aynısınız ya :(
      2 soru sorunca ya da 3 soru sorunca sadece 1 tanesine cevap veriyorsunuz. Ne yani tek tek sormayınca anlamıyor musunuz?

Yorumla
  • vsohtaa
    vsohtaa Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

doğru

0
    3 Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Bu durum kızların çıkarcı olduklarını göstermiyor mu?

Yorumla
    • vsohtaa
      vsohtaa
      +1 yıl

Kişiden kişiye değişir

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Ne gibi, nasıl değişir. Bütün kızlar böyle işte. Çıkarcı olmayan kızlar da olsaydı o kızlardan biri de benimle sevgili olurdu. Yirmibeş yaşındayım daha hiç sevgilim olmadı.

Yorumla
  • Lydiavouge
    Lydiavouge Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

yapar

0
    3 Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Bu da kızların çıkarcı olduklarını gösterir. Teşekkürler.

Yorumla
    • Lydiavouge
      Lydiavouge
      +1 yıl

Ne alaka.

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Benim neden hiç sevgilim olmadı kızlar çıkarcı değillerse?

Yorumla
  • sohbet6006
    sohbet6006 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 52
    +1 yıl

yapıyor

0
    3 Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Neden yapıyorlar, bu çıkarcılık değil mi?

Yorumla
    • sohbet6006
      sohbet6006
      +1 yıl

Erkeklerin çıkarcısı varda kızların yokmudur...
      Ancak tüm kızlara mal edilemez bu olay...

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Tüm kızlara mal edilemez diyorsun da, ben daha böyle olmayan kız görmedim.

Yorumla
  • Sebebsiz_
    Sebebsiz_ Takip Et
    Bilge Yaş: 31
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 452 cevap paylaştı.

evett..

0
    1 Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Teşekkürler. . .

Yorumla
  • Ggöktuğ
    Ggöktuğ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37
    +1 yıl

Doğru

0
    2 Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Teşekkürler.

Yorumla
    • Ggöktuğ
      Ggöktuğ
      +1 yıl

Rica ederim

Yorumla
  • Askordaysantiklat
    Askordaysantiklat Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

:) hevet

0
    1 Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Annengillere selam söyle Hülya kardeşim.

Yorumla
  • ısldayanpparlaklık
    ısldayanpparlaklık Takip Et
    Guru Yaş: 36
    +1 yıl

Yapıyor larmı acaba

0
    1 Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Ben de onu sordum!

Yorumla
  • Zeplinnnn
    Zeplinnnn Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

doğru

0
    1 Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Bu da kızların çıkarcı olduklarını göstermez mi?

Yorumla
  • KurtarBeni_RızaBaba
    KurtarBeni_RızaBaba Takip Et
    Xper 4 Yaş: 47
    +1 yıl

Doğru

0
    1 Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Bu durum da kızların çıkarcı olduklarını gözler önüne seriyor.

Yorumla
  • _kabirAzabı_
    _kabirAzabı_ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34
    +1 yıl

Doğrudur.

0
    1 Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Teşekkürler.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

evet

0
    1 Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Yorumla
  • UtanmaGelbuyaya
    UtanmaGelbuyaya Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

vardır kızda da var

0
    1 Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Eyvallah.

Yorumla
  • YALNIZLIĞIMASONKOY
    YALNIZLIĞIMASONKOY Takip Et
    Xper 2 Yaş: 57
    +1 yıl

doğru aynen

0
    1 Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

hehehehehe

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

enayi arıyorlar

0
    1 Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Aynen. Birçok erkekte gönüllü enayilik yapıyor.

Yorumla
  • Neshquentas
    Neshquentas Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

Evett

0
    1 Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Bu da kızların çıkarcı olduklarının gösterir. Kabulleniyorsunuz yani, tebrikler!

Yorumla
  • haappy
    haappy Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

aynen öyle

0
    5 Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Bu da kızların çıkarcı olduğunu göstermiyor mu?

Yorumla
    • haappy
      haappy
      +1 yıl

her kız aynı değil genelleme yapmayalım

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Her kız aynı değil mi? Böyle olmayan kızlar var mı diyorsun sen yani? Hani nerede. Tek 1 tane böyle olmayan kız var mı çevrende tanıdığın?

Yorumla
    • haappy
      haappy
      +1 yıl

mesela ben cıkarcı bir insan değilim o yüzden diyorum ne her erkek aynıdır ne her kız

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Sana sevgilim ol desem kabul etmezsin çünkü benim arabam yok. Babam çok fazla harçlıkta vermiyor.

