Hiç tanışmamış olmayı seçmezdim. Çünkü onunla tanışmasaydım her şeyden önce kendimin önemli olduğunu, yanlış kişiyi de olsa her şeye rağmen sevmeyi ve bir insanı kendi sağlığım için bırakabileceğimi öğrenemezdim. İlk defa tanışmak da istemezdim sanırım. En iyi şekliyle tanıdım, geçti ve bitti.
O kim? O diye biri yok. Her şeye tecrübe olarak bakan biriyim. Olmuyorsa bir hayır vardır deyip önüme bakmayı tercih eden biriyim. O yüzden hayatımdaki kişiler var ve kolay kolay da aram bozulmaz ama hayatımdan çıkmış kişiler çıkması gerekmiş diye düşünüyorum. Tekrar tanısam ne fark edecek ki? Tekrar tanışınca çıkmayacak mı veya çıkarmayacak mıyım? Sadece bir kişi için tanımamayı isterdim diyorum.
Eğer farklı bir yaşam hikayesi ve farklı bakış açılarından bakabileceğine inandığım biriyse ilk defa tanışmayı seçerdim. Diğer yandan onu hiç tanımamayı ve yaşattığı duygusal karmaşayı tekrarlama riskinden kaçınmayı tercih ederdim. Her iki seçenek de kendi avantajlarına ve dezavantajlarına sahip çok zor bir karar.
Yalandan bir iki çizik atması kolay bir iş mi sanıyorsun? Düşündüğün gibi değil maalesef.. Benim el emeğim var.. Portre çizimi nasılmış internete girince anlarsın zorluk ne derece olduğunu.. Ben 13 senedir bu işi yapıyorum, ancak birine hediye edeceksem çok sevdiğim yakın arkadaşlarımı veya aileme doğum günü hediye veya özel günleri için icinden gelerek yapıp veriyorum o ayrı. Benim şimdiye kadar yaptıklarımı baya bir emeğim var. Emin ol sadece ben değil çizim sanatçılar herkes kimseye bedava yapmıyorlar içinden gelirse yapar. Ben bazen birine hediye edeceğim zaman nadir olarak birine sevdiğim için bedava veriyorum. Emeği vermek ne olduğunu umarim anlamışsındır.
İlk tanıdığım adam olarak hafizamda kalmasını çok isterdim zira son tanıdığım hali.. bende yaşattığı tramvayla unutulmayanlar listemin her daim bir numarası..
Eğer şu anki düşüncelerim olacaksa onunla sıfırdan tanışmak isterdim o zamanlar ona biraz haksızlık ettim ama onun yaptıklarını da düşününce sadece arkadaş olarak kalırdım her ne kadar değer versemde
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Hiç tanışmamayı. Boşuna vakit kaybı oldu çünkü elde var sıfır
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Onu hiç tanımasaydım belki gerçek anlamda birini sevebilmeyi asla öğrenemezdim