Ben İlker Kızmaz'ı Aşk-ı Memnu'da keşfettim, o zamandan beri bayılıyorum, bence her hali seksi. 😍 Aşk-ı Memnu'da da sakalsız ve bıyıksız gayet karizmatikti. Adamın sakal ve bıyık sayesinde bir şeye benzediğini söylemeni şaşkınlıkla karşıladım. Mesela bu listedeki 4. fotoğrafta kötü mü sence? ☺
Tabi canım, orası öyle. Kimseye kendi zevklerimi dayatıp baskı uygulayacak değilim, ısrarım biraz renklendirme çabasından kaynaklı. 😃 Kıvanç da çekici elbette, bunu inkar edemem ama bence ona "olgunluk" yakışmadı, Kuzey/Güney'den sonra parıltısını yitirmeye başladı. Oysa İlker şarap misali, olgunlaştıkça daha çekici oluyor, cazibe katsayısı yükseliyor bence. 😀
Bir de açıkçası ben bakışlardaki ifadeye biraz fazla takılıyorum. İlker'in ona hınzır bir "badboy" havası katan keskin bakışlarına vurgunum. Yani düpedüz tipsiz olsaydı da salt o çapkın bakışları nedeniyle yine çekici bulurdum. 😃
Neredeyse bir ben İlker'in daha çekici buluyormuşum, enteresan bir durum. 😮 Kıvanç her yönden daha çekici demişsin, bence bir daha düşün. 😀 En azından İlker'in bakışlarını daha etkileyici bulursun belki.
Yok çekici demedim yakışıklı.. Aslına bakarsan, ben sarışın ve açık renk gözden hoşlanan birisi değilim. Esmer biri her zaman bir adım önde olur. Ama ikisi arasında Kıvanç Tatlıtuğ daha önde.
Ben bakışlardaki ifadeyi çok önemserim. Bakışlarını çok seksi bulduğum 4 erkek var. İlker Kızmaz, Alper Saldıran, Chace Crawford ve Riccardo Scamarcio. 😍
Ana Sayfa > Diğer > Anketler > Bu adam, meslektaşı Kıvanç Tatlıtuğ'dan daha çekici. Kıvanç çok yakışıklı ama karizma, maskülenlik ve sempatide daha zayıf. Sizce?
En İyi Cevaplar