Aşk İlişkileri Onunla tekrardan ilk defa tanışmayı mı seçerdin yoksa onu hiç tanımamış olmayı mı? agresifmotorcu Takip Et Xper 6 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor O mu? Bir daha asla Daha da önce onu tanımak Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Onunla tekrardan ilk defa tanışmayı mı seçerdin yoksa onu hiç tanımamış olmayı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. Benim için o diye birisi olmadı hiç 1 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Onu tanıdığıma güne lanet olsun dedgim için aslaga. Hem bekarlığın avantajı daha çoktur. 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Reenkarnasyon olsaydı eğer bir sonraki hayatımda tekrar karşılaşmak isterdim. 0 0 Yorumla
ƘıԼıCƘiƦAƝ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl her şey kısmet ama aynı kişi aynı karakterde olacak olduktan sonra asla 0 0 Yorumla
gamzelikkoo Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Fark etmez yeni tanışsam da ona aşık olmak gibi bi hata yapmam 2 0 Yorumla
asabi27 Takip Et Xper 5 Yaş: 43 +1 yıl Yaşandı bitti gidenin arkasından konuşmak doğru olmaz 0 0 Yorumla
ölümmmeleğiii Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. O mu bir daha asla net. 4 5 Yorumla işinsanı +1 yıl Kimi gelir bülbül gibiKimi gelir karga gibi Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl @işinsanı ben yok saydım bana , adamsa ona da yeter Yorumla işinsanı +1 yıl Adamlık zor zanaat aslında Kötü duvar ustası ile çalışırsan ya ev yıkılır ya yamuk olur Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl @işinsanı ehline denk gelmeyen her şey ziyan olur Yorumla işinsanı +1 yıl Aynen öyle burada gördüklerimiz ya da okuduklarımız bunun bir örneği aslında İyilik değeri asla verilemeyen bir duygudur Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Bir daha asla öyle kişileri tanımayacağım 1 0 Yorumla
Darknessonshadow Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 83% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 845 cevap paylaştı. Tekrardan ilk defa tanışmak 1 0 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Yaşandı bitti her ikisinide tercih etmem. 1 0 Yorumla
Doludoludolu Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Daha önce tanımış olmak isterdim bayaa önce 0 0 Yorumla
fenerli_dunya Takip Et Master Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kaderimizde yaşamak varsa yapacak bir şey yok... 0 0 Yorumla
XtheWorldStarX Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 437 cevap paylaştı. ikisi de değil 1 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Daha önce tanımak 1 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı. yeniden 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Benim için o diye birisi olmadı hiç
Onu tanıdığıma güne lanet olsun dedgim için aslaga.
Hem bekarlığın avantajı daha çoktur.
Reenkarnasyon olsaydı eğer bir sonraki hayatımda tekrar karşılaşmak isterdim.
her şey kısmet ama aynı kişi aynı karakterde olacak olduktan sonra asla
Fark etmez yeni tanışsam da ona aşık olmak gibi bi hata yapmam
Yaşandı bitti gidenin arkasından konuşmak doğru olmaz
O mu bir daha asla net.
Kimi gelir bülbül gibi
Kimi gelir karga gibi
@işinsanı ben yok saydım bana , adamsa ona da yeter
Adamlık zor zanaat aslında
Kötü duvar ustası ile çalışırsan ya ev yıkılır ya yamuk olur
@işinsanı ehline denk gelmeyen her şey ziyan olur
Aynen öyle burada gördüklerimiz ya da okuduklarımız bunun bir örneği aslında
İyilik değeri asla verilemeyen bir duygudur
Bir daha asla öyle kişileri tanımayacağım
Tekrardan ilk defa tanışmak
Daha da önce onu tanımak
Bilememmm acaba o ne derdiii
Yaşandı bitti her ikisinide tercih etmem.
Tanımamak
#Hükümdar
tekrar tanımak isterdim
Daha önce tanımış olmak isterdim bayaa önce
Daha erken tanışmış olmayı
Kaderimizde yaşamak varsa yapacak bir şey yok...
O mu? Bir daha asla
ikisi de değil
Hafızamı silmeye gerek yok ^_^
Daha önce tanımak
Asla
Hiç tanışmamış olmayı :)
tanımamış olmak
Karar veremedim nedense
Tanimak
Asla
yeniden
😍😍🔥