Güveninizi kaybeden biri yeniden güveninizi kazanabilir mi?

Güveninizi kaybeden biri yeniden güveninizi kazanabilir mi?

Hayır mümkün değil.. ne yaparsa yapsın bir daha güvenemem hiç bir şekilde.. çünkü güven benim için kolay kaybedilen ama çok zor kazanılan bir şey bir insana da eğer buna dikkat etmiyorsa zaten benim arkadaşım olamaz ya da benim eşim ya da sevgilim olamaz... güven mutlaka olması lazım bir ilişki de
Çok zor tekrardan aynı şekilde güvenmem. İçimde hep bir "acabam" kalır. O güven kırılmıştır bir kere. Ve kırılan bşr bir şeyi ne kadar onarmaya çalışsan asla eskisi gibi olmaz..
Cevap
8Cevap
Agah bu film muhteşemdi. Şimdi babası kızının güvenini nasıl yeniden kazansın?
Teknik olarak baba döndü sözünü tuttu 🤔 evet gerçekten iyinin ötesinde bir filmdi
Hayır onu sürekli aldatmamı kazanabilir kazansa kazansa hahahaha
dürüstlüğüne hayran kaldım :D bir de nickinde niye bu kadar çok u var :o
Değil ağzıyla kuş tutmak , gö7üyle yılan yakalasa olmaz o iş.
Güven bitiyor bende sarsılmıyor
birincisi neyse de ikincisini yapanı takdir ederim bro :D
Güvenimi kaybetmesine neden olan konuda beni ikna etmeli %100.. Ne kadar mümkün bilemiyorum..
Ne konuda kaybettiğine bağlı eskiden daha katıydım şans vermem derdim ama herkes ikinci şansı hak eder bi de olay durum önemli
Sanmıyorum saatten sonrasinda her zaman bir ikinci seçenek belirir aklımda ve bunu ben yaşamak istemem.
Çok zor. Benim güvenimi kırdıysa tekrar güvenmem tam mümkğn olmuyor içinde hep bir acaba sorusu oluyor
Ne yaparsa yapsın eskisi gibi olmaz. Sürekli kontrol etmek durumunda kalacağım ona olan güvensizliğimle ve bir süre sonra bağlar kopacak.
Çok zor ağzıyla kuşta tutsa bi daha kazanamaz o güven bir kere kırılıyor
Yok oyle bir sey, ona enayilik denir. Ikinci kere mi kazik atsin anlamaniz icin, bir kez yapa (bile) n hep yapar.
Konuya göre değişir. Eger ihanet ettiyse çok tekrar kazanması zor
Güven parayla alınamayan tek şeydir bence ve güven kaybetmedin zaten ana konuları var aldatmak , yalan ve bunlarında affı olmaz.
Güvenimi kaybettim ve bir daha yerine gelmiyor. Ne yaparsa yapsın olmuyor. inanmayı da denedim ama olmadı. Kaybedilen güven geri gelmez
Hiçbir şekilde kazanılamaz, sonuçta bir kere o güveni fos çıkarttı.
İkincisinde hata yapmaya utanabilir bu yüzden tekrar guvenilebilir. ama üçüncüsünde asla
Bitince bitiyor iste geri donüşsuz 😀
imkansız
herkesin tek şansı var hayatımda
Hayır kazanamaz
Bazı şeylerin tekrarı yoktur ben de
Ölünce mezarına i.. m onun
çabalarsa ve aynı hatayı yeniden yapmzsa evet
Çok zor daima şüphe kalır
Hayır güvenilmez
Kazananilir
Emin misin yazamadın bile 😱
Evet... herkes gururlu burnu havada konusur ama oyle tipler gecimsiz bencil kibirli insanlar bana gore... insanoglu hata yapar elbette hatasini duzeltebilecegini kendini gelistiricegini dusundugum biriyse elbette sans veririm... zaten hayatima zeka seviyesi ve empati seviyesi dusuk birini almam
Öyle ama insanlar aynı hatayı yapmaya mahkum canlılar
Çok çok zor ama imkansız değil.
Zor. Sürekli tetikte olurum
Zor kazanabilir.
Mümkün değil
Sanmam
Asla
Ne yaptığına bağlı
asla ama asla
Güvenimi kaybettiğim kişiye tekrar güvenmem.
Hayır asla kazanamaz
O kadar zor ki...
Kazanamaz
Bir kere kaybetmiş bir daha kazanamaz
Sanmam
hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?