Yorumla
  • ladyo
    ladyo Takip Et
    Xper 3 Yaş: 34
    +1 yıl

değişir

0
    3 Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2

Nasıl değişiyo?

Yorumla
    • ladyo
      ladyo
      +1 yıl

kişiden kişiye değişir anlamında

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Kızların geneli böyle ya. Hani lisedeyken vardı ya sayı yok az olunca ihmal edip hepsi böyledir diyorduk. Bu şekilde uygulamada bulunmayan kızlar yok denecek kadar az. Bak ben yirmibeş yaşındayım hiç sevgilim olmadı. Kızlar bu şekilde düşünmeseydi bir tanesi de benimle sevgili olurdu. Yani o kadar az ki böyle düşünmeyenler bana hiç denk gelmedi çok az olduğu için.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Kesinlikle oyle

0
    1 Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Teşekkürler. Bu durum kızların çıkarcı olduğunu göstermez mi?

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Yapiyordur

0
    1 Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Peki.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Yapar ve yapıyorum

0
    13 Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Tebrikler...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hayır.
      Çünkü evlenecek erkek isteyen kız onun dengidir ama her nedense dünyanın dengesizliği yanlış insanlarla yanlış insanları karsılastırıyor

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Kızlar kızlarla mı evlenmek istiyor ne diyorsun sen Allah aşkına?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hayır..
      Evlenilecek erkek evine bağlı coluk çocuğunu karısını kimseye muhtac etmeyecek erkekdir.. evlenilecek kadında o adamı hak eedecek kadındır

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Peki neden kızlar bu evlenilecek erkeklerle sevgili olmuyorlar 20 yaşındayken? Yirmibeş yaşını geçince evde mi kalıyorum diye düşünmeye başlayınca bu erkeklere sahip çıkıyorlar. Baştan küçümsediği kişiler değere biniyor sonradan. Ama mesela bir erkek bir kızla sevgili olsa da diğer kızları hiç küçümsemez, tükürdüğünü yalamaz.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bunu bana özel mi soruyorsun yoksa genel mi?

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Sana sordum. Başkaları da okuduysa çok böyle cevap verme isteği duydularsa onlar da cevap verebilirler onları da kırmayalım.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Dediğin kesim dısındayım çünkü cıkmaktan çok önemli işlerim var.. o dediğin kızlarda kurnaz kızlar.. ben bilemeyeceğim

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Yapar ve yapıyorum yazmışsın ilk yorumunda. Daha sonra dediğin kızların dışında kızlardanım diyorsun :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sorunun başlığının cevabı o

Yorumla
    • ewlby2
      ewlby2
      +1 yıl

Ya benle kafa mı buluyorsun bir git işine hadi.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Peki gidiyorum. Dbye

Yorumla
    • AizenSousuke
      AizenSousuke
      +1 yıl

Fotoğraftan belli oluyor zaten yaptığın.

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evlenilecek erkek var eğlenilecek erkek var doğru mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Evlenilecek erkeklerle eğlenilir mi? 10 cevap verildi
Eğlenilecek erkek mi, evlenilecek erkek mi? 82 cevap verildi
Erkekler için de evlenilecek erkek, eğlenilecek erkek kavramı var mıdır? 53 cevap verildi
Evlenilecek erkek Eğlenilecek erkek... 30 cevap verildi
Eğlenilecek erkekler ayrı, evlenilecek erkekler ayrı mıdır? 30 cevap verildi
Kılıbık erkek evlenilecek erkek midir? 30 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Türk kahvesini nasıl içiyorsun?
  • Saçlarınızı en son ne zaman taradınız, düzenli saç tarama alışkanlığınız var mı?
  • Sizin için çılgınlık ne demek?
  • Kendine aşık mısın?
  • Ağlamak seni sakinleştirir mi?
  • Bu güne kadar ne olmak istedinizde, ne oldunuz?
  • Kadınlar Düzelmez mi öyle mi kabul etmek zorundayız?
  • İnsanlarla konuşurken göz teması kurmayı çok önemsiyorum , peki siz konuşurken göz teması kurarmısınız?
  • Ben özgürlüğüme düşkünüm diyen kadından olur mu?
  • İtalyan usulü makarna sever misiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