Yalandan bir iki çizik atması kolay bir iş mi sanıyorsun? Düşündüğün gibi değil maalesef.. Benim el emeğim var.. Portre çizimi nasılmış internete girince anlarsın zorluk ne derece olduğunu.. Ben 13 senedir bu işi yapıyorum, ancak birine hediye edeceksem çok sevdiğim yakın arkadaşlarımı veya aileme doğum günü hediye veya özel günleri için icinden gelerek yapıp veriyorum o ayrı. Benim şimdiye kadar yaptıklarımı baya bir emeğim var. Emin ol sadece ben değil çizim sanatçılar herkes kimseye bedava yapmıyorlar içinden gelirse yapar. Ben bazen birine hediye edeceğim zaman nadir olarak birine sevdiğim için bedava veriyorum. Emeği vermek ne olduğunu umarim anlamışsındır.
Hiç tanışmamış olmayı seçmezdim. Çünkü onunla tanışmasaydım her şeyden önce kendimin önemli olduğunu, yanlış kişiyi de olsa her şeye rağmen sevmeyi ve bir insanı kendi sağlığım için bırakabileceğimi öğrenemezdim. İlk defa tanışmak da istemezdim sanırım. En iyi şekliyle tanıdım, geçti ve bitti.
O kim? O diye biri yok. Her şeye tecrübe olarak bakan biriyim. Olmuyorsa bir hayır vardır deyip önüme bakmayı tercih eden biriyim. O yüzden hayatımdaki kişiler var ve kolay kolay da aram bozulmaz ama hayatımdan çıkmış kişiler çıkması gerekmiş diye düşünüyorum. Tekrar tanısam ne fark edecek ki? Tekrar tanışınca çıkmayacak mı veya çıkarmayacak mıyım? Sadece bir kişi için tanımamayı isterdim diyorum.
Eğer farklı bir yaşam hikayesi ve farklı bakış açılarından bakabileceğine inandığım biriyse ilk defa tanışmayı seçerdim. Diğer yandan onu hiç tanımamayı ve yaşattığı duygusal karmaşayı tekrarlama riskinden kaçınmayı tercih ederdim. Her iki seçenek de kendi avantajlarına ve dezavantajlarına sahip çok zor bir karar.
İlk tanıdığım adam olarak hafizamda kalmasını çok isterdim zira son tanıdığım hali.. bende yaşattığı tramvayla unutulmayanlar listemin her daim bir numarası..
Eğer şu anki düşüncelerim olacaksa onunla sıfırdan tanışmak isterdim o zamanlar ona biraz haksızlık ettim ama onun yaptıklarını da düşününce sadece arkadaş olarak kalırdım her ne kadar değer versemde
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
11 ay
Hiç tanışmamayı. Boşuna vakit kaybı oldu çünkü elde var sıfır
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
11 ay
Onu hiç tanımasaydım belki gerçek anlamda birini sevebilmeyi asla öğrenemezdim
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
11 ay
O kim 😄 Sevgilimle şu anki gibi devam etsek olmaz mı, başa dönmeyelim o kadar yol geldik😄
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
11 ay
İki ihtimalde de çok güzel laflar hazırladım bana lazım olmucak isteyen?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
İlk defa tanışmayı seçeyim ve ilk tanıdığım gibi kalsın.
o diye birisi yok hayatımda
Ilk defa tanıştıktan sonra içini görüyorsun sonra da hiç tanımamayı tercih ederler.
Bu resimi çizim yapmıştım eskiden. :)
Güzel olmuş eline sağlık
Teşekkürler 🙏🏻
Beni de siz de hediyen olsun sevindir bir kardeşine
Olur teşekkür ediyorum :)
Bekliyorum
Karakalem istiyorsun kimin için yapayım?
Kendime istiyorum ya
Ben satışçıyım ücretli siparis yapıyorum istersen düşün? :)
Başkası için ücretsiz mi oluyor?
Hayır, ben normalde ücretli satış yapıyorum. Benim çevremdekilere satıyorum.
Neyse sanat sanat içindir Ben de ona pek dahil değilim herhalde
Evet benim sevdiğim sanatım. Sen bilirsin.
İnsan yalandan bir iki çizik atar da bir KS kullanıcısnı mutlu eder.
Yalandan bir iki çizik atması kolay bir iş mi sanıyorsun? Düşündüğün gibi değil maalesef.. Benim el emeğim var.. Portre çizimi nasılmış internete girince anlarsın zorluk ne derece olduğunu.. Ben 13 senedir bu işi yapıyorum, ancak birine hediye edeceksem çok sevdiğim yakın arkadaşlarımı veya aileme doğum günü hediye veya özel günleri için icinden gelerek yapıp veriyorum o ayrı. Benim şimdiye kadar yaptıklarımı baya bir emeğim var. Emin ol sadece ben değil çizim sanatçılar herkes kimseye bedava yapmıyorlar içinden gelirse yapar. Ben bazen birine hediye edeceğim zaman nadir olarak birine sevdiğim için bedava veriyorum. Emeği vermek ne olduğunu umarim anlamışsındır.
Tamam be şakasına demiştim. Kusura bakma.
Hiç tanışmamış olmayı seçmezdim. Çünkü onunla tanışmasaydım her şeyden önce kendimin önemli olduğunu, yanlış kişiyi de olsa her şeye rağmen sevmeyi ve bir insanı kendi sağlığım için bırakabileceğimi öğrenemezdim. İlk defa tanışmak da istemezdim sanırım. En iyi şekliyle tanıdım, geçti ve bitti.
