Artık biliyorsunuz bizim okulda efsane bir müdür yardımcısından hariç 3 tane etkisiz eleman yardımcı Bir tane de müdür var müdür yardımcımız yaşı biraz var açıkçası kıyafeti de biraz salaştır kot tişört falan gelir müdür ondan hem daha yakışıklı daha genç 36 yaşında falan ama dediğim gibi etkisiz eleman öğrenciler ondan korkmuyor bile ama müdür yardımcısının sesini alt kattan bir duysunlar hepsi sınıflara dayılır bugün yine buz gibi havada çıkmış mıdır yardımcısı kapının önüne çocuklara kıyafet kontrolü yapıyordu kendisi kotla gelmiş ama neyse Ahsgs dediğim gibi müdür yardımcım işine çok bağlı her teneffüs 6 katlı okulu 7 defa Gezer hatta devamsızlıkları bile kendi girer onun bu kadar işine bağlı olması bana çok karizmatik geliyor dediğim gibi tip olarak müdür ondan daha yakışıklı daha genç olmasına rağmen neden müdür yardımcısı karizmatik geliyorr
Daima işinin başında olan erkek neden daha karizmatik?
Güncellemeler
1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yav yeter artık yeter... 50 tane soru açmışsın.. Hepside yardımcı da yardımcı.. Sen artık bunu ö6le takıntı haline getirmişsin ki.. Adama aşık olup, evlenmek istiyorsun ama yaşı 54 olduğu için kendine yakıştıramıyorsun... Artık bunu burada itiraf et'de herkes öğrensin artık... Yeti artık beee
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Bilirkişi raporunu sundu 🤣🤣🤣
Aaaa... her daim bebişim
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Böyle saçmalık olmaz kendinden kaç yaş büyük adama aşık olmuş olamaz basit bir hayranlık dedim sadece 🤣🤣🤣
Ney ney basit bir hayranlık mı
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Yani basit bir hayranlık için 60 tane aynı soruyu açmak biraz tuhaf geldi bana... Demek ki aşık olsan kaç soru paylaşacan acaba çok merak ettim...
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Saçmalama ben insan kaç yaş büyük adama aşık olur mu yani olurlar da ben olmam bana 🤣🤣
Tamam o zaman bebeğim.. Sen bana aşık ol... Ben seni mutlu ederim 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
40 yaşında anasıyla babasıyla oturan bir adam hiç karizmatik gelmiyor be murti🤣🤣🤣
Ailemle oturuyor olmam... Evlendikten sonra beraber oturcağımız anlamına gelmez ki güzelim... Tutarız ayrı bir ev.. Sonrası devam 🤣🤣
İyi de bu yaşta ailesiyle oturan bir adam bana hiç de kendi ayaklarının üzerinde durabilir gelmiyor karizmatik gelmiyor 🤣🤣 efsanem üneyi kazanmış çıkmış evden
Efsanen le ciddi düşünmüyorum demedin mi az önce yaşı 54 demedin mi..
Yaşını hatırladım durma ikide bir şunun evet biliyorum sadece onunla aynı ortamda nefes almak bile bana yetiyor tabii ki asla ciddi düşünmem
Eeee o zaman sorun ortadan kalkıyor çiçeğim... Biz senle mutlu mesut yaşarken o da bizi izlesin işte 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Biz diye bir şey yok sen de bunu biliyorsun ya ne işim olur benim 40 yaşında adamla Allah bilir 41 olmuştur 🤣🤣🤣
Yav gören de seni 20 yaşında sanacak.. Sende 35 sin ne var yani 5 yaş fark varsa
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ahahsha 🤣🤣 ne 35'i be 30'a daha yeni ayak bastım benden 10 yaş büyük
Ama işte sende 35 gösterdiğin için yan yana çok yakışırız bebeğim... Sorun olmaz yani
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Yemin ediyorum Antalya'ya üniversite öğrencisi olarak geldiğimi sanıyorlar 🤣🤣🤣
Tamam işte, 80 kiloda.. 1,55 boyunda.. Bıngıl bıngıl kızsın.. Yüzün babyface durduğu için öyle diyorlar sana... Yok 35 sin net...
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ahahsha 🤣🤣🤣 hayalindeki kızı anlatıyor bana ya g*** yere yakın olan karıdan korkacaksın sen yine fazla güvenme kısa boylulara 🤣🤣🤣 çok şükür boyum 1 73 ama efsane de öyle biliyor musun müdür daha 32 duşundan saçları beyazlamaya dökülmeye başlamış yemin ediyorum Ya bir iki beyaz Ya var ya Yok saçında efsanenin alnı görünmüyor fırça gibi saçları var ay bir tanem benim ya 🤣🤣🤣🤣
Yav sen demedin mi.. Ben 1.55 boyunda 80 kiloyum diye... Aaaaa Aaaaaa ne kadar ayıp.. sırf burada insanlar okuyacak diye yalan söylenir mi hiç... Neyse senin dediğin gibi olsun ben sır saklarım
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ahdhs 🤣🤣🤣🤣 işine gelmeyince beni kendi hayalindeki kız gibi hayal ediyor beni Sema ile karıştırdın sen
Hayalimde ki Kadın sensin aşkım..
Biliyorsun ben asla ihanet etmem..
