Aşk İlişkileri Onunla ilk günkü gibi olmak mı yoksa hiç tanışmamış olmak mı isterdiniz? Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 58 Yapay Zekaya Sor Bugün de böyle arabesk bir soru sorayım😛Herkesin hayatında baya iz bırakan bir kişi olmuştur;Peki elinde sıfırdan tanışmayı yine ister miydin yoksa hiç tanımamış olmayı mı? Onunla ilk günkü gibi olmak mı yoksa hiç tanışmamış olmak mı isterdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
YıldızKaşifi Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Evet iz bıraka biri var. Hiç tanımamış olmayı istemezdim. O zaman hayatımda onun yerine başka bir iz olacaktı. O günkü gibi olmak kulağa hoş geliyor. Ama ikimizde o günkü gibi olamayız. Zaten şu an ki hali beni ilgilendirmiyor. Ben o günkü halini seviyorum. 1 0 Yorumla
ahfiya61 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Onunla başka şartlarda tekrar tanışmak isterdim. Umarım onun için her şey güzel gidiyordur. 1 1 Yorumla Redamancy-4 1 yıl Umarımm Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Hiç tanişmamiş olmak çünkü bana değer vermedi hiç 1 1 Yorumla Redamancy-4 1 yıl 😑 tanıdık geldi gjgjg Yorumla
s LastGuest Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Her günümüz ilk gün ki gibi olmalı.. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı. O diye birisi yok olmadı benim için. 1 0 Yorumla
Seinjerlin Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 1 yıl İşin sonu aynı yere çıkacak zaten. Gerek yok daha fazla maceraya 1 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Böyle bir kişi benim için varolmadı ama yine de ilk günkü gibi olmasını içtenlikle isterdim 🥺 1 2 Yorumla Redamancy-4 1 yıl Ağlama flgkh🥹 Yorumla Ultra_Phoenix 1 yıl 🥹🥹 Yorumla
ɱαѵเεℓɱαร Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl https://youtu.be/kioA9HGrVJk?si=hsbd-Z3VlOCaV2sI 2 0 Yorumla
sinannthst Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl hiç tanışmamış olmayı isterdim sonunu bildiğim hikayeyi tekrar okumama gerek yok sandığım biri gibi çıkmadı zaten nötrüm ona karşı 1 0 Yorumla
raif1923 Takip Et Master Yaş: 50 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. hiç tanışmamak sanırım ben evliliği beceremiyorum cinsellikten yana sorun yokta diğer durumlar... 1 0 Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Maalesef oldu ama bırakan oldum çünkü bırakmam için gerçekten çok çaba sarf etti keşke tanışmamış olsaydık 1 0 Yorumla
u Dark_Scourge Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Bazısıyla yeniden tanışmak, bazısıyla ilk günkü gibi olmak, bazısıyla ise hiç tanışmamak 1 0 Yorumla
Bendiss Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Tanışmak istemezdim. Karakteri değişmiyor sonuçta değişmez. 1 0 Yorumla
Alcyone__ Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Hayatıma dokunan her insan için teşekkür ederim sadece.. 1 0 Yorumla
minelhubb Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 488 cevap paylaştı. Hiç tanışmamış olmak, varlığının dahi farkında olmamak... 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Hiç tanışmamış olmak isterdim 1 2 Yorumla Redamancy-4 1 yıl Seni bile kırdıran hayat bizi paralar Yorumla emre00 1 yıl İnsanlar çok kötü Yorumla
EvrenMisali Takip Et Xper 1 Yaş: 19 1 yıl Hiç tanışmasam ölü ruh olurdum iki seçeneği de seçmeyip olduğum gibi kalmak isterdim ben c şıkkını seçiyorum 1 0 Yorumla
encokbensorarım Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Hiç tanımamış olmayı isterdim onu. 1 0 Yorumla
ßlueოoon Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl İlk günkü gibi olmak. Kötülüğünü görmedim hiç 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. Başka bir evrende Ev güzel halinle 1 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı. Ikiside aynı benim icin 1 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Onunla ilk günkü gibi olmayı isterdim. 🌀 1 0 Yorumla
gulsuberenkolsuz Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 77% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 937 cevap paylaştı. Hiç tanışmamış olmayi 1 0 Yorumla
s Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 656 cevap paylaştı. İlk günki gibi olmak. 1 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Hiç görmeseydim keşke 1 0 Yorumla
Bikız99 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 54% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hiç tanışmamayı tercih ederdim. 1 0 Yorumla