O kim? O diye biri yok. Her şeye tecrübe olarak bakan biriyim. Olmuyorsa bir hayır vardır deyip önüme bakmayı tercih eden biriyim. O yüzden hayatımdaki kişiler var ve kolay kolay da aram bozulmaz ama hayatımdan çıkmış kişiler çıkması gerekmiş diye düşünüyorum. Tekrar tanısam ne fark edecek ki? Tekrar tanışınca çıkmayacak mı veya çıkarmayacak mıyım? Sadece bir kişi için tanımamayı isterdim diyorum.
Eğer farklı bir yaşam hikayesi ve farklı bakış açılarından bakabileceğine inandığım biriyse ilk defa tanışmayı seçerdim. Diğer yandan onu hiç tanımamayı ve yaşattığı duygusal karmaşayı tekrarlama riskinden kaçınmayı tercih ederdim. Her iki seçenek de kendi avantajlarına ve dezavantajlarına sahip çok zor bir karar.
İlk tanıdığım adam olarak hafizamda kalmasını çok isterdim zira son tanıdığım hali.. bende yaşattığı tramvayla unutulmayanlar listemin her daim bir numarası..
Aynı kişiyle farklı yöntem denesen de farklı bir sonuç çıkmaz bence karşındaki insanın tarzı aynı tarz çünkü. Onun için tanismamak daha isabet olurdu
Onu bir yaşam boyu bitirmek değil deOna hep, hep yeniden başlamak isterdim.
Ay şiirim yanlış olmuş tüh
Sen niye hep şiirle cevap veriyon
İlk aklıma ne geliyorsa öyle cevap veriyorum, özel bir şey değil yani.
Bana özel demedim be genel sorulara niye öyle cevap veriyon 😂
Ben de sana özel demedim ki :d
Özellikle yaptığım bir eylem değil anlamında söyledim.
Benim son zamanlarda iletişim problemim var 😂
Olur öyle
Onu tanımamayı tercih ederdim hep hayal kırıklıklarına uğradım çünkü hem arkadaş ve dostta hemde sevgilide.
Hayatımda "O" diye birisi olmadığı için çok rahat ve ferah hissediyorum.. öyle pişmanlıklarım yok bu yüzden. 🦋🍀
İlk kez tanışmayı. Ve sanırım selam verip geçerdim. Ve uzaktan izlerdim. Çünkü merak ediyorum ben olmasaydım nasıl bir hayatı olurdu diye.
Eşimi hiç tanımamış olmayı seçerdim. Tertemiz dünyamı onun dünyası ile kirlettim
Başa dönmeyi çok isterdim 😞çok güzel günlerdi, değerli hissettiğim
Ilk defa tanismayi secerdim🥺 bi daha sacma sapan hafizam cok iyi oyunu yapip pot kirmazdim 😕
Tanışsak yine aynı olurdu hiç bulaşmasak daha iyi
Her defasında yeniden tanışmayı o heyecanı kaybetmemeyi
Bazı insanları hiç tanımamış olmak isterdim. Ama bunda bile hayır oluyor
ya çok yanlış zamanda tanıştık ya da hiç tanışmaması gereken 2 insandık
İkisi de değil şu an olduğu yerde kalsın tanıdık bir şeyler öğrendik bitti gitti
Tanımamayı demeyelim de iyi ki dediğim oldu çünkü yaşandı bitti herkes yerinde mutlu olsun
Mesaj attığı ana geri dönsem hiç okumadan silerdim mesajı🙃
Hiç tanışmamayi🙄🙄🙄bi kere tanışıp ne yapayım hep kalmayacaksa
İlk defa tanışmak istediklerim de var hiç istemediklerimde
Vardır bir hikmeti diyorum ya tanışmis olmaktan pişman değilim
Tanımak istemezdim ama tanımasaydım tecrübe edinemezdim bir yönden iyi yani
İlk defa tanışmayı insan özlüyor onunla tartışmayı, onunla tartışmanın kavga etmenin tadı başka.
Tanıdıgım herkese tesekkur ederım. Her ne kattıysa çaldıysa aldıysa da. İi ki girdiler hayatıma.
Eğer şu anki düşüncelerim olacaksa onunla sıfırdan tanışmak isterdim o zamanlar ona biraz haksızlık ettim ama onun yaptıklarını da düşününce sadece arkadaş olarak kalırdım her ne kadar değer versemde
Hiç tanışmamayı. Boşuna vakit kaybı oldu çünkü elde var sıfır
Onu hiç tanımasaydım belki gerçek anlamda birini sevebilmeyi asla öğrenemezdim
O kim 😄
Sevgilimle şu anki gibi devam etsek olmaz mı, başa dönmeyelim o kadar yol geldik😄
İki ihtimalde de çok güzel laflar hazırladım bana lazım olmucak isteyen?
onu ilk defa tanıdığım güne dönmeyi, onunla tekrar tanışmayı ve o haliyle kalmasını çok isterdim
Benim için o diye birisi olmadı.. eski sevgilim olsa da zaten umursamazdım hayatımdan sadece dilerdim.. geçmişle işim olmaz
Sanırım tekrar tanışmayı ama ilerde deyiştiğini görmeden tekrar tanışmamız gerekicek sürekli of çok zor soru
Karar veremiyorum maalesef djfn
Sen baştan tanı
Yine aynı şeyler olcek djfn
En sonkini dene 😂
İlk defa tanışmayı ve anasından emdiği sütü burnundan getirmeyi secerdim
farklı bir hikayemiz olacaksa ilk defa tanışmayı çok isterdim
Hiç tanimamayi seçerdim.
Onu tanıdğım için mutluyumke zatenke
Hiç tanismamayi tercih ederim
Tanışmaya gerek yokmuş aslında ama olanlar oluyor
onun karşıma çıkmasını ve tanışmayı isterdim
Onunla sonsuza kadar yaşamayı seçerdim.