Yan başka bi kadın asla olamaz merak etme tamam mı 😘🤣🤣🤣
Tabii bilmez miyim ben seni kedi gibi bulduğu ilk kadın üstüne atlıyorsun lan 🤣🤣🤣🤣
Yuh o nerden çıktı beee... Ben senden başka hiçbir kadının üstüne atlamadım ki aşkım... Sadece sen...
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Lan daha geçenlerde biri var diye yavşamıyor muydun aldın boynunun üstünü oturdun konuşturma beni🤣🤣🤣
İyi de canısı onun üstüne atlamadım ki hiç.. Sadece konuştuk... Ben sadece senin üstüne atladım..
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Konuştunuz ağzımın payını aldım oturdum demiyorsun da 🤣🤣🤣🤣
Nasıl yani... Yok anlamadın sen.. Onu tanıyordum zaten.. Yolda gördüm konuştuk... Randevu istedim ben sana haber veririm dedi... Ondan sonra da cvp falan gelmedi hiç.. Ne aradı ne sordu..
Vah vah yazık olmuş
Yok canım niye yazık olsun ki... Bi Kübra gider bi öğretmen Kübra gelir yani.. Değilmi 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Efsane ile aynı ortamda nefes aldığım için o kadar mutluyum ki sana sinir bile olamıyorum 🤣🤣🤣🤣
Benden sana bir arkadaş tavsiye etti bir ayrı eve çık Vallahi 40 yaşında anası babasıyla oturan adam hiç erkekse gelmiyor 🤣🤣🤣🤣
Evlenelim dedin de ayrı eve çıkmam mı dedim bebeğim... Sen evlen yeter ki çıkalım beraber ayrı eve
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Yav he he 🤣🤣🤣
Naz etme kız... Sende biliyorsun beni istediğini.. İçine atma bu kadar 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ahdhs 🤣🤣🤣ama efsane nolcak🤣🤣 onun bana ihtiyacı var
Onun sana ihtiyacı yok ki bitanem... Kendin ağzınla söyledin o bana asla bakmaz diye... O yüzden gerek yok onu düşünmeye... Sen bizi düşün cici kuşum 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ama o hiç gülmez bir tek bana güldü 🤣
Biz evlendikten sonra onun gülmesine gerek yok ki bebişim... Çok istiyorsan gülmesini eğer düğünümüze çağırırız onu da seni gelinlikle görünce güler zaten sana dimi 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Allah sana bur sema daha nasip etse de kurtulsak 🤣🤣
Yok ben Kübra lara taktım kafayı... O yüzden seni alacam çiçeğim...
Seni semalardan başkası kesmez 🤣🤣🤣
Benim ilacım kübrada ama başkasını napim 😂😂😂😂😂😂
Mmuuurrooo of
Noldu kız... Niye naz yapıyorsun.. Sende istiyorsun işte.. İnkâr etme daaaa
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
54 yaşındaki adam nasıl bu kadar karizmatik olabilir 🤣🤣
Ben ne diyoooommm.. Sen ne diyon.. İtiraf et de kurtul işte daaaa
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Yyaa bir ara otobüs şoförüne de hayrandım o zaman hiç böyle olmamıştı hemen geçmişti 😔😔😔
Normal bebeğim... Onlar heves gelip geçici... Bizimki bir ömür sürecek 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
54 yaşında bir insan nasıl bu kadar karizmatik bakabilir 🤣🤣🤣🤣
Merak etme cici kuşum.. Kimse benim baktığım gibi bakamaz sana... Kimse benim sevdiğim kadar sevemez seni... Kimse benim verdiğim değer kadar değer veremez sana... Bunu bigün sende anlayacaksın 😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊
Sana söylemiştim bizimki aşk değil yemin ediyorum ben gidip o adamın ayağını öpsem bana yan gözle bile bakmaz o daha doğrusu hiç kimseye bakmaz 🤣🤣🤣 işte onu bu yüzden çok seviyorum
Belli belli çok sevdiğin
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Geçecek zamanı gelince 🤣
Müdür yardımcısı mazoşist damarınıza daha çok hitap ediyor.
Nasıl yani
Mazoşistsiniz. Ali kıran baş kesenlerden hoşlanıyorsunuz.
Ama o da olmasa okulun disiplini kim sağlayacak
Meselemiz okul disiplini değil, adamın çekiciliği.
Hahaha 🤣🤣🤣 okul disiplinini sağladığı için bana bu kadar çekici geliyor olamaz mı
Ondan zaten. Peki bu niye çekicilik unsuru. Çünkü mazoşistsiniz. Mazoşist olmayan disipline edilmekten hoşlanmaz. Tepki gösterir.
Ya izbandut gibi ay herifler birbirine giriyor yumruk yumruğa dalıyor müdür de sen etkisiz eleman bir şey yapamıyor müdür yardımcısı olmasa köpekler gülecek okulun haline
Serseri ruh cekiyor seni
Nasıl yani
Yani hem işinde hem salaş vs
Evet çok karizmatik geliyor bir kere takım elbise giymiş bir garip geldi 🤐
😂😂😂 yükseltiyor
Ahsgs 🤣🤣🤣
😂😂😂😂yukseklere
Benden 20 yaş büyük 🤣🤣
😂olgun iyidir iyi
Yok ya 🤣
Bence bı düşün 😂knslm bnu
20 yaş ama 😔😔😔