Başkasının kırdığı güveni tekrar inşa etmek?

İlk iliskisi 3 yıl sürmüş ihanete uğramış, bundan 6 ay sonra tanıştık sevgili olduk şu an 2. Ayımız, eski sevgilisi buna insan gibi davranmiyormuş. Afedersiniz yasım pek de olgunluğa ermiş bir yaş değil ama uzak mesafe iliskisi de olsa guvenimi kazanmış birisi bu kisi ve bana olan ilgisini kaybetmemesi için ona öncesinde söylediğim küçük yalanlar her seyi bataklığa sürükledi ama kendimden çok ödün verdim her şeyden çok çabaladım ailemi karşıma aldım babami bulusturması için ikna ettim. Duygusal, takintili bir insanım annem ilk kez beni üzülmemem için karşısına aldı ağladı psikologa götürmek istedi defalarca, ben bu ilişkiden ailem de benim ruh halimden etkileniyor ama anlatamayacagim kadar cabaladigim güvenini kazanmak için her şeyi yaptığım bir insani kaybetmek istemiyorum, melankoli aşığı birisi, gidip de eski sevgilisi gibi ona köpekmis gibi davranmadigim her fırsatta baska erkeklerde ilgi aramadigim yüzüne küfürler edip zorla nud3 istemedigim sürece üzülecek başka bir neden bulup bana baglanamayacak, suçum nerde kendimden önde tutmam hayatımın merkezine yerleştirmemde mi? Çünkü en küçük şeyde bile yalan arıyor artik o kadar paranoyaklasti ki, ona oncesinde attığım fotograflarda bana sey dedi "hani fotojenik değildin gözüme öyle gelmedi" ben bu çocuk icin sosyal medya her şeyi bıraktım her şeyden soyutlandim, anlamıyorum.. cabalamam mı hata
Güncellemeler
1 yıl
İlk ilişkim bu arada 18 yaşındayım
Başkasının kırdığı güveni tekrar inşa etmek?