Müdür daha Genç ve yakışıklı iken müdür yardımcısı neden daha karizmatik geliyor bana, ❤️?

2 yıl önce bir devlet okuluna atandım genç bir tarih öğretmeniyim okulumuzda müdür de müdür yardımcısı da bekar hatta müdür oldukça Genç ve yakışıklı 34 yaşında falan ama müdür yardımcısı sanırım 45 civarı falan tip olarak normal ya tabii aramızda öyle bir şey getirmez asla da ikisi içinde hatta öğrenciler bile konuşuyor müdür çok yakışıklı diye ama bizim müdür odasında hiç çıkmaz bir iş yaptığını görmedim ama müdür yardımcısı çocuklar okula girerken kıyafet kontrolü yapar her teneffüs 5 katlı okulu Baştan sona Gezer çocukları disipline eder müdürü ipleyen yok ama müdür yardımcısından ötleri kopar bu yüzden bana o çok daha karizmatik geliyor neden acaba sonuçta biri müdür ve daha genç daha yakışıklı bir diğeri daha altın erkeği üstelik tipi de onun kadar yakışıklı değil peki bana müdür yardımcısını daha karizmatik gösteren işinin başında olması mı

Güncellemeler
1 yıl
Bu arada ikisiyle de asla aramda öyle bir şey geçirmez iş ahlakına aykırı sadece öylesine sordum
Müdür daha Genç ve yakışıklı iken müdür yardımcısı neden daha karizmatik geliyor bana, ❤️?