Genelde kadınlar için bu evlenilecek, şu eğlenilecek kadın diye bi ayrım olur ya 😂

Genelde kadınlar için bu evlenilecek, şu eğlenilecek kadın diye bi ayrım olur ya 😂

Evet vardır bence de.
mesela genellikle kadınlar güvendikleri erkekler ile evlenmek isterler.. onlara güvendikleri için daha kolay aşık olurlar kendilerini güvende hissederler.. hanımcı erkeklerde buna dahildir.. kadına değer veren seven sahip çıkan koruyan erkekler..
bunun dışında eğlence olarak gördükleri de daha çok kötü erkeklerdir. mesela flörtöz olan çapkın olanlar. ya da güvenilmez olan tiplerdir daha çok..
ama kadına göre değişir yine de bence.
Var tabi olmaz mı 😂
Serseri, sert, kavgacı, ağır abi yani özetle mafyamsı erkekler eğlenilecek erkektir.
Çocuklarına baba olabilecek, sevgi şefkat huzur verebilecek erkekler evlenilecek erkektir.
Çünkü belli bir yaştan sonra ilki ya hapiste ya mezarda olur, diğeri ailenin başında 😀
Hatta doğada da erkek hayvanların çoğu başka erkeklerin çocuklarını büyütür ki insanlarda da olmaya başladı bu durum 🤣
Asıl mafya erkekle evlenilir
Koruyucu kollayıcı olur söz ettirmez karısına sahiplenir
Yıllar önce bir sevgilim şöyle demişti bana
Siz erkekler kadınları eğlenecek kadın ve evlenecek kadın diye ikiye ayırıyorsunuz. Eğlendiğiniz kadınla evlenmiyorsunuz. Evlendiğiniz kadınla da eğlenemiyorsunuz. Sonunda da hayatı hem kendinize hem bize zinden ediyorsunuz.
Çok doğru söylemiş.
Tabii ki var mesela aylık gelirinin yanında bolca sıfır varsa bu evlilik yapılabilecek bir erkektir benim için ama eğer yoksa boş jsjsj Ben paracı bir insan değildim ama öyle olmak zorunda kaldım😂🤦♀️
Cevap
35Cevap
Evet tabi ki var ama biraz daha farklı bir üslupla 😃
Hangi tarafta olduğuma net karar veremedim desem yani eğlenceli ve renkli bir adamım bunun haricinde fazla dürüst korumacı ve sevince de aşırı sadık kalabiliyorum + komik ve pratik zekalı elinden her iş gelen ağzı iyi laf yapan bazı kadınlar için tam evlenilecek adamdım..
bilmiyorum var her halde ben horoz misali kümesindeyim😀
Bence yok. Çünkü her kadının ortak kriteri mizah, sadakat ve merhamet. Mizahtan kastım zeka ki buna katılmayan olduğunu da pek düşünmüyorum. Bunlar olduktan sonra karakteri ne kadar farklı olursa olsun pek bir şey değişmez bence.
Erkekler için evlenmesi yeter, en iti en uğursuzu da onaylar kadın cinsiyeti. Evlenen erkek en hasso erkektir zihniyeti asla sekmez😆
Bence erkeklerin hepsi aynı, en çapkını da olsa en evcili de olsa en en en ne olursa olsun hepsi bir kadının önünde diz çöküyor neticede.
@Mineral2023 Abla genelme yapıyorsun da dediğin de vardır.. ama sen hepte herkes diyerek iyi olanlarda işin içine katıyorsun yani..
@MastrClass iyi kötü diye bir şey yok, hepsi bir kadının önünde diz çöküyor. olay bitmiştir. Gönül kimi seversede iyi güzel odur.
@Mineral2023 Haklısın doğrudur da yani
Kadınlar çoğunlukla erkeklere göre daha ciddi düşündüğünden bu kategoriye pek ayırmazlar ama bazılar ayırabilir tabii
Kesinlikle vardır... Bir de bu ikisi dışında hiç muhatap alınmaması gereken 3. grup da mevcut 😂
Kırmızı liste ahdhjf
Vardır bence.. Yani kadınlar da kendi düşünce sistemlerine göre böyle bir ayrım yapıyordur illaki ilişkilerinde..
evet var eglenilecek erkekle evlenirsen evde ekmek beklersin o findik ceviz pesindedir
Eğlendirici biriyim ama evliliğe sıcak bakmıyorum şu an
Erkekler evliliğe layık değil anca onlarla eğleneceksin
@İzmirim35izmirim Diyorsunuz yani son karanızı mı? 🙂 Ben eğlenmeyi sevmiyorum.. Ciddi olarak evlilik düşünürüm yani..
Evlenemeyeceğim adamla eğlenemiyorum😁
Eğlenmediğim adamla da evlenemeeemm
Bu tr de var evet sadece aynı şey kadınlarda olduğu gibi
Var tabii hovarda ve adam olarak iki kategoriye ayırıyoruz
Eğlenilecek erkek evlenilecek erkektir hacım. Beraber eğlenemiyosan evlenmiyecen😂
Erkeklerin %90ı eğlenilecek tipti %10u zaten açık seçik kızlara bakmaz
Evlenilecek insan , eğlenilecek insan diye soralım en iyisi.
EİC için de şimdiden teşekkürler Buse'ciğim 😎😎😎
Erkekler için maalesef bu kavram yoktur ancak fotonuza bakınca sizin için eğlenilecek kadın diyebilirim isterseniz eglenebiliriz
Çokta güzelsiniz maşallah
Tam benliksin çünkü eğlenelim mi?
Eğlenmedigi erkekle kadınlar evlenmez zaten mutluluk eğlenmekte
Varsa bile erkekler eğlenilecek erkek olmak için can atarlar
Hivli kadın budalası erkekler evlenmesin bir kadına sadık kalamayan sinirli sabırsız ergen ruhlu sürekli sevgili değiştirenlerde keza evlenmeein geçmişi iğrenç olan hiç evlenmesin
Vardır, bakarsın bundan koca olmaz ancak eğlenip gezilir dersin djdjdj
Sizi bilmem ama benim için erkekler; evleneceğim erkek ve dünya ahiret kardeşim kalacak erkekler olarak ikiye ayrılıyor. 😂
Tabii ki var kadına has değil sonuçta :D Fotoğraf da hala yakıyor buraları :D
Var. Güvenilir sadakatli ve adam gibi adam dediklerimizle evleniriz. Sadece keyfine bakan, sorumluluk nedir bilmeyen flörtöz erkekleride kullaniriz
@snmldya Nasıl kullanırsınız acaba merak ettim de 🙂🙂
Genelde eğlenilecek erkek evlenilecek erkeğe dönüşüyor
Bu Türkiye de var
Vardır neden olmasın. Ama onun için kızın kaşar olması lazım
Vardır evet o gözle bakılıyor erkeklerdede
Var tabi anında anlarsın.
Kadın için varsa erkek içinde olmalı bence
İki taraf için vardir
Kadınalr için varsa erkekler içind vardır
Olmaz olur mu tabi var xkkxkx
Var evet.
Öyle bir şey yoktur karektersiz insan vardır